Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

En nydelig dåpsdag

  • 04.06.2017 - 19:15

For en nydelig dåpsdag det har vært i dag. Dåpsbarnet har vært så rolig og smilende, og det smelter et tantehjerte. Først var vi i kirken, hvor jeg og Wenche (søsteren til Kjetil) faktisk hadde sagt ja til å lese opp hvert vårt vers fra bibelen. Vi var utrolig nervøse, men både hun og jeg klarte heldigvis å lese det uten feil, hehe. Etter kirken skulle vi hjem til foreldrene til dåpsbarnet, hvor vi skulle kose oss med god mat og god stemning. På menyen stod det herlig tapas, med alt mulig gode retter. Desserten bestod av kaker og frukt. Alt smakte helt fantastisk! Vi kom hjem for omtrent en halvtime siden, og har fått skiftet til litt mer behagelige klær. Bunad er kanskje et fantastisk fint plagg, men etter å ha gått i den i mange timer - da er den ikke like fantastisk lenger, haha.
Min fine kjæreste ♥


Flotte Wenche ♥Nå skal vi bare slappe av resten av kvelden. Jeg liker veldig godt tanken på at vi ikke skal på jobb i morgen, det blir herlig med en ekstra fridag. Hurra for pinsen! Håper dere alle får en nydelig søndagskveld!

Rolig kosekveld

  • 04.06.2017 - 10:15

I går kveld var vi hos Kamilla og Chris, som jeg nevnte i forrige bloggpost. Det ble en kjempekoselig kveld, hvor vi spiste både krabbe og reker, og hadde brownies med is til dessert. Når vi var ferdige å spise, ville Kjetil og Chris se kampen mellom Real Madrid og Juventus, mens Kamilla og jeg ville se film. Det endte opp med at vi ble enige om å dele oss. Så vi jentene satt i stua og så filmen "Black Swan", og gutta satt nede på "kinorommet" deres og fulgte med på kampen. Når kampen var ferdig og filmen var slutt, satt vi og snakket litt, før Kjetil og jeg tok turen hjem igjen. Det ble rett i seng på oss (jeg forhåndsskrev dette blogginnlegget før jeg la meg), siden vi skulle opp tidlig på grunn av at vi skal i dåp i dag.Nå skal vi snart avgårde til kirken, og jeg gleder meg veldig. Syns både dåp, konfirmasjon og brylluper er så koselig å få lov til å være med på. Dette blir nok en bra dag, og humøret mitt er virkelig på topp! Håper deres dag blir like bra, vi blogges senere i dag!

Overraskelsesfeiring

  • 03.06.2017 - 17:28

I går hadde en av mine beste venninner, Kamilla, bursdag, og i den anledning gikk Chris, Kjetil og jeg sammen om en overraskelsesfeiring. Planen vår var som følgende: Chris skulle kjøre henne ut til oss, med bind for øynene og øreklokker. Når de kom til oss, skulle hun inn i en "taxi", som skulle kjøre henne til et sted hvor hun skulle være. Jeg hadde fått søskenbarnet mitt med på denne planen, og hun tok med seg kjæresten til broren sin, noe som egentlig var helt perfekt! Kamilla hadde aldri møtt henne før, så da ble taxispøken bare enda bedre. (Hun har nemlig møtt søskenbarnet mitt tidligere, så jeg var litt bekymret for stemmegjenkjenning der, hehe.) Vi kjørte litt rundt på Rennesøy, før vi igjen tok turen til oss, hvor vi avslørte alt sammen. Hun ble veldig overrasket og glad, så det var virkelig utrolig morsomt!Vi hadde skalldyrkveld, med østers, reker, krabbe og blåskjell. Bursdagsbarnet var veldig fornøyd med det vi serverte, og da vet du at du scorte bra på valg av mat. Etter vi hadde spist oss gode og mette, satt vi oss i sofaen, hadde noe godt i glasset og bare snakket om alt og ingenting. Til tross for at det ble en relativt rolig feiring, fløy timene avsted litt for fort. Jeg trives så godt i selskap med disse fantastiske personene, og bare nyter tiden. Trenger egentlig ikke tenke på noe, og bare nyte det gode vennskapet vi har. ♥ Jeg blir glad av å skrive dette, og nå skal jeg faktisk hoppe i dusjen, for vi skal nemlig til Kamilla og Chris i dag - på krabbe, haha. Mye sjømat denne helgen, med andre ord. Wii, jeg gleder meg kjenner jeg! I dag skal jeg være flink blogger, å ha med meg kameraet. Håper deres lørdag blir bra, her blir den definitivt bra, i selskap med tre av mine favorittpersoner ♥

Mailinn Goldhahn Aske

Jente på 23 år, som bor på Rennesøy sammen med kjæresten min og hunden vår Solo. Jeg er lærling i industrimekanikerfaget, og trives godt med det.

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no