Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

Tips til ting å blogge om

  • 30.05.2017 - 22:24

♥ Uken som gikk

♥ Dine favoritter på for eksempel Instagram, Youtube, Snapchat og lignende

♥ Dine favorittklesplagg

♥ Lage videoblogg

♥ Ha spørsmålsrunde

♥ Serietips

♥ Dagens antrekk

♥ Sminketips

♥ Favoritter i sminkemappen

♥ Hva har du i vesken?

♥ Dine favorittbloggere

♥ Housetour

♥ Oppskrifter

♥ Favorittfilm(er)

♥ Reisemål du har lyst å reise til

♥ Interiør

♥ Tips til blogginnlegg

Mine mål for uken

  • 29.05.2017 - 22:04


- Klare meg bra på matteeksamen på onsdag

- Kjøpe noen fine blomster til leiligheten

- Være flink til å rydde etter meg, og holde leiligheten ryddig

- Finne en fin dåpsgave til dåpen vi skal i denne uken

- Prøve å blogge 2 ganger daglig, men hvertfall klare 1 blogginnlegg til dagenDet var mine mål for uken, i tilfeldig rekkefølge. Kjenner at det er gøy med ny uke - da har du uendelig med nye muligheter!
Håper mandagen har vært bra for dere alle, det har den hvertfall vært her :-)

Gladmandag

  • 29.05.2017 - 18:28

Det er så rart med mandager nå for tiden. En skulle tro at med jobb og styr tidlig på morgenen, ville en bare gå å legge seg igjen. Jeg ser derimot fram til mandagene nå for tiden, og storkoser meg straks jeg kommer på jobb. Møter på trøtte kollegaer, som møter deg med et hyggelig "God morgen!" og går kanskje og tar deg en kaffe, før dagens gjøremål begynner. Hvem skulle trodd at dette var noe for meg? Industrimekaniker, du liksom. Jeg hadde ikke trodd på det, om noen hadde sagt til meg at det var det jeg skulle bli. Jeg tror fortsatt ikke helt på det, for å være ærlig. Jeg svever enda litt på den rosa skyen, jeg er enda i lykkerus. Det eneste som henger litt over meg i disse dager, er matteeksamen som er på onsdag. I skrivende stund tar jeg meg en liten pause fra mattebøkene, slik at jeg kan svippe innom her å slippe ut noen tanker. Måtte bare eksamen gå bra, for alt annet går jo så bra for tiden.Nå må jeg tilbake til lesingen og oppgaveløsingen - ha en fin mandagskveld videre!

En helomvending i livet

  • 28.05.2017 - 22:45

God søndagskveld! Nå er det nesten to måneder siden sist jeg var inne her, og skrev ett blogginnlegg. Det er så mye som har skjedd, og mye å fortelle - jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne egentlig! Jeg kan begynne med at jeg har feiret 23 års dagen min, som var den 9. april, og avsluttet utplasseringen jeg skrev om i forrige bloggpost. Bursdagsønsket mitt gikk i oppfyllelse, nemlig at jeg fikk læreplass i bedriften! 4. april skrev jeg under lærekontrakt, så bursdagsfeiringene mine med venner og familie ble litt ekstra stas da. 30. april sluttet jeg hos Dolly Dimple´s, og 2. mai var jeg på plass hos lærebedriften min. Der har jeg snart jobbet i en måned allerede, føler bare tiden flyr avgårde, haha. Jeg stortrives virkelig, og gleder meg til å gå på jobb hver dag. Det er en helt fantastisk følelse! Med ny jobb, fulgte også ny bil, og Audien til Kjetil ble solgt. Vi kjøpte oss en nydelig VW Golf stasjonsvogn, og vi er helt forelsket!


Vårt nye glis ♥

16. mai ble det båttur og drikking i båten til en kompis av oss. En minnerik kveld, med god stemning og gode venner. Vi har også fått feiret nasjonaldagen sammen med gode venner, på tross av at vi var ute 16. mai. Vi koste oss med god champagnelunsj, før vi tok turen til Stavanger sentrum for å se Folketoget. Vi tok oss også litt mat, og selvfølgelig en is, før vi tok turen tilbake igjen til Kamilla og Chris. Der ble det etter hvert grilling og god dessert, og det var en slik dag du ikke har lyst til å forlate. Vi hadde det utrolig gøy, og jeg skulle gjerne ønske vi kunne hatt det slik hver 17. mai.


Min flotte kjæreste ♥


Flotte Kamilla og Chris ♥

Det var en liten oppsummering av noen av høydepunktene som har skjedd siden sist. Det har vært konfirmasjoner, bursdager og andre feiringer også, og det har egentlig vært noen veldig fine måneder. Jeg føler meg veldig heldig for tiden, og det er veldig herlig å endelig føle at ting går min vei ♥

Mailinn Goldhahn Aske

Jente på 23 år, som bor på Rennesøy sammen med kjæresten min og hunden vår Solo. Jeg er lærling i industrimekanikerfaget, og trives godt med det.

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no