Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

Uken som gikk

 • 06.08.2017 - 15:16

Søndag allerede? Ukene bare flyr avsted.. I morgen er det en ny uke, med nye muligheter - og ikke minst en ny arbeidsuke. Kjenner det har vært herlig å lade batteriene litt i helgen, så mandagen må bare komme. Under her får dere ukens oppsummering:Ukens høydepunkt: Det må ha vært på fredag, når Kjetil endelig ble ferdig med å legge stein utenfor. Han gjorde en kjempejobb, og resultatet ble utrolig bra!

Ukens nedtur: Det svingende været som har vært denne uken.. Sol det ene øyeblikket, pøsende regn det andre. Nei, håper på bedre vær neste uke altså..

Ukens sang: Har ikke hørt altfor mye på noe spesiell musikk denne uka, men jeg må si at Sophie Elise sin nye låt "All your friends" er ganske kul. Den får herved tittelen ukens sang her hvertfall.

Ukens film: Denne uken har jeg faktisk vært på kino to ganger, på onsdag da jeg så "Dunkirk" med pappa og i går, da jeg så "Baywatch" sammen med Kjetil, Ellen, Stian og Steinar. Begge filmene var bra på sin måte, men ukens film går nok til "Dunkirk".Ukens serie: Vi har hatt en liten pause fra serietitting, men denne helgen var vi i gang igjen, hehe. "Criminal Minds" er serien som spilles av i denne stuen.

Ukens tanke: At jeg kunne tenke meg å fornye litt i leiligheten. Siden vi har fornyet ute nå, har jeg tenkt tanken på fornyelse inne også. Det trenger ikke være store forandringer, kanskje bare en ny TV-benk, eller ett nytt bilde på veggen. En sånn liten fornyelse, som gir litt ny stil til ett av rommene i leiligheten. Jeg kunne virkelig tenke meg å gitt nytt liv til gjesterommet/kontoret/roterommet vårt. Bare gjort det om til ett gjesterom minus de to andre kategoriene.. Kanskje jeg må se litt rundt på diverse nettsider, og finne litt som jeg kan dele med Kjetil? Vi får se, vi får se!Ha en fin søndag, flotte dere!

Uken som gikk

 • 13.02.2017 - 13:09

Ukens høydepunkt: Definitivt å endelig gi Kjetil bursdagsgaven hans. Den natten på hotell var utrolig koselig, og noe jeg gjerne kunne gjentatt. Jeg må jo også ha med den flotte babyshoweren på dette punktet. Det var virkelig en flott kveld, det også.

Ukens opptur: At jeg endelig fikk skaffet meg en Adidasgenser! Jeg har vært på jakt etter en slik så lenge, så når Kjetil fant den på Urban når vi var innom... I´m in heaven! En annen opptur må jo ha vært at Kjetil er en skikkelig engel, som faktisk kjøpte Michael Kors lommeboken til meg. Jeg er virkelig verdens heldigste!Ukens nedtur: At det ikke ble Vassendgutane konsert på lørdag, men det er bedre å være på den sikre siden. Kan ikke få med oss alt alltid.

Ukens bilde av Solo:
Syns dette av oss to er litt morsomt, jeg skulle bare tulle litt, og det ville visst hun også, haha.


Ukens serie: Castle. Den er så spennende og morsom på samme tid!

Ukens tanke: Jeg har tenkt på om det kanskje er på tide å bytte header snart. Begynner å bli litt lei den jeg har nå, men samtidig syns jeg den er fin også. Jeg får ha det litt i bakhodet, og kanskje få med meg Kjetil på en liten fotoshoot i nærmeste framtid.

Uken som gikk

 • 06.02.2017 - 16:17Ukens høydepunkt: Det må nok ha vært på lørdag, da det var en flott feiring av Heddas 20 års dag. På tross av at jeg var litt trøtt etter jobb, ble det en bra kveld.

Ukens opptur: At jeg faktisk forstår meg på hva vi holder på med i matte. Det føles så bra, og det er en motivasjonsboost til tusen. En annen opptur er at jeg har fått søkt på universitet til høsten, og Grunnskolelærer 5.-10. trinn er øverst på min søkerliste.

Ukens bilde av Solo:


Ukens nedtur: Det må ha vært mandagen, som ble en total blåmandag, haha. Om du ikke har lest blogginnlegget, kan du lese det her.

Ukens sang: "I Dont Wanna Live Forever" - Zayn ft. Taylor Swift. Den sangen går på repeat i hodet mitt for tiden, og jeg har så lyst til å gå å se Fifty Shades - Darker på kino i helgen. Spørs om jeg ikke må smiske meg til det på fredag, hvis det muligens blir kino. Blir nok xXx - The Return of Xander Cage vi ser da ja, haha.

Det var forrige uke, kort oppsummert. Nå skal vi sette i gang med middagen her hjemme, ha en fin mandag videre!

Uken som gikk

 • 16.01.2017 - 10:02

God mandagsmorgen! Her kommet en litt forsinket "Uken som gikk", den skulle egentlig ha kommet i går. Bedre sent enn aldri, eller hva?

Ukens høydepunkt: Uten tvil Barcelonaturen vår! Jeg har hatt the time of my life denne helgen, og reisefeberen i meg vil på en ny reise allerede nå. Hvorfor skal det være så dyrt å reise? Jeg vil oppleve mer, og bare fly avgårde til ja.. hvor som helst egentlig <3Ukens opptur: At mennene våre klarte å fikse billetter til Barcelonakamp. Det var en helt utrolig kul opplevelse, som jeg mer enn gjerne kunne gjentatt!

Ukens nedtur: At flyet vårt gikk så tidlig søndagsmorgen. Jeg ville veldig gjerne hatt hvertfall noen timer mer i den fantastiske byen.

Ukens bilde av Solo:


Ukens gledings: Jeg gleder meg faktisk til å begynne med matten, og i morgen er første skoledag! Det blir hvertfall veldig spennende å starte opp igjen med matte.

Akkurat nå: Har jeg akkurat stått opp, og vært på tur med Solo. Tenker at jeg skal ta meg en dusj for å våkne skikkelig, før jeg tar fatt på dagens gjøremål.

Uken som gikk

 • 08.01.2017 - 13:34Ukens høydepunkt: Det må ha vært tirsdag, da jeg og Kjetil hadde jubileum. En skikkelig koselig kveld ♥

Ukens opptur: At jeg har klart å blogge hver dag denne uken, og at bloggmotivasjonen er på topp om dagen. Målet mitt er å blogge minimum en gang daglig, og det har jeg klart denne uken. Nå håper jeg bare at motivasjonen holder seg der den er, og at jeg klarer målet mitt videre. Det er mye kjekt i vente, så det tror jeg at jeg skal klare!

Ukens bilde av Solo:


Ukens nedtur: At jeg har fått skikkelig uren hud i fjeset. Det irriterer meg utrolig mye, i tillegg til at jeg ikke ser ut uten sminke. Håper det ordner seg snart, ikke så veldig gøy å ikke føle seg vel uten sminke..

Ukens gledings: Barcelona neste uke!! Det blir så utrolig bra, og jeg gleder meg til å ha langhelg med Kamilla, Chris og Kjetil. Kamilla og jeg er hvertfall enige om at mennene våre er galne, men utrolig gode, haha ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Akkurat nå: Sitter jeg og slapper av, og skal straks begynne å gjøre meg klar til nok en jobbkveld. Det har bare vært en rolig start på dagen, og det er egentlig bare herlig å få litt helgefølelse, på tross av at det er jobbhelg.

Håper alle får en super søndag!

Uken som gikk

 • 11.12.2016 - 14:54

Ukens høydepunkt: Det blir såklart at jeg fikk meg ny jobb! Spesielt fordi jeg var et nervevrak både dagen før og samme dag som intervjuet fant sted. Jeg gleder meg kjempemye til å signere kontrakt i morgen!

Ukens opptur: Det må nok være at jeg klarte meg såpass bra på intervjuet. Jeg er så stolt av meg selv, og gleder meg slik til å begynne å jobbe med servering, pizzalaging og levering.

Ukens bilde av Solo: (Dette ble tatt på søndag for en uke siden, men syns det er så søtt ♥) Dette bildet har vi på årets julekort.Ukens nedtur: At formen egentlig ikke har vært helt på topp denne uken. Spesielt på fredag, det var skikkelig nedtur å måtte gå hjem fra jobb. Hater slike ting..

Ukens latter: I går da Kjetil og jeg bakte julekaker. Pepperkakene gikk fint, men når jeg skulle bake cookies med sjokoladebiter, gikk det ikke like bra. De ble helt flate og klissete, og jeg fikk det ikke til. Sjekket da oppskriften igjen, og glemske meg hadde glemt å ta oppi hvetemel, haha. Da hvetemelet kom oppi, ble de kjempefine.

Ukens behind the scenes:

Uken som gikk

 • 09.10.2016 - 15:05

Ukens høydepunkt: Definitivt å endelig ha en terrasse med gjerde rundt hele. Nå trenger vi ikke å bekymre oss for å ha oppe terrassedøren, fordi Solo kan ikke stikke av lengre. To tomler opp for min fantastiske kjæreste, som er såpass handy som han er! ♥Ukens opptur: Vi har endelig internett som ikke har en begrensning. På fredag hadde vi en mann som koblet opp Lyse internett for oss, og jeg avsluttet det mobile brebåndet vårt. Endelig kan vi se så mye vi vil på både filmer, serier og fotballkamper på både Viaplay, Netflix og Tv2 Sumo. 

Ukens nedtur: Hmm.. Det har ikke vært så mye nedtur denne uken her egentlig, eneste som var en "nedtur" var kanskje hvor mye vi må betale i oppsigelsesavgift på det mobile brebåndet. Det er nemlig ikke så altfor lenge siden jeg sa ja til et nytt år som abonnent hos de.

Ukens bilde av Solo: Ukens latter: Det må ha vært i går, med alle de morsomme tegningene på spillet "Ryktet går". Her ble sankthans feiring til offring, vaffel ble til grill, rekecocktail ble til reke drink og masse annet morsomt kom helt ut av sammenheng, haha.

Ukens behind the scenes:

Skulle prøve å ta en selfie som ble fin, på turen på torsdag, men det gikk ikke helt etter planen, haha.

Ha en fin søndag videre, fine lesere!

Uken som gikk

 • 28.08.2016 - 15:09Ukens høydepunkt: Den fine turen vår opp til Pilå i går, og at Manchester United klarte å vinne kampen. Alltid fantastisk med en seier!

Ukens nedtur: Når Solo løp etter sauene på turen vår i går. Jeg hadde en skikkelig ekkel følelse i magen, der jeg løp etter henne.

Ukens bilde av Solo:


Ukens gullkorn:

I går da vi forberedte oss til grillingen:

Meg: "Skal vi spise ute eller på terrassen?

Kjetil med et lurt smil: "Nå skjønner jeg ikke helt hva du mener, hehe..?"

Jeg innser hva jeg faktisk spurte om - og bryter dermed ut i latter.

Meg: "Ehm.. Jeg mente jo om vi skulle spise ute på terrassen eller inne på spisebordet da.."Ukens opptur: Jeg har endelig klart å komme meg omtrent helt inn i det nye i jobben min, og begynner å få teken på kamerastativet mitt. Jeg bruker bare mindre og mindre tid på å fikse på kamerastilling, noe som gjør at jeg blir mer og mer effektiv ute på jobb.

Ukens behind the scenes: Kos dere videre denne fine søndagen, det skal hvertfall jeg! :-)

Uken som gikk

 • 14.08.2016 - 18:00Ukens høydepunkt: Å våkne i leiligheten på mandag, og innse at du faktisk har flyttet. Det var også veldig deilig å endelig være ferdig vasket ut av den gamle leiligheten på mandagskvelden. Manchester United vant mot Bournemouth 3-1, det er helt fantastisk! Første kamp i Premier Legue, og seier, UNITED ♥

Ukens nedtur: Skjedde i dag.. Jeg skriver på dette blogginnlegget, og Solo ligger ved siden av meg. Der ligger også macladeren min og ballen hennes. Jeg trodde hun spiste på ballen, men det viste seg å være laderen.. Det er 3. laderen hun ødelegger!!!

Ukens bilde av Solo:


Ukens opptur: Være i Haugesund med våre fantastiske venner. Det ble et kjempekjekt døgn, som vi virkelig må gjentas! ♥

Ukens behind the scenes bilde: Ikke alltid like lett å ta antrekksbilder når det blåser ute, haha.Ønsker dere en fin søndag videre, fine lesere!

Uken som gikk

 • 26.06.2016 - 17:55

Ukens høydepunkt: Utdrikningslaget til Christine. Jeg har sett gjennom bildene et par ganger, og smilet som Christine har på de aller fleste bildene, forteller meg at hun virkelig hadde det gøy i går.

Ukens bilde: Jeg smiler like mye hver gang jeg ser dette bildet her, det er så morsomt med photobombing, haha!Ukens opptur: Vi signerte kontrakten til leiligheten på fredag, og kom oss et steg nærmere å bli selveiere. Kamerakjøpet jeg gjorde samme dag var også med på å hjelpe fredagen inn på ukens opptur. Vi var også med på feiringen av Ellen, og det og var utrolig gøy! Kan vel egentlig bare si at fredagen var en eneste stor opptur!

Ukens nedtur: Det har ikke vært noen skikkelige nedturer denne uken, sånn jeg kan komme på. En liten nedtur var at jeg måtte si hadet til to til av barna på torsdag, det var litt trist.. Heldigvis er de der til høsten!

Ukens sang: Jovial av Freddy Kalas denne uken også. Jeg syns den sangen er så bra!

Ukens bilde av Solo: På sankthansaften tok jeg dette fine bilde av henne ♥Ha en fin kveld, alle sammen!

Uken som gikk

 • 12.06.2016 - 15:50Ukens opptur: Turen til Dalsnuten med jobben på fredag. Nydelig utsikt, fint turområde, glade barn og grilling, trenger jeg å si mer?

Ukens nedtur: Jeg har flasset mye på ryggen, og det klør så utrolig mye! Huff, i Kreta blir det solfaktor 30 de første dagene på meg hvertfall!Ukens sang: Jovial av Freddy Kalas. Den får meg i utrolig godt humør for tiden!

Ukens cravings: Kamera, kamera og atter kamera. Jeg har så lyst til å kjøpe meg et speilrefleks, hvorfor kan jeg ikke bare bli millionær? Haha, nei.. Skulle virkelig ønske jeg hadde råd til mitt favorittkamera for tiden, Canon EOS 750D, det ville vært helt magisk!

Ukens bilde av Solo: Bildet under tok jeg i går da hun sov, tok på blitsen og fikk tidenes creepy bilde av henne, haha!Ha en fin dag videre!

Uken som gikk

 • 05.06.2016 - 22:02

Ukens latter... Mamma og jeg var på tur på tirsdagskvelden, og plutselig får mamma en flue i halsen. Hun svelger den ned, men merker fort at noe ikke er som det skal. Vingene gikk nemlig ikke ned, og hun sier "Jeg kjenner at vingene fremdeles sitter fast i halsen". Haha, huff! De fluene skal ikke være enkle å ha med og gjøre.

Ukens opptur... Overnattingen i barnehagen var utrolig gøy denne uken. Jeg ble veldig positivt overrasket av hvordan det gikk denne torsdagskvelden og natt til fredag, og kunne godt gjort det en gang til.

Ukens nedtur... Jeg har klart å bli skikkelig solbrent, nå også på armene. Når skal jeg lære? Nå har jeg fått en solkrem med faktor 30 av mamma som skal brukes godt, når det er fint vær framover!

Ukens behind the scenes bilde... Det ble under photoshooten min på tirsdag.. Huff og huff, haha!

Ukens sang... Freddy Kalas - Feel the Rush. Den gir meg slik en god sommerfølelse!

Ukens høydepunkt... Det må jo bare bli hvor fint vær vi har hatt nå de siste dagene. Det var jo litt tordenvær på torsdag, men det gikk over å ga oss nydelig kveldssol til tacoen på overnattingen.

Ha en fin søndagskveld videre! :-)

 

Mailinn Goldhahn Aske

Jente på 23 år, som bor på Rennesøy sammen med kjæresten min og hunden vår Solo. Jeg er lærling i industrimekanikerfaget, og trives godt med det.

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no