Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

Ting dere kanskje ikke visste om meg #1

 • 29.02.2016 - 22:02

I dag har det ikke skjedd så altfor mye. Hadde tidligvakt, og jobbdagen gikk veldig greit. Når jeg kom hjem luftet jeg Solo, før jeg begynte på middagen. Når jeg akkurat hadde startet med middagen, kom Kjetil hjem. Vi har bare slappet av, og sett litt på gamle bilder fra 10. klasseturen i 2010. Nå ser vi på "Åsted Norge", og jeg kjenner at det snart blir kvelden for min del. Tenkte jeg kunne gi dere 5 ting dere kanskje ikke visste om meg, denne mandagskvelden. Håper dere syns det er litt gøy:

♥ Jeg elsket å leke med edderkopper og edderkoppnett da jeg var liten, men i de senere år har jeg fått en stor frykt for disse. Hvorfor det er slik, det vet jeg faktisk ikke..

♥ Jeg er veldig lett å lure, og det vet kjæresten å utnytte, hehe. I forrige uke gikk jeg og la meg litt før han, og sovnet, så når han kom inn på rommet klarte han å få meg til å tro at det var morgen. Jeg skulle til å stå opp og gå på kjøkkenet for å lage mat til han, men da måtte han bare avsløre seg selv, haha. Klokken var nærmere tolv om kvelden/natten. I militæret var dette også et problem for meg, jeg lar meg altfor lett lure, og jeg lærer heller aldri!

♥ Min første og foreløpig eneste tatovering er tro, håp og kjærlighetssymbolene på mitt høyre håndledd. Jeg elsker den! Den tok jeg for farmor og farfar i juni i fjor, og jeg husker at jeg var så redd for at farmor ikke kom til å like den. Farfar visste jeg ikke kom til å få en negativ reaksjon, siden han vurderte en gang å ta tatovering selv da han var yngre. Heldigvis likte hun den, og hun ble faktisk glad for at jeg tok den for de 

 Jeg gikk bare to uker i barnehage da jeg var liten, siden jeg ikke trivdes i det hele tatt. Det eneste jeg gjorde var å gråte og rope etter mamma og pappa hele tiden. Jeg fikk også høre en historie her forleden dag, at mamma hadde satt et kryss i bleien min, for å se om den ble byttet i løpet av dagen. Jeg ble ganske sjokkert da jeg fikk høre at krysset var der fortsatt når jeg ble hentet..

♥ Jeg hadde en dagmamma i stedet for å gå i barnehagen. Hun har jeg faktisk som venn på facebook, så det er litt gøy å se hva hun bedriver tiden med nå. Det er 20 år siden hun passet meg.

3-2

 • 28.02.2016 - 19:23

God kveld alle sammen!

Nå ser Kjetil og jeg siste del av Manchester City - Liverpool, og vi har akkurat spist middag. I dag har vi ikke gjort så mye spesielt, vi har slappet av, ryddet litt og sett Manchester United - Arsenal. Kampen til United endte med seier 3-2, og vi kunne ikke vært mer fornøyde! Jeg lovet dere bilder fra morgenturen til Solo og mer, og her har dere de:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var et fantastisk fint vær i dag, og det gjorde turen kjempekoselig å gå. Deilig å få luftet tankene i rolige omgivelser, og bare nyte det fine været.

Nå skal de siste søndagstimene nytes, før det er klart for en ny uke i morgen. Ha en fin kveld!

Tur er tur

 • 28.02.2016 - 12:58

I går gikk vi tur opp til "Pilå", det er en pil som står på toppen av et fjell på Rennesøy. Når vi kom til toppen, koste vi oss med en lett lunsj og kakao. Jeg tok med meg kamera, slik at jeg kunne gi dere et lite bildedryss fra den fine turen vår.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter turen slappet vi av, og lagte middag, før det ble en tur til Ellen og Stian på filmkveld. Der så vi "El Dorado" og "White Chicks", og koste oss. Vi ble litt sene hjem, vi var ikke hjemme før rundt kl 02:00. Da gikk jeg en tur med Solo, og kom meg ikke i seng før nærmere kl 02:30. Ble vekket av Solo i dag, som ville ut på tur. Prøvde å få henne til å sove litt lenger, men det nektet hun, haha. Vi endte opp på tur, og jeg viser dere bilder fra turen litt senere. Nå slapper vi av, jeg leser blogger og Kjetil spiller FIFA. Vi venter på at fotballkampen mellom Manchester United og Arsenal skal begynne. Krysser fingrene for seier i dag!

Ha en strålende søndag, alle sammen!

En morsom fredagskveld

 • 27.02.2016 - 11:32

Da var lørdagen her igjen! Herlig å ha fri, og bare slappe helt av. I går kveld hadde vi det kjempegøy! Karin og jeg var de første som kom, men de andre var ikke langt bak. Når alle var kommet, satt vi oss ned og spiste herlig mat som Elisabeth hadde stelt i stand til oss. Det var litt forskjellig fingermat, og det smakte veldig godt. Når vi hadde spist, ble det noen runder "Ryktet går", og da satt latteren godt i rommet. Vi skulle nemlig tegne, og andre skulle gjette hva som ble tegnet. Jeg, som mange av de andre, kan ikke tegne, så det ble mange ting som ble til noe helt annet enn hva det egentlig var, haha. Når vi sa oss ferdig med "Ryktet går", fikk vi dessert, det var en Red Velvet Cake. Den var veldig god, og falt i smak hos alle. Etter desserten ble det et quizspill på oss. Vanskelig, men gøy! Når vi hadde spilt noen runder av det, ble det "Kommando pimpelipimp". Vi lo og lo, fordi vi kom ut av det, folk sa feil og det var skikkelig morsomt. Vi lekte oss også litt med de funksjonene på snapchat. Blant annet facewrap, haha. Det ble mange morsomme bilder, og noen av oss lo til vi gråt. Rart at jeg ikke er støl i magen i dag, for å si det sånn! Jeg ble hentet av kjæresten kl 00:00, og da gikk vi hjem og la oss. 

 
 
 
 
Jeg ler meg i hjel av disse bildene, haha!

 
Ha en fin lørdag!

Endelig helg

 • 26.02.2016 - 18:07

God fredag, alle sammen!

I går var en rolig dag på jobb, og det var min tur til å ha senvakt. Det ble en grei dag, men på kvelden klarte Solo å stikke av, og da fant hun dette:Jeg mistenker at det kan være en kattehodeskalle, fordi hun fant den bak fjøset. Her var det en katt som ble sittende fast under veden vi har der, og den døde dessverre av skadene. Pappa klarte heller ikke å få tak i den, så derfor har den bare blitt liggende. Jeg hylte høyt da jeg så hva det faktisk var, fordi Solo var ganske vanskelig å få tak i når hun hadde fått tak i denne. Den er jo ganske kul, på en måte da! Ikke hver dag en får se en kattehodeskalle. (Hvis det er det!)

I dag hadde jeg tidligvakt på jobb, og det har vært en fin fredag. Vi lagte fiskegrateng til lunsj i dag, og til frukten hadde vi vannmelon og druer, i stedet for de vanlige eplene og pærene. Når jeg var ferdig på jobb, kjørte jeg tanten min opp til mamma sin frisørsalong. De reiste til Haugesund i dag, og der skulle jeg også gjerne vært. Pleide å ha noen jobbturer opp dit når jeg jobbet for Fovea. Når jeg var på vei hjem, ringte Kjetil meg og vi fant ut at vi var rett ved hverandre. Vi handlet sammen, før vi gikk hjem og lagte taco. Nå skal jeg sminke meg, og gjøre siste finish, før Kjetil skal kjøre meg til kollegaen min, Elisabeth, på spillkveld. Jeg skal ta litt bilder til dere, de får dere se i morgen, hvis jeg får tillatelse til å legge noen av bildene ut. 

Ha en super fredagskveld!

#throwbackthursday - Solo som valp

 • 25.02.2016 - 08:45

I dag tenkte jeg å ha en throwback thursday, og det skal jeg prøve å gjøre til en fast spalte hver torsdag. Såfremt jeg har bilder eller filmer som jeg kan vise dere, og historier å fortelle. Mitt første innlegg i den kategorien er om Solo når hun var valp. Hun er vel egentlig fortsatt valp, med tanke på at hun bare er snart 11 måneder, men når jeg akkurat hadde hentet henne, hun var jo så liten.. Hvor er min lille valp blitt av? Hun har vokst mye på bare 10 og 1/2 måned altså! video:img0828

Det er så rart å tenke på at hun har vært så liten.. Hun er jo snart 1 år, og når jeg hentet henne var hun rett under 3 måneder. Tiden flyr avgårde så altfor fort..

Onsdag

 • 24.02.2016 - 19:06

I dag har jeg hatt tidligvakt på jobb, og vi har kost oss med å ha noen leker sammen med barna. Hviskeleken, mitt skip er lastet med og kommando pimpelipimp var lekene vi hadde med dem. De ble godt mottatt, og vi klarte å få ordet lampe til å bli ape og barnehage på hviskeleken, haha. Ellers var det kommet snø ute, og etter lunsj ble det ut å leke i snøen. Da lagte vi store snøballer, som ble veldig tunge etterhvert. Vi hadde også gjemmeleken, før vi gikk inn og spiste frukt. Etter vi hadde spist, ble det noen runder Uno med noen av barna for min del, før jeg skulle hjem. Da jeg kom hjem tok jeg en tur med Solo, før jeg begynte på middagen. Nå sitter vi bare og slapper av, og Kjetil begynte akkurat å spille FIFA 16, og jeg tenkte jeg skulle bli med på det. Jeg er ikke noe særlig flink i det, men jeg syns det er like morsomt uansett. Gjett hvem som kommer til å vinne da? Hint..det er ikke meg, haha.

Ha en super kveld videre, folkens!
 

Et farvel er tatt

 • 23.02.2016 - 16:21

Hei alle sammen!

I dag har jeg hatt fri fra jobb, siden vi skulle i begravelse. Den var veldig fin, men samtidig utrolig trist. Livet er urettferdig noen ganger, og det var det virkelig denne gangen.. Det skulle ikke vært lov for mennesker å dø unge, det blir ekstra tungt å ta farvel da. Det var det i dag, for han var en helt fantastisk person. De gangene jeg har vært med ham, enten på fest eller utenom fest, så har jeg alltid fått et veldig godt inntrykk av ham. Jeg vet jeg har skrevet det før, men jeg skriver det igjen, måtte han hvile i fred. ♥

Ellers har jeg vært nede på Galta Rør og snakket med sjefen der. Han trenger kanskje en kontordame til jobb en til to dager i uken, så vi får se om han tar kontakt med meg om det blir aktuelt. Jeg for min del håper det, fordi det kan åpne nye dører for meg i framtiden. Nå sitter jeg bare og venter på at Kjetil skal komme hjem fra jobb, jeg er ferdig med middagen fordi jeg trodde han ville være hjemme nå. Holder på å holde maten varm på ovnen, til han kommer hjem. Ikke så lett med spaghettien, men kjøttdeigen går det greit med. Satser på han kommer snart.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fine Karoline og meg, et koselig bilde fra en kjekk hyttetur i september i fjor. Kjenner at innlegget trengte litt positivitet på slutten her 

Monday funday?

 • 22.02.2016 - 19:37

Er det faktisk mulig at mandager også kan være bra? Bare tuller, såklart er det det!

Kvelden har senket seg her i hus, og vi slapper av på sofaen. Kjetil spiller FIFA 16, mens jeg leser litt blogger og blogger selv. Dagen på jobb i dag gikk ganske greit, og vi har hatt det kjekt. Førskolebarna skulle gå på skøyter i dag, så da var det bare de som er 3 og 4 år igjen i barnehagen. Vi hadde 8 unger nesten hele dagen jeg og Silje. Vi begynte på påskepynt, hadde ostesmørbrød til lunsj, hadde kakao ute og lekte gjemmeleken. Da de eldste barna var tilbake igjen, satt vi og spiste frukt. Da var det frilek etterpå, og en time etter frukten var det på tide for meg å komme meg hjem. Da jeg kom hjem lagte jeg middag til Kjetil og meg, siden han var så snill og luftet Solo. Etter middagen ble det en tur ned til butikken med Solo. Når vi kom inn fra turen, ble det bare avslapning. Vi skal se Manchester United mot Shrewsbury kl 20:45 i kveld, det blir spennende å se om vi klarer en seier. Krysser fingrene for det!

Ha en fin kveld alle sammen!

En avslappet søndag

 • 21.02.2016 - 22:47

God kveld!

Nå slapper Kjetil og jeg av på sofaen, og ser på TV. Har nettopp skiftet sengtøy, så i dag blir det herlig å legge seg. I dag har vi slappet godt av hjemme, og vært på kino og sett "Deadpool". Vi feiret bursdagen til Steinar litt med kinoen, så det var koselig. Gratulerer så mye med dagen, nok en gang! 

Tar med et koselig bilde fra i fjor sommer. 

Nå skal vi se litt på "I kveld med Ylvis" reprise, før vi tar kvelden. Ha en god natt når den kommer!

En uke går mot slutten

 • 21.02.2016 - 11:16

Heisann!

Søndagen har kommet, og som vanlig er jeg like uforberedt. Det er noe med søndager, det blir et hat-elsk forhold egentlig. Du har fri, men samtidig vet du at mandagen ikke er langt unna... Får bare gjøre det beste ut av dagen, og nyte siste del av helgen. I går var jeg som skrevet på Streetfood Market i byen. Det var godt gjennomført, og vi smakte på en rett som het "Cheesy Potatoes". Det var poteter med ost, bacon og pulled pork. Smakte veldig godt, og det ble en god lunsj. Vi ble ikke så lenge på Streetfood, siden det ikke var ledige bord vi kunne sitte på. Vi gikk heller på Bøker og Børst, for å ha oss en kopp te/kakao og spille spill. Det var veldig koselig, men vi måtte sitte ute, noe som ble veldig kaldt i lengden. Vi bestemte oss for å heller sette oss på cafeen Amys, hvor det ble kakao på Edith og Embla. Jeg hadde ikke noe, siden det ikke var så lenge til jeg måtte hjem.

Da jeg kom hjem, hentet jeg Solo hos mamma og pappa og gikk tur med henne. Akkurat i det jeg kommer inn dørene etter turen, ringer Steinar meg og sier at han snart er utfor. Turen gikk til Sørbø og minnestund, og det var kjempefint laget til. Det ble vist lysbilder med fin musikk til, og det var tent lys og det ble servert kaffe, brus og kaker for de som ville ha det. Vi ble der litt over en time, før vi skulle hente Kjetil, sjefen hans og en kollega av de på DNB Arena. Først kjørte vi kollegaen hjem, før det ble hjemtur for oss også. Steinar var så snill og kjørte sjefen til Kjetil hjem. Når de kjørte la vi oss, og våknet ganske uthvilte i dag. Nå slapper vi bare av, Kjetil spiller FIFA 16 og jeg blogger/leser blogger. 

Ha en fin søndag alle sammen!

Dyrenes dag

 • 20.02.2016 - 12:42

God lørdag!

Endelig kom helgen, og ukens siste jobbdag ble hakket mer interessant når vi fikk sett 4 rådyr og ett ekorn. Jeg var dessverre den eneste som så ekornet, men jeg prøvde så godt jeg kunne å få noen bra bilder av det. Ikke så lett i en tretopp, hehe. Vi var på tur i går også, til skogen. På vei bort fikk vi se rådyrene løpe over stien vi gikk på, og det så først ut som en hund som løp. Da det kom 3 til, da var det lett å se at det ikke var hunder som løp. Når vi kom til skogen, hadde vi lapskaus til lunsj, og det var da jeg fikk øye på ekornet i tretoppene. Det er litt gøy når du får se dyr du ikke ser hver dag. Vi koste oss i skogen i noen timer, før vi tok turen til en lekeplass like ved der vi er i skogen. Der var vi i en liten times tid, før vi tok turen tilbake for å ha fruktmåltidet i barnehagen. Etter jeg var ferdig på jobb, møttes jeg og Kjetil på Elkjøp for å kjøpe ny vaskemaskin. Vår takket nemlig for seg på torsdag. På kvelden fikk vi besøk av Ellen, Stian og Steinar til taco. Vi skulle se på ferie til sommeren, og vi ble endelig enige om et fint hotell i Kreta. Vi får se om det blir det, men foreløpig ser det slik ut. Det ble en koselig kveld med gode venner.

I dag er planen å kjøre Kjetil og noen kollegaer av ham til Oilers kamp, for så å gå på Streetfood Market i byen, sammen med Embla og Edith. I kveld skal Steinar og jeg på minnestund, for han som vi kjente som døde i bilulykken jeg skrev om i forrige innlegg. Jeg går for Kjetil og meg, siden han ikke har mulighet til å bli med. Etter minnestunden skal jeg enten hente Kjetil, eller så går turen til byen for å feire Steinar sin bursdag litt. Han har bursdag i morgen, så det må jo feires litt. Enten om vi gjør noe sammen i dag, eller om det blir i morgen, vi får se. 

Nyt lørdagen, og ha en fin dag! 

Torsdag

 • 18.02.2016 - 18:06

Hei alle sammen!

I dag har jeg hatt tidligvakt på jobb, og vi var på skogstur denne torsdagen. I skogen lekte barna, og vi lagte pinnebrød på bålet vi hadde tent opp. Når vi kom tilbake til barnehagen lagte vi til frukt og koste oss. Jeg sluttet kl 15, da lekte barna fint, mens de hørte på musikk som Silje hadde satt på. På veien hjem møtte jeg på Kjetil på veien, men han kjørte ikke direkte hjem, han skulle et par ærender til før jobben var ferdig for dagen. Da jeg kom hjem hentet jeg Solo hos naboen, og gikk ned og begynte på middagen. Kjetil kom hjem omtrent samtidig som maten var ferdig, og etter på har vi bare slappet av. Nå tenker jeg å vaske badet, mens Kjetil fikser noe i forbindelse med jobb. Ellers så blir det litt generell rydding i leiligheten i dag, siden Kjetil og jeg har blitt enige om at vi har rydde- og vaskedag på torsdager.

Da starter jeg på ryddingen, ha en fin kveld!

En dårlig blogger

 • 17.02.2016 - 21:48

God kveld!

I det siste har jeg vært en utrolig dårlig blogger, og dette skal jeg sannelig få en slutt på nå! I det siste har det vært rolig på jobb, ingen spesielle hendelser som har skjedd, egentlig. I helgen har det både vært positivt og negativt, grunnet en dødsulykke på Rennesøy natt til søndag. En av de som omkom kjente både Kjetil og jeg. Mange i vennekretsen vår kjente han også, og dette var en veldig, veldig trist nyhet å få på søndagsmorgen. Måtte han hvile i fred. ♥

Ellers i helgen har vi vært en tur ute på byen på fredag, hvor vi var på revy sammen med foreldrene til Kjetil, foreldrene til en venninne av oss og broren til Kjetil og forloveden hans. Vi var på Inside og spilte biljard sammen med Steinar og Embla etterpå. Det var en morsom kveld, som jeg godt kunne gjentatt i nærmeste framtid! På lørdagen var vi en tur på Kilden for å kjøpe morsdagsgaver til mødrene våre. Vi endte opp med litt selv også, og Kjetil kjøpte også nydelige roser til meg. ♥ Snille kjæresten min! Når vi kom hjem, fikk vi besøk av Ørjan, som ble med oss og så Manchester United - Sunderland. Vi tok oss en tur i det fine været etter kampen, og tok oss en pizza etterpå. Deretter hentet vi lillesøsteren til Kjetil, og kjørte henne til byen, også kjørte vi til Ellen og Stian på filmkveld. 

På søndag spiste vi middag hos mamma og pappa, og ryddet i leiligheten til kvelden. Vi fikk nemlig besøk av foreldrene til Kjetil og mine foreldre. Det var veldig koselig, og morsdagsgaven falt i smak. De fikk hver sin pizzaskjærer, som er formet som en sykkel. Kjetil og jeg også en til oss selv på lørdag, syns den var helt genial. 

Mandag var en rolig dag på jobb, og etter jobb ble det en tur på IKEA. Der spiste vi middag og kjøpte litt til leiligheten. I går gikk vi på tur i skogen med barna på jobb, og vi koste oss med masse lek. I dag skulle vi egentlig også i skogen på tur, men på grunn av været gikk vi en kort tur til en lekeplass i nærheten av barnehagen. Når vi kom tilbake til barnehagen, var det ostesmørbrød på menyen. Ungene ble kjempeglade, og det er like godt som alltid. Deretter var det frilek frem til vi skulle ha frukt, og da laget jeg i tillegg kakao til oss. Det ble godt mottatt hos barna. Etter frukten gikk vi ut, og var ute til det var bare et barn igjen. Vi gikk inn og ventet på at det skulle bli hentet, og når barnet ble hentet gikk jeg også hjem. Når jeg kom hjem, var middagen på bordet, og vi har slappet av og gått tur med Solo. Akkurat nå er Kjetil på kjøretur med Steinar, og jeg sitter og slapper av i sofaen med Solo. 

Ha en fin kveld videre, alle sammen!

 

En oppsummering av helgen som var + mandag

 • 08.02.2016 - 20:26

God kveld!

Beklager bloggfraværet! Det har vært en travel helg, men nå kan Kjetil og jeg endelig si at vi er samboere! ♥ Det ble ikke så mye forandring, men nå er så og si hele gutterommet tomt. Mangler et par ting, men det skal vi hente i løpet av uken, vil jeg tro. Vi har på en måte bodd sammen i et halvt år nå ca (derav ikke så mye forandring), men han var litt sta på at han ikke hadde flyttet ut helt enda. Nå kan han ikke si det mer, og vi bor endelig sammen for fullt. Denne helgen har vært en gladhelg, med andre ord. Til og med dagen på jobb på fredag var fin. Vi hadde nemlig karneval, og jeg fikk hoppet inn i min gamle russebukse og russelue for en arbeidsdag. Fant til og med russekort, som jeg tok med meg på jobb og delte ut til ungene som ville ha. Koselig, koselig! På lørdag ble det en liten pause i flyttingen, da vi sa ja til tacokveld hos et vennepar. Der ble det planlegging av sommerferie, og koselige samtaler rundt bordet fylt med taco. En vellykket kveld, med andre ord. Jeg fikk meg også en god dose fuglebæsj både i hånda og i håret, men latteren satt godt i da det ble oppdaget. I går ble det god middag hos foreldrene til Kjetil, med fastelavensboller til dessert. Vi ryddet også litt nede på rommet til Kjetil, og fikk med oss det meste. Neste gang vi rydder der nede blir siste gang.

Russ of 2013!

Katta i sekken i barnehagen på fredag!

Tror dere hun fant gull, eller?

Like etter dette bildet ble tatt, fløy fuglen og jeg satt igjen med fuglebæsj i håret... Haha!

Ei som lå og koste seg når vi så United - Chelsea på søndag!

I dag har vi hatt bollemandag i barnehagen. Jeg fikk æren av å lage fastelavensboller til gjengen og det ble riktig så gøy. På morgenen lagte jeg deigen, og lot den stå å heve til rett før lunsj. Da lagte jeg 34 boller av deigen, og tok dem i ovnen. Da de var ferdige spiste vi lunsj og gikk ut etter på. Jeg gikk inn litt før barna for å lage kremen, mens Silje tok seg av ryddetid og avkledning i garderoben. Da de kom inn alle sammen, ble de servert bollene. De falt heldigvis i smak hos både store og små. 

Nå blir det litt ryddetid her også, vi må få på plass noen flere av tingene til Kjetil, og rydde litt generelt også. Ha en strålende kveld videre!

Personalmøte neste

 • 02.02.2016 - 18:27

Hei alle sammen! 

Nå sitter jeg klar for å kjøre til jobb. Vi skal ha personalmøte fra kl 19-21 i kveld, skjønner dere. I dag på jobb var vi i byen en tur, og deltok på eventyrstund på biblioteket. Når vi kom til barnehagen igjen etter byturen var det frukt som sto på planen. Etter på ble det lek og moro til ungene skulle hjem. Jeg hadde mellomvakt i dag, så det ble ikke den lengste dagen. Når jeg kom hjem, ble det middag også har vi bare slappet av til jeg skulle på møte, som er nå. 

Fra en av våre kjekke turer til akebakken, når snøen var hos oss.

Ha en fin kveld alle sammen!

43 spørsmål og svar

 • 01.02.2016 - 22:39

1. Hva har du på deg? En adidas treningstopp, adidas treningsbukse, treningsjakke og hvite sokker. Har vært ute og jogget med Solo litt tidligere.

2. Har du noen gang vært forelsket? Ja, og nå er jeg lykkelig forelsket i mannen i mitt liv. Måtte dette forholdet bli det som varer resten av livet ♥

3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd? Nei, men brudd er uansett aldri noe gøy. 

4. Hvor høy er du? 161 cm.

5. Hva var det siste du spiste? Toffifee.

6. Hva var det siste du drakk? YT restitusjonsdrikk.

7. Er det noen du savner? Jepp!

8. Svart eller hvit? Hvit på interiør og svart på klær.

9. Favoritt tv-show? Gossip Girl, NCIS: Los Angeles, Scrubs og Friends.

10. Favoritt band? Har ingen spesielle favorittband, sånn egentlig.

11. Har du piercing? Tok piercing i navlen når jeg var i Sør-Afrika i 2013.

12. Hva er din favorittsang? Blame - Calvin Harris.

13. Hvor gammel er du? 21 år. Blir 22 i april!

14. Stjernetegn? Væren.

15. Hva ser du etter i en livspartner? Han må ha god humor, godt humør, like turer i skog og mark, være spontan, like å reise.. Jeg føler at jeg har vært så heldig å finne min livspartner, og det er en fantastisk følelse å ha ♥

16. Favoritt quote? "Det ordner seg alltid" 

17. Favoritt skuespiller? Uten tvil Leonardo DiCaprio!

18. Favorittfarge? Grønn.

19. Høy eller lav musikk? Høy musikk på fest og byen, lav musikk hjemme når en skal kose seg.

20. Hvor drar du når du er trist? Hjem, og koser litt ekstra med kjæresten. 

21. Hvor lang tid bruker du i dusjen? Kommer veldig an på, egentlig! Hvis jeg har dårlig tid, så kan det fort bli bare et par minutter, men om jeg har god tid, da kan jeg stå opptil en halvtime, kanskje mer!

22. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen? 10 minutter. Om jeg skal sminke meg og stelle meg litt opp, kan jeg bruke 15-20 minutter.

23. Hva gjør deg sint? Om hunden min stikker av, ut på veien der det kjører biler. Om noen ikke hører på meg, når det faktisk gjerne er noe viktig jeg skal si. Hvis ting ikke går som jeg har planlagt. Kommer ikke på altfor mye mer, egentlig...

24. Turn on? Selvtillit, humor, får meg til å le. Der beskrev jeg min kjære ♥

25. Turn off? Folk som tror de er bedre enn andre, folk som bare er ute etter et ligg på byen, mobbere. Det er så mangt.

26. Hva er det siste som fikk deg til å gråte? Når jeg satt i bilen forrige uke og mimret tilbake til tiden i militæret på vei hjem fra jobb. Hørte nemlig på musikk som vi hørte på.

27. Når sa du at du var glad i noen sist? I går, da jeg sa at jeg elsket kjæresten min. Elsker du en person, så er du jo samtidig glad i personen, elske er bare en så mye bedre måte og si jeg er glad i deg på ♥

28. Hvilken bok var den siste du leste? Det husker jeg ikke.. Tror det var knokkelsamleren i militæret for 2 år siden. Leser ikke bøker så veldig ofte..

29. Hvilken bok leser du nå? Ingen.

30. Hvilken tv-serie så du sist? Pantelånerne i Las Vegas. 

31. Hvem snakket du med sist? Kjetil, kjæresten min. ♥

32. Favorittmat? Komle, kjøttkakene til mamma og mormor, taco, biff, laks.. Her ble det mye gitt!

33. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til? Paris, Thailand, Dubai, Marokko.

34. Hvor var du sist på reise? Aberdeen.

35. Har du et crush? Jaa, min fine kjæreste ♥

36. Når kysset du noen sist? I dag ♥

37. Når ble du sist fornærmet? Det husker jeg ikke.

38. Hva er favoritt godteriet ditt? Lakris.

39. Spiller du instrumenter? Har spilt både kornett og althorn i korps.

40. Hva er favoritt smykket ditt? Smykket jeg har på meg nå, som jeg fikk av Kjetil da han kom hjem fra Rhodos i fjor. ♥

41. Hvilken sport gjorde du sist? Håndball i fjor.

42. Når var du med noen sist? Nå, er med Kjetil og Solo. ♥

43. Har du en frykt? EDDERKOPPER!

Håper dette innlegget var kjekt å lese, det var hvertfall kjekt å fylle ut!

Rommet vårt i Aberdeen

 • 01.02.2016 - 21:47

God kveld!

Jeg tenkte at jeg kunne vise dere hvordan rommet vårt på hotellet i Aberdeen så ut. Vi sov på Aberdeen Douglas Hotel. Dette var samme hotell som vi sov på når vi var i Aberdeen for litt over et år siden, med farmor og farfar når de feiret 50 års bryllupsdag. Rommet vi sov på var helt supert. Jeg elsket dusjen, og både Kjetil og jeg er 100 % enige om at det er en slik dusj vi ønsker oss i vårt fremtidige hjem.

Det var en kjempefin helg, og vi skal definitivt tilbake hit. Nå var det min andre gang her nede, men Kjetil sin første, men han er heldigvis enig med meg i det.

Nå ser vi på deadline day, og dere som interesserer dere for fotball/har kjærester som interesserer seg for fotball, vet nok hva dette er. Det er overgangsvinduet i fotballens verden, og dette har de to ganger i året. Nå skal jeg slappe litt av, før jeg hopper i dusjen og tar kvelden. God natt når den tid kommer, alle sammen!

Mailinn Goldhahn Aske

Jente på 23 år, som bor på Rennesøy sammen med kjæresten min og hunden vår Solo. Jeg er lærling i industrimekanikerfaget, og trives godt med det.

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no