Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

Kameraet mitt har samlet støv

  • 31.07.2017 - 16:31

Som overskriften sier, kameraet mitt har ligget ubrukt ganske lenge nå. Jeg hadde det med meg både til Gran Canaria og på Countryfestivalen, men de eneste bildene jeg har tatt er tre bilder fra Puerto de Mogan i Gran Canaria.. De var riktig fine de, men gud av meg så trist. Jeg elsker jo egentlig å ta bilder, men de siste månedene har jeg bare latt kameraet ligge hjemme å samle støv. Jeg må virkelig ta meg sammen, og ta med meg enten speilrefleksen eller det litt mindre Olympyskameraet mitt på ting fra nå av. Da skal jeg ikke bare la det ligge i ro, men også ta bilder. Jeg må finne tilbake til hun som faktisk elsket å ta masse bilder, og kanskje var litt irriterende i prossessen noen ganger, og bare forevige fine minner.

Puerto de Mogans nydelige gater ♥

Nå må jeg gå å stelle meg litt, vi skal nemlig spontant på middag hos foreldrene til Kjetil. Veldig greit med snille bonusforeldre som varter opp, når vi ikke har noen anelse om hva vi skal lage til middag, hehe.

Ha en fin kveld!

En minnerik ferie

  • 31.07.2017 - 12:31

Siste dag i juli, siste dag av ferien - blogglysten kom snikende på meg i dag. Varer den denne gangen? Får håpe det! For en fin ferie det har vært, Kjetil og jeg har vært på spontanreise til Gran Canaria en uke, vi har vært på båttur og vi har nettopp kommet hjem fra Countryfestivalen i Seljord. Vi har med andre ord ikke vært særlig mye hjemme siden den 13. juli, haha. Med denne mandagen, har jeg vært hjemme alt i alt 2 dager fra jeg tok ferie 13. juli. Helt sykt, men utrolig verdt det også! Vi har så mange fine minner å se tilbake på etter denne ferien ♥

   
Noen stemningsbilder fra båtturen vi var på ♥

   

    
Stemningsbilder fra Countryfestivalen i Seljord ♥

Vi kom hjem fra Seljord i går, og jeg merket at jeg hadde festet i 4 dager i strekk, haha. Countryfestivalen var helt amazing, med masse god stemning og fantastiske konserter. Vi endte ikke opp med å gå på altfor mange av konsertene, men de vi var på var veldig bra. Vi gikk på Rotlaus, Too Far Gone, Byting, Brad Paisley og Vassendgutane. Vi skulle egentlig også på Staut, men pga dårlig vær ventet vi heller til Vassendgutane skulle på etter de. Været var ikke akkurat noe å skryte av, men vi gjorde det beste ut av det, og koste oss masse selv om været ikke spilte på lag. Kjenner i dag at det er godt å være hjemme, samtidig som jeg savner festivallivet litt allerede. Solo var hvertfall veldig glad for å se oss i går, og det varmer alltid mammahjertet mitt ♥ Borte bra, men hjemme best. I dag er det bare full opplading til jobb i morgen for min del, samt litt rydding og vasking. Kjetil har ferie denne uken også, så han har en hel uke å lade opp til jobb på. Skulle gjerne hatt det jeg også, men samtidig gleder jeg meg til hverdagen begynner igjen.

Dere får ha en fin mandag - vi blogges litt senere i dag ♥

Mailinn Goldhahn Aske

Jente på 23 år, som bor på Rennesøy sammen med kjæresten min og hunden vår Solo. Jeg er lærling i industrimekanikerfaget, og trives godt med det.

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no