Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

En nydelig morgen

 • 08.05.2016 - 09:30

Nå har jeg snart vært våken en time, og da jeg så ut vinduet før jeg gikk ut fra soverommet...blå himmel og strålende sol ♥ Solo prøvde seg på å få meg opp klokken 06:00 i dag, men da sa jeg klart og tydelig ifra at det gikk ikke, haha. Heldigvis sovnet både hun og jeg igjen, og våknet igjen rundt kl 08:30. Det var et bedre tidspunkt å våkne på. Når vi stod opp, var kun faren til Kjetil oppe. Nå har moren hans også våknet, så nå mangler vi bare Kjetil. Blir nok klargjøring av frokost nå, vil jeg tro.

Ønsker dere en nydelig søndag, fine lesere!

En opplevelsesrik dag

 • 07.05.2016 - 18:55

Hei fine lesere!

Etter sist oppdatering har vi vært ute på en av holmene utfor Kvitsøy på båttur. Vi har utforsket litt, og sett skarv, skarveegg, sel og havørn. Vi sto også oppe i et lite "tårn", hvor det var helt nydelig utsikt. Holmen vi var på heter Heglane, og det var så fint der ute. Jens Ola, faren til Kjetil, sa han skulle ta oss med en fin plass, og det hadde han virkelig rett i. Etter båtturen slappet vi litt av, før litt arbeid gjensto å bli ferdig. Nå er vi snart ferdige med alt som skulle gjøres, Kjetil er snart ferdig med siste rest. Grillen er fyrt opp, og badestampen er klar til bading etterhvert, 40 grader er det oppi nå. Herlig!

Nå begynner middagen å bli ferdig, ha en strålende lørdagskveld!

Et hei fra Kvitsøy

 • 07.05.2016 - 12:44

Vi har kommet godt i gang med en solfylt lørdag, og shortsen er også kommet på. Jeg og Kjetil har vært borte på butikken en tur, og pantet på tidenes tregeste pantemaskin. Fikk oss en god latter, og koste oss med is i båten tilbake til hytta. Solo har også løpt fritt i hele dag, bortsett fra når Kjetil og jeg var på butikken. Nå fyres det i stampen, og vaskes på terrassen. Jeg så det som min mulighet til å få ut et raskt blogginnlegg til dere. Solo ligger på fanget mitt og tar seg en liten timeout. Det tar på med mye aktivitet for en liten hund. Hun har lekt med ball og kost seg masse. Det er ikke ofte hun kan løpe såpass fritt, hjemme er det altfor mye hun kan bli påkjørt av eller løpe etter dessverre.. Nå skal vi nyte dagen, og kose oss videre her ute. Ha en fin dag!Favorittene mine ♥♥

Tilbake til hytteidyllen...

 • 06.05.2016 - 19:42

...men ett kamera fattigere. Vi satt på med faren til Kjetil i båten på vei ut til hytta, og det ble noen høye bølger. Mistenker at kameraet kan ha blitt ødelagt der, kjipt er det jo, men slik er det noen ganger. Nå har vi nettopp vært ute for å finne Solo, som fikk gå fritt ute. Hun hadde fått øye på en saueflokk, og satt fart etter de. Hun gjorde heldigvis ikke noe galt mot sauene, de fikk seg bare et realt sjokk tror jeg. Huff og huff.. Ellers har jeg hatt senvakt på jobb, men dagen har gått utrolig fort. Vi koste oss med deilig pizza til lunsj, og etter lunsjen var vi ute helt til stengetid. Når jeg kom hjem, ble det en raskt dusj, litt pakking og avgårde til hytta. Vi har fått god sheperds pie og sjokoladekake, og nå slapper moren til Kjetil og jeg av, mens mennene er ute og koker krabbe.

To fine, idylliske bilder som oppsummerer fine dager på hytta ♥ Det øverste er tatt i går, det nederst er tatt i dag.

We´re home again

 • 05.05.2016 - 21:18

En fridag går mot slutten.. Vi er dessverre hjemme fra hytta igjen, på grunn av at det er jobbedag i morgen. Skulle virkelig ønske vi kunne vært på hytta helt til søndag, det hadde vært så mye kjekkere. Jaja, kan ikke alltid få det slik en vil. Dumt at Kristi himmelfartsdag kom på en torsdag i år, og ikke en fredag. Vi har jobbet ute, og slappet av inne i dag. Moren til Kjetil og jeg tok ut hagemøbler, og mennene tok seg av et ødelagt gjerde. Solo har også badet i sjøen i dag, da hun lekte med en ball som kom i strandkanten. Hadde dessverre ikke kameraet med meg ut da, men hun bader nok ved flere anledninger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idyllisk og nydelig sted.. Skal heldigvis tilbake i morgen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Handymannen min ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lille bebbis ♥

Det er senvakt som står på planen for morgendagens jobbdag, og vi reiser til hytta etter det. Gleder meg veldig til å komme tilbake igjen, merket at jeg slappet av på en helt annen måte enn jeg gjør hjemme. Det er hytteidyll det ♥

Kristi himmelfartsdag

 • 05.05.2016 - 12:09

For en herlig morgen det har vært. Solo vekket meg kl 08:15, da gikk jeg ut med henne. Kunne heldigvis gå å legge meg litt til, og lå i sengen og slappet av til kl 09. Da bestemte jeg meg for å ta en god dusj, og se om noen andre var våkne. Etter at jeg var ferdig i dusjen, hadde faren til Kjetil våknet. Jeg gikk opp på rommet til Kjetil og meg for å se om han var våken også, og det var han. Når han hadde tatt seg en dusj, laget vi til frokost og da våknet moren til K også. Det var en herlig frokost, og etter på har vi egentlig tatt livet ganske med ro. Kjetil og faren er ute og jobber litt nå, tenkte jeg skulle ta med meg Solo ut en tur å se om jeg kan hjelpe til litt jeg og. Merker på Solo at hun vil ut, går rundt og tripper, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favorittene ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lille bamsen min ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En som matet måkene med brød tidligere, da ble det ganske mange som samlet seg rundt han, kan du vel si..

Nå må jeg ta med meg den utålmodige hunden min ut, haha. Vi blogges, fine lesere!

Hytteidyll

 • 04.05.2016 - 20:08

God onsdagskveld!

Nå har vi akkurat ankommet hytta til Kjetil og familien, sammen med foreldrene hans. Jeg er helt forelsket i plassen, og er kjempeglad i å være her. Du kommer vekk fra kjas og mas, og får slappet av litt. Senvakten på jobb gikk veldig bra, og egentlig har dagen gått ganske fort.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var jeg hjemme fra jobb med feber, derfor ble det heller ikke noe blogging. Var heldigvis bedre når jeg våknet i dag, da var det ikke et spørsmål om å gå på jobb engang. Ville ikke vært syk i dag, da kunne jeg ikke reist til hytteparadiset vi er i nå. Love, love, love it! Nå skal vi spise, ha en fin kveld videre!

Mailinn Goldhahn Aske

Jente på 23 år, som bor på Rennesøy sammen med kjæresten min og hunden vår Solo. Jeg er lærling i industrimekanikerfaget, og trives godt med det.

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no