Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

Sporty lørdag

 • 30.04.2016 - 20:31

Etter sist blogginnlegg har det både vært avslapning, rydding og jogging. Leiligheten ser temmelig bra ut nå, det er slik at om vi hadde fått spontant besøk, hadde vi ikke trengt å bli flaue av rot. Helt herlig! Jeg kom akkurat fra en herlig joggetur, sammen med Solo. Kjetil kjører foreldrene sine et sted, derfor bestemte jeg meg bare for å jogge. Skikkelig fin og herlig tur, sammen med lille bebbis. Nå skal jeg ta meg en dusj, og om jeg rekker det, skal jeg gjøre det skikkelig koselig her før Kjetil kommer hjem, sette frem litt snacks og gjøre klart slik at vi kan se en episode Criminal Minds. Eller kanskje det blir to? Hehe, vi får se!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag ble det lasanje til middag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Senere i kveld/natt skal jeg/vi hente Wenche og foreldrene til Kjetil, så da gjelder det å holde seg våken. Ha en fin lørdagskveld!

En rolig lørdagsmorgen

 • 30.04.2016 - 11:00

Lørdagsmorgen, en god dag å våkne tidlig på. Du vet at du har fri, og da blir du liggende i senga ekstra lenge. Tenk om hver dag kunne vært sånn? Jeg elsker slike morgener, du er så avslappet og glad at morgenen blir ekstra fin. Jeg laget frokost til Kjetil og meg rundt kl 10 i dag, og vi koste oss med deilige egg og bacon. Nå sitter han og spiller FIFA 16, mens jeg sitter i kontorhjørnet vårt og blogger. I dag har vi ikke noe planlagt, vi får se hva dagen bringer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Planen nå er hvertfall å rydde litt, ha en fin formiddag alle sammen!

Godfredag

 • 29.04.2016 - 22:19

Det er fredag, det er helg og det er en skikkelig goddag!

Tidligvakten på jobb bare fløy avgårde, det var nok en dag med svømming for førskolegruppen. Det betydde færre barn for oss som var igjen i barnehagen. Vi koste oss med lek både inne og ute, og ostesmørbrød til lunsj. Når førskolegruppen kom tilbake, var det tid for fruktmåltidet og litt lek etter det. Når klokken var 15:00, gikk jeg og kollegaen min fra den andre avdelingen hjem. Hun endte opp med å sitte på med meg hjem, siden vi skulle samme vei. Når jeg er kommet meg til Randaberg, ringer Kjetil og spør meg hvor jeg er. Vi blir enige om å møtes på Coop på Randaberg for å handle inn middagen. Han var på Tasta i kø da han ringte, så jeg gikk en tur innom farfar på sykehjemmet. Farmor var der også, så det ble et kort, men koselig besøk fra min side. Da vi møttes på Coop, hadde han allerede fikset middag, så vi handlet inn snacks og kom oss hjemover. Kjetil hadde fikset deilige reker og krabbe til oss, også hadde han kjøpt roser til meg! ♥♥ Det var en stykk kjempeglad jente da, ja! Snille, fine kjæresten min ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med to jenter i huset, er det ikke lett å gjøre alle fornøyde. Solo prøvde å stjele plassen min, men det hjalp ikke. Reker og krabbe ble det på alle 3, bare at hun fikk det på gulvet, haha. Sniken ♥

Hva er ekte kjærlighet?

 • 29.04.2016 - 07:30

Er det å være nyforelsket hele tiden? Tenke på personen hele døgnet? Vente på å stille et viktig spørsmål? Holde sammen i tykt og tynt?

Min farmor og farfar er et veldig, veldig godt eksempel på hva ekte kjærlighet er. Det siste året har vært tøft. Det mine besteforeldre har vist meg på dette året, er at kjærligheten overvinner alt. I fjor tok jeg en tatovering, som jeg lenge har gått og tenkt på. Det er en tatovering som viser symbolene for tro, håp og kjærlighet. Denne står for akkurat disse to, min farmor og farfar. På den tiden jeg tok den, ble det den beste muligheten til å ta den. Da visste jeg, at tatoveringen ville ha en mye større betydning enn hvis situasjonen hadde vært en annen. Det fikk jeg virkelig rett i. De har holdt sammen, på tross av mye som har skjedd. Det kaller jeg ekte kjærlighet ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Tro, håp & kjærlighet, men størst av alt er kjærligheten -

Dette bildet tok jeg i går. Det viser mine besteforeldre som viser at kjærligheten enda er der, etter snart 52 år som gifte. Det er et bilde jeg virkelig er heldig som fikk, fordi at kameraet mitt faktisk tar 2 sekunder for å ta bilde. Jeg har skikkelig stor respekt for disse to, det vil jeg alltid ha. 

Jeg er så ubeskrivelig glad i dere ♥

En fin feiring

 • 28.04.2016 - 21:24

God torsdagskveld, alle sammen! 

Senvakten min på jobb gikk helt greit, som vanlig. Vi har hatt miljødag, hvor vi koster asfalten i uteområdet fri for sand og rydder utenfor. Dette gjøres som regel på begynnelsen av dagen, og etter vi var ferdige med den jobben var det tid for lunsj. I dag sto fiskekaker med poteter og grønnsaker på menyen, det smakte veldig godt. Etter lunsj var det lek inne, før fruktmåltidet. Etter frukten gikk vi ut, og ble ute nesten helt til stengetid. De fem siste barna fikk komme inn, siden noen var kalde og været så ut til å komme litt i mot oss. Etter jobb var det en rask dusj, deretter avgårde i selskap for farfar og søskenbarnet mitt. Der fikk vi servert koldtbord og god dessert. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min gode farfar ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mamma (fotografen): "Se ut som dere skal være sammen i 200 år til!"

Meg og Kjetil: Resultatet ser dere ovenfor, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fineste mamma ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den sosiale gjengen, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min flotte farmor ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse to har snart holdt sammen i hele 52 år, det er ekte kjærlighet det ♥

Håper dere får en strålende kveld videre, mine fine lesere!

Oppskrift: Smoothie med kiwi - banan - pære

 • 27.04.2016 - 21:39

Hei fine lesere! Har dere hatt en bra dag? Det har jeg, jobbdagen gikk fort og det har bare vært avslapning her hjemme. Vi har hatt taco til middag, sett film og serie og laget oss en kjempegod smoothie, som dere skal få oppskriften til nå. Det var en kollega som tipset meg om denne, og jeg syns den var så god! Derfor ville jeg gjerne dele den med dere også!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Smoothie with all the right ingredients -

Det du trenger for å lage denne gode smoothien:

1. To bananer. 2. To kiwi. 3. To pærer. 4. Ett halvt beger av naturell youghurt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik gjør du:

1. Skrell kiwiene, bananene og pærene og putt dem i blenderen.

2. Ha oppi youghurten. (Her kan en smake seg litt frem til hva en syns er best!)

3. Bland alt sammen i blenderen og nyt en forfriskende smoothie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oppskriften er nok til å fylle ca. 2 glass. 

Håper det smaker, om du bestemmer deg for å teste den ut! 

Dagene flyr avgårde

 • 26.04.2016 - 17:52

Good tirsdag!

I dag har jeg hatt mellomvakt, og dagen har egentlig gått ganske fort. Etter lunsjen var vi bare ute resten av dagen, til vakten min var over. Vi har jo helt fantastisk vær, da må det utnyttes til det fulle! I går hadde jeg senvakt, og jeg følte bare at dagen fløy avgårde, akkurat som i dag. Kjetil ligger og sover for øyeblikket, Solo sitter i vinduskarmen og jeg lurer egentlig på hva jeg skal gjøre, haha. Kanskje jeg skal skifte til treningsklær og ta meg en joggetur med Solo? Det tror jeg faktisk at jeg gjør!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ny uke, med nye muligheter

 • 25.04.2016 - 08:15

God mandagsmorgen, alle sammen!

På fredag hadde jeg mellomvakt på jobb, og det ble en veldig rolig dag. Vi hadde kun 4 barn på avdelingen når førskolegruppen var på svømming, derfor ryddet vi litt og ommøblerte på avdelingen vår. Det ble godt mottatt når de eldste barna var tilbake. Etter jobb ble det bare avslapning, siden formen vår ikke var helt på topp. Vi skulle egentlig ha vært hos en kollega av meg, men slik ble det altså dessverre ikke. Det virket hvertfall som de hadde hatt en fin kveld, og det er vel fortjent.

I går var formen mye bedre, og vi ryddet og stod i omtrent hele dagen. Det resulterte i en kjempefin og ryddig leilighet, og to glade folk. Elsker å se leiligheten så ryddig og fin som den er nå! Vi fikk besøk av Stian og Steinar, og det ble grilling med gutta krutt for min del. Ellen kunne dessverre ikke komme, derfor ble det bare meg og guttene. Koselig var det hvertfall! Vi spiste deilig grillmat, før vi rigget oss til i sofaen med film. Vi så en film som heter "Set up" med 50 Cent i hovedrollen. En bra film egentlig. Når filmen var ferdig satt vi bare og snakket om alt og ingenting, før Stian tok turen hjemover litt etter filmen. Steinar ble litt lenger, men når klokken var 00:00 hadde begge gått hjem. Kjetil og jeg satte på litt Tom og Jerry, før vi gikk og la oss. Når vi var i ferd med og sovne, fikk jeg plutselig en melding fra pappa. Han ville at jeg skulle hente ham, og det gjorde jeg. Etter det la jeg meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går spilte vi inn "Kjettan i aksjon", tok oss en god joggetur i finværet og slappet av. Vi fikk også et raskt besøk av Mikal og Hedda som viste oss sin nye bil. Ellers skjedde det egentlig ikke altfor mye. En fin og rolig dag, og god opplading til denne uken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper alle får en super mandag, jeg starter min mandag med senvakt på jobb. Byttet med Silje, og slipper å ha senvakt på onsdag, så det er greit.

Kjettan i aksjon - Episode 4

 • 24.04.2016 - 22:23

Det er søndag, og det er tid for en ny episode av "Kjettan i aksjon"!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Håper dere liker den!

 

Torsdagens vennekveld

 • 24.04.2016 - 12:00

På torsdagskvelden møttes Kjetil, jeg, Steinar, Embla og Ørjan på Inside for å spise middag sammen, og deretter var det klart for biljard og shuffleboard. Vi bestilte hver vår burger, som smakte kjempegodt. Etter vi hadde spist, tok vi noen runder biljard også var det klart for shuffleboard før vi måtte hjemover.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tidenes makkerpar ♥

Håper alle får en nydelig søndag!

9 positive ting med livet akkurat nå

 • 23.04.2016 - 11:12

God lørdag, dere! Ukene bare flyr avgårde, og helgen har atter en gang ankommet. Det har vært litt stille på bloggfronten de to siste dagene, og dette beklager jeg! Formen har vært så som så, og den der bloggmotivasjonen forsvant litt med en jente som ikke er helt i form. Nå er jeg back on track, og i den forbindelse vil jeg dele det overskriften sier, med dere fine lesere ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♦ Jeg har verdens fineste kjæreste, som alltid får frem smilet mitt. Uansett situasjon, han klarer det omtrent hver gang. Han er virkelig min hverdagshelt ♥

♦ At jeg har en hund som kan gå fra 0-1000 på 1 sekund. Hun er en gledesspreder i hverdagen, på tross av at hun er litt irriterende til tider.

♦ Hver dag på jobb får jeg høre hvor fin jeg er. Det smelter hjertet mitt, barna er virkelig snille med meg.

♦ Vi har verdens beste venner. De er helt fantastiske, og slike venner er utrolig gode å ha i livet sitt.

♦ Det at jeg har en jobb overhodet. Det er ingen selvfølge i disse dager, noe som merkes godt. Jeg har forsøkt å søke på mange jobber, men enten får jeg ikke svar, eller så har de funnet noen som er mer egnet.

♦ Jeg har søkt meg inn på et spennende studie til høsten, som jeg krysser fingrene for at jeg kommer inn på. Fjernsyns-og multimediaproduksjon har jeg søkt på.

♦ Nedtelling til Kreta i sommer. 3. juli reiser vi ned to uker til varmere strøk, det gledes! 71 dager igjen ♥

♦ Leiligheten vår blir bare finere og finere. Vi har jo kjøpt en del nytt i det siste til bula vår, og om vi blir nødt til å bo her i et par år til, har vi hvertfall en leilighet vi kan være fornøyde med.

♦ Min fantastiske familie. De har alltid støttet meg, selv når situasjonen kanskje skulle vært en annen. 

Håper dere får en nydelig lørdag ♥

Today is a better day

 • 20.04.2016 - 21:52

Forsov jeg meg? Nei. Har det vært en bra dag? Ja. Jeg hadde senvakt i dag, og jeg har brukt en god del av dagen på å male alle barna i ansiktet. Alt fra tigere til gull-spiderman er malt i dag, og jeg storkoser meg når jeg gjør det. Barna blir så glade, og det gjør meg glad. Etter jobb ble det grilling, med godt tilbehør. Kjetil tok seg av grillingen, mens jeg ryddet litt inne og gjorde klart bordet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er så heldig som har denne fine mannen i livet mitt ♥♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter middagen gikk vi i gang med å få opp noen hyller i gangen. Disse hyllene skal vi etter hvert få oss bilder i rammer, som vi skal ha oppe på disse. Vi har også fått opp det nye spisebordet vårt, pluss stolene. Det ble svart bord som vi hadde tenkt, men i stedet for gule stoler, ble det stoler med vinrødt trekk. Vi er superfornøyde! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Manchester United leder mot Crystal Palace, noe som også er noe jeg kan være glad for i dag. På selvmål, vel og merke. En av Crystal Palace spillerne tok en skikkelig kjip vending for laget sitt, og en skikkelig bra vending for United. Bra start på kampen! Vi blogges, fine lesere ♥

En uheldig tirsdag

 • 19.04.2016 - 16:53

Blæ, for en morgen det ble for meg i dag. Klarte for første gang på veldig lenge å forsove meg, og dermed komme forsent på jobb. Heldigvis var det ingen sure miner når jeg kom meg til jobben, så det var greit da. Det har ellers vært en grei dag på jobb, men jeg har hatt vondt i hodet i hele dag. Det har heldigvis blitt bedre enn i morges, men jeg kjenner det fortsatt litt, uheldigvis. Nå skal Kjetil og jeg snart en ny tur på IKEA, vi skal kjøpe oss nytt spisebord med stoler. Vi skal også en tur til Klepp for å se på en grill vi har lyst på. Nå har vi akkurat hatt en enkel middag med pølser i pølsebrød, og vi skal gjøre oss klare til å gå når dette er publisert. Slike stoler er det vi skal ha, vi er litt usikre på bordet ennå, men det finner vi ut når vi kommer ut til IKEA. Om dere vil se på de på ikea.com, kan dere klikke her.

Håper deres tirsdag har vært litt bedre enn min har vært til nå, vi blogges!

Monday blues

 • 18.04.2016 - 22:32

I dag var det klart for tidligvakt og nok en ny uke. Dagen på jobb var veldig koselig, og gikk egentlig ganske greit fort avgårde. Da jeg kom hjem luftet jeg Solo, før Kjetil også var hjemme. Det ble jegergryte til middag, og etter middagen stelte vi oss og kjørte til Skeidar, Plantasjen og IKEA. På Skeidar kjøpte vi lyspærer til taklampen vår over spisebordet, en ramme med en fin quote inni og 2 kuer som kan brukes til melk/fløte (en til oss og en til mamma og pappa). På plantasjen kjøpte vi hundeseng, 3pk med tennisballer og to matskåler. På IKEA ble det litt mer, blant annet et nytt stuebord og masse diverse krimskrams til leiligheten. Veldig fornøyde med alle tingene vi kjøpte! Nå ser vi kampen mellom Tottenham og Stoke, før det mest sannsynlig blir sengen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så fornøyde med det nye bordet vårt! Den gule potten og de som glassene står i, er også nye i dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere ser, sovnet Solo nokså fort i den nye sengen sin ♥

Kjettan i aksjon - Episode 3

 • 17.04.2016 - 20:33

Da var det klart for en ny episode med denne karen her:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er nemlig tid for "Kjettan i aksjon - Episode 3":

Håper dere liker den!

Lørdagens festligheter

 • 17.04.2016 - 16:35

På dagen i går var jeg med Edith på Kvadrat en tur. Vi spiste lunsj på Dolly Dimples, og shoppet litt. Veldig koselig å se henne igjen, det var en stund siden sist. Etter turen til Kvadrat, kjørte jeg hjem og så Manchester United mot Aston Villa. Wenche, lillesøsteren til Kjetil, var også på besøk. United vant 1-0, så det var bra! I mens kampen pågikk, gjorde Kjetil og jeg oss klare for kveldens fest. Wenche tok med seg bilen vår og Solo, når vi begynte å gjøre oss klare. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grilling og kos hos Kamilla og Chris stod på planen​ for kvelden. Når vi kom fikk vi en omvisning i den nye leiligheten deres, som var kjempefin. Får så lyst til å kjøpe leilighet selv!! Får bare spare opp, og ha litt tålmodighet. Vi hjalp til med å bære ut maten til grillen, også var grillingen i gang. Kjempegode grillspyd og ovnsstekte poteter, hjemmelaget tsatsiki og potetsalat, maiskolber og grillet pitabrød var på menyen, og det smakte fantastisk. Vi koste oss med maten ute, til tross for at det var litt kaldt. Når vi hadde spist, ryddet vi og gikk inn. Vi begynte drikkingen, og stemningen var på topp hele kvelden. Vi gikk ut på byen, og endte opp på utestedet Hexagon. Rundt kl 02 ble Kjetil og jeg hentet av Wenche og kom oss trygt hjem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kamilla og Anna ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verdens beste ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chris og Kjetil med Chris sitt hjemmelagte øl i glassene. Kamilla og jeg er ekstremt heldige med disse to ♥

Formen i dag er ikke helt på topp, men det tyder bare på en bra kveld. Vi har bare slappet av i hele dag, og det er nok det som står på planen resten av dagen også. "Kjettan i aksjon" er også under opplasting og kommer ut på bloggen om ikke altfor lenge, vi har fått oss en god latter når vi redigerte den sammen, så det er bare å glede seg. 

Ha en fantastisk søndag videre alle sammen!

Fredag og helg igjen

 • 15.04.2016 - 19:37

God kveld!

I dag har jeg hatt senvakt på jobb, og vi har vært med de yngste på avdelingen. Førskolegruppen var på svømming, så jeg tok med meg 3 av barna på blomsterplukking. Vi kom tilbake like før lunsj, det ble ostesmørbrød. Etter lunsj gikk vi ut, og ble ute til fruktmåltidet skulle være. Etter frukten lekte barna inne, helt til stengetid. På vei hjem fra jobb, møtte jeg ei jente som kjøpte 3 av bøkene jeg har ute til salgs på Finn. Jeg selger pensumbøker til barnehagelærerstudiet ser dere, annonsen finner dere her. Når jeg var hjemme, ble det cheeseburgere til middag og nå smårydder jeg litt, mens Kjetil gamer FIFA. Blir en rolig kveld i dag, før fullt program i morgen. Hvertfall for min del! Jeg skal være med venninnen min, Edith, på Kvadrat på dagen. Det blir koselig å se henne igjen. På kvelden skal Kjetil og jeg til Kamilla og Chris for å grille, det gleder vi oss masse til. Ha en super fredagskveld, alle sammen!

En fin dag

 • 14.04.2016 - 17:09

Torsdag, og snart helg dere. I dag har jeg hatt mellomvakt på jobb, og vi har kost oss på tur til Vålandstårnet og noen trampoliner som var der. Når vi kom tilbake fra turen spiste vi fruktmåltid, og når vi nesten var ferdige med måltidet, fikk vi besøk av kollegaen vår som nettopp fikk baby. Ungene ble kjempeglade, for noen av de fikk ikke sett babyen sist hun var på besøk. Noen av oss kollegaene hadde heller ikke fått gleden av å se henne, men nå fikk de endelig det. Jeg fikk både se og holde henne på tirsdag. En nydelig liten jente.

De to siste bildene er tatt gjennom slike utkikksposter som står ved høye plasser. Et annet ord er vel kikkerter. En kjempekoselig tur, i et veldig greit vær. 

I dag er det ryddedag, så nå skal vi se en episode til med Criminal Minds, før ryddingen starter!

Bursdagshunden

 • 13.04.2016 - 19:43

Hipp hurra for Solo som er 1 år i dag! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lille bebbis har blitt stor jo.. Jeg husker enda den dagen pappa og jeg kjørte til Bergen på dagstur, for å hente det lille nurket av en valp. Hun var så liten, så veldig liten. Nå er hun blitt mye større, og det er vanskelig å tenke seg hvor liten hun faktisk var når hun ble hentet av oss. Hun er fortsatt mindre enn en del Jack Russel vi har møtt på, så det viser bare at hun enda er liten, hehe. Hun er rampen og hjerteknuseren i familien, og jeg er glad for at hun er min/vår ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det høres kanskje dumt ut, men... GRATULERER MED DAGEN, SOLO ♥♥

Ting som irriterer meg

 • 13.04.2016 - 08:15

♦ Bilister som ikke bruker blinklys. Dette da spesielt i rundkjøringer. Jeg irriterer meg like mye hver gang en person ikke blinker seg inn i en rundkjøring, når han/hun skal helt rundt/delvis rundt. 

♦ Når Solo har vært ute lenge, og ikke vært på do på en stund. Hva skjer når hun kommer inn? Hun gjør fra seg inne. Blæ, like irriterende hver gang det skjer. Det er heldigvis ikke ofte, men det skjedde i går, faktisk. Da hadde hun vært ute hele dagen sammen med pappa og Gull-Britt, allikevel gjorde hun fra seg inne når vi kom inn, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♦ Når leiligheten er rotete og energien er på bunn. Jeg liker egentlig å ha det ryddig rundt meg, men når energien er totalt nede etter jobb, går dette ut over leiligheten dessverre. Skulle ønske jeg var et supermenneske av og til.

♦ Folk som kjører 10-20 under fartgrensa. Jeg kan ikke telle på to hender hvor mange ganger dette har irritert meg. Hvorfor kan de ikke bare kjøre fartsgrensen??

♦ Tregt internett/ikke-fungerende nett. Alle bloggere kjenner seg vel igjen i denne, kan jeg tenke meg. Slik er det dessverre noen ganger, og det er ikke så mye å få gjort med det heller. Man må bare vente å se om det kommer tilbake.

Q: Var det noen av disse punktene du kjente deg igjen i?

Enda mer tur i finværet

 • 12.04.2016 - 22:07

Kjetil og jeg bestemte oss for å gå for Sala Thai i dag. Ellers var vi og handlet, så nå har vi fått inn både det nødvendige og det unødvendige, hehe. Når vi spiste middag og dessert så vi et par episoder med Criminal Minds, før Kjetil skulle spille fotball og jeg skulle ta en tur med Solo. Fikk med meg mamma på turen, det var veldig koselig. Nå er begge to hjemme igjen, etter dette er publisert skal jeg forhåndsskrive et blogginnlegg til i morgen tidlig. Deretter blir det sengen for min del hvertfall, tror nok det er det for Kjetil også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den herlige desserten vår i dag, jordbær og blåbær med vaniljesaus ♥

Mamma som speider utover ♥

Håper alle har hatt en fin tirsdag, god natt når den tid kommer!

Strålende sol = happy workday

 • 12.04.2016 - 16:23

Solen skinner fortsatt herlig over Stavanger, og dette hjelper utrolig mye på jobbmotivasjonen! Vi var på tur med de yngste på avdelingen til en lekeplass i nærheten av barnehagen, siden førskolegruppen var på tur til Vitenfabrikken i dag. Her lekte både voksne og små seg i rutsjebanen, klatrestativet og på huskene. Vi tok også lunsjen vår der, før vi tok turen tilbake til barnehagen, hvor det ble lek utendørs. Vi spiste frukt ute, og var fortsatt ute da min arbeidsdag var over. Det skjønner jeg veldig godt, med tanke på det fantastiske været! På vei hjem fyllte jeg diesel på bilen, og nå har jeg akkurat kommet inn dørene. Kjetil var allerede kommet hjem da jeg kom. Nå snakker vi om hva det blir til middag, vi tenker muligens å bestille fra Sala Thai eller Pizzakroken. Vi får snakke litt til, og bli enige.


Jim som klatret helt opp på stativet til huskene...

...og meg som prøvde på det samme, haha. Jeg turte rett og slett ikke å klatre høyere!

Vi blogges senere i dag, flotte lesere!
 

Relax, take it easy

 • 11.04.2016 - 22:23

I dag har det vært en veldig rolig og avslappet dag, sånn egentlig. På jobb var vi ute nesten hele dagen, og når jeg kom hjem laget jeg pizza til Kjetil og meg. Ellers har vi bare sett på Criminal Minds hele dagen. Det har med andre ord ikke skjedd altfor mye denne dagen her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tok dette bildet på morgenturen til Solo og meg på lørdag, men været har vært like fint i dag. Da passet dette bildet ganske bra inn, siden jeg ikke har tatt noen bilder fra dagen i dag.

Nå er det tid for sengen, god natt alle sammen!

Bursdagsgavene mine

 • 11.04.2016 - 07:35

God mandagsmorgen, kjære lesere!

I disse flotte morgentimene tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva jeg fikk til bursdagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk GoPro-kamera av kjærsten (stativet det står på kjøpte jeg i Sverige), hårprodukter og penger av mamma og pappa, Kahlervase og tulipaner av foreldrene og søsteren til Kjetil, penger av farmor og farfar, penger av mormor og morfar og blomsten av kollegaene mine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk uglen og Rosendalskålene av Caroline, Frank, Kamilla og Chris, ice shot glasses og selfiestang til kamera av Steinar, Ellen og Stian, Sourz Apple av Mikal og Hedda, Vikingfjord av Embla, lue av tante Heidi, onkel Jørgen og ungene og Kahler lyshus og lys m/batterier av oldemor.

Ha en strålende mandag!

A night to remember

 • 10.04.2016 - 18:30

FOR EN FANTASTISK BURSDAGSFEIRING! Det er en lykkelig jente som blogger til dere nå, kvelden i går var bare helt uforglemmelig. Jeg trodde jo det bare ble middag og bowling sammen med Kjetil, men der tok jeg rimelig feil! Da vi kom til byen ble det en tur på Beverly for en øl først. Da jeg står i baren for å bestille, ser jeg meg litt rundt og ser at han ene på siden av meg var kjent. Tenkte ikke så altfor mye over det, før han snur seg mot bartenderen. Her står jeg ved siden av en jeg kun har sett på youtubevideoer og bloggen til Kristin (Styleconnection). Det var nemlig Dennis som satt i baren der. Jeg går bort og setter meg på bordet til Kjetil og meg, og forteller at jeg har sett Dennis i baren. Jeg bestemmer meg for å ta motet til meg å gå bort for å spørre om bilde, og det skal sies, for en hyggelig fyr!Etter vi hadde drukket opp ølene våre, gikk vi til restauranten vi skulle spise på. Han hadde bestilt bord på Fish and Cow til oss, og ikke nok med det, gjett hvem han hadde invitert til middag med oss? To av venninnene mine fra videregående, Caroline og Kamilla! Jeg fikk nesten gledestårer, så glad ble jeg for den overraskelsen. Vi spiste helt fantastisk mat, og hadde god drikke til, før vi skulle videre på bowling. Trodde jeg i det minste... Vel utenfor restauranten ble jeg blindfolded, og hadde ingen anelse om hvor vi var på vei. Det viste seg at vi gikk opp til Posten i Stavanger og ventet på at "taxien" skulle komme. Lillebroren min var da taxien, og vi kjørte hjem til oss på Mosterøy igjen. Her ventet mange av våre gode venner på oss, og overrasket meg med en super bursdagsfest. Alt dette er selvfølgelig filmet, og kommer på neste søndags "Kjettan i aksjon". 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble en helt super kveld, med supre folk! Tusen takk for en uforglemmelig kveld, alle sammen ♥

Kjettan i aksjon - Episode 2

 • 10.04.2016 - 12:32

I dag får dere Kjettan litt tidligere enn sist søndag, håper dere liker denne episoden også!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er dere klare for mer av denne karen her? Her er episode 2 av "Kjettan i aksjon":

fJJWqEz2sCE

Birthdaygirl

 • 09.04.2016 - 15:50

Dagen i dag startet med en fin tur sammen med Solo. Nede på kaien traff vi på to svaner, som var av den litt hissige sorten. Svanene freste og Solo bjeffet, haha. Tok en tur innom mormor og morfar på veien, og fikk tilbringt litt tid hos de også. Fikk bursdagsgave og bursdagsklemmer. Solo klarte nesten å ødelegge en orkide, samtidig som en lamellgardin måtte bøte med livet. Heldigvis tok mormor og morfar det med godt mot, siden de visste at de hadde reservelamell. Når jeg kom hjem igjen, hadde Kjetil våknet. Vi tok oss en dusj, før jeg kjørte ned til butikken og handlet inn til kake og kaffe, mens Kjetil ryddet her hjemme. I halv ett tiden kom mamma en tur ned, og hadde litt kaffe. Mens hun var der, hentet jeg farmor og farfar også. Gull-Britt kom også en tur ned, det er hun som bor i huset leiligheten vår er i. Pappa og onkel Egil kom og, så det har blitt mye kakespising til nå i dag, hehe. Nå har jeg kjørt farmor og farfar hjem, og vi skal ha oss litt ostesmørbrød til lunsj. Moren og søsteren til Kjetil var nettopp innom de også, med både gave og noen nydelige tulipaner! De spiste ostesmørbrød og kake hos oss, før de gikk hjem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det har vært en kjempefin dag til nå, og jeg har på følelsen av at den kommer til å fortsette slik. Gleder meg masse til i kveld, syns det er litt gøy å ikke vite hvor vi skal spise middag, det gjør det ekstra spennende!

En aldeles strålende fredag

 • 08.04.2016 - 21:37

God fredagskveld!

Kjetil og jeg er nå offisielt helt klare til "Kjettan i aksjon - Episode 2" på søndag. Vi har redigert hele sammen denne fredagen, og vi gleder oss til å vise dere! Ellers i dag har jeg hatt tidligvakt på jobb, og det ble en rimelig rolig dag. De eldste var på svømming, og vi ble til slutt bare 5 barn igjen etter de var gått. Når de eldste kom tilbake hadde vi fruktmåltid, og barna sang for meg og Jim som begge har bursdag i morgen. Vi fikk også hver vår fine blomst, tusen takk til våre flotte kollegaer og barn for den flotte blomsten og sangen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal vi kose oss med film, å bare nyte at det er helg.

Ha en super kveld, fine lesere ♥

20 spørsmål og svar

 • 08.04.2016 - 08:00

Når var sist du kjørte ambulanse? Jeg har heldigvis aldri kjørt ambulanse, slik håper jeg det fortsetter..

Hvilke idretter har du vært innom? Håndball og fotball.

Hvilken årstid liker du best? Sommeren.

Hvilke uvaner har du? Jeg river neglene mine av når de er "for lange" i mine øyne, skikkelig irriterende. Lange negler er jo så fint, men jeg klarer ikke la være å rive. 

Hva gjør du nå? Er på jobb.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva var ditt siste innkjøp? Melk og sminkefjernerservietter.

Hva står på dagens meny? Rester av noen av middagene denne uken, vi gjør det enkelt!

Hva er din favorittsmak på iskrem? Sjokolade, uten tvil! Eller banansplitt, da er jeg også solgt.

Hvis du kunne dratt hvor som helst i verden akkurat NÅ hvor ville du dratt? Manchester.

Hvilket språk kunne du tenke deg å lære? Spansk ville vært utrolig gøy å kunne snakke, eller kanskje jeg skal velge polsk? Sier begge disse jeg!

Hva er din favorittfrukt? Pære.

Nevn noe du ser frem til? Bursdagen min i morgen, god søndagsmiddag på Sola Airport Hotell med mamma sin side av familien, 1 års dagen til Kjetil og meg, Kreta i sommer, sommerferie.. Mye å se fram til, det er herlig!

Hvor mange ganger trykker du på slumreknappen før du står opp? Altfor mange, haha. Kanskje mellom 4-6 ganger.. Huff, skulle ønske jeg var et A-menneske og ikke et B-menneske.

Hva er det du bare MÅ se på tv? Jeg ser ikke mye på TV, men kampene til United er noe man må få med seg, Fjorden Cowboys er og en favoritt og ikke minst Bloggerne!Hva bruker du mest penger på? Mest sannsynlig mat, reise og bil. 

Hva var drømmeyrket da du vokste opp? Det var lærer, men mattekarakteren min satte en stopper for den drømmen. Ja, jeg kan ta matte opp igjen, men på 2 eksamener jeg har tatt opp igjen, strøk jeg på begge..

Nevn tre ting du frykter? 1. Edderkopper. 2. Døden. 3. At jeg skal miste noen jeg er glad i, i en ulykke.

Hvilken side sover du på i sengen? Det varierer, noen ganger på høyre, noen ganger på venstre.

Hva var det siste som fikk deg til å le? Jeg ler ganske mange ganger i løpet av en dag, og jeg lo egentlig akkurat nå, fordi jeg tenkte på mye av det jeg har fått meg en god latter av bare i dag. Gullkorn fra barna i barnehagen for eksempel, de er jo bare helt herlige.

Hva var det siste som fikk deg til å gråte? Det var når jeg tenkte på hvor lei jeg er av sånn livet mitt er nå, ting er usikkert, jeg vil ha fast jobb, det er vanskelig, hvorfor er det slik, og sånne ting. Det var faktisk denne uken, en dag etter jobb, før Kjetil var hjemme fra jobben sin. Blæ, livet er ikke en dans på roser akkurat!

 

#throwbackthursday - Tur til Prekestolen

 • 07.04.2016 - 20:58

Da tenkte jeg å komme med et #throwbackthursday innlegg til dere, denne fine torsdagskvelden.

For snart 3 år siden, var Malin, Edith, Embla og jeg på tur opp til Prekestolen. Vi gikk turen den 1. juni 2013, og det var en kjempefin tur! Vi hadde ikke været helt på vår side, men med gode venninner på tur, gjør ikke det så mye for humøret. Det var min første tur til Prekestolen, men det blir definitivt ikke den siste. Kanskje det blir en tur i sommer? Vi får se, vi får se!

En skikkelig fin tur, i et ikke altfor fint vær!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ellers i dag har jeg hatt senvakt på jobb, og Kjetil og jeg har ryddet og vasket i leiligheten. Veldig herlig å få en renere og fin leilighet. Nå mangler vi bare soverommet og badet, men de skal vi rydde og vaske i løpet av morgendagen eller lørdag er planen. ​Stuen, kjøkkenet og gangen ser veldig bra ut, det vil nok soverommet og badet også gjøre i løpet av de neste to dagene.

Vi blogges i morgen, flotte folk! ♥

5 ting jeg gleder meg til

 • 07.04.2016 - 08:15

God torsdagsmorgen alle sammen! I dag tenkte jeg å starte dagen med en liten happyhappy liste til dere, nemlig 5 ting jeg gleder meg til:

1. Bursdagen min. Jeg har bursdag nå på lørdag, og det er jo alltid gøy å ha bursdag. Kjetil skal ta med med ut å spise denne dagen, på et sted jeg ikke vet. Det skal være en overraskelse, og jeg gleder meg sånn til å se hvor vi ender opp! Vi skal også på bowling, det blir så gøy. Det er flere måneder siden vi bowlet sammen sist, nærmere bestemt 9 måneder. Vi to har ikke bowlet sammen siden den dagen vi var på vår første date, dette var den 3. juli 2015 og også den dagen vi ble sammen ♥2. Gå ut å spise med mormor og morfar. Mormor har bursdag den 16. april, mens morfar hadde bursdag 13. februar. De har slått sammen bursdagene sine, og tar med familien på mamma sin side ut å spise på søndag. Vi skal være på Sola Airport hotell, der er det utrolig god mat, så dette gleder både jeg og Kjetil oss til!

3. 1 års dagen til Kjetil og meg. Det blir koselig å endelig ha vært sammen i 1 helt år. Jeg føler meg så utrolig heldig som har en helt fantastisk gutt, som virkelig tar godt vare på meg og får meg til å føle meg som en skikkelig prinsesse. 3. juli, da har han vært min et helt år ♥

4. Reise til Kreta i sommer. Det morsomme med avreisedatoen til denne to ukers ferien, vi reiser ned samme dag som Kjetil og jeg har vært sammen et år. Da blir det dobbel glede på denne dagen. Det skal bli så deilig å få en skikkelig tur ned til varmere strøk, med noen av våre beste venner!

5. Sommerferie. I hele juli har jeg bestemt meg for at jeg skal ha ferie. I og med at jeg bare er vikar, og ikke vet sikkert hva som skjer i jobben etter mai måned, har jeg besluttet å ta fri hele juli. Vi får se hva august bringer etter det..

Ha en strålende dag, fine lesere!

Bursdagsonsdag

 • 06.04.2016 - 21:58

God kveld, kjære lesere!

I dag har jeg hatt senvakt, og våknet ganske uthvilt denne onsdagsmorgenen. Vi har lekt masse, og hatt litt ansiktsmaling i barnehagen i dag. Etter jobb bar det avsted til bursdagsfeiring for Mikal. Vi ble en fin gjeng, og det var servert masse gode kaker. Kjempekoselig selskap, på en ellers altfor vanlig onsdag. Gratulerer så mye med dagen, nok en gang Mikal! Håper du ble overrasket i dag, og håper resten av kvelden din blir fin. :-)

Tuesday

 • 05.04.2016 - 18:51

I dag har jeg hatt mellomvakt på jobb, og vi har kost oss med masse lek, både inne og ute. Etter jobb bar det hjemover å lage middag, vi hadde deilig lasanje. Nå har vi akkurat satt på Fast and the Furious 5, sitter i senga og ser den. Skikkelig herlig med en myk plass å kose seg med en god film.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin tirsdag videre!

10 kjappe en tirsdagsmorgen

 • 05.04.2016 - 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Tre ord om meg: Positiv, smilende og sta.

2. Det første jeg gjør om morgenen: Gir Kjetil et kyss, før jeg går og lager lunsj til han ♥ I helgene står jeg opp med Solo, og lufter henne og slapper av. Etterhvert vekker jeg Kjetil med frokost på bordet. ♥

3. Når jeg hører på radio blir jeg: Hører ikke mye på radioen for tiden, men det er jo koselig når du først hører på. Jeg blir glad av radio, det er noe koselig ved det.

4. Jeg gleder meg til: Å dra til Kreta med kjæresten og en fin vennegjeng i sommer.

5. Klesskapet mitt er fullt av: Rot, enkelt og greit. Jeg eier ikke ordenssans når det kommer til klesskapet mitt, her ligger alt av klær bare presset inni, haha.

6. Når jeg skal pynte meg: Tar jeg på meg eyeliner, øyenskygge og fikser håret med hårspray/hårskum til en rufsete frisyre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7. I baren bestiller jeg: Den mest populære drinken på utestedet. Det sier jeg som regel hver gang.

8. Jeg kan ikke leve uten: Mine nære og kjære ♥

9. Barn er: Herlige og ærlige. Irriterende og rare. I bunn og grunn noe jeg egentlig ikke hadde lyst på, men min fine arbeidsplass nå har endret dette. Barn er barn, dette er noe jeg har fått erfare skikkelig i barnehagen. Jeg har lært meg at så lenge du er tålmodig, rettferdig og streng på samme tid, er dette en god kombinasjon for rollen som fremtidig mor.

10. Kjærlighet er: En fantastisk ting, det er som en rosa sky som du svever på. Det er ren lykke, rett og slett ♥

Ny uke, ny frisyre

 • 04.04.2016 - 17:13

Da har Kjetil og jeg akkurat kommet oss hjem, vi har vært hos mamma og klippet oss, jeg farget også håret mitt. Hun eier frisørsalongen Tjensvoll Hårdesign AS, i Tjensvoll sentrum. Jeg er like fornøyd hver gang jeg er innom henne! Kjetil fikk seg også sin første klipp hos henne, og han er like fornøyd som meg. Tusen takk, mamsi ♥ Nå venter vi på at ovnen skal bli varm, da blir det Grandiosa in the making. Det blir en lett middag på en mandag, siden vi var såpass sent hjemme.

 

 

Som dere ser på før og etter bildene, ble etter-resultatet superbra. Jeg har hatt så stygg ettervekst nå i det siste, det var deilig å få den bort! Pannelugg har jeg også fått meg, det var en litt spontan handling fra min side. Heldigvis syns jeg ikke det ble et aller verst resultat, og alt i alt er jeg kjempefornøyd med håret mitt nå! 

Ha en fin kveld folkens!
 

Workmode

 • 04.04.2016 - 08:05

Mandag og ny uke er i gang. Jeg er på jobb nå, og koser meg med barna og kollegaer som har kommet til nå. Manchester United fikk seier mot Everton, de vant 1-0! Det er helt supert ♥ Ellers gikk premieren på "Kjettan i aksjon" over all forventning. Kjetil og jeg er kjempefornøyde, tusen takk til alle som har sett på videoen! Det blir ny video på søndag, da kommer den muligens litt tidligere på dagen, vi får se. Innspillingen er hvertfall i gang, og blodfanen av United er klar for en ny episode. Dette er veldig gøy å drive med, og ikke minst gøy å se at så mange klikker seg inn og ser! Vi setter enormt stor pris på alle som en, og gleder oss masse til neste episode kommer ut.

Ha en fortsatt fin mandag, fine lesere ♥

Det er tid for premiere - Kjettan i aksjon

 • 03.04.2016 - 19:01

Søndagen har bikket over til kvelden, og det er endelig tid for premiere på "Kjettan i aksjon - Episode 1"!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ta det med en klype salt, og kos dere med denne humorfylte "showet/programmet/hva enn det nå er":

 
Vil bare legge til en liten kommentar til den ene scenen, jeg hadde ikke ringt Kjetil enda og fortalt han at jeg hadde funnet minnekortet. Når den scenen ble filmet, var han fortsatt i tro på at Solo hadde spist det opp, haha. Dere finner innlegget hvor jeg blogget om det her.

Helgen er snart over

 • 03.04.2016 - 12:26

Det er søndag, folkens!

Opplastingen av første episode av "Kjettan i aksjon" er i gang, og den kommer ut klokken 19:00 i kveld. Vi gleder oss, det håper vi dere også gjør. Dette er et veldig humørfylt proskjekt, og vi har ledd utrolig masse når vi satte sammen dette. Det blir personlig, det blir litt overdrevent og det blir knallbra! :-D 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til nå i dag har det ikke skjedd altfor mye, vi har spist frokost og nå lader vi opp til en ny uke. Senere er det klart for Manchester United mot Everton, da satser vi såklart på seier! ♥ Ellers blir det nok litt rydding i leiligheten, tenker jeg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en super søndag, fine lesere!

Introducing

 • 02.04.2016 - 19:57


YouTube var ikke spesielt snille når det kom til stillbilde... Jaja!

Vi gleder oss, håper dere gjør det samme!

Jakten på minnekortet

 • 02.04.2016 - 16:18

Det er lørdag, det er helg...men vent! Hvor ble minnekortet av? Kjetil og jeg drev og filmet til en litt hemmelig ting, som skal komme på bloggen etterhvert. Vi skulle legge noen av filmsnuttene inn på Macen, siden vi trengte litt mer plass på kameraet. Jeg tror jeg legger minnekortet i sofaen, før jeg går og leter etter adapteret vi må bruke for å ta minnekortet i, for å legge snuttene inn på pc. Kjetil blir med meg og leter på soverommet, og hunden er i stuen. Vi kommer inn i stua igjen og finner adapteret på spisebordet, under kontrollen til dronen min. Jeg skal ta minnekortet i adapteret, men da er det sporløst forsvunnet. Siden hunden har en vane for å spise ALT, ble hun litt syndebukk for dette.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi tenkte at hun hadde spist det opp, da vi ikke fant det i det hele tatt. Det ble ganske dårlig stemning mellom oss, men vi ble enige om at Kjetil skulle kjøre å kjøpe nytt og jeg skulle ta Solo ut på tur. Solo ville ikke gjøre nummer 2, så når jeg kom inn begynte jeg å tenke litt. Det viste seg, etter en tankespinn i hodet mitt, at minnekortet lå under noe jeg hadde tatt ut av veska mi i jakt på adapteret på soverommet. Jeg ringer Kjetil så fort jeg bare kan, men det var litt for sent. Han var allerede på vei hjem, men i godt humør. Han fikk tak i et billigere og raskere minnekort, så han var happy. Nå kan vi heldigvis fortsette filmingen, og få ut en video der vi forklarer hva vi filmer til. Satser på at den videoen kommer i kveld, youtube tar litt tid å laste opp video, men vi skal i gang med å filme når dette innlegget er publisert.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heldigvis fikk denne historien en lykkelig slutt, og vi kan fortsette å ha en fin lørdag til tross for dårlig stemning en periode. Som dere ser på nederste bilde, vil jeg ikke tro at Solo hadde hatt problem med å sluke minnekortet, haha.

Dere får ha en flott lørdag!
 

Mailinn Goldhahn Aske

Jente på 23 år, som bor på Rennesøy sammen med kjæresten min og hunden vår Solo. Jeg er lærling i industrimekanikerfaget, og trives godt med det.

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no