Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

Mine mål for uken

 • 29.05.2017 - 22:04


- Klare meg bra på matteeksamen på onsdag

- Kjøpe noen fine blomster til leiligheten

- Være flink til å rydde etter meg, og holde leiligheten ryddig

- Finne en fin dåpsgave til dåpen vi skal i denne uken

- Prøve å blogge 2 ganger daglig, men hvertfall klare 1 blogginnlegg til dagenDet var mine mål for uken, i tilfeldig rekkefølge. Kjenner at det er gøy med ny uke - da har du uendelig med nye muligheter!
Håper mandagen har vært bra for dere alle, det har den hvertfall vært her :-)

Her er jeg...

 • 08.02.2017 - 13:06

På kino er jeg... Hun som alltid kjøper baconsnacks og følger nøye med på filmen. Jeg lever meg ofte inn i filmene, og går ut med masse følelser fra kinosalen.

På stranden er jeg... Sjeldent. Hater å få sand overalt, og når vi var i Kreta i fjor, var jeg mer med bassenget enn jeg var nede på stranden. Syns det er gøy å bade i sjøen, men all sanden som kommer med er ikke noe jeg setter pris på!


 

Hos tannlegen er jeg... Hun som ikke vil ha bedøvelse om det skal borres, eller egentlig vil ta bilder av tennene. Er det noe jeg hater, så må det være sprøyter (da svimler det for meg) og de som du skal tygge ned på når du tar bildene. (Jeg brekker meg hver gang av de greiene der!) Har ikke vært hos tannlege på et par år heller nå, så jeg antar at jeg egentlig burde gi den et besøk snart. Det er bare noe i meg som sier at det ikke er nødvendig.

På snapchat er jeg... Den som deler festsnaps, hundesnaps og selfies.

På kjøkkenet er jeg... Glad i å være. Syns egentlig det er veldig gøy å lage mat, men jeg er altfor dårlig til å finne nye oppskrifter.. Kanskje det er noe jeg må bli flinkere til i 2017?

Bak rattet er jeg... Hun som kan synge masse, være misfornøyd med medmennesker på veien eller bare være glad.


 

I klesskapet har jeg... Altfor mye som jeg egentlig kunne kastet ut, eller gitt til Fretex. Huff, må kanskje fikse opp i det snart, men føler liksom aldri at tiden strekker til.

På tivoli er jeg... Aldri. Jeg har ikke vært på tivoli på flere år, og for å være ærlig ser jeg ikke helt meningen med det heller.

I taxien er jeg... Hun som enten babler altfor mye, eller sover.

På fest er jeg... Enten i skikkelig partyhumør, eller så er jeg stille og i min egen verden.

På byen er jeg... Hun som bestiller den mest populære drinken til utestedet.

20 questions and answers

 • 07.02.2017 - 21:26

Denne tirsdagskvelden tenkte jeg at dere kunne få bli litt bedre kjent med meg, og da fant jeg noen spørsmål som jeg svarte på.

1. Hva er mellomnavnet ditt? Jeg heter Mailinn Goldhahn Aske, og mellomnavnet mitt kommer fra Østerrike.

2. Hvor kommer du fra? Jeg har bodd på Mosterøy siden jeg var 3 år, men for 6 måneder siden flyttet jeg til Rennesøy med kjæresten min.

3. Hva var favorittfaget ditt på skolen? Gym og tysk.

4. Favorittsang for øyeblikket? I Don´t Wanna Live Forever - Zayn ft. Taylor Swift.


5. Hva er favorittmaten din? Komle, kjøttkaker, pizza, taco og pinnekjøtt.

6. Favorittdrikken din? Solo, sjokolademelk og Iste.

7. Hva er det siste du kjøpte? Diverse matvarer på Coop.

8. Favorittbok? "Jeg lever" skrevet av Nando Parrado og "Forbilde" skrevet av Sophie Elise.

9. Favorittfarge? Grønn.

10. Har du kjæledyr? Jeg har en hund, også har vi en katt hos foreldrene mine.


11. Favoritthøytid? Julen, uten tvil.

12. Hvilke land har du vært i? Sverige, Danmark, Tyskland, Østerrike, Spania, Afrika, Hellas, England og Skottland.

13. Snakker du andre språk enn bare norsk? Snakker engelsk, men etter å ha hatt tysk på skolen, kan jeg snakke det også litt. Forstår tysk bedre enn jeg snakker, men det har blitt litt lite tysksnakk i de siste årene, og dermed glemmer du det litt, dessverre.

14. Hvor mange søsken har du? Har en lillebror.

15. Favorittbutikk? BikBok og Cubus.

16. Favorittrestaurant? Har ingen spesiell favoritt, egentlig.

17. Favorittfilm? Titanic.

18. Hva gjør deg glad? Glade mennesker.

19. Hva er din guilty pleasure? Deig av forskjellige bakster. Eventuelt røre av bakst, hehe. Vet ikke helt hvorfor det er slik, men jeg elsker å spise det.20. Hvilke bloggere er på din topp 5 liste?

1. Marthe Borge.

2. Sophie Elise.

3. Kristine Ullebø.

4. Julia Nyland.

5. Stina Bakken.

Ting dere kanskje ikke visste om meg #2

 • 06.12.2016 - 17:17

♥ Jeg liker best å skrive handlelister, huskelister og lister generelt, på Notater på I-Phonen min. Er det noe jeg skal huske, skriver jeg det ned der, for mobilen har jeg alltid med meg.

♥ Første gang jeg gikk inn på Old Trafford når Kjetil og jeg var i Manchester, da fikk jeg tårer i øynene. Det var skikkelig stort husker jeg, å komme inn på tribunen på stadion. Det var ganske spesielt andre gangen også, husker jeg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Min første mobil var en Sony Ericsson, som jeg arvet fra onkelen min. Husker at morfar kjøpte kontantkort til meg, og at jeg var såå stolt. Tror jeg var rundt 10-11 år gammel da jeg fikk den.

♥ Favorittfilmen min av Harry Potter filmene, er Harry Potter og Mysteriekammeret. Vet ikke helt hvorfor, men jeg bare liker den utrolig godt. Elsker Harry Potter!

♥ Min første bil var en Volkswagen Polo, 1998 modell. Den fikk jeg på videregående, og den fikk tilnavnet "Lille raketten", "lille Poloen" og "Dildobilen". Sistnevnte på grunn av håndbrekket, haha. Jeg kalte den aldri det, det var det noen venninner av meg som gjorde.

♥ Da jeg var liten, kalte jeg morfaren min for "Mø", fordi han ofte sa det. Da ble morfar "Mø" for meg, haha.

♥ Turen vi var på til Kreta i sommer, var min første Sydentur med venner og kjæreste. Jeg hadde aldri vært på en vennesydentur før i år. Tidligere har jeg bare reist til Syden med familie.♥ Når jeg og pappa skulle hente Solo oppe i Bergen i fjor, turte jeg faktisk nesten ikke å ta henne med meg hjem. Hun var så liten og uskyldig, og jeg var rett og slett livredd for å ha henne med meg. Heldigvis gikk det bra, og hun er blitt en fantastisk følgesvenn ♥

♥ Jeg ville egentlig inn i Sjøforsvaret når jeg skulle i militæret, men på grunn av at alt var fullt, stod det mellom Sambandsbataljonen i Hæren eller Garden. Jeg valgte heldigvis Samband, og har aldri angret på det.

♥ Jeg har beltevognlappen, og var beltevognsjåfør i førstegangstjenesten.Håper dere syns det var gøy å lese dette blogginnlegget, det var i hvertfall veldig gøy å skrive. Ha en fin tirsdag videre, flotte lesere!

5 ting jeg ikke kan leve uten #1

 • 27.10.2016 - 19:32

Jeg har skikkelig skrivesperre på bloggen for tiden, og vet ikke egentlig hva jeg kan skrive om. Syns det er så koselig når folk klikker seg inn, og faktisk leser denne lille bloggen min. Tenkte jeg kunne dele 5 ting jeg ikke kan leve uten med dere, fant det tipset når jeg søkte på google, "ideer til blogginnlegg". Syns den virket gøy å skrive om.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Familie. Jeg er veldig avhengig av å ha familien min rundt meg, både fysisk og psykisk. Er det en jeg alltid ringer, så er det pappa. Han stiller så og si alltid opp, hvis han har mulighet, og er min reddende engel i mange situasjoner. Mamma er også en fantastisk støtte, og en supermamma. Hun er god som gull, og jeg er så utrolig glad for å ha to slike fantastiske mennesker i livet mitt. Lillebroren min hadde jeg heller aldri klart meg uten, han er helt unik, og jeg er så glad for at akkurat han er min bror. Han er hardtarbeidende og ikke minst superflink i sitt fag. Familien min - ingen er som de ♥

2. De andre i familien min. Dette punktet er også veldig viktig å få med. Jeg har fått helt enormt mye støtte av både besteforeldre, søskenbarn, tanter og onkler, og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten de fantastiske menneskene i familien min ♥ Dere er gull verdt!3. Vennene mine. De er helt supre å ha i livet mitt, og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten de. Jeg er så heldig å ha flotte venner, som jeg stoler fullt og helt på. Skulle det være noe, vet jeg at de er bare en telefon eller kjøretur unna ♥

4. Kjæresten min. Jeg har funnet mannen jeg skal gifte meg med, det er jeg 100% sikker på. Jeg klarer ikke å se for meg et liv, hvor han ikke er med. Den dagen han går ned på kne, da sier jeg tårevått "Ja, det vil jeg veldig gjerne♥" (Kjenner øynene blir blanke bare av tanken på det, haha) Jeg har funnet min sjelevenn, min solstråle, min Leonardo DiCaprio, min bestevenn - jeg har funnet drømmemannen ♥5. Hunden min. Livet mitt endret seg drastisk sist år. Jeg var gjennom et brudd, med en jeg hadde vært sammen med i 5 år. Jeg skulle bo alene i leiligheten vi leide sammen, og da kom Solo inn i livet mitt. Den energiske valpen, med de søte øynene og det gode selskapet. Det eneste som var dumt, var at jeg akkurat hadde vært gjennom et brudd, og jeg var et emosjonelt vrak. Jeg trodde ikke jeg kom til å klare å ta skikkelig vare på henne. Nå når jeg tenker på det, vet jeg at jeg klarte meg veldig bra. Hun er en skikkelig gledesspreder i hverdagen, og jeg har virkelig fått meg en bestevenn for livet. Hun er så glad når vi kommer hjem, og jeg blir like glad av å se det. Hun er beviset på at jeg kan komme meg gjennom noe tungt, og komme ut sterkere enn jeg hadde trodd. ♥ Min fantastiske lille bebbis - ett fullverdig familiemedlem!

9 positive ting med livet akkurat nå

 • 23.04.2016 - 11:12

God lørdag, dere! Ukene bare flyr avgårde, og helgen har atter en gang ankommet. Det har vært litt stille på bloggfronten de to siste dagene, og dette beklager jeg! Formen har vært så som så, og den der bloggmotivasjonen forsvant litt med en jente som ikke er helt i form. Nå er jeg back on track, og i den forbindelse vil jeg dele det overskriften sier, med dere fine lesere ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♦ Jeg har verdens fineste kjæreste, som alltid får frem smilet mitt. Uansett situasjon, han klarer det omtrent hver gang. Han er virkelig min hverdagshelt ♥

♦ At jeg har en hund som kan gå fra 0-1000 på 1 sekund. Hun er en gledesspreder i hverdagen, på tross av at hun er litt irriterende til tider.

♦ Hver dag på jobb får jeg høre hvor fin jeg er. Det smelter hjertet mitt, barna er virkelig snille med meg.

♦ Vi har verdens beste venner. De er helt fantastiske, og slike venner er utrolig gode å ha i livet sitt.

♦ Det at jeg har en jobb overhodet. Det er ingen selvfølge i disse dager, noe som merkes godt. Jeg har forsøkt å søke på mange jobber, men enten får jeg ikke svar, eller så har de funnet noen som er mer egnet.

♦ Jeg har søkt meg inn på et spennende studie til høsten, som jeg krysser fingrene for at jeg kommer inn på. Fjernsyns-og multimediaproduksjon har jeg søkt på.

♦ Nedtelling til Kreta i sommer. 3. juli reiser vi ned to uker til varmere strøk, det gledes! 71 dager igjen ♥

♦ Leiligheten vår blir bare finere og finere. Vi har jo kjøpt en del nytt i det siste til bula vår, og om vi blir nødt til å bo her i et par år til, har vi hvertfall en leilighet vi kan være fornøyde med.

♦ Min fantastiske familie. De har alltid støttet meg, selv når situasjonen kanskje skulle vært en annen. 

Håper dere får en nydelig lørdag ♥

Ting som irriterer meg

 • 13.04.2016 - 08:15

♦ Bilister som ikke bruker blinklys. Dette da spesielt i rundkjøringer. Jeg irriterer meg like mye hver gang en person ikke blinker seg inn i en rundkjøring, når han/hun skal helt rundt/delvis rundt. 

♦ Når Solo har vært ute lenge, og ikke vært på do på en stund. Hva skjer når hun kommer inn? Hun gjør fra seg inne. Blæ, like irriterende hver gang det skjer. Det er heldigvis ikke ofte, men det skjedde i går, faktisk. Da hadde hun vært ute hele dagen sammen med pappa og Gull-Britt, allikevel gjorde hun fra seg inne når vi kom inn, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♦ Når leiligheten er rotete og energien er på bunn. Jeg liker egentlig å ha det ryddig rundt meg, men når energien er totalt nede etter jobb, går dette ut over leiligheten dessverre. Skulle ønske jeg var et supermenneske av og til.

♦ Folk som kjører 10-20 under fartgrensa. Jeg kan ikke telle på to hender hvor mange ganger dette har irritert meg. Hvorfor kan de ikke bare kjøre fartsgrensen??

♦ Tregt internett/ikke-fungerende nett. Alle bloggere kjenner seg vel igjen i denne, kan jeg tenke meg. Slik er det dessverre noen ganger, og det er ikke så mye å få gjort med det heller. Man må bare vente å se om det kommer tilbake.

Q: Var det noen av disse punktene du kjente deg igjen i?

5 ting jeg gleder meg til

 • 07.04.2016 - 08:15

God torsdagsmorgen alle sammen! I dag tenkte jeg å starte dagen med en liten happyhappy liste til dere, nemlig 5 ting jeg gleder meg til:

1. Bursdagen min. Jeg har bursdag nå på lørdag, og det er jo alltid gøy å ha bursdag. Kjetil skal ta med med ut å spise denne dagen, på et sted jeg ikke vet. Det skal være en overraskelse, og jeg gleder meg sånn til å se hvor vi ender opp! Vi skal også på bowling, det blir så gøy. Det er flere måneder siden vi bowlet sammen sist, nærmere bestemt 9 måneder. Vi to har ikke bowlet sammen siden den dagen vi var på vår første date, dette var den 3. juli 2015 og også den dagen vi ble sammen ♥2. Gå ut å spise med mormor og morfar. Mormor har bursdag den 16. april, mens morfar hadde bursdag 13. februar. De har slått sammen bursdagene sine, og tar med familien på mamma sin side ut å spise på søndag. Vi skal være på Sola Airport hotell, der er det utrolig god mat, så dette gleder både jeg og Kjetil oss til!

3. 1 års dagen til Kjetil og meg. Det blir koselig å endelig ha vært sammen i 1 helt år. Jeg føler meg så utrolig heldig som har en helt fantastisk gutt, som virkelig tar godt vare på meg og får meg til å føle meg som en skikkelig prinsesse. 3. juli, da har han vært min et helt år ♥

4. Reise til Kreta i sommer. Det morsomme med avreisedatoen til denne to ukers ferien, vi reiser ned samme dag som Kjetil og jeg har vært sammen et år. Da blir det dobbel glede på denne dagen. Det skal bli så deilig å få en skikkelig tur ned til varmere strøk, med noen av våre beste venner!

5. Sommerferie. I hele juli har jeg bestemt meg for at jeg skal ha ferie. I og med at jeg bare er vikar, og ikke vet sikkert hva som skjer i jobben etter mai måned, har jeg besluttet å ta fri hele juli. Vi får se hva august bringer etter det..

Ha en strålende dag, fine lesere!

10 kjappe en tirsdagsmorgen

 • 05.04.2016 - 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Tre ord om meg: Positiv, smilende og sta.

2. Det første jeg gjør om morgenen: Gir Kjetil et kyss, før jeg går og lager lunsj til han ♥ I helgene står jeg opp med Solo, og lufter henne og slapper av. Etterhvert vekker jeg Kjetil med frokost på bordet. ♥

3. Når jeg hører på radio blir jeg: Hører ikke mye på radioen for tiden, men det er jo koselig når du først hører på. Jeg blir glad av radio, det er noe koselig ved det.

4. Jeg gleder meg til: Å dra til Kreta med kjæresten og en fin vennegjeng i sommer.

5. Klesskapet mitt er fullt av: Rot, enkelt og greit. Jeg eier ikke ordenssans når det kommer til klesskapet mitt, her ligger alt av klær bare presset inni, haha.

6. Når jeg skal pynte meg: Tar jeg på meg eyeliner, øyenskygge og fikser håret med hårspray/hårskum til en rufsete frisyre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7. I baren bestiller jeg: Den mest populære drinken på utestedet. Det sier jeg som regel hver gang.

8. Jeg kan ikke leve uten: Mine nære og kjære ♥

9. Barn er: Herlige og ærlige. Irriterende og rare. I bunn og grunn noe jeg egentlig ikke hadde lyst på, men min fine arbeidsplass nå har endret dette. Barn er barn, dette er noe jeg har fått erfare skikkelig i barnehagen. Jeg har lært meg at så lenge du er tålmodig, rettferdig og streng på samme tid, er dette en god kombinasjon for rollen som fremtidig mor.

10. Kjærlighet er: En fantastisk ting, det er som en rosa sky som du svever på. Det er ren lykke, rett og slett ♥

Ting dere kanskje ikke visste om meg #1

 • 29.02.2016 - 22:02

I dag har det ikke skjedd så altfor mye. Hadde tidligvakt, og jobbdagen gikk veldig greit. Når jeg kom hjem luftet jeg Solo, før jeg begynte på middagen. Når jeg akkurat hadde startet med middagen, kom Kjetil hjem. Vi har bare slappet av, og sett litt på gamle bilder fra 10. klasseturen i 2010. Nå ser vi på "Åsted Norge", og jeg kjenner at det snart blir kvelden for min del. Tenkte jeg kunne gi dere 5 ting dere kanskje ikke visste om meg, denne mandagskvelden. Håper dere syns det er litt gøy:

♥ Jeg elsket å leke med edderkopper og edderkoppnett da jeg var liten, men i de senere år har jeg fått en stor frykt for disse. Hvorfor det er slik, det vet jeg faktisk ikke..

♥ Jeg er veldig lett å lure, og det vet kjæresten å utnytte, hehe. I forrige uke gikk jeg og la meg litt før han, og sovnet, så når han kom inn på rommet klarte han å få meg til å tro at det var morgen. Jeg skulle til å stå opp og gå på kjøkkenet for å lage mat til han, men da måtte han bare avsløre seg selv, haha. Klokken var nærmere tolv om kvelden/natten. I militæret var dette også et problem for meg, jeg lar meg altfor lett lure, og jeg lærer heller aldri!

♥ Min første og foreløpig eneste tatovering er tro, håp og kjærlighetssymbolene på mitt høyre håndledd. Jeg elsker den! Den tok jeg for farmor og farfar i juni i fjor, og jeg husker at jeg var så redd for at farmor ikke kom til å like den. Farfar visste jeg ikke kom til å få en negativ reaksjon, siden han vurderte en gang å ta tatovering selv da han var yngre. Heldigvis likte hun den, og hun ble faktisk glad for at jeg tok den for de 

 Jeg gikk bare to uker i barnehage da jeg var liten, siden jeg ikke trivdes i det hele tatt. Det eneste jeg gjorde var å gråte og rope etter mamma og pappa hele tiden. Jeg fikk også høre en historie her forleden dag, at mamma hadde satt et kryss i bleien min, for å se om den ble byttet i løpet av dagen. Jeg ble ganske sjokkert da jeg fikk høre at krysset var der fortsatt når jeg ble hentet..

♥ Jeg hadde en dagmamma i stedet for å gå i barnehagen. Hun har jeg faktisk som venn på facebook, så det er litt gøy å se hva hun bedriver tiden med nå. Det er 20 år siden hun passet meg.

43 spørsmål og svar

 • 01.02.2016 - 22:39

1. Hva har du på deg? En adidas treningstopp, adidas treningsbukse, treningsjakke og hvite sokker. Har vært ute og jogget med Solo litt tidligere.

2. Har du noen gang vært forelsket? Ja, og nå er jeg lykkelig forelsket i mannen i mitt liv. Måtte dette forholdet bli det som varer resten av livet ♥

3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd? Nei, men brudd er uansett aldri noe gøy. 

4. Hvor høy er du? 161 cm.

5. Hva var det siste du spiste? Toffifee.

6. Hva var det siste du drakk? YT restitusjonsdrikk.

7. Er det noen du savner? Jepp!

8. Svart eller hvit? Hvit på interiør og svart på klær.

9. Favoritt tv-show? Gossip Girl, NCIS: Los Angeles, Scrubs og Friends.

10. Favoritt band? Har ingen spesielle favorittband, sånn egentlig.

11. Har du piercing? Tok piercing i navlen når jeg var i Sør-Afrika i 2013.

12. Hva er din favorittsang? Blame - Calvin Harris.

13. Hvor gammel er du? 21 år. Blir 22 i april!

14. Stjernetegn? Væren.

15. Hva ser du etter i en livspartner? Han må ha god humor, godt humør, like turer i skog og mark, være spontan, like å reise.. Jeg føler at jeg har vært så heldig å finne min livspartner, og det er en fantastisk følelse å ha ♥

16. Favoritt quote? "Det ordner seg alltid" 

17. Favoritt skuespiller? Uten tvil Leonardo DiCaprio!

18. Favorittfarge? Grønn.

19. Høy eller lav musikk? Høy musikk på fest og byen, lav musikk hjemme når en skal kose seg.

20. Hvor drar du når du er trist? Hjem, og koser litt ekstra med kjæresten. 

21. Hvor lang tid bruker du i dusjen? Kommer veldig an på, egentlig! Hvis jeg har dårlig tid, så kan det fort bli bare et par minutter, men om jeg har god tid, da kan jeg stå opptil en halvtime, kanskje mer!

22. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen? 10 minutter. Om jeg skal sminke meg og stelle meg litt opp, kan jeg bruke 15-20 minutter.

23. Hva gjør deg sint? Om hunden min stikker av, ut på veien der det kjører biler. Om noen ikke hører på meg, når det faktisk gjerne er noe viktig jeg skal si. Hvis ting ikke går som jeg har planlagt. Kommer ikke på altfor mye mer, egentlig...

24. Turn on? Selvtillit, humor, får meg til å le. Der beskrev jeg min kjære ♥

25. Turn off? Folk som tror de er bedre enn andre, folk som bare er ute etter et ligg på byen, mobbere. Det er så mangt.

26. Hva er det siste som fikk deg til å gråte? Når jeg satt i bilen forrige uke og mimret tilbake til tiden i militæret på vei hjem fra jobb. Hørte nemlig på musikk som vi hørte på.

27. Når sa du at du var glad i noen sist? I går, da jeg sa at jeg elsket kjæresten min. Elsker du en person, så er du jo samtidig glad i personen, elske er bare en så mye bedre måte og si jeg er glad i deg på ♥

28. Hvilken bok var den siste du leste? Det husker jeg ikke.. Tror det var knokkelsamleren i militæret for 2 år siden. Leser ikke bøker så veldig ofte..

29. Hvilken bok leser du nå? Ingen.

30. Hvilken tv-serie så du sist? Pantelånerne i Las Vegas. 

31. Hvem snakket du med sist? Kjetil, kjæresten min. ♥

32. Favorittmat? Komle, kjøttkakene til mamma og mormor, taco, biff, laks.. Her ble det mye gitt!

33. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til? Paris, Thailand, Dubai, Marokko.

34. Hvor var du sist på reise? Aberdeen.

35. Har du et crush? Jaa, min fine kjæreste ♥

36. Når kysset du noen sist? I dag ♥

37. Når ble du sist fornærmet? Det husker jeg ikke.

38. Hva er favoritt godteriet ditt? Lakris.

39. Spiller du instrumenter? Har spilt både kornett og althorn i korps.

40. Hva er favoritt smykket ditt? Smykket jeg har på meg nå, som jeg fikk av Kjetil da han kom hjem fra Rhodos i fjor. ♥

41. Hvilken sport gjorde du sist? Håndball i fjor.

42. Når var du med noen sist? Nå, er med Kjetil og Solo. ♥

43. Har du en frykt? EDDERKOPPER!

Håper dette innlegget var kjekt å lese, det var hvertfall kjekt å fylle ut!

10 ting som gjør meg glad

 • 20.01.2016 - 08:55

God morgen! Her kommer en fin liste over 10 ting som gjør meg glad i hverdagen:

♥ At jeg er så heldig å være sammen med verdens beste gutt.

♥ Solo. Hun kan gjøre meg sprø til tider, men jeg er veldig glad i henne uansett.

♥ Når kjæresten overrasker meg med blomster eller noe annet romantisk. Hvem liker ikke når den du er sammen med gjør det? Jeg blir så lykkelig, og føler meg verdtsatt av kjæresten da, altså.

♥ Overraske folk med alt mulig. Når jeg ser fjesene til personer jeg er glad i, når jeg overrasker de, er bare helt fantastisk! Da blir jeg så glad, og som det sies "Den største glede en kan ha, er å gjøre andre glad!"

♥ Når Solo kommer like glad og fornøyd mot meg, hver dag når jeg kommer hjem fra jobb. Hun er helt herlig, og det er så morsomt å se hvor glad hun er hver gang. 

♥ Snø. Nå når vi endelig har fått snø, så er det gøy å være ute både i barnehagen og hjemme. Solo syns det er kjekt med snø, og hun er så herlig når hun leker i den. Snø minner meg også om Bardufoss, hvor jeg var i førstegangstjeneste. Gode minner!

♥ Koselige kvelder med kjæresten og hunden. Om det så bare er å ligge på sofaen og ikke gjøre noen ting. Jeg setter like stor pris på de små øyeblikkene, som de store.

♥ Når barna i barnehagen sier "Jeg syns du er fin." Det varmer langt inni hjertet!

♥ Når kjæresten tuller med meg. Jeg får meg en like god latter hver gang, haha!

♥ Gjøre gode gjerninger for andre. Når jeg vet at jeg gjør noe bra for andre, og jeg vet de blir glade for det, da har jeg gjort det rette. Helt fantastisk følelse!

Håper dette var gøy å lese, jeg syns sånne innlegg er så koselige! 

Mailinn Goldhahn Aske

Jente på 23 år, som bor på Rennesøy sammen med kjæresten min og hunden vår Solo. Jeg er lærling i industrimekanikerfaget, og trives godt med det.

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no