Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

Avreise

 • 31.01.2016 - 12:25

Lokal tid: 11:25

Hei alle sammen!

I dag skal vi reise hjem fra Aberdeen, så akkurat nå så gjør vi de siste forberedelsene før vi sjekker ut. Planen er å sette koffertene igjen her på hotellet, mens vi går rundt og kikker i butikkene en siste gang. Vi reiser ikke hjem før til kvelden, så da har vi enda litt tid til shopping og kos. 

Det dere ser på dette bildet, er den berømte nasjonalretten til Skottland, nemlig haggis! Jeg tenkte med meg selv under middagen i går kveld, at dette måtte jeg bare smake før vi reiste hjem. Det resulterte i at alle 5 fikk hver sin smaksprøve, haha. Eneste som ikke prøvde var lillebroren min. Det smakte faktisk som karbonader, så det var i bunn og grunn ikke en ille rett å prøve. Ellers var vi på shopping i hele går, og fikk kjøpt oss masse fint. På kvelden ble det god middag på hotellets restaurant og ut på puben The Prince of Wales etterpå. Etter vi hadde hatt noen øl/drinker der, ble det en ny pub som sto for tur, den heter The Snuggery. Utrolig god stemning der, og vi koste oss med et par drinker/øl til, før vi tok kvelden. 

Nå tenker vi å sjekke ut, ha en fin søndag alle sammen!

Følelsen av å våkne i en hotellseng

 • 30.01.2016 - 09:58

Lokal tid: 08:58

God morgen, alle sammen!

Jeg blogger fra hotellsengen as we speak. Det er en herlig følelse å våkne opp i en hotellseng, syns jeg. Uansett hvilket land du er i! Kjetil ligger enda og sover, mens jeg våknet ganske tidlig. Jeg våknet kvart på åtte, lokal tid. (Vi ligger en time bak.) Vi er nemlig i Aberdeen for helga! Det er ikke bare Kjetil og meg, men også lillebroren min, mamma og pappa. Vi kom til Aberdeen rundt kl 18:00 lokal tid i går, og tok buss til hotellet vi skal være på for helgen. Når vi hadde fått utforsket rommene våre litt, ble det en øl/rusbrus i baren på hotellet, før vi gikk ut for å spise middag. Vi endte opp på en italiensk restaurant, hvor to av oss hadde margarita pizza, en hadde calzone, en hadde spaghetti carbonara, mens den siste valgte salat med pommes frites til. Det smakte helt nydelig, og jeg hadde en veldig god dessert i tillegg. Mamma bestilte seg også en dessert, men jeg personlig syns ikke den var spesielt god. Den falt i smak hos resten av familien da! Etter at vi hadde spist middag gikk vi på en såkalt "brun pub". Her koste vi oss fra rundt kl 20 til nærmere midtnatt, før vi vendte nesen mot hotellet igjen. Lillebroren min, Kjetil og jeg gikk også innom en butikk som ligger tvers over gaten fra hotellet, vi måtte ha litt vann og chips før vi gikk til hotellrommet.

Den gode desserten min! 

Verdens fineste kjæreste ♥

I dag er det tid for shopping i Aberdeens gater og sentre. Det blir kjekt! Dette er min andre gang i Aberdeen, mens Kjetil er her for første gang. Da må jeg jo vise han litt rundt, og jeg har på følelsen av at det kommer til å bli en kjempefin dag. 

Ha en flott dag! 

Senvakt med en vri

 • 27.01.2016 - 20:50

I dag var det senvakt på jobb, og dagen har gått sin vante gang. Etter jobb derimot, så ble det brannvernkurs. Det begynte med at vi var inne og så på en powerpoint, med en brannmann som snakket og underholdt oss gjennom snakket. Helt til sist i kurset fikk vi prøve oss med brannslukningsapperat. Det var min 3. gang på brannvernkurs, men det er alltid greit med en oppfriskning.

Silje i aksjon.


Meg i aksjon.

Nå sitter jeg og Kjetil og ser på Idol, så nå skal jeg lukke pc-skjermen og følge litt bedre med på auditionene. Ha en fin kveld videre!

En oppsummering

 • 26.01.2016 - 18:39

Sist uke ble det ikke mye blogging etter torsdagens innlegg, så jeg tenkte jeg kunne fortelle litt hva som har skjedd den siste uken.

På torsdag fylte jo lillebroren min 18 år, og vi feirte det med en god middag på Egon. Da var det bursdagsbarnet som kjørte, fordi han fikk nemlig også sertifikatet samme dagen! Stolt søster da ja, men jeg visste egentlig at han kom til å klare det. Han er kjempeflink å kjøre, så jeg var temmelig nervøs når pappa ringte og tullet med meg. Han sa at han hadde strøket, og det var derfor jeg ikke hadde hørt noe fra ham hele dagen. Heldigvis var det bare tull, og broren min har nå snart hatt lappen i en uke allerede. Tiden flyr!

På fredag hadde jeg senvakt på jobb, og når helgen kom så slappet Kjetil og jeg godt av i sofaen. Klokken 22:00 skulle lillesøsteren til Kjetil og jeg på kino å se "The Revenant". Det var en kjempebra film, og Leonardo DiCaprio leverte som han alltid gjør! 

På lørdag var det tid for dagen jeg hadde gledet meg til siden tidlig i desember. Dette var dagen da jeg hadde planlagt overraskelsesfest for Kjetil. Da Kjetil reiste hjem til foreldrene sammen med lillesøsteren sin, ble det rydding og baking av sjokoladekake før en felles venninne av oss kom. Hun hjalp meg med handling og laging av pizza. Litt rydding ble det også samarbeidet om. Heldigvis var alt klart til gjestene begynte å komme, og alle gjestene var i hus da hedersgjesten for kvelden kom til leiligheten. Han ble skikkelig overrasket da han fant ut at alle var kommet, han trodde nemlig at vi bare ble 5 stk. Vi ble alt i alt 13 stk, og festen var en kjempesuksess! 

På søndag var det dagen derpå..for Kjetil i det minste, haha. Formen min var relativt fin, litt tung i hodet, men ellers bra. Kjetil sin derimot, haha, den snakker vi ikke om. Vi skulle også i selskap til lillebroren min. Det var skikkelig koselig! Resten av kvelden gikk til avslapning og kos på sofaen. Jeg bakte også brownies som Kjetil skulle ha med seg på mandagen på jobb.

På mandag fylte verdens beste gutt året. Vi besøkte foreldrene hans, og når vi hadde vært der var vi en tur innom hos mine foreldre. Etter vi hadde vært hos mamma og pappa ble det avslapning på sofaen, før vi tok kvelden.

I dag har jeg hatt mellomvakt på jobb, og når jeg kom hjem fra jobb var Kjetil like hakk i hæl. Vi bestemte oss for å ha middag fra Sala Thai og kose oss litt ekstra. Nå sitter vi og ser på Mot i Brøstet og slapper av.

Håper det var en grei oppsummering av de dagene siden sist jeg blogget. Ha en fin kveld videre!

22 år

 • 25.01.2016 - 23:28

Min fantastiske kjæreste har bursdag i dag, noe som ble feiret med overraskelsesfest nå på lørdag. Det ble en kjempevellykket kveld, og hovedpersonen ble veldig overrasket og glad. I dag tidlig fikk han gaven fra meg, brownies og cola med seg på jobb, og etter jobb ble det taco til middag, før vi kjørte til foreldrene hans. Her ble det is, lapper og riskrem. En fin feiring av en fin kjæreste. 

Gratulerer så mye med 22 års dagen, fine gode deg ♥ Jeg er så heldig som er sammen med en så fantastisk person som det du er, og jeg håper dagen i dag har vært fin! Jeg elsker deg, vennen ♥ 

Du er min supermann! ♥

18 ÅR

 • 21.01.2016 - 07:17

Jeg vil bare gratulere min supre lillebror med 18 års dagen i dag! Jeg er så glad for at jeg får ha deg som bror, og jeg er kjempeglad i deg ♥ Håper dagen i dag blir like bra som du er! 

Fant et bilde av oss fra julaften for 2 år siden, har ikke så god tid nå, så dette får duge! Happy birthday ♥

Halvveis til helg

 • 20.01.2016 - 22:51

God kveld!

I dag på jobb var vi igjen i akebakken og koste oss. En av ungene ble kald, og måtte til barnehagen igjen omtrent like etter at vi kom oss til bakken, men etter det var det bare aking og gøy. Ingen skader i dag heldigvis! Når vi kom til barnehagen igjen var det tid for frukt. Etter på lekte barna til de skulle hjem. Det ble litt overtid for meg i dag, på grunn av at en av foreldrene til et av barna var på foreldresamtale. Etter jobb var det bare å suse hjemover, før jeg kjørte til foreldrene til Kjetil. Kjetil var allerede der, og moren hans hadde allerede fått gaven fra oss. Den falt heldigvis i smak, og det var en koselig og rolig feiring av bursdagen hennes. Gratulerer med dagen, nok en gang ♥

Silje i farta!

Meg i farta!

Når vi kom hjem, ble det en liten tur opp til mamma og pappa, før vi gjorde oss klare for "Fjorden Cowboys". Alltid like bra det programmet der, hehe. Nå skal vi legge oss, god natt, alle sammen!

10 ting som gjør meg glad

 • 20.01.2016 - 08:55

God morgen! Her kommer en fin liste over 10 ting som gjør meg glad i hverdagen:

♥ At jeg er så heldig å være sammen med verdens beste gutt.

♥ Solo. Hun kan gjøre meg sprø til tider, men jeg er veldig glad i henne uansett.

♥ Når kjæresten overrasker meg med blomster eller noe annet romantisk. Hvem liker ikke når den du er sammen med gjør det? Jeg blir så lykkelig, og føler meg verdtsatt av kjæresten da, altså.

♥ Overraske folk med alt mulig. Når jeg ser fjesene til personer jeg er glad i, når jeg overrasker de, er bare helt fantastisk! Da blir jeg så glad, og som det sies "Den største glede en kan ha, er å gjøre andre glad!"

♥ Når Solo kommer like glad og fornøyd mot meg, hver dag når jeg kommer hjem fra jobb. Hun er helt herlig, og det er så morsomt å se hvor glad hun er hver gang. 

♥ Snø. Nå når vi endelig har fått snø, så er det gøy å være ute både i barnehagen og hjemme. Solo syns det er kjekt med snø, og hun er så herlig når hun leker i den. Snø minner meg også om Bardufoss, hvor jeg var i førstegangstjeneste. Gode minner!

♥ Koselige kvelder med kjæresten og hunden. Om det så bare er å ligge på sofaen og ikke gjøre noen ting. Jeg setter like stor pris på de små øyeblikkene, som de store.

♥ Når barna i barnehagen sier "Jeg syns du er fin." Det varmer langt inni hjertet!

♥ Når kjæresten tuller med meg. Jeg får meg en like god latter hver gang, haha!

♥ Gjøre gode gjerninger for andre. Når jeg vet at jeg gjør noe bra for andre, og jeg vet de blir glade for det, da har jeg gjort det rette. Helt fantastisk følelse!

Håper dette var gøy å lese, jeg syns sånne innlegg er så koselige! 

En ny uke er i gang

 • 19.01.2016 - 22:06

God kveld!

I helgen ble det en liten tur ut på fredagen, som ble veldig gøy. Det var derimot ikke så gøy på lørdagen da jeg våknet på sofaen, alene og fullt påkledd, dårlig som bare det. Eneste jeg manglet var sko og jakke, så kunne jeg ha gått ut jeg, haha. Kjetil hadde også sovnet på sofaen den natten, men hadde våknet og gått og lagt seg tidligere den morgenen. Han hadde prøvd å vekke meg, haha. Det hadde ikke gått visstnok! Jeg gikk og la meg i sengen, og fikk en liten time søvn før mamma kom med Solo til oss. Jeg var ikke klar for en gira hund i hus da, nei. Lå omtrent på sofaen hele dagen, kvalm og i helt forferdelig form. Kjetils form var ikke den beste den heller, men han var i form nok til å gå tur med Solo ned til Sala Thai midt på dagen. Kinamat smakte ganske godt da, fordi jeg ikke hadde klart å spise eller drikke noe hele dagen. På kvelden kom en venn av oss på besøk, han var med oss ut på fredagen også. 

På søndag var vi først på en tur med Solo inn til hytta til farmor og farfar, før det var tid for Manchester United - Liverpool. Kjetil var meget nervøs før og i kampen, noe jeg skjønner godt. United har ikke spilt så veldig bra i det siste, noe de heller ikke gjorde i denne kampen. Det var ren flaks at de klarte et mål, men seier er seier, og vi slo Liverpool 1-0! Rooney var dagens reddende engel, som sendte oss i ledelsen etter 78 minutter. Helten ♥ Vi koste oss med god pinnekjøttmiddag etter kampen. Vi var hos foreldrene til Kjetil og så kampen, så derfor ble vi veldig glade når vi ble tilbudt middag etter kampen. Koselig slutt på helgen. 

Rooney, etter å ha scoret seiersmålet ♥

I går startet en ny arbeidsuke, og uken startet relativt rolig med innedag. Jeg trodde egentlig vi hadde turdag på mandagene også, men det er møtedag, så derfor er det innedag hver mandag. Vi har uteuke denne uken, og i dag var det tur til en av akebakkene i nærheten av barnehagen. Her ble det aking i full fart, men det ble brått endring i det når en av barna hoppet på et hopp som var der, og skadet seg. Det ble litt neseblod og slikt, som ikke var gøy. Heldigvis gikk det bra med barnet, og det var ingenting alvorlig. Når det skjedde, var det straks klart for lunsj, så da spiste vi og etter det ble ungene kalde. Vi bestemte oss for at det da var lurt å gå tilbake til barnehagen igjen. Der ble det lek, også hadde vi frukt og koste oss. Etter jobb i dag var jeg en tur på Kilden kjøpesenter, for å kjøpe bursdagsgave til Kjetil, moren til Kjetil og lillebroren min. Fant til Kjetil og moren hans, men til lillebroren min fant jeg gave på Europris. Når jeg kom hjem, så var ikke Kjetil ferdig på jobb enda, men når han kom hjem bestilte vi pizza fra Pizzakroken, og slappet av på sofaen. Noe vi enda gjør, hehe. I morgen har jeg senvakt, så jeg kan sove litt lenger, men jeg kommer sent hjem også. Moren til Kjetil har bursdag i morgen, så da blir det en tur ut der også. Det blir nok koselig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå blir det nok snart leggetid for oss, begge to er trøtte og slitne etter dagens arbeidsdag. Dere får ha en fin kveld, og en god natt når den tid kommer!

Q & A - 18 spørsmål og svar

 • 14.01.2016 - 17:44

God kveld! Nå har jeg svart på et Q & A til dere, slik at dere blir litt bedre kjent med meg. Jeg liker godt å lese slike på andre blogger, så da tenkte jeg at jeg like så godt kunne ha en slik på bloggen min også. Håper det faller i smak hos dere!

Hvor mange dyr har du hatt? Jeg har hatt 3 katter, den ene "har" jeg enda. Tigergutt heter han. Han bor oppe hos mamma og pappa, derfor er har i hermetegn. Han er hele familien sin. Solo har jeg også, min nydelige Jack Russel tispe. ♥

Hva tror folk om deg? Vil tro at de syns jeg er hyggelig, og gjerne syns jeg er snill. Det er hvertfall det jeg håper. Vet mamma og pappa syns jeg er utadvent, noe jeg virkelig kan si jeg er også. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker! 

Snorker du? Jepp, dette har jeg fått bekreftet av kjæresten litt for mange ganger, haha!

Er du en klemmer eller kysser? Begge! Jeg er en skikkelig kosejente, og har ingen problemer med å klemme noen jeg nesten nettopp har møtt. Kysse gjør jeg bare på kjæresten, men det hender at jeg gjerne kysser besteforeldrene mine på kinnene. Syns det er koselig jeg!

Hvordan svarer du på meldinger? Som regel alltid med smiley. Føler at det blir så surt hvis jeg ikke har det, haha. Blir som regel korte meldinger, av og til lengre, men det er som oftest hvis jeg skal forklare noe, eller er på reise og skal fortelle litt.

Antall timer søvn i natt? Mellom 6-8 timer.

Hvilke yrker har du vært innom? Butikkmedarbeider på Rimi og Europris, skolefotograf hos Fovea og vikar i barnehage, som jeg er nå.

Tror du på kjærlighet ved første blikk? Ja, jeg tror det kan skje. Jeg er av den romantiske typen da.

Hva hører du på akkurat nå? Oppvaskmaskinen, vaskemaskinen og TVen.


Når pleier du å legge deg om kveldene? Kommer an på hvor trøtt jeg er, men jeg pleier som regel å legge meg på likt med kjæresten, som er mellom kl 22-23 i ukedagene, og mellom 23-03 i helgene.

Favorittdrikke om morgenen? Melk eller juice. 

Hvilken film så du sist? Snikskytter, med Mark Wahlberg.

Nevn to ting vi kanskje ikke visste om deg? 1. Jeg har et høyt ønske om å jobbe som profesjonell fotograf, og det er en drøm å kunne starte opp mitt eget fotostudio. 2. Jeg er livredd for edderkopper. Det er slik at jeg kan hyle høyt om jeg har en i senga. 

Hvem er din aller beste venn? Jeg har flere som jeg kan si at er mine beste venner. Dette er venner jeg vet jeg kan ringe midt på natten, og de vil fremdeles ta telefonen. Disse er Edith, Therese, Embla, Caroline og Kamilla. Uansett om det er lenge siden vi har sett hverandre, så er det alltid som vi så hverandre i går når vi møtes. 

Hvem ringer du hver gang det er noe? Pappa. Han er min reddende engel i mange situasjoner. 

Nevn tre ting du vil gjøre i fremtiden? 1. Gifte meg 2. Jobbe som fotograf igjen. 3. Få meg hus/leilighet sammen med kjæresten.

Hva sto det på din seneste sms? "Vett ikkje, kjøre fra Sandnes nå" - Fra kjæresten.

Hvor var du sist på ferie? Manchester med kjæresten. ♥

Velkommen skal du være

 • 13.01.2016 - 18:52

Snøen har endelig meldt sin ankomst, og det er jo bare kjempekoselig! Vi fikk en forsmak natt til søndag, men det meste av den forsvant den natten igjen. Håper virkelig det bare kommer mer snø. I barnehagen i dag var vi i byen en tur. Vi var på biblioteket for å finne bøker om bjørner, siden vi har tema om Gullhår og de tre bjørnene. Etter biblioteket ble det lunsj, før vi gikk og matet duene i parken. Der fikk vi oss en god latter, og noen kule selfies med duene. Når vi kom til barnehagen igjen var resten av gjengen ute, så da ble det å ta av sekkene og gå ut i snøen med de andre. Vi lagte snømann og akte i bakkene vi har i barnehagen. Jeg hadde senvakt i dag, så jeg var i barnehagen helt til stengetid. Når jeg kom hjem, ble det middag før Kjetil og jeg tok en tur med Solo. Nå sitter vi bare og slapper av foran TVen.

Ha en fin kveld!

Omvisning på Old Trafford - del 2

 • 12.01.2016 - 08:30

God morgen!

Her er del 2 av omvisningen på Old Trafford. 

The Theatre of Dreams ♥

Omvisning på Old Trafford - del 1

 • 11.01.2016 - 18:08

God kveld!

Det ble litt andre prioriteringer enn blogging nå i helgen som var, derfor ble det heller bilder fra omvisningen på Old Trafford i dag. Dette blir del 1, så vil del 2 komme i morgen. Jeg har mange bilder å vise dere, så derfor ble det best å bare dele det opp litt. På den måten blir det ikke så altfor mange bilder i et innlegg, og da blir det lettere for dere som leser/ser på bildene. Jeg begynner med "Trophy Room", som vi var innom før selve omvisningen startet.

Here we go:

Jeg avslutter med et bilde som ble tatt av en fotograf inne på "Trophy Room". En historie til det bildet finner dere her. Håper dere liker å få et lite innblikk på museet til Manchester United. Merker at jeg har lyst til å reise tilbake når jeg ser disse bildene ♥

 

Turdager

 • 08.01.2016 - 18:52

God kveld!

I går på jobb var vi igjen ute på tur i skogen. Vi hadde med oss pinnebrøddeig som vi surret rundt pinner, og stekte på bålet. Det ble godt mottatt hos barna. Det eneste som var litt dumt i går, var at det var veldig kaldt, så barna begynte å fryse veldig på slutten. Heldigvis var de i godt humør igjen når vi kom tilbake til barnehagen. Da fikk barna kakao og vi koste oss med lek til de skulle hjem. Jeg laget også 39 ostesmørbrød som vi hadde på tur i dag.

I dag var vi også på tur i skogen, og det var heldigvis mildere temperaturer i dag. Barna lekte og koste seg skikkelig i dag. Ostesmørbrød og kakao ble godt mottatt, og ungene var glade og fornøyde. Det ble lek når vi kom tilbake til barnehagen også, heldigvis uten kalde barn. 

Nå slapper Kjetil og jeg av foran TVen, og jeg tror det blir planen resten av kvelden også. Jeg tenkte å se om jeg kan få begynt på Old Trafford bildeinnlegget denne helgen, så det kommer i løpet av helgen satser jeg på. Manchestervideoen er også i redigering nå, så jeg satser på å ha den ferdig til neste uke, gjerne tidligere. Vi får se!

Ha en fin kveld videre!

Back to reality

 • 06.01.2016 - 19:37

God kveld, alle sammen!

Siden sist jeg blogget, har vi kommet hjem fra Manchester, og uken kunne nok ha begynt litt bedre. På mandag da vi kom hjem, fikk vi bekreftet mistankene våre. Kjetil har jo vært dårlig siden lørdagskvelden, og jeg hadde mistanke om at han kunne ha fått lungebetennelse. Jeg hadde uheldigvis rett der.. På mandag ble det legevakta, og der fikk han heldigvis antibiotika for lungebetennelsen. Det var ikke gøy å måtte gå på jobb i går, når jeg visste at Kjetil lå hjemme med dårlig form. Nettene har ikke vært de letteste eller kjekkeste heller disse dagene. Ikke mye søvn på hverken ham eller meg. Huff.. Satser på at han blir bedre etter hvert, formen har bedret seg litt etter at han begynte på antibiotika da, så det er jo en kjempelettelse for oss begge. Ikke minst for meg, siden jeg går og er kjempebekymret på jobb. 

Ellers så har jeg jo kommet tilbake til rutinene på jobb. Jeg hadde visstnok skiftet navn fra Mailinn til Linda også i juleferien. En av barna i barnehagen hadde nok trodd at jeg het Linda, og snakket mye om meg i ferien til foreldrene, de måtte jo spørre om det var noen som het det i barnehagen. Det viste seg å være meg da, haha. Koselig det! I går på jobb var vi på tur i skogen og koste oss. Her letet vi etter bjørnespor, siden temaet vi har nå er "Gullhår og de tre bjørnene". Noen av barna fant også en "bjørnehule". Vi matet også fuglene på vei til en lekeplass vi skulle til etter skogen. 

I dag hadde jeg senvakt, og skulle ikke være i barnehagen før kl 09:00. Litt herlig å sove litt lenger om morgenen. Vi var på lekeplass og koste oss. Når vi kom tilbake i barngehagen var det ostesmørbrød som sto på menyen. Etter lunsjen var det lek og moro frem til barna ble hentet. Jeg hadde vakt til barnehagen stengte, så da ryddet jeg litt og lekte med de barna som ble hentet sist. Veldig rolig og fin avslutning på arbeidsdagen. Hentet en venninne på vei hjem, og kjørte henne hjem, før jeg kjørte hjem til leiligheten. Nå sitter vi bare og slapper av, vi har nettopp spist middag. Kjetil spiller FIFA 16, og jeg tenkte at jeg skulle begynne redigeringen av filmen fra Manchester. Jeg skal også få lagt bildeinnlegget fra Old Trafford i løpet av uken. 

Ha en fin kveld videre!

Dag 6 i Manchester

 • 03.01.2016 - 18:43

I går var vi klare for å ta taxi ut til Bishop Blaize rundt kl 10:00, og vi var på plass kl 10:30 på puben. Kampen begynte kl 15:00, så vi var i ganske god tid. Morsomt å se hvor fort det  fylles opp i en supporterpub. Når vi kom, så var det nesten ingen der, og når vi gikk så var det en ganske god del. Kampen var kjempespennende til siste slutt, og vi fikk SEIER! 2-1 vant Manchester United i går, og det var Martial og Rooney som stod for målene. Martial scorte kampens første mål, før Swansea kom med 1-1. Rooney var dagens helt, som reddet oss fra nok en katastrofal kamp. Herlig med seier!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var en del mer jenter på denne fotballkampen, i forhold til sist gang. Her er et fint eksempel på flotte fotballfruer ♥ Kjempekoselig å møte dere alle sammen! Det beste var jo at alle disse på bildene over er norske, hvor kult er ikke det?

Etter kampen tok vi banen hjem til hotellet, hvor planen egentlig var å stelle oss litt, før vi skulle ut å spise. Etterpå skulle vi møte et par vi hadde snakket med og stått med på puben, men så langt kom vi dessverre ikke. Kjetil var ikke helt i form etter kampen, og vi endte opp med at jeg fant nærmeste pizzasted og tok take away der. Det ble bare en avslappet kveld på rommet i stedet. 

I dag var det litt shopping som sto på planen, men siden Kjetil ikke er helt i form, så ble det ikke altfor mye med hjem i dag. Litt ble det jo såklart! Vi kjøpte også et par filmer, og ble akkurat ferdige med "Mission Impossible: Rogue Nation". Nå skal vi begynne å tenke litt på og stelle oss til i kveld, da er det middag på Rosso som står på planen. Vi har vært sammen i 6 måneder i dag, så det må jo feires på en fin måte ♥ Det er også tid for hjemreise i morgen, noe jeg syns er litt trist, men samtidig blir det kjekt å komme hjem til Solo også. Dette er ikke siste gang vi reiser til Manchester på nyttår hvertfall, det er både Kjetil og jeg enige i ♥ 

Dag 5 i Manchester

 • 02.01.2016 - 10:23

I går sov vi helt til klokken 12 på dagen. Ganske herlig å våkne av seg selv, og ikke en alarm akkurat denne morgenen. Kjente litt på hangover fra nyttårsfeiringen, men den gikk over utover dagen. Vi bestemte oss for å gå ut og ta en matbit, og endte opp på Bella Italia inne på shoppingssenteret. Vi hadde ingen planer om shopping denne dagen, siden vi hadde fått hørt at det meste var stengt 1. nyttårsdag. Det var altså helt feil. Masse butikker var åpne, så vi tok en liten kikkerunde, og Kjetil kjøpte seg to antrekk. Når vi kom tilbake til hotellet, ble det NCIS Los Angeles som rullet på pc-skjermen, før vi dusjet og stelte oss. Vi skulle jo som skrevet, se om vi kunne finne Wing´s, og vi fant restauranten, men de var dessverre fullbooket for kvelden. Da snudde vi mot Marked Street, og fant TGI Fridays i stedet. Her hadde Kjetil BBQ Ribs, og jeg hadde cheeseburger, som var litt for tørr, uheldigvis.. Fikk smake litt av Kjetil sine BBQ Ribs, og de var fantastisk gode og møre. Etter maten gikk vi til hotellet, hvor vi slappet av før vi la oss.

Lunsjen vår på Bella Italia.Nå må jeg komme meg i dusjen, vi skal snart komme oss til Old Traffords Bishop Blaize, hvor vi skal synge oss opp mot kamp. I dag spiller Manchester United mot Swansea, og i dag krysser vi alt som krysses kan for seier! Ha en fantastisk dag alle sammen!

Siste dag i 2015

 • 01.01.2016 - 18:58

God kveld!

Dag 4 i Manchester var veldig kjekk. Vi var på shopping omtrent hele dagen, nøt en god lunsj på Hard Rock Cafe og koste oss. Når kvelden nærmet seg, gikk vi til hotellet hvor vi slappet litt av og stelte oss. The Grill on New York Street ventet oss denne kvelden, og for en fantastisk matopplevelse det ble, nok en gang! Vi har vært utrolig heldige med matopplevelsene denne turen her altså, haha. Happy, happy! Når klokken nærmet seg 00:00 i går, gikk turen til Albert Square for å bli med på nedtellingen til det nye året. Da kloken slo 00:00 ble det et fyrverkerishow vi sent vil glemme. Helt fantasktisk gøy å få med seg. Både jeg og Kjetil har det på film, så det blir med i filmen fra Manchester. Gleder meg til å vise dere! 

Vi startet det nye året med et nyttårskyss, og en tur på Rosso, hvor du egentlig måtte ha invitasjon for å komme inn. Helt utrolig at vi faktisk kom inn, haha! Her ble det en drink og litt dansing før ferden gikk til hotellet. 

Albert Square, like før fyrverkeriet startet.

Nå har Kjetil akkurat dusjet, så nå må jeg hoppe i dusjen selv. Vi tenker å se om vi finner yndlingsrestauranten til Louis van Gaal, Wing´s. Hvem vet, kanskje sitter manageren der og spiser i kveld? Ha en fantastisk 1. januar videre, og godt nytt år!

 

Mailinn Goldhahn Aske

Jente på 23 år, som bor på Rennesøy sammen med kjæresten min og hunden vår Solo. Jeg er lærling i industrimekanikerfaget, og trives godt med det.

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no