Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

30 års dag

  • 18.09.2016 - 13:18

God søndag!I går var vi i forsinket 30 års dag til denne karen her. Chris fylte nemlig 30 i juli, og feiret det i går med en supergøy fest. Vi fikk servert herlig kinamat og gode kaker til dessert. Vi kjøpte krabbebestikk i bursdagsgave, noe som falt i god smak hos både bursdagsbarnet og Kamilla. Det er alltid gøy å treffe blink på gaver, syns jeg. Kvelden endte litt tidlig for Kjetil og min sin del, men vi får se det positive i det, og det er at formen ikke er altfor ille denne søndagen.


Flotte Kamilla ♥


Fine Daniella og Caroline ♥


Min fantastiske kjæreste ♥♥

Nå sitter vi og ser kampen mellom Watford og Manchester United, og vi håper selvfølgelig på seier i dag. Noe som ikke er noe selvfølge for tiden, men vi krysser fingrene. Etter kampen skal vi hente Solo hos mamma og pappa, også blir det en tur til Kamilla og Chris for å hente vesken min. Jeg glemte den der i går, noe som er typisk meg, haha. Vi får levert noe som vi glemte å ta med i går da, så det er greit at vi skal bort til de en tur i dag også.

Ha en fin dag videre!

Varmen fortsetter

  • 15.09.2016 - 18:29

For et fantastisk vær vi har om dagen, det er helt herlig! Det gikk bra på jobb, og da er humøret på topp. Når jeg kom hjem, var det lapskaus som stod på menyen. Veldig greit med noe enkelt, og veldig greit å ha en kjæreste som lager i stand. Når vi hadde spist, så gikk jeg på tur med Solo og Kjetil klippet plenen. Nå kom jeg akkurat fra tur, og kameraet var selvfølgelig med i finværet.Det var en kjempefin tur, og når det er så fint vær, da er det så gøy å gå tur. Angrer ikke på at jeg valgte å ha med kameraet, det ble noen fine bilder ut av det. Møtte også på tanten til Kjetil, som faktisk badet! Så mange som badet, og for å være ærlig, det fristet veldig å bare hoppe i vannet selv også, hehe. Hadde heller ikke med meg mobilen, så det var bare oss to på tur, noe som er litt herlig i blant. Det er viktig å leve litt her og nå også, ikke bare gjennom en skjerm. 

Ønsker alle en fin torsdag videre!

Varm septemberonsdag

  • 14.09.2016 - 20:17

God kveld!I dag har jeg vært i Sokndal på jobb, og det skal jeg de neste to dagene også. Det har gått kjempefint på jobb, og jeg gleder meg til i morgen. Når jeg kom hjem fra jobb, handlet jeg og Kjetil, før vi grillet og koste oss i finværet. Det er jo helt fantastisk med over 20 grader i september! Etter middagen tok vi oss en kjempefin tur her på øya, og utforsket litt. Når vi kom hjem fra turen, tok vi oss en dusj og nå ser vi på Criminal Minds og slapper av. Vi er blitt hekta på serien begge to, derfor blir det mye nevning av serien, hehe.
Vi traff på en annen Jack Russell på turen, det var Solo glad for :-)Ha en fin onsdag videre!

Monday is a good day

  • 12.09.2016 - 21:15

Det virker som det var mange som likte leilighetsvideoen, og det er jo gøy. Jeg filmet ikke på det som skal bli gjesterom/kontor, men det er fordi at det er ganske rotete for øyeblikket. Jeg håper på å kunne få ryddet det rommet i løpet av de kommende månedene, så skal det også vises frem. De viktigste rommene er hvertfall vist, og det er jo bedre enn ingenting, er det ikke?I dag ble det en stressende morgen, jeg rakk ikke ferja jeg egentlig skulle ta, og da trodde jeg at jeg skulle bli superforsinket til jobb. Jeg hadde 2 timer og 15 minutter til skolen jeg skulle være på, men heldigvis var jeg på skolen 12 minutter over åtte. Jeg skulle jobbe med en kollega av meg, som jeg ikke har hatt gleden av å jobbe med enda, men han tok forsinkelsen min fint. Vi hjalp hverandre, og dagen gikk over all forventning. I morgen skal jeg være alene på samme skole, men nå er det rigget og klart til foto. Når jeg kom hjem, hadde Kjetil akkurat kommet hjem han også. Vi hadde rester av nachos fra i går til middag, og vi har bare slappet av med Criminal Minds på skjermen. Kjetil har også jobbet litt, og jeg har vært på tur med Solo og tatt meg en god dusj. Nå ser vi på Criminal Minds igjen, også blir det nok senga på oss om ikke altfor lenge, vil jeg tro.

Leilighetstour

  • 12.09.2016 - 18:02

Hei! Nå er det en god stund siden jeg skrev noe her inne, og derfor ville jeg starte opp med en leilighetstour som jeg har lovet dere. 


Håper dere liker videoen!
Mailinn Goldhahn Aske

Jente på 23 år, som bor på Rennesøy sammen med kjæresten min og hunden vår Solo. Jeg er lærling i industrimekanikerfaget, og trives godt med det.

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no