Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

Manchester dag 3

 • 31.12.2015 - 11:32

I går var vi på omvisning på Old Trafford. Før selve omvisningen, var vi innom museet og så litt. Her så vi på alt fra gamle drakter til trofeer. Vi fikk også tatt bilde med Premier Legue pokalen, FA cup pokalen og Champions legue pokalen. Jeg trodde at en kunne stå å holde i disse, mens man tok bilde, men der tok jeg visst litt feil, haha. Fotografen bare "You can´t touch that!" På omvisningen fikk vi høre mye fakta å se masse spennende. Vi var innom plassene som rullestolbrukerne har på stadion, det gamle presserommet, VIP-loungen, garderoben til hjemme- og bortelag, spillertunnelen og plassen hvor manageren og spillerne sitter under kamp. Skikkelig lærerik og spennende omvisning, som virkelig anbefales å få med seg!

Jeg kommer med et eget innlegg med bilder fra omvisningen, siden det ble en god del bilder. Da blir det mer et bildeinnlegg med masse kjekke bilder. Dere får en sneakpeak på to, Kjetil som sitter på Schweinsteigers plass og jeg som sitter på Rooneys plass. 

Jeg har også fått fikset neglene mine til nyttår. Det ble akrylnegler med en fin babyrosa neglelakk, og jeg er kjempefornøyd. Uvant å ha såpass lange negler, men jeg venner meg mer og mer til dem, merker jeg. Når kvelden kom ble det middag på Rosso, en veldig fin restaurant her nede. Det må jeg bare si, helt FANTASTISK mat! Vi hadde bruschetta classica og pepperoni til forett, og det smakte utrolig godt. Til hovedrett hadde vi lam, og kjøttet smeltet virkelig på tungen. Maten var så god at vi like så godt reserverte bord der på søndag også! 

Rosso anbefales virkelig å gå på for å spise om du reiser til Manchester!

Nå er det shoppingtid på planen, ha en fin dag!

 

Manchester dag 2

 • 30.12.2015 - 11:07

Engelsk tid: kl 10:07

God morgen! 

I går var vi, som skrevet i forrige innlegg, på shopping. Vi fant oss masse fint, det meste ble kjøpt på Primark. Her i Manchester er butikken hele 3 etasjer, og de har så utrolig mye fint! Tenkte jeg kunne lage en innkjøpsvideo der jeg viser frem alle tingene jeg kjøper her nede, når jeg kommer hjem. Eventuelt et innlegg hvor jeg tar bilder av alle tingene, vi får se hva jeg får til. 

I går var vi også på restauranten Sapporo Teppanyaki, og det må jeg virkelig si, for en opplevelse! Her plasseres gjestene rundt kokkene, og vi får se når de står og lager maten til oss. Før de går skikkelig i gang med maten, får du et utrolig morsomt show, og kokkene kaster også mat til deg. De sier "Open your mouth", så kaster de potetbiter til deg, og om du ikke fanger første gangen, får du prøve en gang til. Skikkelig gøy! Jeg har dette på film, så det skal dere få se når filmen fra Manchester kommer. Jeg fikk med meg en som fanger potetbiten sin med spisepinner, så det blir gøy å vise dere. Helt nydelig mat, og for en fin restaurantopplevelse! Anbefales virkelig på det sterkeste om du skal til Manchester.

Til dessert hadde jeg disse nydelighetene, Chocolate Spring Rolls, med flytende sjokolade inni ♥

Nå nærmer det seg omvisning på Old Trafford, så nå må vi stelle oss litt før vi kommer oss avgårde. Ha en super dag, alle sammen!

Manchester dag 1

 • 29.12.2015 - 11:02

God morgen alle sammen!

Her kommer et litt forsinket dag 1 innlegg fra oss her i Manchester! I går da vi hadde fått bagasjen med oss fra flyplassen, tok vi taxi inn til hotellet. Da vi ankom hotellet var vi egentlig litt forberedt på å ikke få rom med en gang. Heldige som vi var, så fikk vi rom, noe som var kjempegreit! Bilder av rommet kan jeg fikse senere i dag. Etter at vi hadde stelt oss litt på hotellrommet, bar det avsted for å finne en enkel lunsj. Endte opp på Bella Italia, hvor vi spiste spaghetti bolognese og carbonara. Etter maten måtte jeg skaffe en rød genser jeg kunne ha på meg under Uniteddrakten, og det fant vi heldigvis på en sportsbutikk på senteret vi spiste på. (Senteret heter Arendale) Da var neste stopp selveste The Bishop Blaize, en av Uniteds supporterpuber. Her var det en stemning jeg ikke har sett noen plasser tidligere, og det ble bare bedre og bedre stemning etterhvert som vi nærmet oss kampstart, som var kl 17:30 engelsk tid. Vi kom til Bishop Blaize rundt kl 13:00, og ble der til kl 16:00, før vi gikk videre til Old Trafford. Den følelsen jeg hadde da vi gikk opp trappene til tribunen, den går ikke an å beskrive... Jeg var så utrolig glad, og jeg filmet på stadion og på Bishop blaize, så dere skal få se filmklipp når jeg får redigert en fin fimsnutt av alt jeg har filmet på turen. Da skal dere også få se reaksjonen min når vi kom opp på tribunen.

Pete Boyle, som har laget veldig mange av Uniteds supportersanger. Veldig gøy å ha han som forsanger! 

 

 

Kampen var utrolig spennende, og United hadde gode sjanser. Ett av skuddene gikk rett i tverrligger, og ett annet gikk rett i stanga, pluss en haug med andre sjanser for å slå Chelsea. Manchester United hadde virkelig fortjent seier i går, men kampen endte 0-0. Skuffende, siden det var min første kamp, men jeg er glad for at de hvertfall klarte å holde nullen. De Gea reddet to skudd på rappen, og vi stod virkelig med hjertet i halsen da, haha. Supert keeperarbeid!! 

Dette vakre synet møtte oss når vi kom opp på tribunen. Old Trafford ♥

Heltene i oppvarming. ♥

Maskoten til United: Fred The Red i sitt ess!

På kamp i går var det 75 275 personer. Det tok litt tid før vi kom oss ut da ja!

Fra Megastoren på Old Trafford. 

Etter vi hadde vært på kamp, bestemte vi oss for å gå ut og spise litt, før vi gikk til hotellet. Da fant vi denne kule i Chinatown Manchester. Vi spiste på en restaurant som heter "The Great Wall". Helt grei mat, kunne vært bedre, og kunne vært verre. 

Nå skal vi stelle oss litt, før vi tar turen ut på shopping. Ha en super dag alle sammen!

 

Manchester United, we´re coming to see you

 • 28.12.2015 - 08:48

Det gledes stort denne dagen her. Kjetil og jeg sitter for øyeblikket på Sola flyplass, klare for å reise ned til Manchester. I dag skal vi se Manchester United spille mot Chelsea, og vi krysser alt vi har for at de vinner! Vi er ikke de eneste som reiser ned for å se United i dag hvertfall, har sett en annen til nå, som skal på kamp. Dette blir så spennende! Min første tur til Manchester, og vi skal se to kamper på en uke. Først i dag, også blir det 2. januar, når United møter Swansea. Eneste som har vært litt uheldig til nå, er at Kjetil sin mobil ikke ladet i natt, så den har ikke strøm, og jeg tror jeg har klart å glemme batteriet til kameraet.. Typisk altså, haha. Laderen til Kjetil har jeg i kofferten, så den får vi ikke ladet før vi er kommet oss til Manchester. Er vi heldige, så kan det være noen på flyet har en lader han kan låne. Fingers crossed!

Fineste gutten <3

Nå koser vi oss med litt god drikke, før flyet vårt går. Vi blogges forhåpentligvis senere i dag, det blir nok mest sannsynlig i kveld. Ha en fin dag, alle sammen!

Helgen går mot slutten

 • 20.12.2015 - 18:09

God søndagskveld!

Håndball-VM er godt i gang, og Norge leder suverent over Nederland hele 20-9 til pause! Nå er andre omgang også i gang. Spennende, spennende. Det slår ikke semifinalen da, haha. Det var spennende det! Denne helgen har bare flydd avgårde føler jeg. I går var vi en tur hos foreldrene til Kjetil, der vi så Man Utd spille mot Norwich. Det endte 1-2 til Norwich... Ikke gøy! Jeg var også en tur ute sammen med Embla og noen kompiser av henne. Ikke den mest vellykkede kvelden, men slik er det noen ganger. I dag sov vi lenge, og slappet litt av før det var komlemiddag oppe hos mamma og pappa. Mormor og morfar var også invitert til middag. Nå skal jeg skrue av pc-en, å se kamp med Kjetil.

HEIA NORGE!

Fredagskos

 • 18.12.2015 - 21:34

God fredagskveld!

I dag var jeg med den avdelingen jeg var vikar på, på julekonsert i Stavanger konserthus. Stavanger Symfoniorkester spilte for oss, en flink dame fortalte to fine historier og det var også noen jenter som sang til musikken til symfoniorkesteret. Kjempekoselig avslutning på en kjekk uke i barnehagen. 

Etter at Kjetil og jeg hadde spist en lett middag, ble det en lengre tur med Solo. Deretter slappet vi av, før vi begynte på den skikkelige fredagsmiddagen vår, biff med fløtegratinerte poteter. Vi ble akkurat ferdige, og nå sitter vi gode og mette på sofaen. Vi ser på Norge - Romania, og heier håndballjentene frem. Nå venter snart 2. omgang, og vi krysser fingrene for seier i dag også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en super kveld videre, og heia Norge!

Gladdag

 • 17.12.2015 - 18:53

I dag har jeg hatt fri, og dagen har gått til å jakte på julegave og fikset omregistreringen på bilen. Jeg fikk også kjøpt meg en Ullvang genser, som jeg har hatt lyst på en stund. Kjetil og jeg har også vært og kjøpt julegaver til noen av vennene våre. Vi har avtalt med noen at vi skal kjøpe gave til dem, så det er koselig. Nå har vi akkurat skrapt 14 skrapelodd, og vi hadde ikke altfor mye flaks. Vi vant 50 kr, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har også fått tidenes gladnyhet i dag. Barnehagen jeg er vikar i, ville ha meg som fast vikar på en av avdelingene sine. Jeg skal være fast i 3 måneder nå framover, og jeg kunne ikke vært gladere for å endelig ha noe som er fast igjen! Jeg skal være på den avdelingen jeg har vært på mest, og det er også den avdelingen jeg var på 3 dager i min første uke som vikar. Gleder meg veldig til å starte på mandag!

Nå skal Kjetil og jeg starte på sesong 6 av NCIS Los Angeles, overrasket han med at jeg kjøpte den i går. Ha en fin kveld videre!

Koselige jobbdager

 • 16.12.2015 - 22:14

I går var jeg på jobb på en avdeling jeg har vært mest på i løpet av mine nesten 3 uker som vikar. Vi koste oss med å lage nissebrevholdere, og leke masse. I dag var jeg på naboavdelingen, og her har det blitt lagt nisseluer, jeg måtte lage til noen av barna som manglet nisseluer. Det var julefest i barnehagen i dag. Det var også juleforestilling i barnehagen, med Luremusa og Nissejenta. Min flinke tante spilte Luremusa, og jeg lo ganske godt av forestillingen. Koselig! 

Ikke så aller verst denne, eller hva?

Jeg har også gode nyheter angående bilsalget. I dag er den solgt! Kom nettopp inn etter å ha signert siste papirene, og i morgen skal jeg ut til Statens Vegvesen å omregistrere bilen. Det var kjempegreit, jeg skal spare pengene til Kjetil og jeg reiser til Manchester i slutten av desember. En tur jeg virkelig gleder meg mye til! Da er det veldig greit med litt ekstra lommepenger.

En annen god nyhet er at håndballjentene vant mot Montenegro, fin slutt på en fin dag! Nå er det snart kvelden her hos oss, god natt.

Frimandag

 • 14.12.2015 - 12:08

God mandag!

I dag er det ryddedag her hjemme. Vi ryddet mye i går også, men det gjenstår fortsatt en liten del av ryddingen. Siden jeg har fri, blir det min oppgave å rydde resten i dag. Greit å ha noe og gjøre på selv om en har fri. Senere i dag skal vi en tur til Kjetil for å si hei til lillesøsteren hans, som kommer hjem på perm fra militæret i dag. Det blir kjempekjekt å se henne igjen, er en stund siden sist nå. 

Ønsker alle en fin mandag, vi blogges senere!

Vellykket julebord

 • 13.12.2015 - 21:33

God kveld, alle sammen!

Kvelden i går ble veldig vellykket. Maten var kjempegod, det samme var desserten. Festen holdt seg gående til langt på natt, med god stemning hele kvelden. Det ble også mye god drikke utover kvelden, så formen er ikke helt på topp i dag, men kvelden var utrolig verdt det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik så bordet vårt ut i går. Vi fikk gode tilbakemeldinger på hvordan det så ut, og det var akkurat det vi ville også. Vi var kjempefornøyde med bordet, så da var det gøy å høre at vi hadde pyntet det fint.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karoline, Ørjan og Solo. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjetil og meg. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den fantastiske gjengen som var hos oss <3

Nå ser jeg og Kjetil på håndballjentene som spiller mot Tyskland. Håper på en seier i dag også, det er alltid kjekt.

Ha en fin kveld!

Stressende lørdag

 • 13.12.2015 - 14:51

God søndag alle sammen!

I går var det mye som skulle gjøres. Maten skulle stelles i stand, og leiligheten skulle ha en siste finish før julebordet startet. Vi skrelte både poteter og kålerabi, og pinnekjøttet sto på kok i 4 timer. Vi lagte også desserten, som var sjokolademousse. Vi bommet litt på oppskriften da.. Lagte aaalt for mye, så mamma og pappa fikk og hun vi bor under fikk også. Leiligheten ble heldigvis ganske bra før gjestene kom, og maten ble også ferdig. Vi var litt redde for at pinnekjøttet ikke skulle bli helt ferdig, men det ble det heldigvis. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her kan dere se hvor mye vi lagte, haha. Det rant over en stor glasskål, så det sier seg selv at vi hadde lagt litt for mye. God var den da!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det en slakk gjeng som ligger på sofaen, vi hadde overnattingsgjester, og de må bli litt mer edru før de kan kjøre hjem.

Ha en fin søndag, folkens! Vi blogges senere med et innlegg med litt bilder fra julebordet.

Julebordet er i gang

 • 12.12.2015 - 19:03

God kveld!

De første gjestene kom til oss litt over kl 18, og vi koser oss med litt drikke mens maten koker. De andre gjestene skal komme kl 20, og vi håper at maten skal bli ferdig til da. Velkomstdrinken står klar, og desserten er i kjøleskapet. Det er duket for at dette julebordet skal blir en suksess! Det har vært en litt stressende dag, men alt har egentlig gått overraskende bra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En liten sneakpeak på hvordan bordet ser ut, dere får se i morgen. Siden alle gjestene ikke har ankommet enda!

Dere får ha en super lørdagskveld, det skal hvertfall vi! :-)

En trøtt fredag

 • 11.12.2015 - 21:19

Good kveld, alle sammen!

I dag har jeg vært på jobb, på enda en ny avdeling. Slik blir det når du er vikar, men jeg syns det er rimelig greit egentlig. Får blitt kjent med mange forskjellige barn og voksne, noe jeg er veldig glad for. Eneste jeg kan klage på i dag, var at jeg var så utrolig trøtt, haha. Jeg har gått litt rundt som en zombie i hele dag, noe jeg syns er litt rart, med tanke på at Solo også sov hele natten i natt. Ikke har jeg sovet dårlig heller. Slik er det nok bare noen dager! 

Jeg og Kjetil kom akkurat hjem fra foreldrene hans nå, og vi har fått pinnekjøttet i vann til i morgen. I går bakte vi pepperkaker og risboller. Smakte på resultatet i dag, og vi er kjempefornøyde! Første gang vi bakte risboller begge to, og de ble heldigvis vellykket. Pepperkakene jukset vi litt med, siden vi kjøpte deigen på IKEA, men den er minst like god som om vi skulle laget den selv da. Vi har også handlet inn drikken til i morgen, så nå er vi helt ferdige med å handle inn. Vi skal dekke bord og lage jellyshots i kveld, det blir kos. Vi tenkte også at vi kunne kose oss med serie eller film, og litt godt i glasset siden det faktisk er helg. <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal vi først støtte håndballjentene, før vi begynner med det jeg skrev over her. Krysser fingrene for seier i dag også!

 

5 filmanbefalinger

 • 10.12.2015 - 08:40

1. Titanic

Kjærlighetshistorien om Rose DeWitt Bukater og Jack Dawson er nok godt kjent, og jeg elsker virkelig den filmen. Tror ikke jeg har grått så mye av en film, som jeg gjør av den altså! Leonardo DiCaprio og Kate Winslet er virkelig fantastisk flinke i denne filmen. De tar deg med inn i et kjærlighetsdrama, som du egentlig aldri vil ut av. Filmen varer gode 3 timer, men det er virkelig verdt timene foran skjermen. Om du ikke har sett denne filmen, er det bare å skru den på om du liker drama og en skikkelig love story. Husk papir til å tørke tårene!

2. Shutter Island

En annen film hvor Leonardo DiCaprio har hovedrollen. Han spiller U.S. Marshall Teddy Daniels, som er på en rutinemessig etterforskning på sinnsykehuset på Shutter Island. Etterhvert som etterforskningen går framover, så avslører han flere og flere uhyggelige hemmeligheter om øya, og steder der du aldri kan unnslippe. Denne filmen er utrolig spennende, og du blir dratt inn i en thriller som du bare må se hvordan den ender.

3. It´s a boy girl thing

Samaire Armstrong og Kevin Zegers har hovedrollen i denne morsomme komedien. Naboene Nell og Woody har bodd ved siden av hverandre hele livet, men til tross for dette hater de hverandre. De går på samme skole, og på en utflukt på byens museum, bestemmer en gammel formskifterånd seg for å bytte litt om på livene deres. Nell våkner opp som Woody, og Woody våkner opp som Nell. Derfra blir det mye morsomt for å få den andre til å bli flau over sin egen oppførsel. Etterhvert som det nærmer seg viktige ting, må Woody og Nell samarbeide for å lykkes.4. Brigde of Spies

Tom Hanks har hovedrollen i denne spennende filmen. Hanks spiller en forsikringsadvokat ved navn James B. Donovan, som får i oppdrag å forsvare en russisk spion ved navn Rudolf Abel. Handlingen finner sted under den kalde krigen, og Donovan blir rekruttert av CIA for å redde en amerikansk spionflyver fra hendene på sovjeterne. Hans oppdrag blir å få til et bytte av de to spionene. Tom Hanks spiller en strålende rolle i denne filmen, hvor de blander drama, thriller, humor, historie og biografi i en og samme film. Denne går på kino for øyeblikket, men det er virkelig verdt pengene.

5. Elysium

Matt Damon spiller hovedrollen i denne spennende filmen. Året er 2154, og det finnes to klasser av mennesker. De rike, som bor på Elysium, en menneskeskapt romstasjon, og de fattige, som bor på en Jord som er overpopularisert og ødelagt. Det er ingen som får reise til Elysium uten autorisasjon, og om de prøver skytes de rett ned, eller blir sendt hjem til Jorden igjen om de klarer å komme seg dit. Max er uheldig der han jobber en dag, og han kan dø om han ikke kommer seg til Elysium. Han tar et valg som ikke bare kan redde hans liv, men også Jordens befolkning sitt. Jeg så denne første gang på kino i Bardufoss når jeg var i militæret, og jeg elsket den fra første stund. 

Håper dere liker innlegget!

Hei sveis

 • 09.12.2015 - 22:33

Hei alle sammen!

I dag har jeg klargjort bilen for salg. Jeg har ryddet, støvsugd og vasket bilen inni. Ble veldig fornøyd med resultatet, og jeg er veldig klar for å få solgt den nå. Hadde til og med en potiensiell interessert, men han har ikke ringt meg enda.. Han sa han skulle ringe "in the evening" i dag, men det har han ikke gjort. Litt dumt, men får krysse fingrene for at noen andre gjerne melder sin interesse snart. Jeg har også vært hos mamma og klippet og farget håret. Utrolig herlig å ikke ha den stygge etterveksten som jeg hadde!Slik så altså håret mitt ut før klipp og farging. Ikke spesielt fint, nei..Mye bedre, er så fornøyd! Tusen takk for bra arbeid, mamma!

Kjetil var også hos frisøren i dag, og han ble fornøyd med håret sitt igjen han også. To glade, fornøyde folk! :-) Etter at vi begge var ferdig hos frisøren, ble det handling på Coop Obs til julebordet i helgen. Nå har vi fått det aller meste vi trenger, mangler enda litt, men det fikser vi på lørdag. Vi var også på Kilden en tur, hvor jeg selvfølgelig klarte å bulke bilen til pappa. Ikke bare litt, men en stor bulk... Han ble ikke glad, for å si det sånn. Jeg skal alltid klare å være så utrolig uheldig. :-( Vi har også ryddet og montert trebenken med hjul på, den kan jeg vise bilde av i morgen. Nå er det snart leggetid her, vi skal bare se de siste minuttene av Chelsea - Porto, før det blir kveld for vår del. Solo bjeffer som om det skulle være noe her, men vi tror faktisk det spøker i leiligheten. Hun bekrefter mistankene våre av og til, da hun plutselig kan begynne å bjeffe og knurre på noe som ikke er der. Spennende og skummelt på samme tid. Jeg tror det kan være oldermor som går igjen her nede, hun bodde her tidligere. Hadde vært veldig koselig da!

God natt alle sammen!

Handywoman, jeg?

 • 08.12.2015 - 23:01

God kveld.

I dag har jeg ryddet og styrt på hjemme. Det ser bedre og bedre ut her hjemme nå, vi var nemlig på IKEA i går, og da kjøpte vi litt for masse, hehe. Deriblant to skohyller til gangen, speil til gangen, en trebenk til å ha på kjøkkenet og masse forskjellig småtteri til leiligheten. Vi er hvertfall kjempefornøyde med kjøpene, og vi monterte nesten alt i dag. Trebenken blir nok montert i morgen eller en annen dag i løpet av uken. Bilen min er også til salgs i dag, fikk endelig lagt ut annonse på Finn! Dere finner den her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skohylle nr 1, som jeg følte meg veldig flink som klarte å montere den helt selv, haha.. (ikke spesielt handy jeg, nei!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skohylle nr 2, den til høyre i bildet, monterte Kjetil i dag. Handymannen min <3 Speilet var jeg assistent på å få opp! Vi er superfornøyde med resultatet :-D

Nå er det kveld for vår del, god natt alle sammen!

Uken er i gang

 • 07.12.2015 - 16:45

God mandag!

I dag ble det ikke en fridag, som jeg hadde sett for meg. Ble oppringt kl 08:30 av barnehagen, og de lurte på om jeg hadde mulighet til å jobbe. Da var det bare å få luftet Solo og få på meg litt sminke, å kjøre avgårde til jobb. Var på en avdeling jeg ikke hadde vært på før, så det var spennende, men hektisk, siden jeg kom såpass sent. Var ikke i barnehagen før kl 09:30, og da var avdelingen i full rulle allerede. Kom meg heldigvis fort inn i deres rutiner også, så da gikk det bedre. Alt i alt en grei mandag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sitter Solo og jeg og venter på at Kjetil skal komme hjem fra jobb. Da blir det middag og rydding som står på planen. Vi skal nemlig ha julebord nå til helgen, og da er det viktig at leiligheten ser bra ut. 

Ha en fortsatt fin mandag, så blogges vi senere!

Dette er meg

 • 06.12.2015 - 14:27

God 2. søndag i advent alle sammen!

Mitt navn er Mailinn, og er skribenten av denne bloggen. Jeg har tidligere blogget på mailinnaske.blogg.no, men etter mye fravær der, bestemte jeg meg i dag for å slette den bloggen, og starte på nytt. Dere kan også gå inn å lese på bloggen min fra militæret her

Jeg er for øyeblikket vikar i barnehage, her har jeg nettopp startet. Jobbet tidligere som fotograf i Fovea, men ettersom det ble for lite oppdrag kunne jeg ikke fortsette der. Min første uke i barnehage har gått helt fantastisk, og jeg håper på masse jobb fremover. Jeg søker fortsatt på jobber jeg syns ser interessante ut, så jeg er vel det vi kan kalle vikar/arbeidssøker for tiden.

Jeg er også hundeeier. Jeg har en Jack Russel tispe som heter Solo, som jeg har hatt siden juni i år. Hun er en energibombe av en hund, og kan være ganske plagsom til tider, men hun er også en liten gledesspreder jeg ikke ville vært foruten. 

Jeg er sammen med en superfin gutt, som heter Kjetil. Forholdet vårt er ganske nytt, men vi har det kjempebra sammen. Håper på å bli samboere til neste år, selv om vi kan si at vi på en måte er det allerede. Som vi liker å si "Vi er samboere, men ikke offisielt enda", haha. Vi har vært sammen i litt over 5 måneder til nå, og flere skal det bli <3

Det var da litt om meg, til mine nye lesere, det er nok mange som fulgte meg på den gamle bloggen som forhåpentligvis vil følge denne nye.

Mailinn Goldhahn Aske

Jente på 23 år, som bor på Rennesøy sammen med kjæresten min og hunden vår Solo. Jeg er lærling i industrimekanikerfaget, og trives godt med det.

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no