Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

Tryllekunstner for en dag

 • 30.06.2016 - 22:45

Har dere hatt en fin torsdag? Det har jeg! I dag hadde jeg tidligvakt på jobb, og etter at et av barna ikke var så glad, ble jeg tryllekunstner for en dag. Barna forsto ikke hvordan jeg klarte det, men etter hvert var det noen som fant ut av det, hehe. Jeg tryllet frem paljetter fra ører og hår, og barna syns det var veldig kjekt. Det gleder et trist hjerte. I dag sluttet et barn til, og i morgen slutter jeg. Jeg kjenner jeg får tårer i øynene når jeg skriver dette. Det blir en trist dag i morgen, men jeg tenkte jeg skulle kjøpe med litt vannis til barna som en liten avslutning. Vi fikk kroneis av barnet som sluttet i dag, og det var jo kjempefint gjort. Derfor tenkte jeg litt på vannis, som en liten avslutning fra meg. Huff, tårer blir det nok, men først skal vi kose oss på indianerfest! Det blir spennende og ikke minst kjempegøy! 

Kjetil prøvde kameraet mitt litt, og da satt jeg igjen med noen nydelige bilder av Solo. Jeg smelter! ♥ Jeg lovet dere også bilder av plaggene jeg fikk av mamma, det ble ikke antrekksbilder, men det skal dere få i Kreta. Det er jo tross alt der jeg skal ta de med meg. Alt er fra H&M og skoene er fra MANI.Jeg er superfornøyd med mine nye sommerplagg, og jeg gleder meg sånn til å ta de i bruk nede i Kreta! Nå sitter vi og ser siste del av Polen mot Portugal, og etter det blir det nok kveld her i huset også. Ha en fin kveld videre!

Ting jeg gjorde i juni

 • 30.06.2016 - 08:00

For en måned siden, skrev jeg innlegget "Ting jeg vil gjøre i juni". Nå kommer oppfølgerinnlegget til dette, med de tingene jeg faktisk gjorde i juni.
 

♣ Dra på hyttetur til herlige Kvitsøy en helg eller to. Har så lyst til å bare kose meg en eller to helger på hytta til Kjetil og familien, kanskje bare en romantisk helg for to? ? Krysser fingrene for at det lar seg gjøre!

- Dette lot seg dessverre ikke gjøre, noe som er litt kjipt, men slik er det noen ganger! Det er ikke alltid tiden strekker til.
 

♣ Grille på stranden med gode venner. Er det noe jeg forbinder med sommer, må det være grilling og kos på stranden. Spise deilig grillmat, bade i sjøen og kanskje ha seg en cider og to. Sommerfølelse til tusen!

- Vi har grillet, men ikke på stranden. Været har vært superfint, men vi satte heller grillingen til hagen eller utfor leiligheten, og det ble ikke grilling i strandkanten.

 ♣ Campe i telt. Det har jeg veldig lyst til å få til i juni måned. Vet noen venninner har snakket om å gjøre det, og jeg tror faktisk det var denne måneden. Må nesten bare henge meg på de, tror jeg!

- Camping i telt blir det kanskje i august, men det ble ikke noe i juni av dette. Litt dumt, siden det blir liten tid til det i juli. Får se om det ikke blir i august, det hadde vært kjempekjekt!
 

♣ Kjøpe meg speilreflekskamera. Dette er noe jeg har veldig lyst til å gjøre, men jeg vet ikke om jeg har råd til det. Jeg kunne virkelig tenkt meg det, siden kameraet mitt muligens ikke er ferdig før vi reiser til Kreta.. Skal, skal ikke? Huff, det blir vanskelig å bestemme seg. Får ta det når jeg får lønn, hehe.

- Dette kan jeg krysse av listen, speilrefleks ble det, og jeg er i lykkerus over å endelig ha det i hus! Det ble til og med Canon EOS 750D, jeg må nesten bare takke Kjetil for det, hadde ikke han hjulpet meg med litt av omkostningene, hadde jeg aldri hatt råd. TUSEN TAKK, VENNEN ♥

 

♣ Gå ut på byen med søskenbarnet mitt, for å feire at hun ble 18 i mai. Jeg har enda ikke fått muligheten til å ta henne med meg ut, derfor håper jeg virkelig at vi kan få til noe denne måneden sammen. Jeg hadde egentlig planlagt å ta henne med ut helgen vi var i London, skjønner dere. Bursdagsdrink skal hun få i løpet av juni måned, det er sikkert og visst! ?

- Noen ganger kommer ting i veien, og det blir for liten tid. En måned går fort, og den dagen vi hadde planlagt ble avbrutt av en Oslotur. Heldigvis har vi hele livet på å gå ut sammen, hehe.
 

♣ Gjøre noe jeg aldri har gjort før. Dette punktet kan bli spennende å se om jeg får gjennomført. Satser på at jeg kan få gjort noe spennende, morsomt, skummelt, overraskende eller hva det nå enn blir. Time will show!

- CHECK! Jeg har blant annet sovet i en barnehage, vært på Dalsnuten, kjøpt leilighet, vært i utdrikningslag og prøvd poledancing. For en fin måned juni egentlig har vært ♥

♣ Gjøre mitt beste den siste måneden i barnehagen. En måned, minus helgene er det ikke en måned engang. Da er jeg ferdig som tilrettelegger for en av de ansatte på avdelingen. Rart, men sant. Nå skal jeg bare yte mitt beste, og gjøre barna glade for at de har hatt meg på avdelingen sin. Gjøre de ansatte fornøyde med innsatsen min, og forhåpentligvis ta med meg gode referanser videre. 

- Jeg håper jeg har gjort en god innsats, jeg føler hvertfall det selv. Juni måned i barnehagen har vært full av fine opplevelser, som jeg aldri ville vært foruten. Satser på at ped. lederen min kan gi meg gode referanser til ferden videre. Jeg har hvertfall hatt en super siste måned på jobb, og i morgen er min siste dag som fast vikar, trist, men sant.

Spontanitet lenge leve

 • 29.06.2016 - 22:19

Senvakt på jobb i dag gikk greit, og da jeg kom hjem ble det en spontan tur opp for å spise hos mamma og pappa. De er hjemme fra ferie, men reiser igjen i morgen, derfor måtte jeg og Kjetil bare benytte sjansen til å si hei. Mamma hadde laget sin hjemmelagte pizza, og den smakte like godt som alltid. Jeg fikk også arvet noen klesplagg av mamma, og vi bestemte oss plutselig for å ta en spontan shoppingtur til Tastasenteret i tillegg. Mamma var så snill at hun kjøpte meg et par Toms sko, og 2 kjoler, en shorts og en topp. Grunnen til at jeg fikk dette, er fordi jeg selv ikke følte at jeg hadde så mye å ha med meg til Kreta, og da sa hun at hun kunne hjelpe meg å finne noen fine sommersko og sommerklær. Det begynte vel egentlig med at hun fant ut at jeg ikke hadde så altfor mange sommersko, hehe. Hun er virkelig en engel, og jeg er superfornøyd med alle mine nye plagg! Tusen takk nok en gang, mamma ♥ Plaggene skal dere få se i morgen, om været er på vår side.. Om ikke får jeg ta en antrekks shoot inne, for klærne og skoene skal dere få se. Nå blir det kveld for min del, skal ha tidligvakt i morgen, og da er det greit med en god natts søvn. God natt, alle sammen!
 

Kjærleik

 • 29.06.2016 - 08:15

Min fine Solo og meg i går ♥En hund er virkelig menneskets beste venn - det er et bånd som ikke brytes uansett hva som skjer ♥ En hund er like glad om du er borte i 5 minutter eller 1 time, når de ser deg er de i lykkerus uansett. Solo gir meg alltid et smil om munnen når jeg kommer hjem fra jobb. Hun gir oss masse latter, masse glede og masse kos - hun er rett og slett en gledesspreder i hverdagen ♥

Bursdagsfeiring

 • 28.06.2016 - 21:40

Jobbdagen har gått veldig fort i dag egentlig, vi har laget pil og buer med barna på tur og vi har lekt både ute og inne. Etter jobb måtte jeg en tur på Kilden for å kjøpe bursdagsgave, siden lillesøsteren til Kjetil har bursdag i dag. Deretter var det bare å kjøre hjem, å gjøre seg klar for bursdagsfeiring. Vi fikk god meksikansk gryte med jordbær til dessert. Når litt flere gjester kom, hadde vi ostekake og drømmen (kake) i tillegg. Kjempekoselig feiring av fine Wenche. ♥Gratulerer så mye med dagen igjen! ♥♥

Sneakpeek av leiligheten

 • 28.06.2016 - 08:00

Her kommer en liten sneakpeek av leiligheten, som jeg skrev at dere skulle få. 26. juli overtar vi, og jeg gleder meg sånn til forberedelsene og flyttingen! Endelig får vi oss noe eget, jeg har leid leiligheten vi bor i nå, i snart 2 år. Kjetil har ikke leid like lenge, men vi er begge enige i at et blir bra å heller eie, i stedet for å leie.


Dette rommet skal bli kontor/gjesterom.


Her skal spisebordet vår stå, hvertfall det vi planlegger. Inntil veggen vil vi sette et skap, hvor vi skal ha litt finere glass i.


Dette er fra soverommet vårt - med inngang til bod.


Litt av terassen vår.

Det er mye som gjenstår å få gjort, vi skal nemlig pusse opp leiligheten. Det blir spennende å se resultatet av det vi skal gjøre. Listene på alle rom skal males, badet skal pusses skikkelig opp og alle møblene våre skal jo inn. Jeg gleder meg sånn til å flytte inn her i august en gang!

4 days to go

 • 27.06.2016 - 21:51

Jeg kan ikke tro at mandagen snart er over allerede.. Det går altfor fort! I dag hadde jeg senvakt, og den gikk veldig greit egentlig. Vi var inne på formiddagen, før vi gikk ut etter fruktmåltidet og var ute til stengetid. Det var et farvel med et av barna i dag også, noe som var trist. Huff, gruer meg egentlig til fredag, da blir det mange farvel på en dag.. Det er bare 4 dager til!! Får bare gi barna masse klemmer, og ha det så kjekt vi bare kan de siste dagene ♥ Etter jobb ble det en enkel middag, vi bestilte pizza fra Pizzakroken. Vi har også vært og tatt mål i den nye leiligheten vår, og jeg tenkte å vise dere en liten sneakpeek i morgen. Tok med meg kameraet, slik at jeg kunne ta litt bilder av hvordan det ser ut uten møbler. Det blir lettere for oss å få et bilde på hvor vi kan ha hva, når vi ikke har tilgang til leiligheten før neste måned. Vi tok oss en liten tur innom Morten og Christine, før vi tok fatt på veien hjem igjen. Jeg hadde ikke sett hvordan det så ut etter de hadde flyttet inn offisielt, derfor ble det en spontan tur opp der etter leilighetsbesøket. Når leiligheten er overtatt, bor vi faktisk ikke altfor langt borte fra de, noe som er superkoselig. Greit å ha litt familie i nærheten. (Morten er broren til Kjetil.) Nå følger vi med på England mot Island, og jeg personlig håper på seier for England. Heia, heia!


 

En rar følelse

 • 27.06.2016 - 08:29

Da var min siste uke i barnehagen kommet. Ferie står for tur på fredag, og det betyr at med denne mandagen, så er det bare 5 dager igjen på jobb. Det er rart å tenke på, men slik er det faktisk. Jeg vet ikke helt hva jeg skal tenke om det egentlig, jeg vet bare at dette blir en veldig merkelig og egentlig veldig trist uke. Selvfølgelig skal jeg gjøre det beste ut av det, å holde meg positiv. På fredag kommer jeg nok til å felle noen tårer, men det tar vi når den tid kommer. Nå skal jeg ta fatt på min første arbeidsdag denne uken, og jeg skal kose meg skikkelig på jobb, med de fantastiske barna og de flotte ansatte. ♥

Ha en fin start på uken alle sammen!

Uken som gikk

 • 26.06.2016 - 17:55

Ukens høydepunkt: Utdrikningslaget til Christine. Jeg har sett gjennom bildene et par ganger, og smilet som Christine har på de aller fleste bildene, forteller meg at hun virkelig hadde det gøy i går.

Ukens bilde: Jeg smiler like mye hver gang jeg ser dette bildet her, det er så morsomt med photobombing, haha!Ukens opptur: Vi signerte kontrakten til leiligheten på fredag, og kom oss et steg nærmere å bli selveiere. Kamerakjøpet jeg gjorde samme dag var også med på å hjelpe fredagen inn på ukens opptur. Vi var også med på feiringen av Ellen, og det og var utrolig gøy! Kan vel egentlig bare si at fredagen var en eneste stor opptur!

Ukens nedtur: Det har ikke vært noen skikkelige nedturer denne uken, sånn jeg kan komme på. En liten nedtur var at jeg måtte si hadet til to til av barna på torsdag, det var litt trist.. Heldigvis er de der til høsten!

Ukens sang: Jovial av Freddy Kalas denne uken også. Jeg syns den sangen er så bra!

Ukens bilde av Solo: På sankthansaften tok jeg dette fine bilde av henne ♥Ha en fin kveld, alle sammen!

Utdrikningslag

 • 26.06.2016 - 15:10

FOR en fin lørdag det var i går! Vi var en gjeng på 12 jenter som fikk æren av å overraske Christine med utdrikningslag, noe hun ble veldig glad for. God stemning hele dagen, mye latter og mange minner, det oppsummerer dagen ganske bra. Vi skulle møte opp der vi skulle være kl 12, og når the bride to be og forloveren hennes kom, gikk vi ut for å ta noen bilder med fotograf. Etter på gikk turen til byen, hvor vi var på Hall Toll og spiste en herlig lunsj. Kl 17 var det tid for poledancing, og det kjennes i armer og mage i dag, haha. Etter poledancingen gikk vi tilbake til møtestedet og fikset oss litt, før vi hadde litt leker, spiste deilig tapas og festet videre. Når noen av oss gikk på byen, gikk også noen av oss hjem, deriblant meg. Da hadde vi drukket ca 11-12 timer i strekk, og jeg kjente at det holdt for meg, hehe. En super kveld, som virkelig har gitt noen gode minner, både for Christine (håper vi) og oss som planla dette.Dette bildet viser hvor glad Christine ble, er så gøy å overraske folk når du ser hvor glade de blir ♥
 Denne flotte buketten av jenter var med i går ♥


Nå slapper jeg bare av, har ingen planer i dag og vi skal egentlig bare lade opp til siste uke på jobb. Det har gått så fort.. Ja, ja, vi får fokusere på det positive, det har vært en fint halvt år hos en super avdeling. Jeg kan jo alltids ta en tur på besøk til de til høsten, og det skal jeg definitivt gjøre! Nå må jeg bare nyte den siste uken, for på fredag blir det mange å ta farvel med. Huff, jeg skal prøve å holde tårene tilbake, men det kommer til å bli vanskelig.. Nei, nå skal jeg ikke tenke mer på det, og heller ønske dere en fin søndag videre!

En koselig feiring

 • 25.06.2016 - 09:11

Det ble en kjempekoselig feiring av flotte Ellen, vi ble en god gjeng hos hun og Stian i går. Jeg var edru slik at det ble lettere for oss å komme hjem, både fordi de bor helt ute på Klepp og fordi vi har kolonnekjøring i tunnelen inn til Mosterøy. Da kunne jeg også være snill å kjøre et vennepar og en kompis hjem. Angrer ikke på at jeg ikke drakk, selv om jeg virkelig kunne tenkt meg det i slutten av festen, haha. Du får liksom et annet perspektiv på fulle folk, når du selv er edru. Ja, ja, det ble hvertfall en bra fest, og Ellen ble feiret på en bra måte ♥


Favorittene mine ♥♥


Fine paret Hedda og Mikal ♥


Dette bildet her gir meg så good feeling når jeg ser på det ♥


Det nydelige bursdagsbarnet ♥


Hansi og Kjetil ♥


Godeste Steinar, som hater å bli tatt bilde av, haha. ♥ Tror dette er et av de beste jeg, Steinar? 


Dette bildet! Jeg lo godt da jeg fikk se det etter på, for å si det slik, haha. ♥
 


Han her altså, jeg elsker virkelig denne fantastisk fine mannen ♥


Ellen og Stian har akkurat fått seg ny kattunge, på 10 små uker.. Smelt! ♥
Hanne og Stian. :-)

Det ble visst et lite bildedryss fra den fine kvelden, men det er så deilig å ha kamera igjen. Det gleder en umotivert blogger! Jeg har ikke syns det har vært spesielt kjekt å ikke ha kamera de siste ukene, og det merker jeg på bloggingen min også. Beklager at det har blitt litt lite innlegg i det siste, men nå skal jeg hvertfall prøve å ha minst 1 innlegg til dagen. Motivasjonen for å blogge er virkelig steget med 100 hakk, og det føles fantastisk! Nå tenkte jeg å lage meg frokost, så får vi se litt hva dagen bringer med seg i dag. 

Ha en fantastisk lørdag, alle sammen ♥

Dreams do come true

 • 24.06.2016 - 18:08

For en herlig boble jeg lever i for tiden. Jeg har drømmemannen, en nydelig hund, fantastiske venner, leilighet, drømmejobben igjen og i dag har jeg også fått kjøpt meg drømmekameraet mitt, Canon EOS 750D. Går det an å bli heldigere enn jeg er akkurat nå? ♥ Det skal mye til for å sprekke lykkeboblen min nå altså! Grunnen til at jeg sier drømmejobben, er fordi at jeg skal begynne å jobbe hos Fovea igjen, bare at nå heter de Foto Norden. Det er virkelig drømmejobben min. Den har jeg nok en gang kapret for 3 måneder fra høsten, og jeg gleder meg helt sinnsykt mye! I august blir det også innflytting, og det ser jeg utrolig fram til. Vi skal pusse litt opp også, noe som bli veldig spennende.

Når jeg kom hjem fra byen, satt jeg meg ned å lagte en aldri så liten videoblogg til dere. Litt random video, men men.. På denne videobloggen viser jeg frem det nye kameraet, som skal tas i bruk allerede i kveld. Vi skal nemlig i bursdag til Ellen, som fylte år i går ♥ Det blir nok en bra kveld i dag, vi gleder oss masse!

Eie, ikke leie

 • 20.06.2016 - 22:50

Eie, ikke leie... Eie, ikke leie... WHAT?! Det har ikke gått skikkelig opp for meg enda, men Kjetil og jeg har blitt leilighetseiere!!! Vi har vært i budrunde fra kl 18-20:15 i dag, og det har vært skikkelig nervepirrende.. Gleden var STOR da vi fant ut at vi hadde fått den, mormor og morfar var også skikkelig glade på våre vegne. Vi var nemlig nede hos de, når vi fikk nyheten, siden morfar hjalp oss med bud. Når vi kom hjem sprettet vi champagnen, og koste oss skikkelig. Det er vel lov på en annerledes mandag? Det er helt herlig! Det var gledestårer, mange glade telefoner og meldinger og ikke minst, noen skikkelig glade leilighetseiere! Blåmandag, hva er det? Her er det GLADMANDAG!!!!!!!Dere skal selvfølgelig få følge oss på ferden, vi skal pusse litt opp i den nye leiligheten og vi overtar først neste måned. Før det er det mye kjekt som skjer, som bursdagsfeiring og reise til Kreta! Under to uker igjen nå, det gledes ♥

Videoblogg - London 2016

 • 13.06.2016 - 22:43

Da var det tid for videoblogg fra London, enjoy:

Vet den kanskje ble litt for lang, men det var en god del klipp. Jeg filmet ganske mye der nede, og syns jeg klarte å korte ned filmen ganske så mye, mtp alle klippene jeg ikke kunne ha med. Håper den ikke ble for lang og kjedelig i deres øyne, og at dere syns det er gøy å få et lite innblikk fra turen vår gjennom video.

Videoblogg på vei

 • 13.06.2016 - 20:33

God mandagskveld, flotte lesere ♥

Morgenen min begynte veldig bra, jeg hadde mellomvakt, solen skinte og humøret var på topp. Fikk tid til å dusje, og følte meg skikkelig fresh til jobb. Jeg hadde akkurat kommet på jobb da jeg fikk en telefon fra et ukjent nummer, "Hvor er tidligvakten deres? Det er bare meg på jobb her!" Det var kollegaen min som hadde vært alene en halvtime allerede, og vår avdeling hadde mottatt 4 barn. Huff, heldigvis var jeg på arbeidsområdet når hun ringte, så det ordnet seg. Det hadde rett og slett vært litt misforståelser mellom meg og sjefen, og hun hadde glemt at hun hadde tidligvakt, haha. Sånn kan det altså gå! Ellers har det vært en fin mandag, og en fin dag på jobb. Når jeg kom hjem, hadde Kjetil startet med middagen og etter vi hadde spist, ble det en tur til foreldrene hans. Når vi kom hjem igjen, har vi bare slappet av. Nå holder jeg på med opplasting av Londonvideo til dere, og opplastningen tar litt tid. Den kommer enten i dag eller i morgen, avhengig av opplasteren! Gleder meg veldig til å vise dere litt mer fra turen vår, ha en fin kveld videre! 

 

FØLG MEG GJERNE:

Facebook: HER

Instagram: MAILINNASKE

La oss kjøre litt rundt

 • 12.06.2016 - 21:08

I dag har vi vært på en liten biltur i nærområdet, der vi også besøkte farmoren til Kjetil. Vi kjørte også til Randaberg og kjøpte oss is på Mix. Når vi kom hjem igjen, slappet vi av og så fotballkampen mellom Tyrkia og Kroatia. Når første omgang var over kjørte jeg for å hente Wenche og to av hennes venninner. Hun skulle til flyplassen og venninnene skulle hjem. Da jeg hadde sluppet av alle der de skulle, kjørte jeg innom farmor og farfar på vei hjem. Ble sittende der å snakke en stund, før jeg tok fatt på hjemveien. Nå sitter vi og ser på Tyskland mot Ukraina, mens vi koser oss med ost og kjeks. Fin avslutning på en fin helg. Grillingen i går ble vellykket, og vi hadde en rolig og koselig lørdagskveld med gode venner.

En frøken som koste seg på biltur tidligere ♥ Ønsker alle en fin kveld videre!

Uken som gikk

 • 12.06.2016 - 15:50Ukens opptur: Turen til Dalsnuten med jobben på fredag. Nydelig utsikt, fint turområde, glade barn og grilling, trenger jeg å si mer?

Ukens nedtur: Jeg har flasset mye på ryggen, og det klør så utrolig mye! Huff, i Kreta blir det solfaktor 30 de første dagene på meg hvertfall!Ukens sang: Jovial av Freddy Kalas. Den får meg i utrolig godt humør for tiden!

Ukens cravings: Kamera, kamera og atter kamera. Jeg har så lyst til å kjøpe meg et speilrefleks, hvorfor kan jeg ikke bare bli millionær? Haha, nei.. Skulle virkelig ønske jeg hadde råd til mitt favorittkamera for tiden, Canon EOS 750D, det ville vært helt magisk!

Ukens bilde av Solo: Bildet under tok jeg i går da hun sov, tok på blitsen og fikk tidenes creepy bilde av henne, haha!Ha en fin dag videre!

En annerledes fredag

 • 11.06.2016 - 14:40

Lørdagen har kommet godt i gang, og det er herlig med litt fri fra hverdagens kjas og mas. Dette bildet ble tatt i går, når vi hadde ankommet toppen av Dalsnuten i Sandnes. Avdelingen vår og naboavdelingen var på en utrolig kjekk tur til toppen. Barna var superflinke, og jeg hørte så og si ingen klaging fra noen. Litt var det jo, jeg skjønner at de blir slitne opp de bratte bakkene. På toppen ble det snackspause med kjeks og kos. Vi tok også gruppebilde der vi skålet med "champagne", før vi begynte ferden ned igjen. Vel nede grillet vi pølser og hamburgere, før vi tok bussen tilbake til barnehagen. Det ble rolig i "leiren" da vi kom tilbake, med slitne barn og slitne voksne. Jeg hadde senvakt, så da klokken ble 16:30, tok jeg helg med god samvittighet.Når jeg kom hjem fra jobb, kjørte jeg og Kjetil for å handle. Da vi kom hjem, tikket det plutselig inn en melding fra Embla. Hun lurte på om jeg ville være med ut på byen. Det takket jeg ja til, og etter en nydelig tacomiddag, hoppet jeg i dusjen og sminken, før jeg satt på med lillebroren min til Embla. Der var også Edith og Riza. Det ble en kjempekoselig kveld! Fikk heldigvis sitte på med lillebroren min hjem igjen også, da slapp jeg å stresse med busstidene.

I dag er planen å få besøk av Ellen, Stian og Steinar til grillkos. De kommer om litt over en time, så nå venter dusjen på meg og vi må gjøre de siste forberedelsene før de kommer. Ha en strålende lørdag!

Uken som gikk

 • 05.06.2016 - 22:02

Ukens latter... Mamma og jeg var på tur på tirsdagskvelden, og plutselig får mamma en flue i halsen. Hun svelger den ned, men merker fort at noe ikke er som det skal. Vingene gikk nemlig ikke ned, og hun sier "Jeg kjenner at vingene fremdeles sitter fast i halsen". Haha, huff! De fluene skal ikke være enkle å ha med og gjøre.

Ukens opptur... Overnattingen i barnehagen var utrolig gøy denne uken. Jeg ble veldig positivt overrasket av hvordan det gikk denne torsdagskvelden og natt til fredag, og kunne godt gjort det en gang til.

Ukens nedtur... Jeg har klart å bli skikkelig solbrent, nå også på armene. Når skal jeg lære? Nå har jeg fått en solkrem med faktor 30 av mamma som skal brukes godt, når det er fint vær framover!

Ukens behind the scenes bilde... Det ble under photoshooten min på tirsdag.. Huff og huff, haha!

Ukens sang... Freddy Kalas - Feel the Rush. Den gir meg slik en god sommerfølelse!

Ukens høydepunkt... Det må jo bare bli hvor fint vær vi har hatt nå de siste dagene. Det var jo litt tordenvær på torsdag, men det gikk over å ga oss nydelig kveldssol til tacoen på overnattingen.

Ha en fin søndagskveld videre! :-)

 

Dagens antrekk // 05.06.16

 • 05.06.2016 - 13:59

Nå har vi akkurat kommet hjem fra en visning på en fin leilighet. Vi har veldig lyst til å bli selveiere begge to, men vi må nesten være 100 % sikre på at vi skal gjøre det, før vi faktisk kjøper. Broren til Kjetil og forloveden har akkurat overtatt det nye huset sitt, så der kikket vi også innom. De holder på å pusse opp for øyeblikket, men det var et skikkelig fint hus de har kjøpt seg! Tenkte jeg skulle oppdatere dere med en dagens antrekk post, og fortelle litt om hva dagen har gitt oss så langt.Jumpsuit fra Miss Selfridges // Sko fra Primark // Solbriller fra Bik Bok

Brennheit

 • 04.06.2016 - 21:10

Malingen gikk bra, men jeg ble dessverre ikke helt ferdig i dag. Kjetil var med og hjalp meg på det siste på den veggen jeg fikk malt i dag. Vi har ca en halv vegg igjen å male nå, den blir nok enten tatt i morgen eller i uken som kommer. Det ble tid for middag før vi fikk tatt det siste, men da bestemte vi oss rett og slett for å vente litt med den siste halve veggen. Vi spiste grillmat oppe hos mamma og pappa, og fikk pavlovakake som mormor hadde bakt til dessert. Nå har vi akkurat kommet ned i leiligheten igjen, og filmen "John Rambo" snurres på skjermen. 

Jeg har også prestert å bli solbrent på ryggen i dag, men det er kanskje ikke rart når jeg sto med bikinitopp med ryggen mot solen i mange timer.. Huff, satser på at rødfargen blir en fin brunfarge til slutt. Jeg har fått skille da, haha.Da blir det Rambo og avslapning denne herlige lørdagskvelden, for vår del. Ha en fin kveld videre!

Klar for maling

 • 04.06.2016 - 11:22

Nå har jeg akkurat spist frokost, og er klar for å ta fatt på lørdagens gjøremål. Kjetil hjelper til med slåtten, og jeg (egentlig vi) fikk i oppdrag å hjelpe til med og male huset vi bor i. Siden Kjetil ble spurt om å jobbe i slåtten, ble det meg som får malejobben. Hun som bor over oss er litt dårlig til bens og i ryggen, så av og til må vi unge steppe litt inn å hjelpe til. I finværet er ikke dette så altfor ille, hehe. 

Ha en super lørdag alle sammen!

Overnattingskos

 • 03.06.2016 - 23:03

Hei og hopp! 

Det ble ingen oppdatering her i går, men det var rett og slett fordi det ble for liten tid til det. Jeg har nemlig vært på overnatting i barnehagen i natt! Førskolebarna hadde overnatting, og den var både jeg, Silje, Elisabeth, Karin og Jim med på. Vi koste oss med taco, film og godteri, før kvelden senket seg. Barna på vår avdeling hadde sovnet til kl 22:30, noe som egentlig var en grei tid. Jeg hadde egentlig trodd at vi gjerne måtte være oppe til både kl 00:00 og 01:00, men slik ble det altså ikke. En av barna våknet så tidlig som kl 05:30, men da tok Silje henne med seg ut på fellesrommet til avdelingene. Den siste våknet ikke før kl 07, så det var ganske greit. Alt i alt en vellykket og fin overnatting. Barna var litt trøtte i dag, men jeg kjente det jeg også. Merker at jeg er ganske trøtt nå, så jeg skal straks legge meg sammen med Kjetil og Solo. Ville bare gi dere en oppdatering, selv om det ble en litt sen en! Etter jobb ble det grilling og soling i hagen. Vi fikk besøk av Steinar, som kom mens vi holdt på å grille, så da ble det litt grillmat på han også. Vi satt ute i den herlige varmen og snakket om alt og ingenting. Kathrine, søskenbarnet mitt, kom også en tur innom. Det var veldig koselig. Hun endte opp med å kjøre Magnus på en fest, og da bestemte vi oss for å rydde. Steinar kjørte hjem kort tid etter Kathrine og Magnus var kjørt, og Kjetil og jeg gikk oss en tur med Solo. Vi kom inn for en liten halvtime siden, og jeg tenkte å ta meg en dusj, før sengen står for tur. 

Ha en nydelig fredagskveld/natt videre, fine lesere :-)

Ting jeg vil gjøre i juni

 • 01.06.2016 - 08:15

Da var vi kommet til midten av arbeidsuken, og det er snart tid for helg igjen. Føler ukene bare flyr avgårde for tiden, nå har jeg bare en måned igjen på jobben, før det er sommerferie som står for tur. Det er til og med blitt ny måned, velkommen skal du være juni. Denne onsdagsmorgenen tenkte at at jeg kunne dele noen tanker om hvilke ting jeg vil gjøre i juni måned, so here it goes:

♣ Dra på hyttetur til herlige Kvitsøy en helg eller to. Har så lyst til å bare kose meg en eller to helger på hytta til Kjetil og familien, kanskje bare en romantisk helg for to? ♥ Krysser fingrene for at det lar seg gjøre!

♣ Grille på stranden med gode venner. Er det noe jeg forbinder med sommer, må det være grilling og kos på stranden. Spise deilig grillmat, bade i sjøen og kanskje ha seg en cider og to. Sommerfølelse til tusen!

♣ Campe i telt. Det har jeg veldig lyst til å få til i juni måned. Vet noen venninner har snakket om å gjøre det, og jeg tror faktisk det var denne måneden. Må nesten bare henge meg på de, tror jeg! 

♣ Kjøpe meg speilreflekskamera. Dette er noe jeg har veldig lyst til å gjøre, men jeg vet ikke om jeg har råd til det. Jeg kunne virkelig tenkt meg det, siden kameraet mitt muligens ikke er ferdig før vi reiser til Kreta.. Skal, skal ikke? Huff, det blir vanskelig å bestemme seg. Får ta det når jeg får lønn, hehe.

♣ Gå ut på byen med søskenbarnet mitt, for å feire at hun ble 18 i mai. Jeg har enda ikke fått muligheten til å ta henne med meg ut, derfor håper jeg virkelig at vi kan få til noe denne måneden sammen. Jeg hadde egentlig planlagt å ta henne med ut helgen vi var i London, skjønner dere. Bursdagsdrink skal hun få i løpet av juni måned, det er sikkert og visst! ♥

♣ Gjøre noe jeg aldri har gjort før. Dette punktet kan bli spennende å se om jeg får gjennomført. Satser på at jeg kan få gjort noe spennende, morsomt, skummelt, overraskende eller hva det nå enn blir. Time will show!

♣ Gjøre mitt beste den siste måneden i barnehagen. En måned, minus helgene er det ikke en måned engang. Da er jeg ferdig som tilrettelegger for en av de ansatte på avdelingen. Rart, men sant. Nå skal jeg bare yte mitt beste, og gjøre barna glade for at de har hatt meg på avdelingen sin. Gjøre de ansatte fornøyde med innsatsen min, og forhåpentligvis ta med meg gode referanser videre. 

Ha en super onsdag alle sammen!

 

Mailinn Goldhahn Aske

Jente på 23 år, som bor på Rennesøy sammen med kjæresten min og hunden vår Solo. Jeg er lærling i industrimekanikerfaget, og trives godt med det.

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no