Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

Besøk hos smådyrklinikk

 • 31.01.2017 - 19:54

Når jeg kom hjem fra jobb i dag, slappet jeg bare av til Kjetil kom hjem. Solo har en byll nede ved halepartiet, som har vært der siden før helga, som hun slikker mye på. Når Kjetil kom hjem, ble vi enige om å bestille time til henne på Hafrsfjord Smådyrklinikk. Vi var veldig heldige, vi fikk time med en gang, så fra vi ringte til vi var på klinikken tok det bare 1 time. Her fikk vi god hjelp av en hyggelig jente, som taklet at Solo virkelig var skikkelig stresset og nervøs. Vi fikk beskjed at vi bare skal følge med byllen, og rense den hver dag. Hvis den ikke har gått bort innen 10-14 dager, eller at hun plages mye av den, skal vi heller komme inn igjen. Tok med en krage til henne også, slik at hvis hun slikker mye på det, kan vi ta på henne den. Håper vi slipper å bruke den, men må man, så må man.Her i huset er det Deadline Day nå for Kjetil sin del. Det er den store overgangsdagen, som er 2 ganger i året. Dagen der klubbene kan kjøpe eller selge spillere for siste gang før august igjen (troor det blir august hvertfall). Da er det overgang igjen. Ikke at jeg forstår hvorfor det bare skal være to ganger i året, men en kan ikke forstå absolutt alt alltid.. Det er kjekt hvis laget du heier på gjør noe stort, men ellers er det ikke så veldig interessant.. Kjetil sitter klistret til skjermen, og jeg tenker at jeg må finne på noe, jeg vet bare ikke hva enda. Jeg får sitte å tenke litt, så får jeg se hva jeg bestemmer meg for å gjøre.Håper alle får en fin tirsdagskveld ♥

School´s up

 • 31.01.2017 - 11:27

God formiddag! Nå sitter jeg klar til å være vikar i gym på skolen jeg jobber på. I dag gikk matten ganske så greit syns jeg, vi begynte på et nytt kapittel, og jeg forsto det faktisk ganske bra. Tenker det blir litt jobbing med matte enten i kveld, eller i morgen kveld etter jobb, slik at jeg kommer skikkelig inn i det vi holder på med.

Nå må jeg løpe hvis jeg skal rekke jobb, vi blogges senere, flotte lesere!

Krepsmandag

 • 30.01.2017 - 20:45

Humøret er heldigvis bedre siden sist blogginnlegg, det hjalp med kjæreste, god mat og avslapning. I dag ble det kreps med poteter og hvit saus, og det smakte veldig godt en ellers grå mandag. Jeg har også gjort litt matte, som jeg heldigvis begynner å forstå mer av. Syns faktisk matten er litt gøy når jeg får det til, så det er positivt! Skal på skolen i morgen, så derfor måtte jeg få gjort de siste leksene før morgendagen. Ellers skal jeg faktisk jobbe som vikar også i morgen, da er det gym som står på planen. Gym var faktisk et av mine favorittfag på skolen, så det har jeg alltid likt. Nå kommer jeg til å begynne og bable, så avslutter her jeg, hehe.

Håper alle får en fin mandagskveld!

Not every day is a good day

 • 30.01.2017 - 15:58

Hei dere! Humøret mitt er for øyeblikket helt på bunn, etter det vi kan kategorisere som en kaotisk dag. Ble vekket av melding fra skolen jeg jobber som vikar på, at jeg skulle jobbe i dag, noe jeg helt hadde glemt. Var på skolen ca en halvtime etter at jeg hadde blitt vekket, så det gikk heldigvis greit. Ble mer kaos når jeg kom inn i klassen jeg skulle ha, og derfra føler jeg egentlig jeg har gått litt på autopilot. Når jeg kom hjem sank jeg bare ned i sofaen, og her har jeg sittet i en time nå. Skulle nok ha begynt på middag og gjort den klar til Kjetil kommer hjem, men lysten er helt på bunn. Jeg kjenner at dette har vært en blåmandag, men kanskje det er på tide å snu denne blåmandagen til en godmandag i stedet? Jeg må nesten bare prøve!Nå må jeg nok sette poteter på kok, samt å finne oppskrift på hvit saus. Vi blogges senere!

Søndag

 • 29.01.2017 - 20:34

God søndagskveld. Nå er det ikke lenge siden vi kom hjem fra foreldrene til Kjetil, hvor vi har vært på herlig pinnekjøttmiddag. Her fikk vi også med oss håndballfinalen mellom Norge og Frankrike, hvor Norge måtte se seg slått av franskmennene. Slik er det noen ganger, men vi fikk sølv da. Det er en god prestasjon det også! Nå ser vi Farmen Kjendis, og bare lader opp til en ny uke.

Jeg har laget en ny Facebookside for bloggen, om du ønsker å få oppdateringer på når jeg legger ut innlegg, kan du følge den HER

Ingen vei tilbake nå

 • 29.01.2017 - 11:58

Eksamen. Et ord som egentlig aldri klinger bra i øret, når du ikke er 100 % sikker på at du klarer den. Nå er det ingen vei tilbake, jeg har meldt meg opp. 31. mai 2017, kl 09. Da sitter jeg ved en pult, med blyant og visk klar for del 1 av matteeksamen, med hjelpemidler i skolevesken til del to. Jeg kjenner allerede nå at jeg er nervøs, og da lurer jeg veldig på hvor nervøs jeg vil være på selve eksamensdagen. Nå skal jeg gjøre leksene vi har fått av læreren, og forhåpentligvis forstå det jeg holder på med. Jeg merker at det til tider er vanskelig, men jeg har ikke hatt matte på skole siden 2013, så det sier vel sitt. Har prøvd å ta nettstudier og selvstudier, men det har ikke gitt de resultatene jeg vil ha. Nå skal jeg hvertfall opp noen karakterer, og målet mitt er jo en 5´er. Om jeg skal klare det, må jeg bare stå på! 

Weekendmode

 • 28.01.2017 - 12:31

Hei! Jeg har vært veldig fram og tilbake om jeg skulle komme tilbake til bloggingen, eller om jeg rett og slett skulle avslutte hele bloggen. Hadde ikke slettet bloggen da, bare sluttet å skrive. Håper bloggleden har kommet litt tilbake nå, kanskje det bare har vært en litt dårlig periode i livet mitt for tiden. Har begynt med litt vanskeligere kapitler i matten, og jeg er redd at den 5´eren jeg så sårt trenger er et langt stykke unna for øyeblikket. Må nok bare klare å ha motivasjonen oppe, så klarer jeg det kanskje likevel!Siden sist har Kjetil hatt bursdag, og da hadde vi et kjempekoselig familieselskap hjemme her hos oss. Han fikk mye fint, og av meg så fikk han en morgenkåpe, et brunt belte og en natt på hotell. I februar skal vi kose oss fra en fredag til lørdag på hotell i Stavanger. Gleder meg allerede, og han gleder seg også. Han ble kjempeglad for gaven, selv om beltet måtte byttes. Det fikset jeg i går heldigvis, så jeg håper at han kanskje vil gå med det i dag. Han skal ut med jobben, og jeg skal til pappa for å hjelpe han litt. Vi skal kose oss med pizza, og få litt far-datter tid.Syns det er så herlig med frihelg, og jeg merker jeg setter litt ekstra pris på det nå som jeg jobber annenhver helg. Neste helg er det jobbehelg igjen, og da skal jeg faktisk jobbe "langhelg". Fra torsdag-søndag, men det vil jeg tro går kjempefint. Nå skal jeg rydde litt i bilen, slik at den ser fin ut til jeg skal kjøre Kjetil og sjefen litt senere i dag.Kjetil har også fått seg sin egen blogg siden sist, sjekk den gjerne ut her!

Første steg på vei mot drømmen

 • 17.01.2017 - 18:02

I dag hadde jeg min aller første skoledag på Sonans. Jeg er superfornøyd, og selv om jeg var supernervøs og gruet meg litt i går, så forsvant det i det sekundet jeg gikk inn i klasserommet. Vi har startet fra scratch, og jeg elsker det. Jeg satt ikke som et spørsmålstegn etter timene, men heller som ei som virkelig forsto alt som stod på tavla i dag. Helt fantastisk følelse! Læreren var kjempeflink, og nå går jeg bare og gleder meg til torsdag. Allerede etter første time, sitter jeg med følelsen at dette blir verdt det.Håper alle får en fin tirsdagskveld!

Uken som gikk

 • 16.01.2017 - 10:02

God mandagsmorgen! Her kommet en litt forsinket "Uken som gikk", den skulle egentlig ha kommet i går. Bedre sent enn aldri, eller hva?

Ukens høydepunkt: Uten tvil Barcelonaturen vår! Jeg har hatt the time of my life denne helgen, og reisefeberen i meg vil på en ny reise allerede nå. Hvorfor skal det være så dyrt å reise? Jeg vil oppleve mer, og bare fly avgårde til ja.. hvor som helst egentlig <3Ukens opptur: At mennene våre klarte å fikse billetter til Barcelonakamp. Det var en helt utrolig kul opplevelse, som jeg mer enn gjerne kunne gjentatt!

Ukens nedtur: At flyet vårt gikk så tidlig søndagsmorgen. Jeg ville veldig gjerne hatt hvertfall noen timer mer i den fantastiske byen.

Ukens bilde av Solo:


Ukens gledings: Jeg gleder meg faktisk til å begynne med matten, og i morgen er første skoledag! Det blir hvertfall veldig spennende å starte opp igjen med matte.

Akkurat nå: Har jeg akkurat stått opp, og vært på tur med Solo. Tenker at jeg skal ta meg en dusj for å våkne skikkelig, før jeg tar fatt på dagens gjøremål.

Kampdag // Barcelona dag 3

 • 15.01.2017 - 20:38

I går var den store kampdagen, hvor vi hadde fått billetter til fotballkampen mellom Barcelona FC og Las Palmas. Vi begynte dagen med en kombinert frokost og lunsj på Hard Rock Cafe, før vi tok taxi til Camp Nou. Der måtte vi stå utenfor en liten time, før de åpnet portene inn til stadion. Vi fikk med oss at noen av spillerene ankom stadion, og jeg klarte å få bilde av Neymar i bilen sin.

Stadion var utrolig stor, og det var helt fantastisk å være der. Kampen var veldig spennende, og vi var heldige nok til at Barcelona vant hele 5-0(!) mot Las Palmas. Ingen tvil om hvem som styrte kampen i alle fall. Eneste som var en liten nedtur, var at det var så utrolig kaldt når solen gikk ned. Det var samtidig en opptur, siden vi satt med solen i fjeset hele 1. omgang, så det var litt herlig når den gikk bort.

Etter kampen gikk vi til hotellet, og planen var egentlig at alle skulle ta taxi opp å se La Segrada Familia, men Kamilla var ikke helt i form. Da tok jeg og Kjetil turen, og det var utrolig verdt det. Katedralen var helt fantastisk, og ikke minst kjempestor. Når vi kom tilbake til hotellet, stelte vi oss og gikk ut for å spise. Vi fant en restaurant som ikke imponerte oss mye, men tapasen var god der. Vi bestilte også en rett som heter "Paella", men den ble ikke spist. Den smakte ikke godt i det hele tatt, så det var litt nedtur, da den ikke var den billigste retten. Når vi var ferdige med middagen, gikk vi tilbake til hotellet for å pakke og legge oss.

Flyet vårt gikk ganske tidlig i dag, kl 10:05 fra Barcelona til Oslo, også ventet vi i 3 timer på Gardermoen i Oslo. Vi kom hjem for rundt en time siden, og nå sitter vi i sofaen og ser på Farmen Kjendis. Nå har vi lagt en fantastisk langhelg bak oss, og det er en av de beste julegavene jeg har fått noen gang ♥

Fredag den 13. // Dag 2 i Barcelona

 • 14.01.2017 - 10:56

Hei fra gulvet på hotellrommet. Grunnen til at jeg sitter på gulvet, er fordi det er ett speil på veggen som nesten går ned til gulvet. Her sitter jeg og sminker meg og blogger. I går var det nok en ny dag i byen, og jeg fikk merke på meg at det var fredag den 13. Det startet allerede når vi skulle spise frokost på Starbucks. Jeg bestilte sjokoladefrappucino, men fikk i stedet karamell. Der begynte en lang rekke med uheldige hendelser, haha. Etter frokosten gikk jeg og Kamilla på sminkeshopping på Sephora, og jeg fant pudderet jeg bruker fra Too Faced. Dette visste jeg at både kona til broren til Kjetil og lillesøsteren til Kjetil bruker også, så jeg ringte de for å spørre om de ville ha. Endte opp med at jeg skulle kjøpe 5 pudder og 2 leppestifter. Akkurat der og da hadde jeg ikke nok på kortet, siden de jeg kjøpte for ikke hadde overført penger, så jeg betalte 20 euro kontant. Da ble det full klinsj i kassen, og vi stod kanskje 10 minutter og ventet bare på at jeg skulle få betale. "Går det an?" tenkte jeg bare, haha. De fikk det heldigvis til tilslutt, så jeg fikk det jeg skulle ha.

Etterpå reiste vi til et stort kjøpesenter hvor de har Primark, Bershka, Nike, Jack and Jones og maaange flere. De hadde også en egen etasje med masse restauranter. Vi spiste lunsj på Fishhh! og Kjetil smakte østers for første gang. Det falt godt i smak, så det kunne han gjerne ha mer av. Jeg hadde fish and chips, og det og smakte veldig godt. Etter at vi hadde spist, ble det litt mer shopping før vi gikk tilbake til hotellet for å stelle oss og slappe av litt. Jeg hadde kjøpt meg to nye skinnjakker, en rød og en svart. Eller Kjetil kjøpte den røde til meg, og jeg planla å ha den på meg. Når jeg legger jakken på sengen, så ser jeg plutselig at den har en lang strek med kulepenn på armen. Jeg har prøvd å få det bort, men jeg måtte bare innse at slaget er tapt og jeg må finne en Bershka å bytte den på. Utrolig kjipt! Når vi var klare, satte vi oss oppe på takterassen og koste oss med et par øl, før vi skulle ut å spise. Vi endte opp på et kjempekoselig tapassted som heter L´esglaò Restaurante Mediterràneo. Kjempegod mat og veldig hyggelige ansatte. Anbefales å ta turen innom! Etter middagen gikk vi ut på noen utesteder, før det var hjemover til hotellet igjen.En litt uheldig dag for meg med andre ord. Satser på at det går bedre i dag, og at jeg får byttet jakken. Nå skal vi snart ut å spise frokost, så jeg skal sminke meg ferdig og gjøre meg klar til å gå. Ha en fin dag!

Endelig i Barcelona // Dag 1

 • 13.01.2017 - 09:31

God morgen fra Barcelona! Kjetil og jeg har vært våkne i en halvtime, og skal snart begynne å stelle oss for dag 2 i denne flotte byen. I går ble det ikke en god start på morgenen.. Vi ble kjørt ut til flyplassen av pappa, og vi må gjennom to tunneler før vi kommer oss til Randaberg, Stavanger, Sola og alt dette. I den tunnelen som tar oss fra Mosterøy til Randaberg, er det kolonnekjøring pga arbeid i tunnelen. Jeg trodde kolonnen gikk klokken 05:00 på morgenen, det hadde jeg sett på nettet. Det viste seg at den nettsiden jeg hadde sett på, hadde feil tider, og kolonnen gikk dermed klokken 04:30 og klokken 05:30. Vi måtte dermed ta kl 05:30 kolonnen, og var redde for at vi ikke kom til å rekke flyet. Det gikk nemlig kl 06:45. Huff, men takket være pappa klarte vi heldigvis å være på flyplassen rett over kl 06, og vi fikk sjekket inn rett etter at Chris og Kamilla hadde sjekket inn. Så vi kom oss på flyet, og ned hit heldigvis!Når vi kom oss til hotellet, ble vi faktisk møtt med champagne, så det var skikkelig hyggelig. Vi fikk bare ett hotellrom først, siden Kamilla og Chris sitt ikke var helt klart. Vi stelte oss litt, før det ble utforsking ute i gatene. Vi var veldig heldige med været, og vi hadde hele 17 grader på det varmeste i går. Lunsjen tok vi på en restaurant med veldig hyggelige ansatte og kjempegod mat. Husker dessverre ikke helt hva den heter, men det kan jeg kanskje finne ut i dag. For det er en restaurant jeg virkelig kan anbefale å gå på, hvis du skal reise til Barcelona.

Etter en kjempegod lunsj, handlet vi inn litt vann og brus før vi gikk til hotellet. Der ble det avslapping og stelling, før vi gikk ut for å finne en restaurant å spise middag. Vi skulle nedover mot havnen, for Chris visste at det var mange gode restauranter der nede. Vi endte opp på en restaurant som het One Ocean Bar & Restaurant. Ikke alle var like heldige med maten der, men vi fikk spist i hvertfall. Etterpå gikk vi bare rundt i gatene, og utforsket litt mer. Vi endte til slutt opp på hotellet, og da ble det kveld for alle sammen.

Ha en fantastisk dag alle sammen, nå blir snart neste stopp et sted å spise frokost, før vi skal dra til Primark!

Reisefeber

 • 11.01.2017 - 20:31

I morgen er den store reisedagen, og Barcelona er destinasjonen. Det blir så utrolig bra, og jeg gleder meg utrolig mye! Pakkingen har vi såvidt kommet i gang med, men nå snurrer Farmen Kjendis, så det må vi få med oss før pakkingen fortsetter. Ellers i dag har jeg vært på jobb på skolen, og det var like gøy i dag. Når jeg kom hjem ryddet jeg litt, og slappet av. Når Kjetil kom hjem, slappet vi av litt, før vi kjørte til mamma og pappa og spiste middag.Det blir så spennende å komme til en helt ny by i morgen, jeg har aldri vært i Barcelona før. Det er skikkelig gøy at Kjetil valgte Barcelona som reisemål, det er en by jeg har hatt lyst til å reise til. Nå går det i oppfyllelse i morgen, og reisefeberen bare stiger og stiger. Måtte tiden til vi er på flyplassen gå fort!Håper alle får en fin onsdagskveld!

Just another day goes by

 • 10.01.2017 - 19:18

Jeg har sovet i 4 timer i natt, og det merkes for å si det sånn. Jeg fikk rett og slett ikke sove i går, og for å være helt ærlig, vet jeg ikke hvorfor. Jeg lå og tenkte på alt mulig, men søvnen lot vente på seg. I dag har jeg vært vikarlærer i 7. klasse, noe som bare har vært gøy. Fikk kjempegod kontakt med de aller fleste elevene, og vi har bare hatt det morsomt i hver eneste time. Jeg fikk høre at de ville ha meg som lærer resten av året, og at jeg måtte begynne som lærer på ungdomsskolen, slik at de kunne ha meg der. Sånt varmer virkelig hjertet mitt, og drømmen om å bli lærer blir bare større og større. Det skal sies at jeg var litt kul på enkelte områder, hvor jeg kanskje burde vært litt strengere, men er du vikar, så er du vikar. Nå må dere ikke tro at jeg ikke fikk elevene til å jobbe, for jeg syns de var veldig flinke til å jobbe med oppgavene jeg ga dem. En fantastisk kjekk dag på jobb, som jeg med glede hadde gjentatt i morgen, i overmorgen og gjerne resten av skoleåret.Etter jobb ville pappa ha hjelp til å legge ut litt forskjellige annonser på Finn. Så da kjørte jeg innom, og hjalp han med å ta bilder og legge ut de forskjellige tingene for salg. Etter vi hadde ordnet det, gikk vi inn og satt og snakket om mye forskjellig. Vi så også litt "Alle elsker Raymond", før jeg tok turen hjemover. På vei hjem gikk jeg innom butikken, og handlet dagens middag, før jeg kom hjem til en hoppende, glad Solo. Luftet henne, og har egentlig ikke gjort så mye siden jeg kom hjem. Jeg er så utrolig trøtt, men vurderer om jeg skal begynne å pakke til vi skal reise. Eventuelt rydde litt i leiligheten. Usikker på hva jeg helst bør gjøre og hva jeg faktisk vil gjøre, haha.Det ble visst tur med Solo, hun bestemte for meg. Hun vil ut, da bør vi gå ut, hehe. Ha en fin kveld videre!

When in Barcelona

 • 09.01.2017 - 12:58

Mandag, ny uke og nye muligheter. Jeg skal jobbe kveld i dag også, men før det blir det litt rydding og ikke minst blogging. Jeg har surfet litt rundt på nettet, og funnet noen ting jeg virkelig kunne tenke meg å gjøre, når vi reiser til Barcelona. Litt inspirasjon, det er ikke sikkert de jeg reiser med er enige i alle punktene, men her kommer hvertfall min lille liste, som jeg fant på Tripadvisor sine sider.1. Halvdagstur med sykkel. På denne turen får du innblikk i Barcelonas historie, og du får se mange av attraksjonene som byen tilbyr. Det er en sosial tur, og gir deg muligheten til å treffe andre reisende. Turen varer ca 3-4 timer, og som jeg ser på Tripadvisor, er dette visstnok en fin tur rundt i Barcelona by.


2. Prioritert adgang: La Sagrada Familia. En guidet tur i La Sagrada Familia, hvor du går forbi køen. Sammen med en kunnskapsrik guide, får du oppleve katedralen, får vite mer om den og han som skapte katedralen. Fant denne også på Tripadvisor, og det høres kjempegøy ut.


3. Tur til FC Barcelonas fotballstadium. Her får du en tur helt på egenhånd. Du utforsker stadium i ditt eget tempo, og kan starte hvor du vil. Det anbefales å starte inne i garderoben, før du går inn i spillertunnelen og fortsetter ut på gresset, hvor opptil 100 000 jublende fans kan være på tribunen.


4. Helikoptertur rundt Barcelona by og kystområde. Dette punktet sier vel egentlig seg selv. Hvor magisk ville det ikke vært å ha helikoptertur å se Barcelona med fugleperspektiv? Turen varer i 12 minutter, men du får se mye for pengene. Det jeg leste på Tripadvisor, får meg virkelig gira på å få til en slik tur når vi er der nede!


5. Fotballkamp på Camp Nou, FC Barcelonas hjemmestadium. Dette punktet fant jeg ikke på Tripadvisor, men Kjetil har fortalt meg at det skal spilles kamp mellom FC Barcelona og Las Palmas når vi er der nede. Det hadde vært skikkelig kult om vi fikk gått på den kampen, og sett hvordan stadiumen og stemningen er når det spilles kamp.


Jeg gleder meg sånn til å reise nå, måtte de neste dagene gå fort ♥

Uken som gikk

 • 08.01.2017 - 13:34Ukens høydepunkt: Det må ha vært tirsdag, da jeg og Kjetil hadde jubileum. En skikkelig koselig kveld ♥

Ukens opptur: At jeg har klart å blogge hver dag denne uken, og at bloggmotivasjonen er på topp om dagen. Målet mitt er å blogge minimum en gang daglig, og det har jeg klart denne uken. Nå håper jeg bare at motivasjonen holder seg der den er, og at jeg klarer målet mitt videre. Det er mye kjekt i vente, så det tror jeg at jeg skal klare!

Ukens bilde av Solo:


Ukens nedtur: At jeg har fått skikkelig uren hud i fjeset. Det irriterer meg utrolig mye, i tillegg til at jeg ikke ser ut uten sminke. Håper det ordner seg snart, ikke så veldig gøy å ikke føle seg vel uten sminke..

Ukens gledings: Barcelona neste uke!! Det blir så utrolig bra, og jeg gleder meg til å ha langhelg med Kamilla, Chris og Kjetil. Kamilla og jeg er hvertfall enige om at mennene våre er galne, men utrolig gode, haha ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Akkurat nå: Sitter jeg og slapper av, og skal straks begynne å gjøre meg klar til nok en jobbkveld. Det har bare vært en rolig start på dagen, og det er egentlig bare herlig å få litt helgefølelse, på tross av at det er jobbhelg.

Håper alle får en super søndag!

Rolig start på lørdagen

 • 07.01.2017 - 13:45

I dag ble Kjetil og jeg vekket av Solo, som hadde veldig lyst til å gå på tur. Når vi spurte "Ska me gå på tur?" med litt "babystemme", hoppet hun rundt og logret med halen, haha. En stykk lykkelig hund i morges, med andre ord. Vi bestemte oss for å gå ned til butikken, der jeg ventet ute med Solo, mens Kjetil gikk inn og handlet frokost og middag for i dag og i morgen. Når vi kom hjem, hadde vi ferske rundstykker med godt pålegg som Kjetil hadde kjøpt til oss. Ellers har vi bare slappet av, og tatt noen bilder til bloggen. Når "fotografen" min er hjemme, da må det utnyttes, hehe. Nå ser vi United kamp, og jeg skal begynne på middagen straks. Blir tidlig middag på oss i dag, siden jeg skal jobbe kveld på Dolly Dimple´s i dag også.

Håper alle får en strålende lørdag!

Første jobbfredag

 • 06.01.2017 - 21:04

Det ble en travel dag på jobb, men med gode kollegaer og godt humør, så gikk det veldig fint. I dag ble det ikke noe kjøring for min del, siden jeg jobbet som ekstrasjåfør ved behov. Det ble mer behov for meg i restauranten, hvor jeg både lagte og serverte pizza. Fikk prøvd meg i kassen, og fikk mer erfaring der. Alt i alt en veldig kjekk kveld på jobb.

Nå har jeg akkurat kommet meg i koseklærne, og skal finne meg noe mat. Det blir bare avslapping i kveld, sammen med mine kjære her hjemme. Håper alle får en fin fredagskveld videre.

Jobbhelg

 • 06.01.2017 - 13:15

Denne helgen har jeg min første jobbhelg på Dolly Dimple´s. I dag har jeg sjåførvakt, og jeg håper det går litt bedre enn forrige gang jeg var sjåfør, haha. Da kjørte jeg meg litt vill, for å si det sånn. Pizzaen kom fram, men det kunne gått bedre. Ellers har jeg ikke gjort så altfor mye i dag, gått morgentur med Solo, fått stelt meg og gjort et forsøk på å ta ned juletreet. Vi har plastjuletre, og da er det noen skruer på foten som holder treet fast, disse har blitt skrudd så hardt fast at jeg rett og slett ikke fikk de opp. Kjetil får bare fikse det når han kommer hjem, hehe. Nå skal jeg spise litt, og gå tur med Solo, før det bærer avgårde på jobb.Ønsker alle som har helg, og ikke har helg, en riktig god fredag!

Fått svarene jeg ville

 • 05.01.2017 - 18:57

I dag kom jeg meg innom både Universitetet i Stavanger og Sonans. Det viser seg at jeg blir nødt til å gå 1. året på barnehagelærer på nytt, men at jeg slipper det jeg har bestått på det året tidligere. Jeg spurte også om det gikk an å undervise fra 1.-4. klasse hvis du gikk det studiet, og det var visst ikke helt sikkert lenger. Derfor har jeg vel egentlig bare bestemt meg for at den planen, den blir min plan B, hvis lærerstudiet ikke skulle bli aktuelt. Jeg var også innom Sonans, og nå vet jeg hvordan timeplanen min ser ut og hvilken bok jeg trenger. Veldig greit å vite det nå, slik at jeg blir klar til skolestart 16. januar.Når jeg kom hjem, gikk jeg en tur med Solo. Vi traff på en av våre andre nabohunder og eieren, og da ble det litt lek mellom de. De var visst omtrent like gamle, Solo var litt yngre enn naboens hund. De koste seg hvertfall masse der de løp rundt, og jeg fikk snakke litt med naboen. To fluer i en smekk, hehe. Kjekt å sosialisere både Solo og meg litt.Jeg har laget hjemmelaget pizza i dag, med hjemmelaget bunn for en gangs skyld. Tidligere har jeg bare kjøpt bunn på butikken, men i dag bestemte jeg meg for å lage egen. Den ble godt mottatt her hjemme, så det vil jeg nok fortsette å gjøre. Nå sitter vi mette og gode i sofaen, og ser på hockey. Blir bare en rolig og avslappende kosekveld i dag, siden jeg skal jobbe kveld hele helgen. Skal jobbe både som kokk og sjåfør, så det blir spennende. Min første jobbhelg uten å være på opplæring, krysser fingrene for at det går bra.Håper alle får en fin torsdagskveld!

Dagens antrekk // 050117

 • 05.01.2017 - 11:46

Hei alle sammen! Formen er heldigvis blitt bedre, nå er det bare litt hodepine som jeg satser på er borte til i morgen. Nå sitter jeg klar for dagens gjøremål i sofaen, og skal bare oppdatere dere før jeg flyr ut døren. Jeg har satt meg et par mål for dagen, som jeg planlegger å gjennomføre: 1. Er å muligens få snakket med en rådgiver på Universitetet i Stavanger. Jeg gikk tross alt 1 år på barnehagelærer, og hvis jeg kan ta to eksamener og en praksisperiode dette året, og kan begynne på år 2 til høsten.. Da gjør jeg det heller altså! Du kan faktisk da jobbe på skole også, som lærer fra 1.-4. klasse en periode uten pedagogikken som kreves, slik jeg har forstått det. Planen er å ta pedagogikk 1 år også, slik at jeg faktisk kan jobbe som lærer. (Hvis denne muligheten er aktuell da!)  2. Gå innom Sonans for å høre om timeplan og eventuelle bøker som trengs.

Topp: Cubus // Bukse: Cubus // Sko: Skopunkten // Jakke: Fra AberdeenKrysser fingrene for at jeg får møte med rådgiver i dag, slik at jeg blir mer sikker på hva som er best å gjøre til høsten! Planen er jo egentlig å ta lærerutdanning, men om rådgiveren mener at jeg bør fullføre studiet jeg startet på, og heller studere to år i stedet for fem, da høres det litt bedre ut. Jeg er motivert for studier til høsten uansett hva det måtte bli!

Når du minst venter det

 • 04.01.2017 - 14:06

Hei fra sofaen. Her ligger jeg og har klart å pådratt meg et eller annet virus. Hodet mitt dunker og magen min er ikke helt med i dag. Det er så utrolig typisk min flaks, slike ting kommer når du minst venter det.. Våkna opp med tungt hode og en kvalme jeg ikke ville ha i morges. Kvalmen har roet seg etter at jeg fikk ned litt cola og noe chips. Er det noe jeg har lært, så er det at salt funker på kvalme. Kjenner fortsatt at magen ikke er helt på topp, men forhåpentligvis er jeg frisk igjen så fort som mulig!Solo og jeg har akkurat sett ferdig "Love Actually", og nå tenkte jeg at det var på tide med dagens første blogginnlegg. Kvelden i går var koselig, og vi avsluttet med en tur med Solo sammen, og noen episoder av "Mot i Brøstet" i sengen, før vi tok kvelden.

Håper dere får en bedre onsdag enn det jeg har, så blogges vi senere!

Filmtips - The Italian Job

 • 03.01.2017 - 20:38

God kveld i stuen. Jeg titter bare innom mens min kjære spiller litt FIFA. Jeg presterte og sovne etter vi hadde sett film, og sov til klokken var nærmere 19:30. Kjetil hadde nesten sovnet han også under filmen, så det var ikke bare meg som er litt trøtt. Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om filmen vi så, nemlig "The Italian Job". Filmen er riktignok fra 2003, men med mange kjente fjes og nok spenning er den enda utrolig bra.En siste jobb, det er alt Charlie Crocker og teamet hans skal utføre. Handlingen starter i Italia, hvor et pengeskap fullt av gull befinner seg. Når de suksessfullt klarer jobben, oppstår det problemer. En av teammedlemmene har sine egne planer, og Charlie Crocker og teamet hans blir etterlatt for å dø. De klarer å holde seg i live ved hjelp av oksygentanker. Vi følger Charlie og teamet et år etter den fatale hendelsen, i Los Angeles. For å få hevn mot den de tidligere trodde var en venn, må de planlegge et nytt og risikofylt kupp, for å få gullbarene tilbake.

 

TM & Copyright © 2002 by Paramount Pictures. All Rights Reserved.

I denne filmen er det mange kjente fjes, blant annet Mark Wahlberg, Charlize Theron, Jason Statham og flere. Filmen holder på spenningen hele tiden, og du håper alltid på det beste for gjengen vi følger. En sikker vinner om du liker en god dose action og spenning.Håper dere får lyst til å snurre film, dere kan blant annet finne den på Netflix!

En forfriskende tur

 • 03.01.2017 - 14:36

Nå sitter jeg i sofaen og bare slapper av. For en liten time siden, kom Solo og jeg inn fra en tur til "Pilå". Været var ikke så aller verst på turen opp, men turen ned derimot.. Det regnet masse, og i tillegg til vinden, så var ikke det særlig gøy. Heldigvis hadde både jeg og Solo på oss regntøy, så vi ble ikke altfor våte. På toppen der "Pilå" er, var det skikkelig forfriskende. Vi tok noen bilder, før vi satte kursen hjem igjen. Det bar rett i dusjen når vi kom hjem, og nå har vi begge på kosetøyet. Solo var så kald da hun hadde dusjet, derfor tok jeg på henne genseren hennes, og da sluttet hun å fryse. Nå ligger hun sammenkrøllet på sofaputene våre, og slapper godt av. Jeg skal snart rydde litt på kjøkkenet, før jeg begynner på middagen, tenker jeg. Gleder meg til Kjetil kommer hjem, det skal bli så koselig å feire jubileumet vårt.

Ha en fin dag videre, folkens!

The man of my dreams

 • 03.01.2017 - 10:57

God morgen, flotte lesere! I dag er det en litt spesiell dag, og dette blir et litt klissete innlegg, men jeg syns virkelig det er på sin plass i dag. Kjetil og jeg har nemlig vært sammen i 1 år og 6 måneder i dag ♥ Vi har opplevd så mye sammen på den tiden, og jeg føler egentlig bare tiden har flydd avgårde.

Vi har vært på 2 turer til Sverige.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Vi har blitt samboere.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Vi har vært i Manchester.♥ Vi har vært i London og sett FA-Cup finalen mellom Man Utd og Crystal Palace.♥ Vi har vært i Kreta.


♥ Vi har kjøpt oss leilighet.


♥ Vi har overrasket hverandre med bursdagsfester.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Vi har feiret vår første jul sammen.Vi har hatt to fantastiske nyttårsfeiringer sammen.

Jeg kunne nok har nevnt flere ting også, men lista er lang og disse opplevelsene er bare noen av høydepunktene vi har hatt sammen til nå. Mange utrolig fine minner, med en utrolig fin kjæreste. Flere skal det også bli! Allerede denne måneden opplever vi noe nytt, når vi skal reise til Barcelona. Det skal begynne å planlegges Sydentur til sommeren, og jeg vet at vi har mange flere gode ting i vente. Jeg er så ubeskrivelig glad for at akkurat du er du, og jeg gleder meg virkelig mye til fortsettelsen på dette fantastiske eventyret.

Jeg elsker deg ♥

En rolig dag

 • 02.01.2017 - 19:10

I dag har det ikke skjedd altfor mye, jeg har bare vært hjemme. Når Kjetil kom hjem, fikk vi besøk av Ørjan. Vi har kost oss med taco og sitter nå og følger med på Manchester United mot West Ham. Det har altså vært en rimelig rolig dag, og det har egentlig bare vært ganske herlig. Nå gir Solo meg tegn på at hun kunne trenge en luftetur, så da skal jeg legge fra meg pcen, og ta en tur med henne og Ørjan. Kjetil er oppe og hjelper broren med en vaskemaskin, så blir det 2. omgang av kampen når vi er inne igjen.

17 personlige spørsmål

 • 02.01.2017 - 12:52

Jeg syns alltid slike "spørsmål og svar" innlegg er så gøy å lese, så da hadde jeg lyst at dagens første innlegg skulle være nettopp det. Håper dere liker svarene!

1. Hvem ut av hvilken som helst person, skulle du ha likt å ha som middagsgjest?

Leonardo DiCaprio. Jeg har så mye jeg vil spørre han om, haha.

2. Skulle du ønske du var berømt? I så fall på hvilken måte? 

Jeg husker at jeg ville være skuespiller når jeg var yngre, fordi i mine øyne så var det så spennende. I disse dager kunne jeg også tenkt meg det, men samtidig kunne jeg tenke meg å være toppblogger også. Jeg vil tro at mange der ute med blogg, kanskje ønsker seg det samme?

3. Hvordan ser din "perfekte dag" ut? 

Min perfekte dag ville vært å våkne opp sammen med kjæresten i Manchester. Spise en god hotellfrokost, før vi tok taxi til The Bishop Blaize og gjorde oss klar for Unitedkamp på Old Trafford. United vinner kampen, og vi går ut og spiser en herlig seiersmiddag, før vi kjøper masse godt og tar en rolig kveld i hotellsenga med film.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Når sang du for noen sist og når sang du for noen andre?

Det var på lørdag det, haha. Da ble det masse synging.

6. Du er 30 år og har 60 år igjen å leve. Ville du helst beholdt en ung kropp, eller et ungt sinn i dine resterende år?

Et ungt sinn, tror jeg. Fordi jeg har sett så mange eldre damer, som faktisk danser som de skulle vært 20 år. Derfor tror jeg ikke kropp har så mye å si, for hva du faktisk kan gjøre.

7. Nevn tre ting du og din samboer har til felles.

1. Vi liker begge å reise.

2. Vi er spontane av oss.

3. Vi har begge gått på fotball når vi var yngre.

8. Hva er du mest takknemlig for? 

At jeg har klart å kjøpe leilighet med drømmemannen min, og for at familien min alltid stiller opp for meg.

9. Hvis du kunnne ha våknet opp i morgen med en ny evne/kvalitet, hva skulle det vært?

Hmm.. Lese tanker eller å kunne fly, det hadde vært skikkelig kult! Klarer ikke helt bestemme meg for hvilken av de, kanskje en blanding av begge?

10. Hvis du hadde en krystallkule som kunne fortelle deg en sannhet om deg, ditt liv, din fremtid eller hva som helst ? hva skulle du ha likt å vite?

Om jeg klarer å få 5´er på matten jeg skal ta opp nå. Da vet jeg at jeg kommer inn på lærerstudiet til høsten.

11. Har du en drøm du ikke har turt å følge? I så fall, hvorfor ikke? 

Nei, nå skal jeg endelig realisere drømmen min om å bli lærer. En annen drøm jeg har er å kunne jobbe som blogger, men for å være helt ærlig, vet jeg ikke helt hvordan det skal oppnås. Det er vel derfor jeg ikke har turt å satse på den drømmen.

 12. Hva er din største bragd her i livet?

At jeg har kapret mannen i mitt liv, og vi har kjøpt leilighet sammen. Det er ganske stort i mine øyne, å kunne sitte med egen leilighet i en alder av 22 år.

13. Hva verdsetter du mest i et vennskap?

Tillit, det er så utrolig viktig.

14. Hva betyr vennskap for deg?

Vennskap er et av de viktigste tingene i livet. Uten venner, hadde nok ikke livet vært så bra som det er nå. Jeg har så mange flotte venner i livet mitt, som jeg er utrolig takknemlig for å ha!15. Hvilken rolle spiller kjærlighet og nærhet i ditt liv?

To andre ting som også er utrolig viktige å ha i livet. Jeg er en kjærestejente, så for meg spiller de en stor rolle. Jeg er så glad for at jeg har Kjetil i livet mitt, han er min drømmemann ♥

16. Si fem positive kvaliteter ved deg selv.

1. Høflig.

2. Snill.

3. Tenker på andre.

4. Smilende.

5. Spontan.

17. Hvilken rolle spiller familien i ditt liv? Føler du at du hadde en lykkeligere barndom en folk flest?

Uten familien min, hadde jeg ikke vært her jeg er i dag. De har støttet meg i tykt og tynt, og betyr alt for meg. Barndommen min var helt perfekt, og jeg kunne ikke bedt om å få en bedre familie enn den jeg har!

New Years Eve

 • 01.01.2017 - 16:08Nyttårsaften 2016 - 2017 var helt magisk. Vi feiret med fantastiske mennesker, og ringet inn det nye året med en heidundrende fest. Kvelden begynte allerede kl 17, da 3 av våre 6 gjester kom. Da alle sammen var kommet, var det tid for en velkomstskål og pinnekjøtt til middag. Vi hadde laget sjokolademousse til dessert, og når vi var ferdige med den, var det tid for pakkelek. Mye latter, og raske terningkast. Etter det var det bare å feste i vei, og for en stemning vi hadde hele kvelden! Pure magic ♥

I dag ble det litt av en ryddejobb for meg og Kjetil. Konfettikanon var en god ide, helt til i dag, haha. Heldigvis har vi fått ryddet alt, og hentet Solo hos foreldrene mine. Det gjenstår bare litt oppvask, men det går fort å fikse.

Håper alle har hatt en like fin feiring som oss, og måtte 2017 bli et bra år. Godt nyttår!

Mailinn Goldhahn Aske

Jente på 23 år, som bor på Rennesøy sammen med kjæresten min og hunden vår Solo. Jeg er lærling i industrimekanikerfaget, og trives godt med det.

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no