Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

Dobbel lykke

 • 31.05.2016 - 20:23

Da var snart tirsdagen passert, og dagen har egentlig vært ganske bra. Startet dagen med å få bilen på verksted på etterkontroll, og jeg gikk til jobben fra verkstedet. På jobb har vi vært ute så og si hele dagen, med unntak av når vi hadde fruktmåltidet. Vi har lekt masse, og kost oss skikkelig i det fine været. Da arbeidsdagen var over, gikk jeg ned til verkstedet for å hente bilen. Den har ENDELIG blitt EU-godkjent etter 3. innlevering til kontroll. Third´s a charm! Når jeg kom hjem, hadde Kjetil satt i gang med grilling til oss. Når grillmaten var spist, tok jeg meg en dusj og Kjetil gikk ut for å se om han kunne hjelpe pappa litt. Etter dusjen tok jeg meg en tur opp til mamma. Pappa kom også etter jeg hadde vært der litt, og jeg hjalp han med å klippe seg. Etter det handlet jeg litt for mamma og pappa, før jeg og mamma tok oss en tur med Solo. Hun fant 2 firkløvere på turen, og vi sa da at det ble dobbel lykke for henne. Jeg har hatt en liten "photoshoot" med Solo og meg selv, tok bare selfiestanga fatt, siden mitt elskede kamera er på verksted. Trodde bildene egentlig ble ganske bra, men på 90 % av bildene så jeg kjempetrøtt ut, noe jeg forsåvidt er også, haha. Solo holdt oss våkne i natt, derfor har hvertfall jeg vært stuptrøtt i dag. Heldigvis fikk vi bra vær, da tenkte jeg ikke så mye på trøttheten lenger. Tar med dette, som var en av de brukbare bildene, hehe.

// Jumpsuiten er fra Miss Selfridges i London //

Nå skal jeg bare slappe av, Kjetil er med lillebroren min og slår gress. Det er sommerslåtten som er i gang her i gården. Ha en fin tirsdagskveld!


 

12 spørsmål en tirsdagsmorgen

 • 31.05.2016 - 07:35

1. Hvor gammel er du? 22 år.

2. Hvilket stjernetegn er du? Jeg er født i værens tegn. 

3. Spiller du instrumenter? Jeg har gjort det! Gikk i korps da jeg var yngre, og her fikk jeg prøvd meg på både kornett og althorn.

4. Favorittfarge? Grønn.

5. Hvilken tv-serie så du sist? Criminal Minds. Den serien er så spennende!

6. Hvor høy er du? 161 cm. Det har sine positive og negative sider, hehe.

7. Hva er favoritt smykket ditt? Det jeg alltid har på meg, et nydelig swarovskismykke fra kjæresten ♥

8. Har du noen gang vært forelsket? Ja, og det er den beste følelsen på jord. Jeg er skikkelig forelsket nå i min fine samboer ♥

9. Når var du med noen sist? I dag, slik blir det når man bor med kjæresten sin og hunden.

10. Favorittmat? 1. Komle. 2. Mammas kjøttkaker. 3. Taco 

11. Savner du noen? Ikke akkurat nå, som jeg kommer på.

12. Hvilken bok var den siste du leste? Prøvde meg på å lese "The Martian", men den fenget ikke så mye som jeg hadde håpet på. Må nok prøve meg igjen på et senere tidspunkt.

Jeg er på vei opp til jobben, jeg går fra verkstedet som bilen er levert inn på. Satser på at jeg klarer å være på jobb før kl 08, da jeg har mellomvakt i dag, og da starter vi 08. Håper dere syns det var gøy med litt spørsmål på morgenkvisten, ha en fin dag! :-)

Stillhet

 • 30.05.2016 - 20:38

Heisann!

Bloggen har virkelig vært stille den siste tiden. Jeg har ikke helt følt meg som meg selv den siste uken som var, og motivasjonen har vært borte vekk. Heldigvis har både humøret og motivasjonen blitt bedre nå, og jeg er klar for å ta fatt på den nye uken som er kommet. I dag har vi hatt en innedag i barnehagen, på grunn av at det egentlig var meldt lyn og torden + øs pøs regn. Da tenkte vi det var best å ha barna inne. Vi hadde opphold fra morgenen av, da endte vi opp med å være ute til lunsj. Det har egentlig vært en ganske grei dag på jobb, og da jeg kom hjem ble det jeg som skulle stå for middagen. Endte opp med å lage pannekaker, som ble ødelagte. Ikke veldig gøy, men de siste ble ikke så altfor ødelagte, så vi fikk 2 pannekaker hver. Kjetil mekket opp en omelett i tillegg, og bacon stekte vi også til. Det ble en grei middag allikevel, og kvelden har senket seg. Vi slapper av, mamma tok med seg Solo på tur og livet er ikke så aller verst. Endelig ser ting lysere ut, og jeg kan være meg selv igjen. I forrige uke følte jeg at jeg var i en boble av negativitet, noe som heldigvis ikke har fulgt meg videre inn i denne uken. Livet smiler igjen, og jeg er endelig et happyface igjen, hehe. Bildet av denne fine mannen ble tatt siste dagen vår i London, da vi satt på Bella Italia og hadde lunsj. Den søndagen gikk vi rundt i Oxford Street og shoppet litt. Det var en veldig grei dag, og rundt klokken 16:00 satte vi kursen mot Heathrow flyplass. Vi tok banen for siste gang, og kom oss trygt og godt til flyplassen. Vi fikk sjekket inn, og når vi kom oss inn handlet vi litt på tax free, kjøpte oss litt snacks som vi kunne kose oss med og så på serien vår. Når vi fikk gaten vår, og skulle komme oss på flyet oppdaget jeg til min forskrekkelse at jeg hadde mistet boardingkortet mitt. Heldigvis kunne de bare søke meg opp i systemet, og finne meg igjen og skrive ut ett nytt til meg. Flyturen hjem gikk fint, og vi fikk handlet litt på tax free før vi gikk ut til pappa som ventet på oss. Han hadde tatt med seg Solo, så det ble et gledelig gjensyn. Han her er virkelig drømmemannen min, og jeg er så heldig som har kapret ham ♥♥ Turen vår til London var utrolig gøy, og jeg gleder meg til å reise til Kreta med han og noen av de fine vennene våre om litt over en måned!

Ha en fin mandagskveld videre!

The final adventure - London dag 2

 • 23.05.2016 - 15:03

Det har vært en tur med både oppturer og nedturer, men vi har hvertfall fått med oss en FA Cup finale! Det var ikke bare-bare å få billettene til den heller. Vi kom til East Ticket Stand på Wembley klokken 12:00 på lørdag, og forventet å få billettene mellom kl 12:30-12:45. Billettlukene skulle nemlig åpne kl 12:30, og vi var ganske langt fremme i køen. Slik ble det altså ikke.. Vi måtte vente i 2 (!!) timer før vi endelig hadde billettene i hånden. Det var en før oss som ikke fikk billettene sine, og han var passe sint på grunn av det. De som var inne i billettlukene hadde av en eller annen grunn blitt kraftig forsinket, derfor var ikke folk blide. Han som ikke fikk billettene sine, måtte tas bort av vakter slik at han roet seg ned litt. Vet ikke helt hva som skjedde med han etter det, når vi hadde våre billetter bar det rett til puben "The Torch".

Vi ble stående i kø litt på puben også, men når vi endelig kom inn, var det utrolig god stemning. Folk sang og danset, drakk og ropte, med andre ord, skikkelig bra liv. Etter noen timer der, gikk vi mot Wembley Stadium. Det var en god del flere på vei inn til stadion nå, og det var masse liv i gaten på veien opp mot Wembley. Da vi kom oss inn på vår plass hvor vi skulle sitte, kjøpte vi oss hver sin brus og popcorn. Deretter gikk vi inn på stadion og fant plassene våre, det var utrolig gode plasser på rad 16 på langsiden med Unitedfansen. Vi ble veldig overrasket når vi så hvor nær banen vi faktisk var.

Kampen var utrolig spennende, og ikke minst nervepirrende. Vi fikk 120 minutter med fotball, som var helt suverene minutt. United spilte utrolig bra, men uheldigvis klarte Palace å få det første målet i kampen. United følgte like etter, med Mata som målscorer. I den 2. ekstraomgangen kommer Lindgaard oss til unnsetning, og banker inn 1-2 til oss. Jubelen og stemningen var helt fantastisk, og gleden var stor da vi innså at United vant finalen! Det til tross for at vi hadde en mann mindre i siste ekstraomgang, da Smalling fikk to gule kort.Etter kampen ble det jubel og feiring av Uniteds seier, og spillerne delte gleden med fansen. De gikk rundt banen der Unitedsupporterene satt, og klappet, jublet og smilte opp til fansen. De viste også stolt frem pokalen. Noen av fansen heiv ut skjerfene sine mot spillerne, og både Young og Rashford plukket opp hver sitt skjerf.Da spillerne gikk inn i garderoben, var det på tide å komme seg tilbake til hotellet. Med et oppmøte av 88619 mennesker på kamp, var ikke dette det som tok minst tid, hehe. Vi kom oss til undergrunnen etter litt venting, og var på hotellet rundt kl 21:45-22:00. Etter at vi hadde fått stelt oss litt, bestemte vi oss for å gå ut og feire seieren med en god middag. Valget falt på "Angus Steakhouse", som vi fant ut hadde fått toppscore hos tripadvisor. Det var ekstremt god mat der, virkelig en plass det er verdt å spise på om du er i London! Etter middagen gikk vi til hotellet igjen, og la oss.

En veldig bra dag, som jeg aldri vil glemme. Vi fikk se spillerne på nært hold, vi hadde fantastisk bra plasser på stadion og vi spiste herlig middag som en fin avslutning på dagen. ♥

London dag 1

 • 21.05.2016 - 10:52

Lokal tid: 09:52

Good morgen, fra vakre London by! 

Vi har akkurat spist en god frokost her på hotellet, og nå skal vi snart begynne å gjøre oss klare til å komme oss opp til Wembley. I går ankom vi denne flotte byen, og vi tok undergrunnen til der vi trodde hotellet lå. Det viste seg å bli en liten halvtimes tur gjennom Hyde Park.. Vi holdt oss positive, og fikk se veldig tamme ekorn på veien, de var kjempesøte. Da vi ankom hotellet vi trodde vi skulle sove på, ble vi oppgradert til et hotell like i nærheten. Veldig fint hotell, med små, men fine rom. Når vi hadde fått sjekket inn, tok vi taxi til Oxford Street. Vi spiste lunsj på en restaurant som heter "Spaghetti House", jeg hadde en utrolig god Spaghetti Carbonara, mens Kjetil hadde Spaghetti Bolognese. Vi gikk i Oxford Street i et par timer, fikk shoppet litt på Primark og koste oss. Da vi kom på hotellet igjen, slappet vi litt av, før vi gikk ned i restauranten her på hotellet og spiste middag. Etter middagen tok vi en dusj, før vi la oss i senga og så litt på TV, før vi bestemte oss for å sove. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, å begynne og gjøre meg klar og sminke meg, før vi skal reise opp til Wembley. GLORY, GLORY MAN UNITED ♥

Ready, set, go!

 • 20.05.2016 - 08:43

Fredag, helg og vi er klare for fantastiske London. Vi sitter for øyeblikket på innenlandsreiser på flyplassen på Sola, siden Wenche, søsteren til Kjetil, også skal ut å fly. Hun skal tilbake til leir etter endt perm. Faren til Kjetil skal også ut å fly, så han også har vi truffet. Vi skal nok snart bevege oss mot utenlandsreise-området, siden Wenche sitt fly ikke er langt fra boarding.

Vi blogges fra London, får se om jeg kan legge ut et innlegg når vi er kommet til hotellet, om ikke blir det i kveld eller i morgen tidlig. Ha en nydelig fredag alle sammen ♥

Klare for fest

 • 16.05.2016 - 17:33

God lørdags...nei, mandagskveld var det visst!

Lørdagsfølelsen er på plass, selv på en mandag. Vi har hatt fri, vi har ryddet og vi har slappet av. Det har minnet utrolig mye om en lørdag! Vi er klare for en forhåpentligvis forrykende bra fest, nå venter vi egentlig bare på gjestene. - We´re ready to party -Syns det ble riktig så koselig både inne i stuen og ute i garasjen. Dette blir så gøy! Håper alle får en flott 16. mai!

Pinsehelg

 • 15.05.2016 - 15:23

Good søndag!

I helgen har vi ryddet og gjort klart til vi skal ha 16. mai fest her i morgen. Tatt det rolig, og bare slappet av ellers. Vi får hvertfall 6-7 stykker på fest her, og vi skal først kose oss med god grillmat, før det blir fest i garasjen til lillebroren min. Vi har fått låne hans festplass, på grunn av at vi tross alt bor under en dame på over 80 år. Da er det litt greit å variere hvor vi har fest. Garasjefest blir nok bra, vi gleder oss hvertfall masse!På fredag tok vi oss en tur på Egon og spiste herlig mat. Vi tenkte oss egentlig på Dolly Dimples, men etter litt tenking, ble det heller Egon. Etter Egon gikk vi en tur på Tastasenteret og shoppet litt, samtidig som vi handlet inn litt til helgen. I går var vi litt rundt omkring for å finne det vi manglet til i morgen, vi var innom både IKEA, Europris og Coop Obs. Du merket det var pinse og 17. mai, siden det var masse kø overalt. Både i butikkene og på veien. Vi fikk heldigvis tak i det vi skulle ha, og kom fornøyde hjem. 

Nå har drakten kommet opp i stuen, og vises stolt frem. Rammen kjøpte vi på IKEA.

I løpet av dagen i dag, blir det klargjøring av garasjen og bordet i stuen. Vi skal spise inne i leiligheten, før vi tar turen ut i garasjen for en god fest. Vi skal også se Manchester United mot Bournemouth, dette er siste kampen for sesongen i Premier League. Spennende, spennende! Krysser fingrene for at van Gaals menn vinner i dag ♥

Ha en nydelig søndag videre!

Motivere meg selv

 • 11.05.2016 - 22:20

God onsdagskveld.

Det har vært en pause på bloggen de siste dagene nå. Det er kun min egen feil, jeg vet ikke helt hvorfor det har blitt sånn, men jeg sliter mye med motivasjon. Jeg mangler motivasjon til mye om dagen, har ikke lyst til noen ting. Går rundt på autopilot, og bare er til stede. Slik er det vel bare noen ganger, og man kommer seg gjennom det. Man viser at man er sterkere enn man tror. Fokusere på det postive i hverdagen. Vi begynner med gårsdagen, da overrasket jeg kjæresten med tidenes gave, nemlig en signert Ole Gunnar Solskjær Manchester United trøye. Han ble veldig glad, og sa han måtte ta hevn med en gave til meg også når jeg minst ventet det. Haha, han er nå herlig også ♥

Det ødelagte kameraet er sendt inn til forsikringssak hos Gjensidige, håper det blir mulig å få tilbake pengene på forsikringen. Da blir det nytt kamera. Ønsker meg så syyykt dette:Det er lov å drømme da! Kameraet koster rett over 7000 kr, det gjør det derfor litt vanskelig å få kjøpt seg det samtidig som regninger skal betales, reiser skal spares til og lån skal betales tilbake. Jaja, kan ikke få alt man ønsker seg. Derfor håper jeg at forsikringen gjerne kan hjelpe til med dette, da SKAL jeg kjøpe dette kameraet her. Krysser fingre og tær for at dette kameraet blir mitt før vi reiser til...

BAM BAM BAAAM: LONDON ♥ Kjetil og jeg skal til London om litt over en uke. Vi reiser på fredag 20. mai og blir der til søndag 22. mai. Grunnen til at vi reiser er fordi vi skal på FA CUP FINALE!!! Wuhuuuu! Vi fikk billetter, og vi er overlykkelige over det. Billettene var ikke billige, men det er så utrolig, utrolig verdt det. Vi skal se Manchester United kjempe mot Crystal Palace om FA Cup pokalen. Det blir så utrolig rått, vi gleder oss som to små barn, haha! Ellers kan jeg fortelle dere om dette bildet her. Hvem låste bilnøkkelen inne i bilen på søndag? *Rekker opp hånda*... Fy fader, jeg var pottesur når jeg fant det ut, og som om det ikke var ille nok, fant vi ikke reservenøkkelen. FML! Kan trygt si at humøret ikke kom helt på topp igjen den kvelden nei. Endte opp med å ringe NAF, som kom å låste opp bilen og fikk nøkkelen ut igjen. Moren til Kjetil var så snill at hun lånte meg sin bil til mandags ettermiddag, og hun lånte bilen vår. Veldig greit. Tusen takk igjen! ♥ 

Nå må jeg snart finne sengen, tidligvakt i morgen. Motivasjonen kommer nok på plass, satser jeg på. Merker det hjalp litt å skrive, få de gode tingene i livet skrevet ned. Livet er jo egentlig ganske fint, er det ikke? God natt, fine lesere ♥

En nydelig morgen

 • 08.05.2016 - 09:30

Nå har jeg snart vært våken en time, og da jeg så ut vinduet før jeg gikk ut fra soverommet...blå himmel og strålende sol ♥ Solo prøvde seg på å få meg opp klokken 06:00 i dag, men da sa jeg klart og tydelig ifra at det gikk ikke, haha. Heldigvis sovnet både hun og jeg igjen, og våknet igjen rundt kl 08:30. Det var et bedre tidspunkt å våkne på. Når vi stod opp, var kun faren til Kjetil oppe. Nå har moren hans også våknet, så nå mangler vi bare Kjetil. Blir nok klargjøring av frokost nå, vil jeg tro.

Ønsker dere en nydelig søndag, fine lesere!

En opplevelsesrik dag

 • 07.05.2016 - 18:55

Hei fine lesere!

Etter sist oppdatering har vi vært ute på en av holmene utfor Kvitsøy på båttur. Vi har utforsket litt, og sett skarv, skarveegg, sel og havørn. Vi sto også oppe i et lite "tårn", hvor det var helt nydelig utsikt. Holmen vi var på heter Heglane, og det var så fint der ute. Jens Ola, faren til Kjetil, sa han skulle ta oss med en fin plass, og det hadde han virkelig rett i. Etter båtturen slappet vi litt av, før litt arbeid gjensto å bli ferdig. Nå er vi snart ferdige med alt som skulle gjøres, Kjetil er snart ferdig med siste rest. Grillen er fyrt opp, og badestampen er klar til bading etterhvert, 40 grader er det oppi nå. Herlig!

Nå begynner middagen å bli ferdig, ha en strålende lørdagskveld!

Et hei fra Kvitsøy

 • 07.05.2016 - 12:44

Vi har kommet godt i gang med en solfylt lørdag, og shortsen er også kommet på. Jeg og Kjetil har vært borte på butikken en tur, og pantet på tidenes tregeste pantemaskin. Fikk oss en god latter, og koste oss med is i båten tilbake til hytta. Solo har også løpt fritt i hele dag, bortsett fra når Kjetil og jeg var på butikken. Nå fyres det i stampen, og vaskes på terrassen. Jeg så det som min mulighet til å få ut et raskt blogginnlegg til dere. Solo ligger på fanget mitt og tar seg en liten timeout. Det tar på med mye aktivitet for en liten hund. Hun har lekt med ball og kost seg masse. Det er ikke ofte hun kan løpe såpass fritt, hjemme er det altfor mye hun kan bli påkjørt av eller løpe etter dessverre.. Nå skal vi nyte dagen, og kose oss videre her ute. Ha en fin dag!Favorittene mine ♥♥

Tilbake til hytteidyllen...

 • 06.05.2016 - 19:42

...men ett kamera fattigere. Vi satt på med faren til Kjetil i båten på vei ut til hytta, og det ble noen høye bølger. Mistenker at kameraet kan ha blitt ødelagt der, kjipt er det jo, men slik er det noen ganger. Nå har vi nettopp vært ute for å finne Solo, som fikk gå fritt ute. Hun hadde fått øye på en saueflokk, og satt fart etter de. Hun gjorde heldigvis ikke noe galt mot sauene, de fikk seg bare et realt sjokk tror jeg. Huff og huff.. Ellers har jeg hatt senvakt på jobb, men dagen har gått utrolig fort. Vi koste oss med deilig pizza til lunsj, og etter lunsjen var vi ute helt til stengetid. Når jeg kom hjem, ble det en raskt dusj, litt pakking og avgårde til hytta. Vi har fått god sheperds pie og sjokoladekake, og nå slapper moren til Kjetil og jeg av, mens mennene er ute og koker krabbe.

To fine, idylliske bilder som oppsummerer fine dager på hytta ♥ Det øverste er tatt i går, det nederst er tatt i dag.

We´re home again

 • 05.05.2016 - 21:18

En fridag går mot slutten.. Vi er dessverre hjemme fra hytta igjen, på grunn av at det er jobbedag i morgen. Skulle virkelig ønske vi kunne vært på hytta helt til søndag, det hadde vært så mye kjekkere. Jaja, kan ikke alltid få det slik en vil. Dumt at Kristi himmelfartsdag kom på en torsdag i år, og ikke en fredag. Vi har jobbet ute, og slappet av inne i dag. Moren til Kjetil og jeg tok ut hagemøbler, og mennene tok seg av et ødelagt gjerde. Solo har også badet i sjøen i dag, da hun lekte med en ball som kom i strandkanten. Hadde dessverre ikke kameraet med meg ut da, men hun bader nok ved flere anledninger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idyllisk og nydelig sted.. Skal heldigvis tilbake i morgen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Handymannen min ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lille bebbis ♥

Det er senvakt som står på planen for morgendagens jobbdag, og vi reiser til hytta etter det. Gleder meg veldig til å komme tilbake igjen, merket at jeg slappet av på en helt annen måte enn jeg gjør hjemme. Det er hytteidyll det ♥

Kristi himmelfartsdag

 • 05.05.2016 - 12:09

For en herlig morgen det har vært. Solo vekket meg kl 08:15, da gikk jeg ut med henne. Kunne heldigvis gå å legge meg litt til, og lå i sengen og slappet av til kl 09. Da bestemte jeg meg for å ta en god dusj, og se om noen andre var våkne. Etter at jeg var ferdig i dusjen, hadde faren til Kjetil våknet. Jeg gikk opp på rommet til Kjetil og meg for å se om han var våken også, og det var han. Når han hadde tatt seg en dusj, laget vi til frokost og da våknet moren til K også. Det var en herlig frokost, og etter på har vi egentlig tatt livet ganske med ro. Kjetil og faren er ute og jobber litt nå, tenkte jeg skulle ta med meg Solo ut en tur å se om jeg kan hjelpe til litt jeg og. Merker på Solo at hun vil ut, går rundt og tripper, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favorittene ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lille bamsen min ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En som matet måkene med brød tidligere, da ble det ganske mange som samlet seg rundt han, kan du vel si..

Nå må jeg ta med meg den utålmodige hunden min ut, haha. Vi blogges, fine lesere!

Hytteidyll

 • 04.05.2016 - 20:08

God onsdagskveld!

Nå har vi akkurat ankommet hytta til Kjetil og familien, sammen med foreldrene hans. Jeg er helt forelsket i plassen, og er kjempeglad i å være her. Du kommer vekk fra kjas og mas, og får slappet av litt. Senvakten på jobb gikk veldig bra, og egentlig har dagen gått ganske fort.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var jeg hjemme fra jobb med feber, derfor ble det heller ikke noe blogging. Var heldigvis bedre når jeg våknet i dag, da var det ikke et spørsmål om å gå på jobb engang. Ville ikke vært syk i dag, da kunne jeg ikke reist til hytteparadiset vi er i nå. Love, love, love it! Nå skal vi spise, ha en fin kveld videre!

Lets surprise someone

 • 02.05.2016 - 20:30

Jobbdagen gikk overraskende fort, til mandag å være. Etter jobb bestemte jeg meg for å overraske min kjære litt, da ble det en tur innom Kiwi for å kjøpe inn ingrediensene vi manglet. Jeg lagte pepperbiff med fløtegratinerte poteter og grønnsaker til oss. Det falt heldigvis i smak! Han har jo overrasket meg med mange middager, men denne gangen var det min tur. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers har jeg vært en tur oppe hos mamma og pappa, og jeg og mamsi tok oss en liten tur med Solo. Nå sitter vi bare og slapper av, har akkurat sett den nyeste episoden av "Norges tøffeste". Hun som var sersjanten min når jeg var inne i førstegangstjeneste er med. Mari heter hun, og jeg heier på henne! Det er utrolig spennende, og jeg håper virkelig hun vinner. 

Mari er blondinen som står i midten fremme.

Ha en fin mandagskveld videre, flotte folk!

Kjettan i aksjon - med en vri

 • 01.05.2016 - 21:05

Da var det endelig tid for en ny episode med Kjettan i aksjon, denne gangen med en morsom vri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere liker den! Ha en fin søndagskveld videre ♥

Boligmesse

 • 01.05.2016 - 15:56

I dag har vi hatt en avslappende morgen, hvor jeg bakte gode horn til Kjetil og meg til frokost. Når vi satt og spiste hornene, fikk Kjetil en telefon fra faren sin. Han og moren til Kjetil lurte på om vi ville være med på boligmesse. Da ble det en spontan tur til Sørmarka Arena. Inne på boligmessen var det mye forskjellig, alt fra mat til jacuzzier. Vi kjøpte oss litt nytt til kjøkkenet, det tenkte jeg å vise i et eget innlegg. Må få testet det ut først, og se om det faktisk holder det det lover. Det var veldig stilig når de viste det på stand, jeg er veldig nysgjerrig på om det virker like godt når Kjetil og jeg skal prøve det. Ellers kjøpte vi oss litt forskjellige pølser i spekematsstanden. Vi kjøpte hvitløkspølse, rødvinspølse og baconpølse. Vi fikk smaksprøver, og de smakte veldig godt. Eneste vi ikke smakte på var hvitløkspølsen, så den er vi nysgjerrige på. Gleder oss til å smake den. Det som blir demonstrert på bildene over, har vi kjøpt. Blir gøy å teste ut!

Tok ikke med meg kameraet, så i dette innlegget blir det noen bilder jeg tok med mobilen. Nå har vi så og si nettopp kommet hjem, og følger med på Manchester United mot Leichester. Til pause er stillingen 1-1, håper United klarer å snu det!

Mailinn Goldhahn Aske

Jente på 23 år, som bor på Rennesøy sammen med kjæresten min og hunden vår Solo. Jeg er lærling i industrimekanikerfaget, og trives godt med det.

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no