Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

Tilbake til hverdagen

 • 30.03.2016 - 22:16

Hallaisen fine folk!

Det har visst blitt en liten bloggpause, rett og slett fordi jeg ikke følte at jeg hadde altfor mye å blogge om. Motivasjonen har vært litt nede, men nå satser jeg på at den har kommet tilbake. (Siden jeg har en kjæreste som sier at jeg MÅ blogge, tusen takk, du er en motivasjon i seg selv!) Jobbuken har kommet godt i gang, planleggingsdag og første dag etter påske med barna er unnagjort allerede. En energifull dag i dag, og en mer rolig planleggingsdag i går. Dagen i dag har vi tilbringt både ute og inne, på lekeplass og i barnehagen. På lekeplassen ble det både klatring i stativ, reiling, rulling i bakke og lek i sanden. Solen var heldigvis med oss, det gjorde dagen veldig mye bedre! Vel tilbake i barnehagen igjen, var vi ute til fruktmåltidet skulle være, før vi gikk inn og ble inne resten av barnehagedagen. Ideen min var nemlig å få gitt et av barna bursdagskrone som det kunne få gå med. (Vi vil helst ikke at de skal ha de ute, siden da kan de lett bli ødelagt.) Den tørket dessverre ikke før barnet ble hentet, derfor er den klar til bruk i morgen. Det ble vår avtale. Hadde senvakt i dag, da jeg kom hjem ble det film og kos med kjæresten, før han tok turen hjem til foreldrene sine og jeg tok turen opp til mine. Endelig er sommerferien i boks, vi fikk bestilt flybilletter i dag! Gleder meg enormt mye! :D Vi skal til Kreta, og jeg kjenner det skal bli herlig å reise. Det er et par år siden jeg har vært i syden nå, derfor er jeg litt ekstra gira, hehe.Som dere ser, møtte vi på en katt også på lekeplassen. Nå skal jeg gå å legge meg, Kjetil har lagt seg allerede. God natt, godtfolk!

Årets første bad

 • 27.03.2016 - 17:57

God 1. påskedag alle sammen!

I dag har Kjetil og jeg begynt dagen med å gå i fjøset, og deretter slappet vi av med et par episoder av Fjorden Cowboys. Rundt kl 12 kjørte vi til foreldrene til Kjetil, der spiste vi god pinnekjøttmiddag. Når vi kom hjem tok jeg meg en tur med Solo, da bestemte jeg meg for å gå inn til hytta til farmor og farfar. Her tok jeg årets første bad, og Solo løp fritt. Det ble et kaldt, men forfriskende bad. Når vi kom hjem fra turen, tok jeg meg en dusj og nå sitter jeg i sofaen og slapper av sammen med Kjetil og Solo.Nå skal vi snart avgårde til Ellen og Stian, der vi skal se litt på ferieturer i sommer. Dere får ha en fin kveld videre!

On the road again

 • 26.03.2016 - 12:11

Vi har kjørt noen timer allerede, men vi har enda noen timer igjen. Vi inntok lunsjen på YX Kjerlingland for en liten halvtime siden. Merker på meg selv at jeg ikke hadde lyst til å reise hjem i dag, kunne godt ha vært hvertfall en dag til. Dessverre må vi hjem til jobb og hund, plikten kaller. Vi skal ta fjøset for pappa i kveld og i morgen tidlig, siden han skal i 50 års dag. Solo kunne vært hos naboen til i morgen, men det var fjøset som var problemet. Ingen hadde mulighet til å ta det, pappa hadde lyst til å bli med på 50 års dagen og da ble det vi som sa oss villige til å gjøre det. Vi kan heldigvis ha god samvittighet, det er positivt. Det har hvertfall vært en super tur med guttakrutt, og dette er virkelig noe vi skal gjenta. Vi handlet både brus og godteri inne på denne gigantiske godteributikken i går. Den var en av mange godteributikker inne på Nordbysenteret. Vi endte opp med at vi ikke reiste til Strømstad allikevel, siden vi ikke helt så poenget med det. Vi fikk handlet det vi ville på senteret, vi slapp å stresse med parkeringsplass og vi kunne bare gå til hotellet når vi ville. Vi bodde på Rasta Nordby, som er nærmeste nabo til Nordbysenteret. Kan anbefale dette hotellet, fine rom med en veldig god beliggenhet, hehe. Hejdå Sverige, vi möts igen!

Innkjøpene fra Sverige

 • 26.03.2016 - 06:43

Jeg bestemte meg for å lage en innkjøpsvideo til dere i går, det tok litt tid å laste den opp på youtube, derfor kommer den i dag. En filmsnutt på morgenkvisten er vel kjekt? Håper hvertfall at dere liker den, legg gjerne igjen en kommentar om dette er noe jeg kan gjøre igjen. Det setter jeg stor pris på om dere tar dere tid til å gjøre, da er det litt lettere å vite hva dere liker å se på bloggen. :-) 

Antrekk - 250316

 • 25.03.2016 - 14:00

Nå har vi kommet en tur til hotellet, for å legge fra oss poser med ting. Vi har svinset rundt på Nordbysenteret og kjøpt noen "nødvendige" og noen unødvendige ting. Jeg tenkte å vise dere litt senere, siden nå skal vi snart ha lunsj på senteret, kjøpe litt mer og etter det reiser vi til Strømstad en tur. Ville bare titte innom for å vise dere antrekket mitt i dag, før vi går ut igjen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Capsen er Kjetil sin, kjøpt i Manchester - Jakke fra Vero Moda - Topp har jeg arvet av mamma - Bukse fra Bik Bok - Sko fra Din Sko - Veske Michael Kors -

Klare for dag 2

 • 25.03.2016 - 08:02

God morgen fra hotellsengen!

Det er foreløpig bare Steinar og jeg som er våkne, Kjetil sover enda. Jeg koser meg med Capri-Sun som vi kjøpte i går, Steinar er i dusjen for øyeblikket. Det skal nok jeg også når han er ferdig. Gårsdagen ble rolig, ingen kjøpte noe særlig mer enn litt snop og noe å drikke. Vi tok en tidlig kveld etter et par øl/cider på hotellrommet, siden det hadde vært en ganske lang dag. I dag derimot, er vi klare for å shoppe både litt klær og masse mat. Vi har med oss kjølebager som vi skal fylle opp med bacon og diverse andre kjøttvarer. Vi skal både være på Nordbysenteret å se, også blir det en tur til Strømstad by.Steinar snikfotografterte meg når jeg sovnet i bilen i går, hehe.

Ha en super langfredag alle sammen ♥

Ankommet hotellet

 • 24.03.2016 - 15:46

Da blogger jeg til dere fra Sverige, vi er endelig ankommet! Turen har vært koselig, og vi har byttet litt på å kjøre. Planen nå er å finne en plass og spise, deretter tar vi nok en runde inne på Nordbysenteret. Hotellet vårt er nærmeste nabo til Nordby, så det er gøy da. Tenkte jeg kunne vise dere rommet vårt, før vi går ut:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal vi ut å utforske, blogges ♥

#throwbackthursday - Øvelse Cold Response 2014

 • 24.03.2016 - 11:45

Da var det tid for #throwbackthursday igjen, folkens!I dag vil jeg ta dere med tilbake til øvelse Cold Response i mars 2014. En øvelse som var preget av mye hardt vær, hat-øyeblikk, gode øyeblikk og minner jeg sent vil glemme. Dette var øvelsen hvor du trodde du skulle blåse vekk, fryse til is, bli solbrent og bli syk etter. Heldigvis skjedde ingenting av dette. Problemer kom og gikk, blant annet var det noe utstyr som ble ødelagt på grunn av vind, og at vi ikke kunne komme oss ned til en annen posisjon på 10 dager. Dette på grunn av føret i bakken vi måtte ned, når vi skulle ned. Været gjorde det ikke bedre heller, hehe. Jeg fikk sett reinsdyr for første gang i mitt liv på denne øvelsen, og jeg og sersjanten min tok et såkalt "yolo-bilde". Når vi var de eneste jentene der, måtte vi jo gjøre litt ut av det, hehe. You only live once!

Vi var strandet på et fjell som heter Myrefjell hele øvelsen. Vi hadde en fantastisk utsikt når solen endelig viste seg, da blitt øvelsen også betydelig kjekkere. På øvelsen hadde vi alt fra snøstorm til sol, noe som gjorde at det ikke alltid var like kjekt å være oppe på en fjelltopp. Vi kom oss gjennom øvelsen uansett, minnene fra øvelsen vil vi alltid ha, det er helt supert å tenke på. Jeg sitter igjen med et eneste stort smil når jeg tenker tilbake, og ler av de situasjonene hvor jeg hatet som mest. 

Dere kan klikke dere inn på militærbloggen min å lese litt mer om øvelsen her, her og her hvis dere vil det!

Harrytur

 • 24.03.2016 - 08:16

God morgen fra bilen!

Nå er vi på vei til Sverige, vi har faktisk vært på veien siden kl 06:45 i morges. Det skal bli gøy å komme fram til hotellet rundt kl 15-16, da blir det nok litt utforsking i Strømstad by eller på Nordbysenteret. Er ikke helt sikker enda, vi har ikke snakket om det. Vi får se, vi får se. Heldigvis reddes jeg av mobilnettet her i baksetet, mens guttakrutt sitter og snakker framme. Det er akkurat her jeg skulle ønske at Steinar også hadde dame, haha. Da kunne vi damene sitte bak her og snakket, mens gutta satt framme. Jeg klarer meg godt her bak alene, kan jo bare sette meg i midten å snakke med de. I stedet har jeg pakket meg inn i dynen, med puten i ryggen og macen på fanget. Da kan jeg sovne uten at det gjør altfor mye, og uten å våkne med vond nakke på grunn av en sovestilling som en ikke skulle hatt, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens #throwbackthursday kommer litt senere enn den pleier, på grunn av turen til Sverige. Tenkte nemlig at jeg kunne bedrive tiden i baksetet med å skrive det innlegget. Vi blogges senere, fine folk! ♥

Bursdagsmandag

 • 21.03.2016 - 21:27

På jobb i dag har vi vært ganske få barn, noe som har gjort arbeidsdagen rimelig rolig. Det er påskeferie, og da er det ikke alle som kommer i barnehagen. Etter jobb bar det rett til foreldrene til Kjetil, siden faren hans har bursdag i dag. Gratulerer så mye nok en gang! Vi spiste middag, dessert og kaker hos de, fikk til og med testet Solo med barn. Søskenbarnet til Kjetil var der, og hun er 8 år. Jeg tenkte at det ble bare å kjøre hjem når de kom, men heldigvis gikk det over all forventning! Hun bjeffet litt, men mye mindre enn jeg hadde trodd. Noen runder med Uno ble det også. Når vi kom hjem satte vi oss i sofaen, hvor vi er enda. Nå skal vi bare slappe av til vi legger oss.

Tar med et bilde fra lørdag som jeg ikke delte i går, i mangel på bilder fra i dag. Min fine kjæreste og meg ♥

Vassendgutane leverte

 • 20.03.2016 - 16:36

For en superbra konsert det var i går! Vi begynte med et vorsh hos Ellen og Stian, hvor vi spilte litt spill og hadde drikkeleker. Tiden gikk fort, og plutselig var det tid for taxitur til Ogna. Når vi kom oss fram, gikk vi inn i Ognahallen og kjøpte oss litt drikke. Traff på pappa som også var på konserten. Vi kom når oppvarmningsbandet holdt på å spille, men klokken 22 var det tid for at Vassendgutane kom på scenen. Stemningen var utrolig god, vi danset, sang og bare koste oss skikkelig. Når konserten var over, tok vi buss til Sandnes og fikk Magnus til å hente oss der. Det var bare å legge seg når vi kom hjem.

Kveldens bilde går til Kjetil, som fikk ta bilde med den ene vokalisten, Arthur Johan Bjørdal! Vi har fått sovet skikkelig ut, våknet klokken 12:30 i dag. Jeg var en tur inne i hytten til farmor og farfar og spiste middag, Kjetil ble hjemme med Solo. Jeg hadde henne egentlig med meg, men på grunn av at lillesøsteren til Tina, kjæresten til søskenbarnet mitt, var der måtte Magnus kjøre meg hjem igjen med henne. Solo liker ikke barn, noe jeg syns er utrolig dumt egentlig. Kjetil og jeg må se om vi kan finne ut om et kurs eller noe vi kan gjøre, slik at hun slutter å være usikker på barn. Nå er det snart klart for Manchester City mot Manchester United, det kan bli spennende. United har ikke gjort det veldig bra de siste kampene, men vi krysser fingrene som vanlig. La det bli seier i kveld!

Kveldens antrekk

 • 19.03.2016 - 17:02

Da var lørdagen endelig her, ikke hvilken som helst lørdag heller. Vi skal på konsert med Vassendgutane i kveld. Det blir utrolig gøy, jeg og Kjetil har fått lånt oss cowboyhatter for anledningen, yihaaa! Country for alle penga, dette skal bli gøy! Kjetil og jeg har hatt litt oppvarmning med å høre på sangene deres, og gjort oss klare for kvelden. Tenkte dere skulle få se antrekket mitt også, Kjetil stilte heldigvis opp som fotograf for meg da.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er "taxien" på vei, og vi må gjøre oss klare til å gå. Ha en fortsatt fin lørdag!

6 ting du kan ta med deg videre når du jobber i barnehage

 • 19.03.2016 - 10:42

Jeg har mange ganger tenkt litt på å skrive et slik innlegg. Personlig har jeg ikke barn enda, men jeg merker at jeg lærer utrolig mye viktig når jeg jobber i barnehage. Nå jobber jeg på en utegruppe, og da tenkte jeg at jeg kunne ha en liten "liste" på hva som trengs og er viktig når barnet er på en slik gruppe. Disse punktene kan like gjerne gjelde på alle type avdelinger og grupper i barnehagen. Jeg har hvertfall et ønske om å ha mine fremtidige barn i en slik gruppe, siden det er varierte og kjekke dager. Her kommer seks punkter som kan være fine å huske på:

1. Barnet skal ha med seg sekk hver dag i barnehagen. Dette fordi det gås mye turer, og da er det veldig greit at barnet har en sekk som de kan ha vannflasken, lunsjen og lignende ting oppi.

2. Ta vannflaske med seg hver dag. Dette gjelder både utegrupper og vanlige grupper, vil jeg tro. Det er greit for både barnet og de voksne når barnet blir tørst, de kan bare hente vannflasken sin, i stedet for at de må spørre en voksen om de kan få et glass vann. 

3. Varme klær på vinteren. Alle kan vel tenke seg til hvorfor dette er et viktig punkt. Jeg skal hvertfall alltid være påpasselig med at mine fremtidige barn har gode, varme klær. Om barna skal på tur i kaldt vær, og har for lite klær på seg, kan det fort bli en kjedelig tur for barnet. Hvis det fryser hele turen, ødelegger dette veldig for de andre barna og for de voksne.

4. Gode, vanntette klær. Barn er barn, og de kommer til å løpe i sølepytter, sette seg ned i sølepytter, rulle seg i snøen også videre. Dere skjønner tegningen. Her er vanntette klær en fin løsning på våte sokker, bukser og gensere. Er ikke klærne vanntette, kan barnet risikere å begynne og fryse og det kan igjen føre til at barnet kanskje blir syk. 

5. Mye skiftetøy. Ser en at det regner og er skikkelig dårlig vær, da kan det være lurt å sjekke at du har nok skifteklær til barnet. Eventuelt snø og andre våte vær. Da er det veldig viktig at barnet har nok skifteklær. 

6. Matpakke i barnehagen. Veldig greit til et mellommåltid, men sørg for at en følger barnets behov på denne. Er det noe jeg har lært meg på dette punktet, da er det at barnet kan få være med å bestemme hva som skal være i matboksen. Nå snakker jeg ikke om loff med nugatti eller sjokoladekjeks, men gjerne at barnet kan få noen alternativer til hva som kan være oppi. Til fruktmåltidet (mellommåltidet) i barnehagen, blir det servert frukt, knekkebrød, kavring og lignende. Alternativet kan være at barna ikke har med seg matpakke, og heller får frukt og knekkebrød i barnehagen.

Håper dette var et litt annerledes og kjekt innlegg å lese, både for dere som gjerne har barn og dere som ikke har barn, men tenker å få en gang i fremtiden.

Fredag, velkommen skal du være

 • 18.03.2016 - 22:13

God kveld!

I dag hadde jeg tidligvakt på jobb, og for en gangs skyld var jeg ute i god tid. Jeg parkerte bilen utenfor jobb kl 07:07, det var ny rekord for meg i tidlighet på jobb. Grunnen var at vi skulle ha påskefrokost i barnehagen i dag, noe som ble vellykket. Ped. leder hadde bakt veldig gode rundstykker som vi serverte med masse forskjellig pålegg. På grunn av svømming for førskolegruppen, var det bare 3 og 4 åringer i barnehagen en god stund. Vi lot dem ha frilek inne før lunsj, og lunsjen stod en kollega for i dag. Han lagte pasta med tomatsaus og kjøttdeig. Det smakte veldig godt, og det falt i smak hos barna. Etter lunsj gikk vi ut, og når førskolegruppen var tilbake gikk vi inn og hadde fruktmåltid. Når jeg var ferdig på jobb var de på vei ut, og skulle være ute resten av dagen. Jeg gikk en tur på Jula for å få tak i en 12 volt, som vi kan ha i stikkontakt i Sverige. Vi skal nemlig ha med oss en minifryser, som vi kan ha kjøttvarer som vi kjøper oppi. Da jeg kom hjem disket min kjære, søte kjæreste opp med sin fantastiske italienske kjøttbollerett. Himmelsk god! ♥ Etter middagen ble det nok en spontan shoppingtur, denne gangen skulle vi finne antrekk til konserten med Vassendgutane som vi skal på i morgen. Nå er vi klare begge to, jeg fant en shorts og en hvit topp som jeg skal ha, Kjetil fant en skjorte. Vi var både en tur på Tastasenteret og Kilden. Jeg fant også en ugletopp, som var stygg-kul om det overhodet er et ord. Endte opp med å kjøpe den, siden både jeg og Kjetil syns den ble kul på, haha. Finner nok alltids en anledning til å få brukt den også!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere ser, litt sånn stygg-kul ugletopp, hehe. Det var bare noe med den som fikk meg til å måtte prøve den, og den var ikke så aller verst. Nå skal det sies, jeg elsker ugler! 

Nå skal det bare slappes helt av, det er tross alt fredagskveld og endelig helg ♥ Ha en fin kveld!

Grillsesongen er i gang

 • 17.03.2016 - 22:29

Det har vært en koselig dag på jobb i dag også. Hadde mellomvakt i dag, og jeg følte egentlig at dagen gikk ganske fort. Strålende fint vær har vi også hatt i dag, og det hjelper mye på humøret. Da jeg var på vei hjem fra jobb, stoppet jeg innom Kiwi for å kjøpe litt grillmat til oss. Embla skulle komme på besøk, og da skulle vi grille å kose oss i det herlige været. Bare litt synd at sola gikk ned litt for fort, slik at det ble kaldt da vi startet grillingen. Vi fikk nå grillet, og spist litt før vi rett og slett måtte innse at slaget mot solen var tapt, og vi måtte komme oss inn. Vil helst unngå sykdom nå som det snart er påske. Embla og jeg rigget oss til med film når vi kom inn, vi så "Fifty Shades of Grey". Når filmen var ferdig satt vi bare og snakket om alt og ingenting, før det var tid for å følge henne ned til bussholdeplassen. Tok med oss Solo, siden da fikk hun seg en kveldstur i samme slengen. Nå følger vi med på Manchester United - Liverpool, hvor det står 1-1 og 1-3 sammenlagt. Ønsker oss 3 mål til nå, minimum!! Vi må nemlig ha så mange for å ikke tape på bortemålsregelen. Heia United ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjetil var bare litt kald han.. Haha ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#throwbackthursday - Russetiden 2013

 • 17.03.2016 - 08:45

Endelig #throwbackthursday igjen!

I dag tar jeg dere tilbake til russetiden min, som snart er 3 år siden. Som tiden flyr avgårde! Jeg var i russestyret, som russefotograf.

Russeknuter var alltid gøy å ta og jeg tok mange forskjellige. Noen av disse var:

+ Gå med brød som sko en hel skoledag

+ Kysse puppene til en medruss med høylytt innlevelse i skolekantina i storefri

+ Kysse en politimann/kvinne

+ Spise ditt eget russekort

+ Skrive et kjærlighetsbrev til russepresidenten på min. 500 ord og levere dette personlig

+ Ha en pakke Hubba-Bubba i munnen i 10 minutter

+ Sitte under pulten i en skoletime

I russetiden ble det mye knuter som ble tatt, og mye gøy å være med på. Høydepunktene var nok dåpen og Landstreffet. Det var skikkelig gøy å være med på, dåpen var gøy både på grunn av måten vi ble døpt på og når vi skulle snu buksene våre. Vi ble døpt med øl og rusbrus i håret, alt etter hva du ikke klarte å drikke opp på tid. Etterpå fikk vi utdelt russenavnet vårt, mitt ble da Froggy, ettersom jeg er glad i frosker, hehe. Da vi skulle snu russebuksene våre, var vi mange hundre russ fra forskjellige skoler samlet i en sal. Alle snudde buksene sine samtidig inne i salen. 

- A time to remember forever -

På Landstreffet fikk vi høre artister som Postgirobygget, Lupe Fiasko, Far East Movement og litt flere. Det var en skikkelig minnerik helg!En opplevelse jeg og en venninne hadde når vi var ute og tok russeknuter var, at vi traff på Ravi og noen kompiser av han, og vi ønsket oss autografen hans på russebuksen. Den fikk vi uheldigvis ikke, siden han var i skikkelig nei humør den kvelden. Noe jeg skjønner og ikke skjønner på samme tid. Det skal sies at de hadde drukket litt da, det var nok derfor han fant ut at i dag gadd han ikke å hjelpe oss å få knuten. Skikkelig kjipt der og da, men vi bare ler av det i ettertid. Klarte aldri den knuten, men slik er det noen ganger!

Hadde jeg fått vært russ en gang til, da ville jeg sagt ja på sekundet! Det var en fantastisk måned, og det var gøy å forberede seg til russetiden også. Angrer litt på at jeg ikke fikk med meg noen på russebil, men det hadde blitt for dyrt. Alt i alt en super tid, som jeg ser tilbake på med et smil! 

Kontraster

 • 16.03.2016 - 19:56

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Yesterday versus today -Tåken har inntatt Mosterøy, og tatt vekk den nydelige solen. Veldig synd egentlig, med tanke på at været var helt nydelig før i dag. Jeg har hatt en skikkelig idyllisk dag på jobb i dag. Tok med meg 4 av barna på tur til en lekeplass i nærheten av barnehagen, og vi koste oss med lek og lunsj der før vi gikk innom butikken. Vi kjøpte med oss druer, melon og saft som vi koste oss med til fruktmåltidet. Barna var veldig glade for det, når vi sa at vi hadde handlet inn det til gjengen. Vi delte saft og melon med den andre avdelingen også, og de var takknemlige for at vi ville dele med dem også. Skikkelig koselig å kunne gjøre noe litt annerledes på jobb av og til. Ellers har vi bare hatt det gøy ute hele arbeidsdagen, og bare satt pris på det fine været. Håper det er tilbake i morgen, da er det langtur med hele gjengen som står for tur. Hadde egentlig planlagt å gå ned der vi var på tur i går, etter jobb i dag, men tåken ødela det. Da ble det bare en kortere tur, bare for at Solo skulle få en tur. Nå slapper alle tre av på sofaen, og jeg tror ikke vi beveger oss bort fra det med det samme.

Turdag

 • 15.03.2016 - 20:43

For en fantastisk fin dag det har vært i dag! På jobb var vi en tur opp til en gård med forskjellige dyr, vi har sett esel, hest, høner og sauer på gården. Vi fikk også med oss gjess, ender og kalkuner på et annet sted hvor de hadde forskjellige fugler. Det virket som barna hadde det veldig kjekt, og vi fikk også tilbakemeldinger at de syns det var spennende å se på dyrene. Vi spiste frukten ute, og gikk inn etterpå. Da jeg var ferdig på jobb, gikk turen til Mekonomen hvor jeg fikk tak i nye fjærer til bilen vår. Forhåpentligvis kjenner Kjetil en som kan fikse det for oss, slik at vi får ordnet de til Sverigeturen. Han sa at det var en som kunne se litt på det, og kanskje fikse det, derfor krysses fingrene for det. Verksted er ikke akkurat billig.. - Animals can do wonderful things to a persons mood -

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter jobb ble det middagslaging og da vi hadde spist middag, gikk vi ut på tur med Solo. Det føles som sommer, været er strålende og temperaturen er faktisk ikke altfor ille. Det ble en herlig tur, og vi fant en plass vi definitivt skal ta med oss venner å grille i sommer! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fantastisk kveld videre, alle sammen!

Bildene som ikke kommer på bloggen #1

 • 15.03.2016 - 07:55

Men som kommer allikevel! Har sett mange bloggere som har slike innlegg, og tok inspirasjon fra de. Det er tirsdag, og helgen er enda et stykke unna, da kan det være gøy å ha noen morsomme bilder å se på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mislykka forsøk på "kompisbilde"...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fokuset fikk ikke tid til å komme på dette.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Solo skulle selvfølgelig drite akkurat når jeg skulle ta bilde på turen i dag, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"Bare å gi opp! Hu vil ikkje bli med på bilde..."

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når mannen ikke vil ta bilde, blir det seende slik ut...♥

Fantastisk vårstemning

 • 14.03.2016 - 19:29

I dag har jeg hatt tidligvakt på jobb, og vi hadde medarbeidersamtaler med pedagogisk leder, og jeg laget siste rest med påskekyllingkopper med barna som ikke hadde laget disse. Vi gikk ut etter lunsj, og tok like godt frukten også ute i det fine været når den tid kom. Når jeg kom hjem, luftet jeg Solo og Kjetil kom hjem når vi var ute. Vi gikk inn og laget pølser i pølsebrød til middag, mens vi så en film som heter "The Italian Job". Når filmen var slutt, gikk vi tur med Solo. FOR et nydelig og herlig vårvær! Vi gikk vår faste rute med et stopp i Hedlevika, det er en badeplass her vi bor. Det må jeg bare si, det var helt nydelig utsikt der! Jeg tok heldigvis med meg kamera, da fikk jeg knipset bilder som jeg kan vise dere. Nå ligger vi på sofaen og slapper av, Kjetil skal snart kjøre en tur til foreldrene sine, og jeg skal opp til mine en tur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Måtte vårværet vare nå! Det er helt fantastisk å gå tur i slikt vær, og ikke minst nydelige omgivelser ♥

Sunday funday

 • 13.03.2016 - 20:46

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble ikke noen sosialisering av Solo og meg med andre hunder i dag. Jeg gikk en tur for å besøke farfar på sykehjemmet sammen med farmor, før det ble en skikkelig luftetur med Solo og mamma etterpå. Jeg tok med kameraet, og det ble noen koselige bilder ut av det. Når vi kom hjem fra turen, ble det pizza fra Pizzakroken på Sondre, Kjetil og meg. Vi har sett Manchester United - Westham, og ble skuffet over hvordan gutta presterte. Synd det ble 1-1, men slik er det. Nå sitter jeg og ser "Bloggerne" på tv2 sumo, og Kjetil kjører Sondre til byen for å rekke toget han skal ta hjem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siste bilde: "Derfor får ikke Solo hente posten!" Neida, dette var post hun fikk kose seg litt med, det var ikke noe viktig, haha.

Nok en helg går mot slutten, og en ny uke er i anmarsj. Det er uteuke som står på planen for vår avdeling sin del. Satser på bra vær, hørte at det kunne bli opptil 12 grader neste uke, det håper jeg stemmer! 

Håper alle får en fin kveld videre. Det skal vi ha hvertfall!

Lørdagskveld

 • 13.03.2016 - 13:31

I går gikk jeg som skrevet på tur med Solo, og slappet av når vi kom hjem. Jeg hadde lovet lillebroren min at jeg skulle kjøre han til en venninne, og senere kjøre dem til byen. Da jeg hadde kjørt ham til venninnen hans, hadde Kjetil, Sondre og jeg taco til middag. Litt etter middagen kjørte jeg til byen, og når jeg kom hjem igjen var jeg så trøtt at jeg gikk og la meg. Våknet kl 09:30 av at Solo vekket meg, og samtidig våknet Kjetil også. Jeg tok meg en dusj for å våkne skikkelig, og Kjetil slappet bare av i sengen. Når jeg var ferdigstelt stod Kjetil også opp, og vi slappet av mens vi ventet på at Sondre skulle våkne. Da han våknet, lagte jeg i stand frokost og nå sitter de og spiller "Need for speed", mens jeg slapper av foran pcen. Jeg venter på svar fra venninner med hund om de vil være med på tur, men så langt har ingen av de svart. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spontan shoppingtur

 • 12.03.2016 - 18:09

I dag har jeg ryddet kjøkkenet og stua, slik at vi skulle ha det fint og ryddig til vi fikk besøk av Sondre. Vi bestemte oss en time før vi gikk, at vi skulle en tur til byen for å se og shoppe litt. Jeg fant meg masse fint, og Kjetil fant seg også litt. Vi spiste god lunsj på Moon House, hvor jeg hadde kylling i sur-søt saus og Kjetil hadde stekt ris. Vi møtte også Sondre i byen, planen var å hente han i byen uansett, derfor tok vi den spontane turen til byen. Nå er vi akkurat kommet hjem, og Solo ga oss en varm velkomst, hehe. Jeg tenkte jeg skulle skifte litt klær, og komme meg på tur med henne nå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prinsessen på puten tidligere i dag ♥

En gøyal dag

 • 11.03.2016 - 20:46

God fredagskveld!

Helgen er offisielt i gang, og vi venter på en bedre middag. Lammeskank med hjemmelaget potetstappe og gulerøtter. Det gleder vi oss til å smake! På jobb i dag var jeg med førskolegruppen på avdelingen, til svømmehallen. Der ble det svømmetrening med instruktører, noe barna syns var kjempekjekt. Selv om jeg ikke var i vannet selv, var det en gøy opplevelse for meg også. Ble litt stress etter at vi kom til barnehagen igjen, og jeg fant ut at en pose som inneholdt mange badeklær, såper og noen dukkebriller lå igjen på skolen vi var på.. Det endte med at jeg kjørte til skolen, og fant ut at en av instruktørene hadde tatt de med seg. Hun skulle tørke dem til neste fredag, og ta de med seg da. Fredagen var reddet for min del da, og de reddende engelene ble instruktøren og mannen som hjalp meg med å ringe henne. Da kunne jeg ta helg med litt bedre samvittighet. Når jeg kom hjem fra jobb, ble det et lite mellommåltid på Kjetil og meg, og da vi holdt på å lage i stand, fikk vi melding fra Steinar angående Sverige. Vi skal til Sverige i påsken, og vi fikk endelig bestilt hotell i dag, wihu! Jeg gleder meg til å blogge fra Sverige til dere, og jeg håper dere nå gleder dere til å følge oss i Sverige. 

Måtte bare ta bilde av dette morsomme skiltet, som vi gikk forbi på vei til svømmingen i dag, haha!

Nå er det snart mat her, ha en fin kveld videre!

Måtte det bli seier i kveld

 • 10.03.2016 - 21:13

På jobb i dag har vi hatt sanglek og danselek. Vi har også vært mye ute i det fine været. Ute går det mye i "Bro, bro brille", dette er den nye populære leken blant barna. Ellers har jeg vært en tur borte på Rennesøy når jeg kom hjem, for å få byttet øyedråper mot øredråper til Solo. Hun har fått en slags ørebetennelse, derfor må vi ha de til henne. Får håpe de hjelper! Vi har også ryddet litt i leiligheten, siden torsdag er ryddedag her hjemme. Vi prøver hvertfall å holde det til en ryddedag. Nå ser vi Liverpool - Manchester United, og vi krysser alt som krysses kan for seier i kveld! Vi spiller kanskje på Anfield, men vi håper gutta skjerper seg i kveld og banker ballen i mål! GO UNITED ♥

Middagen vår i dag, hjemmelaget pizza.

- We love United, we do, we love United we do, we love United we do, oh United we love you -Nå må jeg følge med på kampen, dette er skikkelig spennende og skummelt på samme tid! Ha en fin kveld alle sammen!

#throwbackthursday - Beretløpet i førstegangstjenesten

 • 10.03.2016 - 08:45

Det er tid for #throwbackthursday igjen! I dag tar jeg dere med meg til Bardufoss og til Heggelia leir. Dagen jeg vil ta dere med tilbake til er 26. september 2013, når vi hadde beretløpet vårt. Vi skulle ha en stein i ryggsekken vår, å gå opp til toppen av et fjell som heter Blåtind.

Forberedelsene vi gjorde var å finne en stein som skulle representere hvor god soldat vi var, sa troppsjefen vår til oss. Jeg tok kanskje ikke den største steinen, men jeg følte den var en grei størrelse for lille meg. Det var tungt nok uansett oppover det bratte fjellet. Som dere ser tok vi blå spray på og skrev navnet vårt, hvilken tropp vi var i og kontigenten vi var inne i, på steinen. Jeg kom inn i august 2013, og var i Teletroppen. 

En av mine fine roomies, Martine, og meg på bussen vi tok til fjellet.

Her er vi på vei opp til Blåtind. Det ser kanskje ikke stort ut på bildet, men det var ganske høyt når vi kom opp.

Meg på toppen, klar for å legge ned steinen min på toppen. Her var jeg veldig kald, noe som kanskje syns på bildet? Hehe.

Her ser dere kapteinen vår, som står oppe på toppen av steinrøysen vi skulle legge steinen vår på.

Utsikten.

Det føltes så herlig å endelig få bereten, og føle på den mestringsfølelsen du hadde når du kom til toppen. Det var ekstremt bratt på slutten, og vi gikk bokstavelig talt rett opp på et tidspunkt. De soldatene som hadde utmerket seg i rekrutten var så heldige å få lov og fly helikopter ned igjen. Helt fantastisk å være med på, og jeg er stolt over å ha gjennomført beretløpet i kompani Bravo.

En uvanlig onsdag

 • 09.03.2016 - 20:40

FOR en strålende dag! 

I barnehagen i dag har vi sett påskeforestilling, fått påskelunsj, hatt varm lunsj og vi har lekt både inne og ute. Når jeg kom hjem fra jobben, hadde min fine kjæreste disket opp med en overraskende middag til oss! Hjemmelaget potetstappe med italienske kjøttboller, paprika og brokkoli og en tacosaus-saus. Det smakte helt fantastisk godt! (Vi skulle nemlig egentlig hatt fiskegrateng!) Han hadde også kjøpt inn flaxlodd og noe digg til oss, som vi skulle kose oss med etter middagen. Det ble dessverre ikke mulig før han hadde vært på jobb nok en gang, på grunn av en lekkasje. I mellomtiden når han gikk på jobb, tok jeg meg en tur med morfar og Solo. Da jeg kom hjem ryddet jeg på kjøkkenet og i stuen, før Kjetil kom hjem igjen. Da så vi episoden av Fjorden Cowboys som vi ikke har sett, før kveldens episode. Nå ligger vi alle tre i sofaen og slapper av foran TVen, og det er planen for resten av kvelden også.

Tanten min som påskekylling på påskeforestillingen i dag.

Morfar, Solo og meg ♥

En energifull dag

 • 08.03.2016 - 22:33

God kveld, alle sammen!

I dag har vi hatt det kjempegøy på jobb, vi var inne førstedelen av jobbdagen, vi hadde sangleker og den "berømte" kommando pimpelipimp. Den blir like godt mottatt hver gang, men det ble også sanglekene. Etter lunsj gikk vi ut, og da hadde jeg og noen av barna "Bro, bro brille" til jeg skulle på pause. Da jeg kom tilbake fra pausen, var barna i god lek med hverandre. Vi hadde fruktmåltidet ute i det fine været, noe barna så ut til å like. Etter frukten ble det litt mer lek, før det var tid for skattejakt i regi av en kollega av meg. Han og to av barna begravde en skattekiste med klistermerker oppi, ned i sandkassen. Barna gravde og gravde, og til slutt gravde de kisten frem. Skatten ble godt mottatt, noe som var koselig. Når barna hadde funnet skattekisten, gikk vår avdeling inn, siden noen barn klagde på at de var kalde. Da tenkte vi at det var best om vi gikk inn, på tross av at det var fint vær. Jeg var ferdig for dagen da vi hadde kledd av barna, så da tok jeg søpla med meg på vei mot bilen. Da jeg kom hjem, fikk jeg en hyggelig overraskelse. Farmor og farfar var på besøk hos naboen! De skulle til å gå hjem, men jeg fikk heldigvis hilst på dem før de gikk. Jeg hadde ikke sett dem på en god stund, derfor ble jeg veldig glad at jeg fikk se dem nå. Når de hadde gått, ble det kjøttkaker til middag på oss. Etter middagen kjørte jeg til Rennesøy for å ta nytt bilde til nytt bankkort, mitt gamle bilde var nemlig 8 år i år, haha! Dagen før 14 års dagen min ble det tatt, derfor var det nå på tide med et nytt bilde. Da jeg kom hjem fra Rennesøy, bestemte jeg meg for å kontakte venninner jeg vet har hunder, for å høre om noen ville være med på tur. Fikk svar fra Kamilla, hun og Bella ville være med. Da ble det tur på oss, hvor vi skravlet i vei om alt og ingenting. Det var en stund siden sist, men det er det som er så greit, Kamilla er en slik venninne som du kan gå uker og måneder uten å se, men når vi møtes er det akkurat som vi så hverandre i går. Jeg vet hun også er fast leser av bloggen min, det sa hun nemlig til meg, så Kamilla: Tusen takk for en kjempefin tur, vennen! ♥ Nå er det snart leggetid for meg kjenner jeg, det er senvakt som står for tur på jobb i morgen, da er det greit å være uthvilt!

Det var en nydelig soloppgang i morges, dette tok jeg når jeg kjørte til jobb. Bilen er selvfølgelig stoppet da dette bildet ble tatt!

Fineste Kamilla ♥

Nyter været

 • 07.03.2016 - 20:42

Mens vi kan! Herlighet for et herlig vær vi hadde i dag. Vi har vært mye ute i dag i barnehagen, og kost oss masse i solen. Da jeg kom hjem fra jobb, var Kjetil ute og lekte med Solo. Det ble en tur på butikken, for å kjøpe det vi manglet til cheeseburgere, som ble dagens middag. Vi har sett Pusur og Pusur 2 sammen, og bare slappet skikkelig av på en trøtt mandag. Nå ser vi "I hodet på Tufte", og etter det skal vi se premieren på "Bloggerne" sesong 5. Jeg har ventet en god stund på sesongen, nå er den endelig her. Gleder meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei som tok uttrykket "trøtt mandag" bokstavelig tidligere i dag ♥

En helg er over

 • 06.03.2016 - 21:18

Hverdagen begynner igjen i morgen. Ukene bare flyr avgårde, og det går ikke an å stoppe tiden litt. Noen ganger skulle jeg ønske at tiden bare kunne stoppe opp litt, slik at vi bare kunne nyte dagene litt mer enn jeg føler at vi får mulighet til å gjøre. Ja, ja, vi kan ikke få alt vi ønsker oss. I dag har vi ryddet i firmabilen til Kjetil, også har vi vært på middag hos foreldrene hans. Der så vi også Manchester United mot West Bromwich, men det var ikke et bra resultat i den kampen. Vi fikk med oss tre store torsk hjem, som faren til Kjetil hadde fisket. Disse fikk vi hjelp av naboen til å filere torskene, og hun fikk en av fiskene som takk for hjelpen. Nå skal jeg hjelpe Kjetil med litt jobb, og jeg vet ikke om det kanskje blir kvelden på oss etter det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere får ha en fin kveld videre!

Spillkveld

 • 06.03.2016 - 15:14

I går kveld ble det en koselig kveld. I stedet for filmkveld, ble det spillkveld, hvor vi spilte et brettspill som heter Mexican Train. Veldig gøy! Jeg tapte suverent med over 300 poeng, når du skulle være nærmest null, haha. Hundene hadde det også kjempegøy, Solo syns det var litt skummelt med 3 nye hannhunder på en gang, men det gikk seg heldigvis til. Når vi satt og spilte hadde hun selskap av bare en av hundene, siden det hadde blitt kaotisk om alle 4 skulle vært i stuen vi satt i. Det ble mye latter og morsomme situasjoner i spillet, og vi lo godt av hundene også. Solo var veldig sliten da hun kom hjem, og sovnet i buret sitt med en gang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal vi gjøre oss klare for å spise middag hos foreldrene til Kjetil, ha en fin søndag videre!

Vorshkveld

 • 05.03.2016 - 09:35

God morgen fra sengen!

Kjetil og jeg våknet tidlig i dag, og kom hjem sent i natt. Nå ligger vi bare og slapper av i sengen, og tar livet med ro. Formen min er bra, men Kjetil er litt dårligere enn meg. Derfor er det en rolig morgen, for vår del. Vi var ute på byen en tur i går, sammen med våre gode venner Karoline, Ørjan, Steinar og Embla. Det ble et kjempekjekt vorsh, hvor vi hadde litt drikkespill, mimret litt tilbake til 10. klasse turen til Polen og Tyskland og koste oss skikkelig. Vi var så heldige at vi hadde sjåfør for kvelden, siden Ørjan ikke drakk. Vi var en for mye når vi skulle til byen, men da fant jeg ut at lillebroren min kunne kjøre noen av oss. Da ble det Kjetil og Steinar i hans bil, og meg, Karoline og Embla i Ørjan sin bil. Da vi kom til byen, gikk vi rett til Insider, hvor vi spilte både Shuffleboard og biljard. Når utestedet stengte, gikk vi på Potetbakeren for å ha bakt potet, før vi tok turen hjem. Alt i alt en kjempekoselig kveld med de fine vennene våre!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Planen for dagen er å slappe av, rydde litt i bilene og rydde litt i leiligheten. Vi skal også få besøk av broren til Kjetil, som skal montere noen lamper for oss. Vi får også endelig lys i gangen vår, haha. I kveld er vi inviterte på filmkveld hos Karoline og Ørjan, noe vi gleder oss til. De bor jo vanligvis i Bergen, og da må vi ses de gangene vi har muligheten til det. Det blir nok en koselig kveld! ♥

Tusen takk for en super fredagskveld med dere ♥

Gjøre nytte av det lille man har

 • 03.03.2016 - 19:21

Heisann!

I dag har jeg hatt mellomvakt på jobb, og det var duket for tur til akebakken for å ake og kose oss. Det var kanskje ikke mye snø, men man må gjøre nytte av det lille man har. Heldigvis var det greit med snø i bakken vi var i. Jeg sto for lunsjen, som var blomkålsuppe. Den ble heldigvis godt mottatt, og det var faktisk første gang jeg har lagt blomkålsuppe fra bunnen av. Det er kjempegøy å lage mat på jobb, og jeg storkoser meg på kjøkkenet. Når barna sier at maten er god, da varmer det hjertet mitt. Når vi hadde vært i akebakken en stund, måtte vi litt tidligere til barnehagen enn planlagt. Et av barna hadde blitt skikkelig gjennomvåt av snøen, og da måtte vi tilbake for at barnet skulle få tørre klær. Vi var ute når vi kom tilbake igjen også, vi gikk ikke inn før vi skulle ha fruktmåltid. Etter frukten var det frilek, og jeg tok en liten rydderunde i garderoben. Når jeg kom hjem, tok Kjetil og jeg en luftetur med Solo, før vi begynte på middagen. Vi har hatt en rydderunde i leiligheten nå, siden torsdag er ryddedag og vi skal ha vorsh her med noen venner i morgen kveld. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjæresten tok fram kameraet her om dagen, og fikk dette herlige bildet av Solo. 

#throwbackthursday - Aberdeen 2014

 • 03.03.2016 - 08:45

I dag tenkte jeg at jeg kunne vise dere et lite tilbakeblikk fra Aberdeenturen i november 2014. Denne helgen var i forbindelse med farmor og farfars 50 års bryllupsdag. Jeg husker at de fikk en hilsen fra kapteinen/flyvertinnene når vi skulle fly ned. Plutselig hører vi "Vi vil gjerne gratulere Anna og Jonas med 50 års bryllupsdag i dag." Kjempekoselig gjort av flypersonalet! Vi bodde på Aberdeen Douglas hotell disse dagene. Jeg delte rom med søskenbarnet mitt, Kathrine, og vi passer veldig bra som roomies. Jeg sier alltid at hun er den lillesøsteren jeg aldri fikk, hehe. 

Det var en kjempekoselig tur, som jeg er takknemlig for at jeg fikk være med på. 

Lets Marvin Gaye and get it on

 • 02.03.2016 - 22:33

God onsdagskveld alle sammen!

Overskriften i dag kommer av den enkle grunnen at jeg er hekta på den sangen for tiden. Da ble sangens navn en fin overskrift i dag. Passer litt til kampen også, we have to get it on!

Kjetil og jeg sitter og følger med på Manchester United - Watford nå. Stillingen er 0 - 0 etter litt over 80 minutter spilt. Vi har enda litt tid å få seier, vi krysser fingrene for det!

I dag hadde jeg senvakt på jobb, og før jobb var jeg på EU-kontroll med bilen til Kjetil. Den ble dessverre ikke godkjent, så da må vi få fikset de småfeilene som gjorde at den ikke gikk gjennom kontrollen. På jobb har vi laget litt påskepynt i dag, og vært ute i snøen og lekt. Ja, det har også kommet snø, noe som ikke var ventet i det hele tatt. Vi har begynt på den første vårmåneden jo... Jaja, man kan ikke styre været! Når jeg kom hjem fra jobb, sto min fine kjæreste og lagte middag til oss. Han er så snill med meg! I dag var det torsk med løk, poteter og gulerøtter som sto på menyen hos oss. Ellers har jeg prøvd meg litt på photoshop i dag, og det gikk ikke særlig bra, haha. Valgte heller å gå for et gratisdesign uten header, siden jeg ikke fikk til å lage en egen header. Jeg er hvertfall fornøyd med mitt enkle, men samtidig fine nye design.

Nå blir det nok snart kvelden på oss, vi legger oss nok etter kampen. Dere får ha en god natt!

Mailinn Goldhahn Aske

Jente på 23 år, som bor på Rennesøy sammen med kjæresten min og hunden vår Solo. Jeg er lærling i industrimekanikerfaget, og trives godt med det.

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no