Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

Home is where the heart is

 • 25.03.2017 - 12:56

Hei! Som jeg lovet dere i går, skal jeg nå vise frem de forskjellige småtingene som ble kjøpt på onsdag.- Puter & teppe fra Jysk -- Lysestaker fra Upstairs // Vaffeljern fra Net on Net // Servietter fra Nille // Rosendahl Dessertskåler fra Christiania Glassmagasin // Oppskriftsbok fra Norli -

Dessertskålene fra Rosendahl kjøpte vi til sammen 8 stk av, men tok bare to av de med på bildet. Vi er i hvertfall kjempefornøyde med kjøpene våre, og lysestakene fikk vi testet i går da vi hadde besøk av Ellen, Stian og Steinar. Vaffeljernet skal vi teste i dag, så det blir spennende å se om det virker bra og lager fine vafler. Satser på det! Planene for dagen er ikke mange, kjenner det blir litt godt å bare ikke gjøre noe også. Det er litt viktig det også en gang i blant.

Ha en fin lørdag alle sammen ♥

Lysere leilighet

 • 24.03.2017 - 14:47

Good fredag! Jeg vet det ble en bloggpause en gang til, men denne gangen tror jeg motivasjonen holdes oppe. Hvorfor? - tenker du kanskje, svaret mitt er enkelt. En oppfriskning i hjemmet! Vi har kjøpt oss litt nye møbler og interiør til leiligheten, og jeg er virkelig superfornøyd! Nytt spisebord er kommet til rette, med matchende stoler og et nytt sofabord. Disse kjøpte vi på onsdag, på Jysk. Bare se på disse herlighetene:

Både spisebordet, stolene og sofabordet har trebein, noe jeg syns er skikkelig fint. En annen ting som er utrolig bra, er at leiligheten har blitt så mye lysere etter vi fikk disse på plass. Helt herlig!Den boken jeg holder i, er vår splitter nye oppskriftsbok. Nå skal jeg skrive ned masse gode oppskrifter! Den ble også kjøpt på onsdag, sammen med et par andre ting. De skal jeg heller vise dere i et eget innlegg i løpet av helgen.Håper alle får en super start på helgen ♥

En effektiv dag

 • 17.11.2016 - 22:36

I dag har jeg vært skikkelig effektiv, og fått ryddet og vasket masse i leiligheten. Nå er både Kjetil og jeg superfornøyde med hvordan leiligheten ser ut, og da er det enda kjekkere å være hjemme. Det er alltid en god følelse når du føler du har fått noe ut av en fridag. Har ikke gjort så mye annet enn å vake og rydde, når Kjetil kom hjem var det tid for middag. Etter vi hadde spist har vi egentlig bare slappet av.Litt detaljer fra leiligheten vår. Jeg er så glad for at vi får bo her, er så fornøyd med hvordan vi har fått det! ♥

Snart ferdig med terrassen

 • 08.10.2016 - 14:57

I går ble Kjetil nesten ferdig med terrassen, og da måtte jeg slå til med en god middag til den flinke kjæresten min. ♥ Jeg lagte biff med fløtegratinerte poteter, brokkoli og bearnaisesaus til. Det smakte kjempegodt, og etter middagen lå vi på sofaen og koste oss med Mot i Brøstet på TVen. Tok en tidlig kveld, siden vi var såpass trøtte etter jobb.I dag har Kjetil vært med faren sin på hummerfiske, jeg har ryddet i leiligheten, K har jobbet mer med terrassen og nå er han og hjelper broren sin. Nå har vi endelig fått porten på plass, og Solo kan gå fritt. Det er skikkelig gøy! Nå føles det litt mer som en terrasse, og vi har endelig følelsen av litt mer "privatliv" og at dette faktisk er vårt helt eget. Helt fantastisk!Jeg skal selvfølgelig vise dere bedre bilder når alt er ferdig, mangler noen småting før vi kan si oss helt ferdige. Er enda litt usikkert om vi skal male den dette året, eller om vi rett og slett bare venter til neste år. Vi får se det litt an, rett og slett.

Nå skal jeg støvsuge og vaske litt i leiligheten, vi blogges enten senere i kveld eller i morgen. Ha en nydelig dag videre!

Terrasseoppussing

 • 06.10.2016 - 19:25

Dagen på jobb har vært veldig grei, siste dag på skolen jeg har vært på siden mandag. Har hatt en fin uke på jobb, men kjenner det skal bli godt med helg etter endt arbeidsdag i morgen. Når jeg kom hjem fra jobb, spiste jeg middag som Kjetil hadde laget til oss, før jeg hjalp han med å bære matriale til oppussing av terrassen. Han gikk i sving med det, og jeg tok meg en tur med Solo. Vi skal nemlig fikse terrassen slik at Solo kan slippes ut der, og vi kan ha døren oppe så mye vi vil, uten å være redd for at hun stikker av. Kjetil har kommet godt i gang, han er min flinke handymann ♥ Jeg er så utrolig heldig som har funnet meg en slik som han, han er virkelig verdens beste kjæreste!Jeg gleder meg til å vise dere mer av oppussingen, etterhvert som ting kommer på plass. Dere skal selvfølgelig få se før og etter bilder også, når terrassen er helt ferdig. Jeg er kjempefornøyd til nå, og gleder meg veldig mye til å se hva Kjetil får til videre. Han er så flink!! ♥

Snart helg dere, bare en arbeidsdag igjen, dette klarer vi. Nyt torsdagskvelden, vi blogges mer i morgen! :-)

Leilighetstour

 • 12.09.2016 - 18:02

Hei! Nå er det en god stund siden jeg skrev noe her inne, og derfor ville jeg starte opp med en leilighetstour som jeg har lovet dere. 


Håper dere liker videoen!

Et lite innblikk i vårt nye hjem

 • 11.08.2016 - 16:44

Heisann! 

Jeg har dessverre ikke mulighet til å lage leilighetstour helt enda. Vet jeg lovte dere det i dag eller i morgen, men slik blir det altså ikke. Det ble litt forsinkelser på badet, han som skulle hjelpe oss med sokkellister kunne ikke komme i går. Han kommer derimot i dag, og det gjør forhåpentligvis faren til Kjetil også. Han skal få listene i taket, og listene rundt døren på plass. Krysser fingrene! Jeg vil gjerne at leiligheten skal være helt klar, før jeg eventuelt lager en video hvor jeg viser dere hvordan leiligheten ser ut. Der det er litt dårlige nyheter, er det alltid noen gode også! Jeg har tatt litt bilder fra kjøkkenet og stua, som jeg kan vise dere. 


TV-kroken vår. Her blir det nok litt endringer.


Litt av det fine kjøkkenet vårt. Jeg er så fornøyd med det!


Detalj fra kjøkkenet. Skiltet er kjøpt på Kremmerhuset.


Detalj fra sofaen. Putene er kjøpt på Bohus.

Jeg gleder meg til alt er ferdig, og jeg kan vise dere leiligheten skikkelig. Tenkte derfor det var gøy for dere å se litt nå hvertfall, mer kommer i leilighetsvideoen. Ellers gleder jeg meg til helg, selv om jeg har hatt fri hele uken. Vi skal på Sildajazz i Haugesund i morgen, sammen med et vennepar. Det blir buss til Haugesund, siden vi skal overnatte i båten deres. Deretter det blir buss hjem igjen midt på dagen på lørdagen. På lørdagskvelden er det tid for feiring nummer to av mamma, da blir det krabbefest. På tirsdag var vi på Egon og hadde herlig bursdagsmiddag, kjempekoselig! På søndag spiller Manchester United sin første Premier Legue kamp, det blir spennende. De skal spille borte mot Bournemouth, og vi krysser fingrene for seier. Dette har jeg på følelsen av at blir en superbra helg, måtte jeg bare ha rett. 

Dere får ha en super torsdag videre, flotte lesere!

Vi overtar i dag

 • 26.07.2016 - 10:51

Denne tirsdagen har vi ventet på i det som føles som en evighet. I dag overtar vi vår flotte leilighet, og vi kan endelig starte med oppussingen. Senere i dag er vi offisielt leilighetseiere! Før den tid skal vi kjøpe maleutstyr og maling, slik at vi bare kan starte oppussingen med en gang vi blir alene i leiligheten. Tenkte jeg kunne vise dere litt flere sneakpeeks av hvordan leiligheten ser ut, so here we go.


En del av stuen vår.


Litt av badet - dette skal pusses opp, så det vil ikke se slik ut om noen uker.


En del av terassen - vi har ganske stor terasse, som vi gleder oss til å ta i bruk.

Ved å se på disse bildene, gleder jeg meg bare mer og mer til senere i dag. Dette blir så spennende!

En ventedag

 • 25.07.2016 - 19:18

God mandagskveld, alle sammen!

I dag er en typisk ventedag, men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves! I dag har Kjetil og jeg fått kjøpt oss ny sofa og ny TV til leiligheten. Grunnen til at vi har kjøpt oss ny TV, er fordi vi planlegger å ha en på soverommet og en i stuen. Valget av sofa ble lettere enn vi trodde, da vi fant en kjempefin lys grå. Tok med bilde av den under her.Bildet er lånt fra Bohus sin nettside, dere finner direktelink ved å trykke her.

Vi har også fått pakket ned mesteparten av kjøkkentingene, og vasket i nesten alle skap på kjøkkenet. I morgen er den store dagen, vi overtar endelig vår fine leilighet!!! Dette blir så bra, og en annen ting som er bra, er at jeg har kjøpt den sammen med drømmemannen min ♥♥ Jeg er så lykkelig, og slik livet mitt er akkurat nå, ville jeg ikke byttet bort mot noen ting. ♥ 

Nå blir det Olsenbanden som snurrer på skjermen her hjemme, og bare kose oss skikkelig i hverandres selskap. Ha en super kveld videre!

Sneakpeek av leiligheten

 • 28.06.2016 - 08:00

Her kommer en liten sneakpeek av leiligheten, som jeg skrev at dere skulle få. 26. juli overtar vi, og jeg gleder meg sånn til forberedelsene og flyttingen! Endelig får vi oss noe eget, jeg har leid leiligheten vi bor i nå, i snart 2 år. Kjetil har ikke leid like lenge, men vi er begge enige i at et blir bra å heller eie, i stedet for å leie.


Dette rommet skal bli kontor/gjesterom.


Her skal spisebordet vår stå, hvertfall det vi planlegger. Inntil veggen vil vi sette et skap, hvor vi skal ha litt finere glass i.


Dette er fra soverommet vårt - med inngang til bod.


Litt av terassen vår.

Det er mye som gjenstår å få gjort, vi skal nemlig pusse opp leiligheten. Det blir spennende å se resultatet av det vi skal gjøre. Listene på alle rom skal males, badet skal pusses skikkelig opp og alle møblene våre skal jo inn. Jeg gleder meg sånn til å flytte inn her i august en gang!

Eie, ikke leie

 • 20.06.2016 - 22:50

Eie, ikke leie... Eie, ikke leie... WHAT?! Det har ikke gått skikkelig opp for meg enda, men Kjetil og jeg har blitt leilighetseiere!!! Vi har vært i budrunde fra kl 18-20:15 i dag, og det har vært skikkelig nervepirrende.. Gleden var STOR da vi fant ut at vi hadde fått den, mormor og morfar var også skikkelig glade på våre vegne. Vi var nemlig nede hos de, når vi fikk nyheten, siden morfar hjalp oss med bud. Når vi kom hjem sprettet vi champagnen, og koste oss skikkelig. Det er vel lov på en annerledes mandag? Det er helt herlig! Det var gledestårer, mange glade telefoner og meldinger og ikke minst, noen skikkelig glade leilighetseiere! Blåmandag, hva er det? Her er det GLADMANDAG!!!!!!!Dere skal selvfølgelig få følge oss på ferden, vi skal pusse litt opp i den nye leiligheten og vi overtar først neste måned. Før det er det mye kjekt som skjer, som bursdagsfeiring og reise til Kreta! Under to uker igjen nå, det gledes ♥

Mailinn Goldhahn Aske

Jente på 23 år, som bor på Rennesøy sammen med kjæresten min og hunden vår Solo. Jeg er lærling i industrimekanikerfaget, og trives godt med det.

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no