Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

En fin lille-lørdag

 • 09.08.2017 - 18:31

Dagen i dag har vært så fin! Humøret har vært på topp hele arbeidsdagen, på tross av at jeg våknet opp ganske trøtt i morges. Jeg har jobbet med en ventil ganske selvstendig i dag, samtidig som jeg har jobbet sammen med en kollega. Det ble noe midt i mellom selvstendig og i team det, hehe. Jeg har rett og slett bare kost meg, og det føles helt fantastisk når det er slik!Etter jobb gikk jeg en tur innom mamma og pappa for å snakke litt med pappa, hvor også onkelen min var innom. Det var koselig å bare snakke litt, om alt og ingenting egentlig. Deretter kjørte jeg til butikken, hvor jeg handlet inn litt forskjellig. Vi trengte noen ting til i morgen, da får vi nemlig besøk av Hedda og Mikal på grilling og kos. Nå er planen å rydde litt og få leiligheten fin til morgendagens besøk.På butikken kjøpte jeg også disse nydelige blomstene, jeg syns det er veldig koselig med nye blomster i leiligheten - det frisker skikkelig opp! Det kom også med en gjest med den ene blomsterbuketten, en liten grønn larve. Den slapp vi ut i hagen, sånn at han kan finne seg noe annet godt å tygge på.I dag fyller verdens beste mamma - gratulerer så mye med dagen ♥
Nå er det tid for å få ryddet litt, ha en nydelig onsdagskveld!

Fordeler og ulemper med hund

 • 06.08.2017 - 19:32

FORDELER:

Hunden din er alltid glad for å se deg - enten du har vært borte i noen timer eller noen minutter. Dette er veldig koselig syns jeg, fordi om jeg er den første som kommer hjem fra jobb, møter Solo meg med en logrende hale hver gang.

En god turvenn - Med hund i hus, er det en selvfølge at denne må luftes. Det som er så fint, er jo at hunden alltid vil være med på tur. Solo blir helt gira hver gang jeg spør om vi skal på tur, haha.

♥ Du er aldri alene - Hvis Kjetil jobber overtid, eller er ute av huset av andre grunner, er jeg aldri alene. Solo er alltid hjemme hun, med mindre hun blir passet på av noen. Syns det er koselig med hund i hus, fordi da har du noen å være med hele tiden.


En venn for livet - En hund får en plass i hjertet ditt, og du har alltid en plass i hundens hjerte. Mamma og pappa forteller oss at Solo lengter etter oss, hvis vi er ute og reiser og de passer henne. Dette er både fint og trist på samme tid, fordi da vet jeg at hun savner oss og er glad i oss. Jeg savner alltid hun også ute på reise, og jeg har blitt veldig glad i henne på disse to årene jeg har hatt henne.

♥ Gledesspreder - Har du en dårlig dag, kan du være sikker på at hunden din muntrer deg opp. Solo har så mange rare lyder og sitte/liggestillinger, som bare smelter hjertet mitt.
ULEMPER:

× Hundepass - Om Kjetil og jeg skal ut å reise eller overnatte hos noen eller lignende, må vi alltid spørre noen om de kan passe Solo. Hvis ingen kan passe henne, kan vi heller ikke reise/overnatte. Dette er litt dumt til tider, men som regel har vi alltid noen snille som kan stille opp.

× Tur uansett vær - Dette punktet kommer både på fordeler og ulemper, for om det er skikkelig ruskevær ute, da har hverken jeg eller Kjetil særlig lyst til å gå tur, haha. Tror faktisk ikke Solo heller er altfor glad i det, hehe.

×
Kloklipping - Dette er noe Solo HATER, for å si det mildt. Det er en kamp hver gang, og jeg tror jeg har klippet klørne hennes to-tre ganger på to år. Jeg må alltid til dyrlege for å legge henne i narkose, slik at hun får en skikkelig kloklipp. Dette prøver vi å utbedre nå da, med å prøve og klippe klørne hennes selv. Det er ingen enkel jobb, men øvelse gjør mester.

× Ødelegge leker - De aller fleste lekene vi har kjøpt ila disse to årene, har gått tapt, haha. Vi har funnet noen leker nå de siste månedene, som har overlevd lenger enn 1 dag. Noen av de har hun faktisk hatt i noen måneder nå, og det er ny rekord!

Min mann kan

 • 04.08.2017 - 18:15

Kjetil har virkelig stått på de siste dagene, og lagt stein utenfor leiligheten vår. Det blir utrolig fint, og jeg gleder meg til å vise dere det helt ferdige resultatet om noen uker. Han ble ferdig med å legge selve steinen i dag, men det gjenstår fortsatt noen småting, slik at vi får det 100 % slik vi har sett det for oss.For å si det slik, etter han var ferdig, måtte han sitte med hendene i grønnsåpevann pga vannblemmer på fingrene. Huff, det skal ikke være lett å legge stein, men han er kjempestolt av seg selv - og jeg er kjempestolt av han! ♥ Han har en utrolig stå på vilje, og gir seg ikke med det første. Han får til det han vil, og jeg er så glad for at han fikk til dette. Det ble virkelig kjempefint utenfor, og vi er utrolig fornøyde begge to!


En fornøyd, men sliten arbeidskar ♥

Siden det er fredag, skal det bestilles pizza nå. Jeg vet om en som gleder seg til det ♥ Nå er det endelig helg, nyt fredagen folkens!

Tilbake til hverdagen igjen

 • 01.08.2017 - 19:23

God mandagskveld, som jeg egentlig har mest lyst å skrive. Det er jo faktisk allerede tirsdagskveld, men jeg har hatt mandagsfølelse i hele dag, haha. Det var så godt å komme tilbake på jobb igjen i dag! Jeg merket at jeg har savnet den fine arbeidsplassen min, og det er skikkelig positivt egentlig. Håper bare den følelsen der er tilstedet hver gang jeg er borte fra jobb. Det var kjekt å se mange av kollegaene mine igjen, og få oppdatert hverandre litt på hvordan livet har vært siden sist. Når jeg kom hjem fra jobb, slappet jeg litt av før jeg startet på middagen. Når Kjetil kom hjem etter å ha hjulpet søsteren sin med flytting, fikk vi laget ferdig middagen. Han hadde nemlig med seg koteletter hjem, så i dag ble det koteletter med poteter og gulerøtter i ovnen. Det smakte veldig godt, så det er nok ikke siste gang vi lager det!

Etter middagen tok vi oss en handletur, siden vi trengte litt forskjellig både av mat og drikke. Nå er kjøleskapet fyllt opp for en ny uke, og det er alltid en god følelse. Planen min nå er å få støvsugd leiligheten, samt få ryddet litt, slik at det ser litt bedre ut her inne. Kjetil er ute og legger stein utenfor leiligheten, sammen med broren sin, så da kan jeg være flink å rydde inne.

Ønsker dere alle en fin kveld videre!

Rolig kosekveld

 • 04.06.2017 - 10:15

I går kveld var vi hos Kamilla og Chris, som jeg nevnte i forrige bloggpost. Det ble en kjempekoselig kveld, hvor vi spiste både krabbe og reker, og hadde brownies med is til dessert. Når vi var ferdige å spise, ville Kjetil og Chris se kampen mellom Real Madrid og Juventus, mens Kamilla og jeg ville se film. Det endte opp med at vi ble enige om å dele oss. Så vi jentene satt i stua og så filmen "Black Swan", og gutta satt nede på "kinorommet" deres og fulgte med på kampen. Når kampen var ferdig og filmen var slutt, satt vi og snakket litt, før Kjetil og jeg tok turen hjem igjen. Det ble rett i seng på oss (jeg forhåndsskrev dette blogginnlegget før jeg la meg), siden vi skulle opp tidlig på grunn av at vi skal i dåp i dag.Nå skal vi snart avgårde til kirken, og jeg gleder meg veldig. Syns både dåp, konfirmasjon og brylluper er så koselig å få lov til å være med på. Dette blir nok en bra dag, og humøret mitt er virkelig på topp! Håper deres dag blir like bra, vi blogges senere i dag!

Gladmandag

 • 29.05.2017 - 18:28

Det er så rart med mandager nå for tiden. En skulle tro at med jobb og styr tidlig på morgenen, ville en bare gå å legge seg igjen. Jeg ser derimot fram til mandagene nå for tiden, og storkoser meg straks jeg kommer på jobb. Møter på trøtte kollegaer, som møter deg med et hyggelig "God morgen!" og går kanskje og tar deg en kaffe, før dagens gjøremål begynner. Hvem skulle trodd at dette var noe for meg? Industrimekaniker, du liksom. Jeg hadde ikke trodd på det, om noen hadde sagt til meg at det var det jeg skulle bli. Jeg tror fortsatt ikke helt på det, for å være ærlig. Jeg svever enda litt på den rosa skyen, jeg er enda i lykkerus. Det eneste som henger litt over meg i disse dager, er matteeksamen som er på onsdag. I skrivende stund tar jeg meg en liten pause fra mattebøkene, slik at jeg kan svippe innom her å slippe ut noen tanker. Måtte bare eksamen gå bra, for alt annet går jo så bra for tiden.Nå må jeg tilbake til lesingen og oppgaveløsingen - ha en fin mandagskveld videre!

Vaffelmorgen

 • 26.03.2017 - 12:52

I dag startet vi dagen vår med nystekte vafler, og vaffeljernet vårt virket kjempebra! Noen av de ble litt lyse, men de smakte heldigvis godt de også. Nå skal vi straks avgårde til mamma og pappa, for å sitte på med lillebroren min ut til middag sammen med familien på mamma sin side. Det blir nok koselig alltid gøy å se familie du ikke får sett så ofte som du gjerne skulle ønsket.Da må jeg gå å gjøre siste finish, før vi kjører. Vi blogges senere, ha en fin dag!

Torsdagsblues

 • 16.03.2017 - 09:35

God morgen, folkens! For øyeblikket sitter jeg og jobber litt med matten på skolen. Vi er akkurat ferdige med timene, men jeg får ikke tid til å dra hjem før jeg skal på jobb på Dolly. Planen min er å sitte her til rundt kl 10-10:15, før jeg kjører avgårde til jobb. Greit å være flink skoleelev også en gang i blant, hehe. Vi har om annen- og tredjegradsfunksjoner for øyeblikket, noe jeg heldigvis begynner å forstå litt bedre. Forsto egentlig ingenting i starten, men det har bedret seg mye etter timene vi akkurat har hatt.Nå blir det litt mer jobbing, før arbeidslivet kaller. Ha en fortsatt super torsdag, så blogges vi når jeg er hjemme fra jobb! :-)

Handywoman

 • 14.02.2017 - 18:31Min Valentines Day startet med en matteprøve på Sonans, som jeg faktisk fikk 3+ på. Håpet vel egentlig på en 4er, men jeg klager ikke. Det betyr bare at jeg må jobbe på, for å nå målet mitt. Det kunne vært verre, jeg kunne strøket eller fått en 2er, hehe. Nok matteprat for nå. Etter skolen kjørte jeg hjem og hentet Solo, før vi tok turen til pappa.- It´s time to be a handywoman -Vi spiste ostesmørbrød til lunsj, før vi gikk ut for å sage greiner og kutte de opp. Solo nøt livet, siden hun fikk løpe rundt fritt på området. Hun måtte ha på genser, siden det var litt kaldt for henne. Hun løp mye rundt, så hun holdt heldigvis varmen. Hun fikk også sitte i traktoren litt å følge med.Jeg har hvertfall fått svettet litt, og hjulpet til i samme slengen. Jeg har både saget litt, og båret mye greiner inn i greinkutteren. Følte meg skikkelig handy, og hadde det veldig gøy sammen med pappa.

Nå sitter vi og ser på Castle og bare koser oss, håper alle får en fin Valentinskveld ♥

Michael Kors

 • 12.02.2017 - 23:17Som jeg skrev i forrige blogginnlegg, skulle jeg vise dere min nye lommebok fra Michael Kors. Jeg er så utrolig fornøyd med den, og Kjetil er så utrolig snill med meg. Lommeboken er i samme farge og mønster som vesken jeg har fra MK. Det jeg liker med den er at den har en egen mobillomme, og god plass til kort. Reimen på utsiden er perfekt til å ha rundt hånden, når du er ute på byen eller ute og handler. Den er kjøpt på Høyer i Stavanger. I´m one happy girl!Nå sitter vi og ser på Castle, etter å ha vært hos mamma og pappa frem til Farmen Kjendis var ferdig. Det var så sykt gøy at Lothepus vant, det var vel fortjent. Han er helt rå!

Adidas love

 • 12.02.2017 - 16:36

Hei! Det ble litt stille på bloggen i går, rett og slett fordi blogglysten ikke var helt til stede. Den er heldigvis tilbake i dag, så da blir det ett nytt blogginnlegg her. Det ble en rolig morgen på hotellet, med god frokost og avslapning, før vi sjekket ut. Kjetil var virkelig verdens snilleste, som kjøpte meg en Michael Kors lommebok som jeg har ønsket meg leenge. Den tenkte jeg at jeg skulle vise dere i et eget innlegg litt senere i dag. Jeg er superfornøyd og superglad i hvertfall, haha. Ellers tok vi en tur til Kvadrat, hvor vi gikk rundt og så litt. Jeg fant endelig en Adidasgenser jeg har sett etter en god stund nå, i slikt hettegenserstoff, med striper ned langs armene. Så den kjøpte vi også, hehe.Etter vi hadde sett oss ferdige på Kvadrat, tok vi turen innom Plantasjen og kjøpte oss litt nye planter til hjemmet. Endte opp med litt forskjellig, og vi er fornøyde med kjøpene. Når vi var på vei hjem, tok vi turen innom Randaberg for å handle inn middag, og litt diverse dagligvarer vi trengte til neste uke. Når vi kom hjem, kom vi på at vi hadde glemt å kjøpe med oss "Mouthgard Challenge" spillet hjem. Da tok jeg turen ut til Tastasenteret og fikk kjøpt det, så det ble litt prøving i går kveld, og vi holdt på å le oss i hjel. Kjetil og jeg har planer om å kanskje lage en video, der vi prøver oss på dette mot hverandre, så det kan bli spennende.Planen for kvelden i går var jo egentlig å ha vorsh med noen venner hos oss, også skulle vi videre på Vassendgutane konsert. Det ble dessverre avlyst, siden Kjetil ikke har vært helt i form de siste dagene. Da er det ikke vits å risikere noe som helst. Vi tok heller en rolig kveld, med god middag og deretter serie på pcen i senga med litt snop og kos. Herlig å ikke våkne med skallebank og dårlig form i dag kjenner jeg! Vi har nettopp kommet hjem fra foreldrene til Kjetil, hvor vi var innom med blomster i anledning morsdag. Der fikk vi lapper, og satt og snakket om alt mulig i et par timer. Nå er planen å se litt mer serie her i stua, vi kjøpte oss Castle når vi var i byen på fredag, og den serien er både spennende og morsom. Jeg er hektet etter to episoder, haha.Adidasgenseren er forresten fra Urban, og jeg er så glad for at jeg endelig har fått tak en slik genser! Adidas love ♥

Tuesday blues

 • 07.02.2017 - 17:28

I mattentimene i dag, gikk det veldig fint. Vi begynte på et nytt kapittel som handlet om statistikk (median, variasjonsbredde osv), og det følte jeg at jeg fikk grei kontroll på. Etter skolen var ferdig, kjørte jeg hjem og ryddet litt i leiligheten, før det var klart for å være vikar i gym på skolen. Når jeg var ferdig der, var det hjem å rydde litt mer, før Kjetil kom hjem og det ble middag. Nå slapper vi bare av på sofaen, og litt senere skal vi en liten tur til foreldrene mine på besøk. Ellers er det ikke så mye mer som står på planen denne tirsdagen.

I got myself a braid

 • 06.02.2017 - 20:59

I dag har jeg vært med Edith på Madla Amfi, vi gikk litt rundt og så i butikker og hadde lunsj på Big Bite. Etter vi hadde vært sammen, hadde jeg en frisørtime hos mamma på Tjensvoll Hårdesign. Som dere ser på bildene over, trengte håret mitt få en skikkelig runde med farging og stussing, også var mamma så snill at hun laget en kjempefin flette på meg etterpå.

I samme slengen fikk jeg fikset brynene mine, mamma vokset og farget de. Jeg syns resultatet ble kjempefint! Jeg følte meg skikkelig fin når jeg gikk fra salongen, og jeg syns det er like kjekt hver gang jeg er innom salongen til mamma. Det er så god stemning, og bare helt supert.

Nå slapper vi bare av, jeg tenkte å gjøre litt matte før Farmen Kjendis begynner. I morgen er det atter en ny mattetime, og da gjelder det å være klar.
Vi blogges!

Rett fra jobb til fest

 • 05.02.2017 - 14:49

Heisann! Det ble ingen oppdatering på bloggen i går, dessverre. Tiden gikk rett og slett fra meg både før og etter jobb, fordi når jobbdagen var ferdig, skulle vi i 20 års dag. Jeg har gått og trodd at dette skulle være en overraskelsesfest, men det ble ikke det allikevel. Det fant jeg ut i går kveld, så det er derfor jeg ikke har nevnt noe om festen på bloggen før nå. Jobbdagen som sjåfør gikk kjempefint, og ikke minst raskt. Følte bare tiden fløy avgårde, og før jeg visste ordet av det, var det tid for å gå hjem. Når jeg kom hjem spiste Kjetil og jeg pizza som jeg hadde med hjem, og jeg stelte meg litt, før det bar avgårde på fest. Det var en utrolig koselig kveld, og i følge Hedda, som var bursdagsbarnet, var det en utrolig vellykket feiring. Det er alltid gøy å høre, og selv om det ikke ble overraskelsesfest, hadde vi det utrolig gøy. Vertene hadde disket opp med både jellyshots, muffins og brownies, og stått på. Vi gikk vel hjem i rundt ett tiden, etter å ha vært der siden ca 19:15, så det bar rett i seng når vi kom hjem.

 

Selfie // Mikal og meg :-)

Nå skal jeg pusse tennene, før jeg skal kjøre til jobb. I dag er jeg kokk, og det blir nok bra. Ha en fin søndag, folkens!

Jobb, jobb og mere jobb

 • 03.02.2017 - 22:53

I dag var egentlig ganske lik som i går, sett bort ifra at jeg var sjåfør på jobb og ikke kokk. Jeg hadde også en kortere vakt enn i går, men timene fløy avgårde like raskt som i går. Det har vært to fine jobbkvelder, og jeg har kost meg masse på jobb. Når jeg kom hjem ble det reker og blåskjell, som min fine kjæreste hadde kjøpt inn. Det smakte helt fantastisk, men jeg merker at jeg har en liten vei igjen å gå på å like blåskjell. Syns det smaker greit, men jeg får gjøre som jeg gjorde med vin, (drikke) spise det til jeg liker det. Det funket med vin, og da håper jeg at det funker med blåskjell også!

I morgen har jeg dagvakt som sjåfør, så det blir spennende. Min første dagvakt i en helg, kjenner at jeg gleder meg veldig. Det blir nok en litt sen oppdatering i morgen også, hvis jeg ikke klarer å oppdatere dere før jeg går på jobb.Ha en fin fredag alle sammen!

Workmode on

 • 02.02.2017 - 15:08

Heisann! Jeg har egentlig ikke altfor mye å melde om herfra, annet enn at jeg har vært på matteundervisning. Når jeg kom hjem, tok jeg meg en dusj og sminket meg, før jeg bare slappet av med Gossip Girl på skjermen. Nå er jeg klar for å kjøre avgårde til jobb på Dolly Dimples, og jobbe som kokk. Har på følelsen av at det blir en bra jobbkveld, så da satser jeg på det.Ha en fin torsdag alle sammen!

Hello February

 • 01.02.2017 - 19:32

Da er det allerede en ny måned, og januar har egentlig bare flydd avgårde. Det har skjedd en del i den første månenden i 2017:


 

♥ Vi startet året med tidenes nyttårsfest, med mange av våre fantastiske venner.

♥ Kjetil og jeg hadde jubileum, vi hadde vært sammen i 1,5 år den 3. januar.

♥ Vi har vært på weekendtur til Barcelona med Kamilla og Chris.

♥ Kjetil og Chris var heldige og greide å få billetter til Barcelonakamp.

♥ Vi har feiret bursdagen til lillebroren min på Egon.

♥ Vi arrangerte vårt første familieselskap her hjemme når Kjetil fylte år, som ble veldig vellykket.

♥ På månedens siste dag var vi på dyreklinikk for første gang med Solo. Vi har en lokal dyrlege her også (som vi vanligvis pleier å bruke), men han er litt mer på større dyr enn små, tror jeg.I februar har vi litt planlagt allerede, Kjetil og jeg skal ta i bruk bursdagsgaven hans fra meg, hotellopphold for to. Vi skal også kanskje på konserten til Vassendgutane på Finnøy, men ellers er det ikke altfor mye som skjer. Det blir spennende å se om det vil komme mer på planen vår, det håper jeg egentlig også!

    


- Målene mine for februar -

♥ Blogge minst en gang per dag.

♥ Stå opp i god tid før jeg skal ta bussen til mattetimene.

♥ Være flink til å gjøre oppgavene vi får tildelt i matten.

♥ Gjøre bursdagsgaven til Kjetil fin for han, slik han gjorde for meg med julengaven min i januar.

   
Bildene er lånt fra pinterest.

Velkommen skal du være februar, måtte du bli like fin som januar var ♥

Besøk hos smådyrklinikk

 • 31.01.2017 - 19:54

Når jeg kom hjem fra jobb i dag, slappet jeg bare av til Kjetil kom hjem. Solo har en byll nede ved halepartiet, som har vært der siden før helga, som hun slikker mye på. Når Kjetil kom hjem, ble vi enige om å bestille time til henne på Hafrsfjord Smådyrklinikk. Vi var veldig heldige, vi fikk time med en gang, så fra vi ringte til vi var på klinikken tok det bare 1 time. Her fikk vi god hjelp av en hyggelig jente, som taklet at Solo virkelig var skikkelig stresset og nervøs. Vi fikk beskjed at vi bare skal følge med byllen, og rense den hver dag. Hvis den ikke har gått bort innen 10-14 dager, eller at hun plages mye av den, skal vi heller komme inn igjen. Tok med en krage til henne også, slik at hvis hun slikker mye på det, kan vi ta på henne den. Håper vi slipper å bruke den, men må man, så må man.Her i huset er det Deadline Day nå for Kjetil sin del. Det er den store overgangsdagen, som er 2 ganger i året. Dagen der klubbene kan kjøpe eller selge spillere for siste gang før august igjen (troor det blir august hvertfall). Da er det overgang igjen. Ikke at jeg forstår hvorfor det bare skal være to ganger i året, men en kan ikke forstå absolutt alt alltid.. Det er kjekt hvis laget du heier på gjør noe stort, men ellers er det ikke så veldig interessant.. Kjetil sitter klistret til skjermen, og jeg tenker at jeg må finne på noe, jeg vet bare ikke hva enda. Jeg får sitte å tenke litt, så får jeg se hva jeg bestemmer meg for å gjøre.Håper alle får en fin tirsdagskveld ♥

School´s up

 • 31.01.2017 - 11:27

God formiddag! Nå sitter jeg klar til å være vikar i gym på skolen jeg jobber på. I dag gikk matten ganske så greit syns jeg, vi begynte på et nytt kapittel, og jeg forsto det faktisk ganske bra. Tenker det blir litt jobbing med matte enten i kveld, eller i morgen kveld etter jobb, slik at jeg kommer skikkelig inn i det vi holder på med.

Nå må jeg løpe hvis jeg skal rekke jobb, vi blogges senere, flotte lesere!

Krepsmandag

 • 30.01.2017 - 20:45

Humøret er heldigvis bedre siden sist blogginnlegg, det hjalp med kjæreste, god mat og avslapning. I dag ble det kreps med poteter og hvit saus, og det smakte veldig godt en ellers grå mandag. Jeg har også gjort litt matte, som jeg heldigvis begynner å forstå mer av. Syns faktisk matten er litt gøy når jeg får det til, så det er positivt! Skal på skolen i morgen, så derfor måtte jeg få gjort de siste leksene før morgendagen. Ellers skal jeg faktisk jobbe som vikar også i morgen, da er det gym som står på planen. Gym var faktisk et av mine favorittfag på skolen, så det har jeg alltid likt. Nå kommer jeg til å begynne og bable, så avslutter her jeg, hehe.

Håper alle får en fin mandagskveld!

Not every day is a good day

 • 30.01.2017 - 15:58

Hei dere! Humøret mitt er for øyeblikket helt på bunn, etter det vi kan kategorisere som en kaotisk dag. Ble vekket av melding fra skolen jeg jobber som vikar på, at jeg skulle jobbe i dag, noe jeg helt hadde glemt. Var på skolen ca en halvtime etter at jeg hadde blitt vekket, så det gikk heldigvis greit. Ble mer kaos når jeg kom inn i klassen jeg skulle ha, og derfra føler jeg egentlig jeg har gått litt på autopilot. Når jeg kom hjem sank jeg bare ned i sofaen, og her har jeg sittet i en time nå. Skulle nok ha begynt på middag og gjort den klar til Kjetil kommer hjem, men lysten er helt på bunn. Jeg kjenner at dette har vært en blåmandag, men kanskje det er på tide å snu denne blåmandagen til en godmandag i stedet? Jeg må nesten bare prøve!Nå må jeg nok sette poteter på kok, samt å finne oppskrift på hvit saus. Vi blogges senere!

Søndag

 • 29.01.2017 - 20:34

God søndagskveld. Nå er det ikke lenge siden vi kom hjem fra foreldrene til Kjetil, hvor vi har vært på herlig pinnekjøttmiddag. Her fikk vi også med oss håndballfinalen mellom Norge og Frankrike, hvor Norge måtte se seg slått av franskmennene. Slik er det noen ganger, men vi fikk sølv da. Det er en god prestasjon det også! Nå ser vi Farmen Kjendis, og bare lader opp til en ny uke.

Jeg har laget en ny Facebookside for bloggen, om du ønsker å få oppdateringer på når jeg legger ut innlegg, kan du følge den HER

Weekendmode

 • 28.01.2017 - 12:31

Hei! Jeg har vært veldig fram og tilbake om jeg skulle komme tilbake til bloggingen, eller om jeg rett og slett skulle avslutte hele bloggen. Hadde ikke slettet bloggen da, bare sluttet å skrive. Håper bloggleden har kommet litt tilbake nå, kanskje det bare har vært en litt dårlig periode i livet mitt for tiden. Har begynt med litt vanskeligere kapitler i matten, og jeg er redd at den 5´eren jeg så sårt trenger er et langt stykke unna for øyeblikket. Må nok bare klare å ha motivasjonen oppe, så klarer jeg det kanskje likevel!Siden sist har Kjetil hatt bursdag, og da hadde vi et kjempekoselig familieselskap hjemme her hos oss. Han fikk mye fint, og av meg så fikk han en morgenkåpe, et brunt belte og en natt på hotell. I februar skal vi kose oss fra en fredag til lørdag på hotell i Stavanger. Gleder meg allerede, og han gleder seg også. Han ble kjempeglad for gaven, selv om beltet måtte byttes. Det fikset jeg i går heldigvis, så jeg håper at han kanskje vil gå med det i dag. Han skal ut med jobben, og jeg skal til pappa for å hjelpe han litt. Vi skal kose oss med pizza, og få litt far-datter tid.Syns det er så herlig med frihelg, og jeg merker jeg setter litt ekstra pris på det nå som jeg jobber annenhver helg. Neste helg er det jobbehelg igjen, og da skal jeg faktisk jobbe "langhelg". Fra torsdag-søndag, men det vil jeg tro går kjempefint. Nå skal jeg rydde litt i bilen, slik at den ser fin ut til jeg skal kjøre Kjetil og sjefen litt senere i dag.Kjetil har også fått seg sin egen blogg siden sist, sjekk den gjerne ut her!

Første steg på vei mot drømmen

 • 17.01.2017 - 18:02

I dag hadde jeg min aller første skoledag på Sonans. Jeg er superfornøyd, og selv om jeg var supernervøs og gruet meg litt i går, så forsvant det i det sekundet jeg gikk inn i klasserommet. Vi har startet fra scratch, og jeg elsker det. Jeg satt ikke som et spørsmålstegn etter timene, men heller som ei som virkelig forsto alt som stod på tavla i dag. Helt fantastisk følelse! Læreren var kjempeflink, og nå går jeg bare og gleder meg til torsdag. Allerede etter første time, sitter jeg med følelsen at dette blir verdt det.Håper alle får en fin tirsdagskveld!

Reisefeber

 • 11.01.2017 - 20:31

I morgen er den store reisedagen, og Barcelona er destinasjonen. Det blir så utrolig bra, og jeg gleder meg utrolig mye! Pakkingen har vi såvidt kommet i gang med, men nå snurrer Farmen Kjendis, så det må vi få med oss før pakkingen fortsetter. Ellers i dag har jeg vært på jobb på skolen, og det var like gøy i dag. Når jeg kom hjem ryddet jeg litt, og slappet av. Når Kjetil kom hjem, slappet vi av litt, før vi kjørte til mamma og pappa og spiste middag.Det blir så spennende å komme til en helt ny by i morgen, jeg har aldri vært i Barcelona før. Det er skikkelig gøy at Kjetil valgte Barcelona som reisemål, det er en by jeg har hatt lyst til å reise til. Nå går det i oppfyllelse i morgen, og reisefeberen bare stiger og stiger. Måtte tiden til vi er på flyplassen gå fort!Håper alle får en fin onsdagskveld!

Just another day goes by

 • 10.01.2017 - 19:18

Jeg har sovet i 4 timer i natt, og det merkes for å si det sånn. Jeg fikk rett og slett ikke sove i går, og for å være helt ærlig, vet jeg ikke hvorfor. Jeg lå og tenkte på alt mulig, men søvnen lot vente på seg. I dag har jeg vært vikarlærer i 7. klasse, noe som bare har vært gøy. Fikk kjempegod kontakt med de aller fleste elevene, og vi har bare hatt det morsomt i hver eneste time. Jeg fikk høre at de ville ha meg som lærer resten av året, og at jeg måtte begynne som lærer på ungdomsskolen, slik at de kunne ha meg der. Sånt varmer virkelig hjertet mitt, og drømmen om å bli lærer blir bare større og større. Det skal sies at jeg var litt kul på enkelte områder, hvor jeg kanskje burde vært litt strengere, men er du vikar, så er du vikar. Nå må dere ikke tro at jeg ikke fikk elevene til å jobbe, for jeg syns de var veldig flinke til å jobbe med oppgavene jeg ga dem. En fantastisk kjekk dag på jobb, som jeg med glede hadde gjentatt i morgen, i overmorgen og gjerne resten av skoleåret.Etter jobb ville pappa ha hjelp til å legge ut litt forskjellige annonser på Finn. Så da kjørte jeg innom, og hjalp han med å ta bilder og legge ut de forskjellige tingene for salg. Etter vi hadde ordnet det, gikk vi inn og satt og snakket om mye forskjellig. Vi så også litt "Alle elsker Raymond", før jeg tok turen hjemover. På vei hjem gikk jeg innom butikken, og handlet dagens middag, før jeg kom hjem til en hoppende, glad Solo. Luftet henne, og har egentlig ikke gjort så mye siden jeg kom hjem. Jeg er så utrolig trøtt, men vurderer om jeg skal begynne å pakke til vi skal reise. Eventuelt rydde litt i leiligheten. Usikker på hva jeg helst bør gjøre og hva jeg faktisk vil gjøre, haha.Det ble visst tur med Solo, hun bestemte for meg. Hun vil ut, da bør vi gå ut, hehe. Ha en fin kveld videre!

Rolig start på lørdagen

 • 07.01.2017 - 13:45

I dag ble Kjetil og jeg vekket av Solo, som hadde veldig lyst til å gå på tur. Når vi spurte "Ska me gå på tur?" med litt "babystemme", hoppet hun rundt og logret med halen, haha. En stykk lykkelig hund i morges, med andre ord. Vi bestemte oss for å gå ned til butikken, der jeg ventet ute med Solo, mens Kjetil gikk inn og handlet frokost og middag for i dag og i morgen. Når vi kom hjem, hadde vi ferske rundstykker med godt pålegg som Kjetil hadde kjøpt til oss. Ellers har vi bare slappet av, og tatt noen bilder til bloggen. Når "fotografen" min er hjemme, da må det utnyttes, hehe. Nå ser vi United kamp, og jeg skal begynne på middagen straks. Blir tidlig middag på oss i dag, siden jeg skal jobbe kveld på Dolly Dimple´s i dag også.

Håper alle får en strålende lørdag!

Første jobbfredag

 • 06.01.2017 - 21:04

Det ble en travel dag på jobb, men med gode kollegaer og godt humør, så gikk det veldig fint. I dag ble det ikke noe kjøring for min del, siden jeg jobbet som ekstrasjåfør ved behov. Det ble mer behov for meg i restauranten, hvor jeg både lagte og serverte pizza. Fikk prøvd meg i kassen, og fikk mer erfaring der. Alt i alt en veldig kjekk kveld på jobb.

Nå har jeg akkurat kommet meg i koseklærne, og skal finne meg noe mat. Det blir bare avslapping i kveld, sammen med mine kjære her hjemme. Håper alle får en fin fredagskveld videre.

Jobbhelg

 • 06.01.2017 - 13:15

Denne helgen har jeg min første jobbhelg på Dolly Dimple´s. I dag har jeg sjåførvakt, og jeg håper det går litt bedre enn forrige gang jeg var sjåfør, haha. Da kjørte jeg meg litt vill, for å si det sånn. Pizzaen kom fram, men det kunne gått bedre. Ellers har jeg ikke gjort så altfor mye i dag, gått morgentur med Solo, fått stelt meg og gjort et forsøk på å ta ned juletreet. Vi har plastjuletre, og da er det noen skruer på foten som holder treet fast, disse har blitt skrudd så hardt fast at jeg rett og slett ikke fikk de opp. Kjetil får bare fikse det når han kommer hjem, hehe. Nå skal jeg spise litt, og gå tur med Solo, før det bærer avgårde på jobb.Ønsker alle som har helg, og ikke har helg, en riktig god fredag!

Fått svarene jeg ville

 • 05.01.2017 - 18:57

I dag kom jeg meg innom både Universitetet i Stavanger og Sonans. Det viser seg at jeg blir nødt til å gå 1. året på barnehagelærer på nytt, men at jeg slipper det jeg har bestått på det året tidligere. Jeg spurte også om det gikk an å undervise fra 1.-4. klasse hvis du gikk det studiet, og det var visst ikke helt sikkert lenger. Derfor har jeg vel egentlig bare bestemt meg for at den planen, den blir min plan B, hvis lærerstudiet ikke skulle bli aktuelt. Jeg var også innom Sonans, og nå vet jeg hvordan timeplanen min ser ut og hvilken bok jeg trenger. Veldig greit å vite det nå, slik at jeg blir klar til skolestart 16. januar.Når jeg kom hjem, gikk jeg en tur med Solo. Vi traff på en av våre andre nabohunder og eieren, og da ble det litt lek mellom de. De var visst omtrent like gamle, Solo var litt yngre enn naboens hund. De koste seg hvertfall masse der de løp rundt, og jeg fikk snakke litt med naboen. To fluer i en smekk, hehe. Kjekt å sosialisere både Solo og meg litt.Jeg har laget hjemmelaget pizza i dag, med hjemmelaget bunn for en gangs skyld. Tidligere har jeg bare kjøpt bunn på butikken, men i dag bestemte jeg meg for å lage egen. Den ble godt mottatt her hjemme, så det vil jeg nok fortsette å gjøre. Nå sitter vi mette og gode i sofaen, og ser på hockey. Blir bare en rolig og avslappende kosekveld i dag, siden jeg skal jobbe kveld hele helgen. Skal jobbe både som kokk og sjåfør, så det blir spennende. Min første jobbhelg uten å være på opplæring, krysser fingrene for at det går bra.Håper alle får en fin torsdagskveld!

Når du minst venter det

 • 04.01.2017 - 14:06

Hei fra sofaen. Her ligger jeg og har klart å pådratt meg et eller annet virus. Hodet mitt dunker og magen min er ikke helt med i dag. Det er så utrolig typisk min flaks, slike ting kommer når du minst venter det.. Våkna opp med tungt hode og en kvalme jeg ikke ville ha i morges. Kvalmen har roet seg etter at jeg fikk ned litt cola og noe chips. Er det noe jeg har lært, så er det at salt funker på kvalme. Kjenner fortsatt at magen ikke er helt på topp, men forhåpentligvis er jeg frisk igjen så fort som mulig!Solo og jeg har akkurat sett ferdig "Love Actually", og nå tenkte jeg at det var på tide med dagens første blogginnlegg. Kvelden i går var koselig, og vi avsluttet med en tur med Solo sammen, og noen episoder av "Mot i Brøstet" i sengen, før vi tok kvelden.

Håper dere får en bedre onsdag enn det jeg har, så blogges vi senere!

En forfriskende tur

 • 03.01.2017 - 14:36

Nå sitter jeg i sofaen og bare slapper av. For en liten time siden, kom Solo og jeg inn fra en tur til "Pilå". Været var ikke så aller verst på turen opp, men turen ned derimot.. Det regnet masse, og i tillegg til vinden, så var ikke det særlig gøy. Heldigvis hadde både jeg og Solo på oss regntøy, så vi ble ikke altfor våte. På toppen der "Pilå" er, var det skikkelig forfriskende. Vi tok noen bilder, før vi satte kursen hjem igjen. Det bar rett i dusjen når vi kom hjem, og nå har vi begge på kosetøyet. Solo var så kald da hun hadde dusjet, derfor tok jeg på henne genseren hennes, og da sluttet hun å fryse. Nå ligger hun sammenkrøllet på sofaputene våre, og slapper godt av. Jeg skal snart rydde litt på kjøkkenet, før jeg begynner på middagen, tenker jeg. Gleder meg til Kjetil kommer hjem, det skal bli så koselig å feire jubileumet vårt.

Ha en fin dag videre, folkens!

En rolig dag

 • 02.01.2017 - 19:10

I dag har det ikke skjedd altfor mye, jeg har bare vært hjemme. Når Kjetil kom hjem, fikk vi besøk av Ørjan. Vi har kost oss med taco og sitter nå og følger med på Manchester United mot West Ham. Det har altså vært en rimelig rolig dag, og det har egentlig bare vært ganske herlig. Nå gir Solo meg tegn på at hun kunne trenge en luftetur, så da skal jeg legge fra meg pcen, og ta en tur med henne og Ørjan. Kjetil er oppe og hjelper broren med en vaskemaskin, så blir det 2. omgang av kampen når vi er inne igjen.

Julegaver og kontraktsignering

 • 13.12.2016 - 18:19

God tirsdagskveld. Jeg har skikkelig mandagsfølelse i dag, men det er kanskje fordi jeg var på julegaveshopping med Edith og Embla i går. Vi koste oss på Madla Amfi med gaveshopping og lunsj, før vi tok en tur til Kilden. Der skulle jeg signere kontrakt med Dolly Dimple´s, så nå er jeg offisielt ansatt. Dette er så spennende, og jeg skal på opplæring allerede i morgen! Da skal jeg få lære meg å lage pizza, og sikkert få litt opplæring i kassen. Jeg gleder meg så utrolig mye, det føles helt fantastisk!I dag har jeg hjulpet farmor og farfar litt, de måtte en tur ut på Expert. Vi var også en tur på IKEA også, for å spise litt lunsj og farmor og farfar fikk handlet litt som de trengte. Ellers fikk jeg handlet de siste julegavene Kjetil og jeg manglet, med det samme vi var på veien, så det føles bra. Når jeg kom hjem, hadde Kjetil nettopp kommet hjem. Vi spiste middag, og tok en tur ned på butikken med Solo, før vi bare tar en rolig kveld. Vi skal se Norge spille mot Ungarn snart, og vi håper på norsk seier.


Syns dette bildet av Solo er så søtt, tok det på søndag ♥

Håper dere får en fin kveld - og ikke minst, HEIA NORGE!

Bildene som ikke kom på bloggen #2

 • 11.12.2016 - 10:53

Jeg har sett litt gjennom bildene som har blitt tatt den siste tiden, og funnet noen bilder som egentlig ikke skulle finne sin vei ut på bloggen. Syns slike blogginnlegg på andres blogger er så gøy, så da kjører jeg på med et sånn innlegg i dag.


Viktig å fikse på håret mellom bildene..
Når du skal prøve å ta bilde til julekortet, og hunden ikke vil se inn i kameraet..


Når hunden absolutt skal slikke deg i fjeset, når dere skal ta bilder sammen..
"Du kan skru av blitzen på kameraet, Kjetil."


Mister balansen der ja..

En god morgen

 • 10.12.2016 - 12:34

Formen er heldigvis bedre enn i går, og jeg startet dagen min med en god joggetur og litt styrkeøvelser når jeg kom hjem. Tok meg en herlig dusj, før jeg satte i gang å lage frokost til Kjetil. Han ble vekket med frokost på senga i dag, og det satte han pris på. Etter frokosten har vi slappet litt av, og satt opp to hyller. En på gjesterommet, og en på soverommet. Planen nå er å ta en tur til foreldrene til Kjetil, for å få litt oppskrifter på diverse julekaker. Vi skal også gi fra oss noen av julekortene som ligger klare her i stuen. Etterpå skal vi handle inn ingrediensene til de forskjellige julekakene, hvertfall det vi eventuelt mangler. I dag blir det julebaking i heimen, noe som blir skikkelig koselig! Da kommer nok julestemningen for fullt.Da skal jeg gå å stelle meg litt, før vi kjører avgårde. Håper dere får en fin dag!

Not every day is superday

 • 09.12.2016 - 20:30

I dag er ikke en like fantastisk dag. Jeg ble spurt om å jobbe på skolen, og takket glad og fornøyd ja til det. Formen var ikke helt på topp, men jeg ville allikevel gi det et forsøk. Var på skolen i to skoletimer, før hodet sa stopp. Jeg måtte bare innse nederlag, og få rumpa mi hjemover igjen. Da jeg kom hjem, ble det paracet og soving på sofaen. Sovnet av i 1-1,5 timer, før jeg ble vekket av Solo som bjeffet på en hund utenfor. Formen føltes litt bedre, men jeg holdt sofaen til jeg visste at det ikke var lenge til Kjetil kom hjem. Begynte på taco, og var nesten ferdig når Kjetil kom hjem. Fikk heldigvis i meg litt mat, og formen var grei. Hodet mitt er ikke helt med meg enda kjenner jeg, men vi har egentlig bare slappet av på sofaen med litt serie på skjermen. Nå sitter jeg på sofaen, mens Kjetil sorterer glasskorksamlingen sin. Altså korker fra glassflasker. Han har et proskjekt på gang, men jeg har ingen anelse om hva det er enda, haha. Planen hans i dag er hvertfall å finne ut hvor mange han har av hver sort, og det kan fort bli mange av hver.Håper at formen er bedre i morgen i hvertfall. Nå blir det snart Norge mot Russland som ruller på TV-skjermen vår, dette blir spennende! Håper alle får en fin fredagskveld ♥

En fantastisk fin dag

 • 08.12.2016 - 22:13

Denne dagen altså. Den har vært helt fantastisk! Det er lykkerus i hodet mitt, og lykkerus i heimen. Jeg ble spurt om å jobbe på skolen i dag, så der var jeg i de 3 siste skoletimene. Etter jobb hadde jeg avtalt med pappa at jeg skulle klippe håret hans. Det var også da jeg oppdaget den fantastiske nyheten, hehe. Når jeg kom hjem, var Kjetil akkurat kommet hjem, og vi bestemte oss for å ta en tur til byen. Der spiste vi god middag på Egon, for å feire at jeg fikk jobben, før vi handlet mange av julegavene til både familie og venner. Herlig å ha noen av de i boks allerede nå. Planen vår er å ta resten av gavene neste uke. Det er så koselig å handle julegaver, og vi ble veldig fornøyde med de vi har kjøpt inn til nå hvertfall. Når vi kom hjem, slappet vi av litt, før vi pakket inn gavene. Nå sitter vi og ser håndballkampen mellom Sverige og Serbia, og det heies vel litt på naboene våre i den kampen.

Edit: Kampen ble akkurat ferdig rett etter at jeg publiserte dette blogginnlegget, men den endte 30-30.Ha en fortsatt fin kveld, flotte lesere ♥

En skikkelig gladnyhet

 • 08.12.2016 - 19:55

God kveld! Det ble visst en sen oppdatering i dag også, men dagen har gått litt i ett. Dette blogginnlegget har en gladnyhet med seg, og det er at JEG FIKK JOBBEN!!! Jeg som var tidenes nervevrak både før og under intervjuet, klarte faktisk å få jobben. Jeg er så lykkelig i dag! Egentlig så hadde jeg forventet å få svar neste uke, men da jeg sjekket mailen min når jeg var innom pappa tidligere, lå den der. Jeg hoppet av glede å ga pappa en god klem, og ringte Kjetil med en gang, haha. Jeg er så utrolig glad, og stolt av meg selv! Jeg skal inn å skrive under kontrakt på mandag, så det blir veldig spennende. Jeg skal begynne å jobbe hos Dolly Dimple´s, så det blir et helt nytt felt, men jeg gleder meg noe helt enormt! Wiii!!

Hvordan følte jeg intervjuet gikk?

 • 07.12.2016 - 20:25

Jeg har vært et nervevrak fra jeg våkna til klokken 16:40 i dag. Som dere vet, var det intervju i dag, og jeg skulle møte kl 16:15. Før det var jeg en tur på salongen til mamma, for å vokse øyenbrynene mine. Jeg hang der noen timer, før jeg kjørte der jeg skulle møte. I en time gikk jeg rundt og var kjempenervøs inne på senteret, fikk i meg litt mat, og rett før kl 16:15 møtte jeg opp for å la meg intervjue av daglig leder. Hun var veldig hyggelig, og intervjuet var veldig hyggelig. Jeg følte at det gikk bra, og nå gjenstår det egentlig bare å se om hun er enig. Svaret får jeg neste uke, så nå krysser jeg alt som krysses kan, for at jeg er så heldig at jeg får jobb.Jeg skal på intervju!!!

 • 06.12.2016 - 10:26

På søndag søkte jeg på to jobber til, og i går fikk jeg tidenes gladnyhet: Jeg ble spurt om jeg ville komme på intervju til den ene!! Dette blir så spennende, og ikke minst nervepirrende, fordi jeg virkelig trenger denne jobben. Jeg både gleder og gruer meg for intervjuet, men slik er jeg alltid. Når jeg kommer på intervju er jeg som regel veldig nervøs, men jeg er nok ikke den eneste som har det slik. Jeg skal på intervju i morgen, men jeg forteller dere mer om hvilken jobb det er, når jeg vet om jeg får jobben eller ikke. Jeg krysser alt som krysses kan, for at dette skal gå bra. Jeg skal i hvertfall gjøre mitt beste, mer kan jeg ikke gjøre.


Dette tok jeg når jeg var i Kristiansand, men jeg syns det passet godt til innlegget :-)

Ha en flott tirsdag, folkens!
 

Ny uke, nye muligheter

 • 05.12.2016 - 09:05

God morgen! Jeg har vært fraværende her litt for lenge nå, og for å være helt ærlig, så har ikke motivasjonen til å blogge vært der. Det har vært en helt grei uke, men noen dager var bedre enn andre. Nå er det heldigvis en ny uke, og den bringer med seg nye muligheter. Jeg har ikke gjort altfor mye til nå, har sendt Kjetil avgårde på jobb og gått tur med Solo. Det ble ikke jobb på meg i dag, så da er planen å gjøre litt forskjellige ting. Pante flasker, rydde litt hjemme, muligens besøke farmor og farfar og litt slike ting. Tenkte også jeg kunne dele noen bilder jeg ikke postet forrige søndag. Da var vi nemlig sammen med Kamilla og Chris både på lørdag og søndag. På lørdagen var vi ute og spiste herlig sjømat på Fisketorget (jeg smakte faktisk blåskjell for første gang!!), spilte bowling og var ute på byen sammen, og på søndag var det ølbrygging og trening som stod i fokus. Guttene brygga, mens jentene fikk seg en god treningsøkt. Etter alt var ferdig spiste vi tacograteng som Kamilla disket opp, og den smakte helt nydelig!

Kjetil ble så inspirert av ølbryggingen, at han bestilte seg et ølbryggingssett hjem den dagen, haha. Det blir spennende å smake på ølen når den er ferdig, og se om den smaker godt. Jeg gleder meg! Når jeg ser tilbake på disse bildene, vil jeg gå litt tilbake i tid og ha en slik herlig søndag nok en gang. Den søndagen ville jeg ikke at skulle ta slutt, for vi hadde det så koselig sammen. Elsker når det er slik, og når du har slike fantastiske dager og fantastiske venner ♥

Ønsker dere alle en nydelig start på en ny uke!

Klar for en ny dag

 • 25.11.2016 - 10:38

I dette øyeblikk sitter jeg og spiser frokost, og skal snart ta fatt på dagens gjøremål. Rydding av leiligheten står for tur, noe jeg gleder meg til å få gjort. Jeg har også et spennende blogginnlegg på gang, som jeg har sett mange andre bloggere ha. Har aldri prøvd det selv, men tenkte at i dag, da skal jeg også prøve det. Har allerede startet bildeknipsingen til det, og gleder meg til å poste innlegget i kveld.


Solo i farta på morgenturen i dag.

Ha en fin fredag, folkens - vi blogges senere!

Videoblogg på vei

 • 24.11.2016 - 16:43

Dere vet den "Smink deg uten speil, på 5 minutter" videochallengen? Den har jeg gjort til dere i dag, eller jeg blir nødt til å spille den inn på nytt, siden kameraet mitt gikk tomt for strøm midt i innspillingen. Nå er kameraet på lading, og jeg gleder meg til å vise dere challengen senere i dag! Jobbjakten gikk som forventet, alle de tre butikkene jeg var innom, hadde ingen ledige stillinger akkurat nå. Leverte inn både en åpen søknad og CVen min, slik at de kan kontakte meg hvis de skulle ønske meg som ansatt. Jeg må nok skrive noen flere søknader i morgen, å levere rundt til forskjellige butikker, men da har jeg i det minste prøvd. Var innom farmor og farfar i den nye leiligheten deres en tur, og de begynner heldigvis å komme i orden. Det har vært mye flyttestyr de siste ukene, så nå tror jeg de er glade for å ha kommet seg inn. De virket veldig fornøyde med ny tilværelse, og ingenting er bedre enn det!Jeg var også innom bilverkstedet på Mosterøy, for å høre hva prisen for ødelagt vindusheis er. Det er så dyrt med bil, og enda dyrere blir det når du i tillegg klarer å skrape borti med bilen din i fronten. Huff, det blir en dyr taksering, og jeg gleder meg ikke til å få e-posten med hvor mye det faktisk kommer på.. Sånn ellers er alt greit. Har ikke gjort så mye når jeg kom hjem, egentlig. Planen var å rydde og vaske leiligheten, men det tror jeg heller at jeg gjør i morgen. Da frister det kanskje litt mer enn i dag, hehe.

Ut på jobbjakt

 • 24.11.2016 - 10:20

Er det en ting jeg har merket med å bli førstegangseier, så er det at det ikke alltid er billig. Jeg må derfor ut på jabbjakt i dag, og jeg har skrevet søknader til tre forskjellige butikker. Jeg har jo allerede en jobb, men som tilkallingsvikar vet du aldri helt når du får jobbe. Til nå denne uken, har jeg ikke jobbet noen ting, mens andre uker har jeg jobbet fullt. Det er jo slik det er, og i og med at jeg begynner på skole i januar, må jeg nesten ha en jobb hvor jeg kan jobbe en kveld og to i uken. Eventuelt noen lørdager i måneden. Det blir spennende å se om jeg får levere de åpne søknadene jeg har skrevet. Det hadde jo vært kjekt å få en liten ekstrajobb ved siden av.Jeg krysser det som krysses kan, for at jeg kanskje får meg en deltidsjobb i løpet av desember måned. Nå skal jeg ta en dusj, før jeg kjører avgårde. Wish me luck!

En god start

 • 19.11.2016 - 13:29

Det siste døgnet har jeg opplevd mye støtte fra både venner og familie, etter blogginnlegget mitt i går. Det betyr så utrolig mye for meg, jeg har så mange fine mennesker i livet mitt ♥ I dag startet dagen med en god frokost, som Kjetil stelte i stand. Grove rundstykker med masse godt pålegg. Rundstykkene kjøpte vi ferske i går, og de smakte kjempegodt. Etter frokosten tok jeg meg en joggetur med Solo, og noen treningsøvelser når jeg kom hjem fra joggeturen. Helt herlig! Tok meg en lang dusj etter på, og nå slapper jeg av på sofaen. Tok noen bilder av hvordan kroppen min ser ut nå, og planen er at om en måned skal jeg ta nye bilder av hvordan den ser ut da. Jeg skal dele resultatet med dere, men enn så lenge venter jeg med å dele de bildene som ble tatt i dag.Nå er det klart for Manchester United mot Arsenal her i stua, ha en fin dag videre!

 

Monday mornin´ blues

 • 14.11.2016 - 09:22

God morgen, og god mandag! Jeg oppdaterer dere fra sengen denne morgenen, og skal straks stå opp. I dag er planen å hjelpe farmor og farfar med litt diverse i huset, de holder på å flytte nemlig. Trist og spennende på samme tid! Er så rart hvordan det er, vi har så mange barndomsminner fra huset deres. Syns det var rart når mormor og morfar også flyttet husker jeg. Tror det blir en god del å gjøre der i dag, så jeg må nesten få rumpa opp av senga, og inn i dusjen. Frokosten tar jeg bare i bilen, så etter dusjen blir det tur med lillefrøkna, før jeg setter kursen mot farmor og farfar.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Måtte alle ha en fantastisk start på den nye uken!

Et møte utenom det vanlige

 • 10.11.2016 - 21:37

Det har vært en bra dag, jeg har fått vært litt vikar i 7. klasse og vært på SFO og jobbet. Kjempekoselig! Etter jobb ble det lufting av hunden, før jeg så litt på snapchat. Jeg følger Marna Haugen Burøe (komikerfrue), og da så jeg at hun gjorde seg klar for Maxi Sandnes. Jeg tok en tur innom bloggen hennes også, og da var jeg ikke i tvil, jeg ville veldig gjerne møte henne. Fikk med meg mamma, så tok vi turen ut til Sandnes. For og si det sånn, jeg angrer ikke! Marna var kjempekoselig, og jeg fikk ta masse bilder med henne. Selv om jeg ikke fikk snakket altfor mye med henne, fikk jeg et veldig bra inntrykk. Hun stilte mer enn gjerne opp på bilder utenom de vi tok i Fotobaren som var satt opp, og hun ble med på en snap også. Kjempehyggelig dame, med et godt humør.


Min flotte mamma ♥

Syns det er så gøy å møte menneskene bak bloggene, og jeg føler meg så heldig som fikk møte denne flotte dama. Er innom bloggen hennes hver dag, så det var veldig spesielt å få møte henne. Jeg smiler når jeg ser på disse bildene, digger de og digger Marna!

Ha en nydelig torsdag, flotte folk ♥

Blåfredag

 • 04.11.2016 - 19:26

For en kaotisk dag det har vært i dag! Jeg har vært i 2. klasse som vikar i dag, og det ble på et tidspunkt veldig kaos i klasserommet, haha. Heldigvis har jeg snille kollegaer som hjalp til. Det gikk greit etter det. Etter jobb skulle jeg hjelpe pappa med noe på pc, som jeg til slutt bare måtte gi opp. Jeg var så sur og sint når jeg kjørte hjem, og tenkte med meg selv at nå kommer jeg aldri i humør igjen. Heldigvis for meg, så har jeg verdens beste kjæreste, som hadde disket opp med reker når jeg kom hjem! ♥ Nå har vi fått besøk av Steinar, på spontant vorsh. Vi skal en tur ut på byen å kose oss, og bare nyte at det er blitt helg.

Nå skal jeg legge bak meg denne blådagen, å få en bra slutt på en ellers ikke så bra dag. Ha en fin fredagskveld, alle sammen!

Forberedt til Halloween

 • 31.10.2016 - 18:01

I dag er det jo selveste Halloween, og det blir spennende å se om vi får noe besøk av utkledde barn i kveld. Vi er hvertfall klare, skålen med snop står klar i gangen. Syns det er så gøy med Halloween, og hadde jeg vært 10-15 år yngre, ville jeg definitivt fått med noen venner og gått rundt i dag. Det er selvfølgelig ikke alle som har den tankegangen, men jeg syns det er en spennende tradisjon for barna. En tradisjon som mine fremtidige barn såklart skal få være en del av, det er ikke et spørsmål en gang. Hvis de spør meg om de kan gå knask eller knep, vil svaret mitt være ja, uten tvil.Nå hadde vi faktisk nettopp noen på døren, som gikk Halloween. Tre gutter som var fornøyde med godteriet de fikk. Håper det kommer flere! Første dag i ny jobb gikk ganske bra, selv om jeg tror at det stod Halloween i hodet deres i hele dag. Merket at det var noe på gang i dag, siden de var veldig urolige, haha. Slik er det vel når du gleder deg masse til noe? Satser på å gå høre masse gøy om deres Halloween i morgen, det blir kjekt! Alt i alt har det vært en bra dag, og jeg er klar for morgendagen.

Happy Halloween!

En fin dag

 • 28.10.2016 - 21:15

God kveld, alle sammen! Blogg.no har vært nede i hele dag, og jeg leste på bloggen til Stina at det var pga strømbrudd der serverene til Nettavisen står. Nå er det heldigvis oppe og går igjen, og jeg kan blogge.I dag har jeg levert leasingbilen jeg hadde i forbindelse med jobben hos fotograf-firmaet, og pappa var så snill å være med meg. Etter at bilen var levert, tok vi oss en tur på landbruksmessen som er i Stavanger forum denne helgen. Veldig gøy å få litt inside på landbruk og ikke minst, få litt far datter tid. Det var kjempemasse å se på, og vi fikk prøve oss på et par konkurranser også. Kanskje blir vi heldige vinnere? Men så langt har ingen ringt oss, haha. Når vi hadde fått gått rundt på messen en stund, kjørte vi ut til Svein Kvia i Sandnes å møtte mamma. Jeg tok bilen til pappa hjem igjen for han, siden han skulle sitte på med mamma. Jeg måtte atter en gang innom Hertz bilutleie for å hente solbrillene mine, og på vei ned så jeg at Benjamin var på bensinstasjonen nedenfor Hertz. Han skulle levere bilen han også, og hadde ingen som skulle hente han eller noe. Det endte med at jeg tok han med meg, og kjørte han hjem. På vei hjem satte jeg bilen til pappa hjemme, og Kjetil hentet meg. Vi handlet, før vi til nå bare har tatt livet med ro og slappet av. Nå skal vi se film i senga, før vi mest sannsynlig tar kvelden.

Ønsker alle en fin fredagskveld videre!

For en drømmedag

 • 27.10.2016 - 08:30

Hei alle sammen! For øyeblikket er jeg på jobb, men jeg forhåndsskrev dette blogginnlegget i går kveld, før jeg gikk å la meg. Gårsdagen var bare helt fantastisk gøy, og litt av en drømmedag! Kl 12:30 stod jeg klar på inspektørens kontor på skolen jeg skal begynne å jobbe på. Hun viste meg rundt, og jeg fikk hilse på mange hyggelige personer. Jeg var også så heldig å få lov og være med i de to siste skoletimene, til gjengen jeg skal være vikarlærer hos neste uke. Jeg skal være i 3. klasse, noe jeg syns virket kjempegøy. Elevene var superkoselige, og jeg følte meg faktisk ganske hjemme når jeg var i klasserommet. Når skoledagen deres var over, fikk jeg informasjon fra den andre læreren i 3. klasse, om hva jeg må forberede og litt slike ting til mandagen kommer. Utrolig spennende, og jeg kjenner at nå gleder jeg meg bare helt utrolig mye. Måtte mandagen komme fort, haha!

Når jeg kom hjem, bar det en tur ut til Kvadrat. Jeg fikk kjøpt meg ny skoleveske, som jeg både kommer til å bruke i lærerjobben og når skolen begynner etter hvert. Fikk også shoppet nye joggesko, som var etterlengtet, da mine har fått hull i seg. Veldig kjipt, siden de var veldig gode å gå i, men fant heldigvis noen som hadde den komforten jeg var på jakt etter! Kjetil var også supersnill med meg, han kjøpte nemlig Daniel Wellington klokke til meg!! Iiih, har ønsket meg en slik klokke lenge, og nå er jeg endelig stolt eier av en. Tusen tusen takk, nok en gang, beste gutten min ♥ Jeg fikk endelig også tak i noe viktig til Halloweenkostymet mitt, og Kjetil fikk litt til sitt. Det er nemlig duket for Halloweenfest hos Kamilla og Chris på lørdag!


Veske fra Morris


Joggesko fra Intersport


Daniel Wellington klokke fra Gullfunn

Ha en fin tirsdag, folkens!

Nyter de siste dagene

 • 25.10.2016 - 12:00

Heisann! For øyeblikket har jeg lunsj på jobb, og bare slapper av. Jeg har fått klarsignal fra sjefen for fotobedriften jeg jobber for nå, til å starte i ny jobb allerede på mandag. Jeg skal levere utstyret og firmabilen på fredag, også er det slutt for dette året som fotograf. Det har vært en kjekk høst, med mye nye erfaringer og inntrykk.Jeg skal muligens innom skolen i morgen, for å se på pensumet til elevene, så det kan bli veldig spennende. Foreløpig har jeg ingen fotooppdrag i morgen, så hvis det ikke blir noe foto, tar jeg turen til skolen. Hvis ikke blir det på fredag, etter levering av utstyr og bil. Jeg gleder meg sånn til å komme i gang som vikarlærer, samtidig som det er trist at jeg skal si farvel til en super fotojobb. Det trenger jeg heldigvis ikke å gjøre helt enda, nå skal jeg ha det gøy når jeg skal fotografere de to siste klassene på skolen jeg er på nå. Jeg skal også på en annen skole på torsdag, så jobben er ikke over enda, jeg får en sjanse til å nyte det å være fotograf litt til.

Ha en fin tirsdag, folkens!

Lørdagens fisketur

 • 18.10.2016 - 08:45

Jeg har ikke fått vist dere bildene jeg tok på lørdagens fisketur. Vi ble med faren og broren til Kjetil ut på en skikkelig bølgete tur, på lørdagsmorgenen. Det var et herlig vær, men da vi kom oss ut i fjorden, ble det mer vind og bølgene var skikkelig store. Vi måtte holde oss skikkelig godt fast for ikke å falle overbord, haha. Fangsten ble 3 torsk, 3 breiflabb, 10-12 trollkrabber og masse store stinter, vi var også heldige å fikk en stor og to små rognkjeks som vi slapp fri igjen. 
 

Når vi kom tilbake igjen, ble det rensing av garn og klargjøring til koking av trollkrabbe og krabbe. Vi fikk prøvd ut den nye krabbegiljotinen, som Kjetil nettopp har kjøpt til oss. Den fungerte kjempebra, og vi er veldig fornøyde med den. Trollkrabben smakte veldig godt, er alltid gøy å smake på den type krabbe. Smakte det for første gang i fjor, og da smakte det like godt.Nå er jeg straks klar for første klasse for dagen - ha en super tirsdag, flotte lesere!

Paulsens hotell

 • 13.10.2016 - 20:40

Jeg kom sent til Lyngdal i går, tror klokken var nærmere 21:30 når jeg stoppet utenfor hotellet. Jeg hadde ikke booket noe rom på forhånd, ei heller hadde jeg sjekket noe særlig etter hotell. Det var mørkt og kaldt ute, så jeg gledet meg til å få et rom for natta. Fikk kontakt med resepsjonsdamen, og fikk meg rom nr 10. De første tankene som kom inni hodet mitt var, "Her spøker det definitivt!" "Jeg vet ikke om jeg vil bo her allikevel.." "Her kommer jeg aldri til å få sove!". Hotellet har en visjon om å få deg tilbake i tiden, og det gjorde det også på både positive og negative måter. Det tok lang tid før jeg fikk sove i går, og jeg våknet flere ganger i natt av lyder og andre gjester. Så kom morgenen, jeg hadde ikke hatt spøkelsesbesøk eller noe annet som hadde skremt meg. Allikevel merket jeg at jeg ville fort ut av rommet mitt, fordi jeg hadde en merkelig følelse av at jeg ble overvåket. Jeg hadde sagt at jeg skulle ha frokost kl 07:15 kvelden før, og da jeg kom ned der jeg skulle spise, var det noen som holdt på på kjøkkenet. Jeg tenkte litt på å bare få sjekket ut, men det var før jeg møtte den ene av eierene av hotellet. Stol ikke alltid på førsteinntrykket ditt, har jeg lært meg etter dette.Da ble alt snudd på hodet, og jeg fikk en skikkelig helomvending i hvordan jeg så på hotellet. Ikke bare fikk jeg høre historier fra "gamledager", men jeg fikk også høre om historier fra nyere tid. Frokosten jeg fikk servert var supergod, og hvis jeg kunne, så hadde jeg nok vært der i mange timer til. Det var så interessant å høre om engelske lorder og tyske offiserer, spøkelser og andre spennende ting, at jeg ikke ville gå på jobb i dag, hehe. Fantastisk service, utrolig koselig frokost og spennende historier. Jeg kan anbefale Paulsens hotell på det varmeste, og selv om jeg ikke sov så godt på grunn av jeg var redd for spøkelser, så gjorde morgenen opp for det! Tusen takk for at du snudde synet mitt på det flotte hotellet deres, Jimmi!


Nei, det er ikke eplekake, det er hjemmelaget dansk omelett. ;-)Tusen takk for et opphold utenom det vanlige!

Føler meg heldig

 • 13.10.2016 - 15:11

For noen dager det har vært. På tirsdag ankom jeg, som skrevet i tirsdagens innlegg, Kristiansand by. Jeg fikk shoppet litt og skulle kose meg med en god middag på Egon på tirsdagskvelden. Det gikk ikke som planlagt, da jeg satt meg på et litt avsides bord, slik at jeg kunne ta litt bilder og vlogge litt. Da bestemte 3 herrer seg for å sette seg på det ENE bordet som var ved siden av mitt.. Er det overhodet mulig? Ja, dessverre var det jo det. Jeg hadde bestemt meg for å ta bilde av maten når den kom, og mannfolka på nabobordet stirra på meg som om jeg var et rart vesen eller noe. Haha, sånn kan det gå. Endte med at jeg spiste opp maten ganske kjapt og gikk fra bordet. 


Dette bildet tok jeg før nabobordet ble okkupert, hadde akkurat bestilt mat og koste meg i mitt eget selskap.


Når dette bildet ble tatt, ble jeg stirret i senk, så bare rart på dem tilbake, men de fortsatte å stirre, haha.

Ikke den hyggeligste kvelden, nei. Heldigvis hadde jeg noe å glede meg til kvelden etter. Da var det nemlig middag med ei jeg jobbet med i Foto Norden i fjor, Siri. Hun og jeg skulle møtes i sentrum når hun var ferdig med praksisdagen sin, og jeg tenkte da at jeg skulle bare gå litt rundt i sentrum mens jeg ventet. Plutselig legger jeg merke til ei jeg føler jeg har sett før.. Jeg hadde heldigvis rett, da jeg inne på Narvesen spør, "Hei! Er det du som er Marthe Borge?" Det viste seg å være korrekt, og jeg ble skikkelig glad. Det hadde seg nemlig slik at Siri (hun er god venninne med Marthe) og jeg hadde invitert henne med oss på middag, men hun hadde ikke mulighet til å være med. Plutselig var hun bare der, og hun var utrolig koselig og søt. Jeg leser bloggen hennes fast, og jeg har fått et veldig godt inntrykk av henne gjennom den. Nå er intrykket mitt enda bedre, for hun var egentlig på vei for å rekke bussen, men allikevel slår vi av en prat og tar noen bilder sammen. Jeg føler meg utrolig heldig som fikk møte henne, på tross av at hun ikke kunne være med oss å spise.
Bare se på denne flotte jenta her, tusen takk for at du tok deg tid til å slå av en prat! ♥

Middagen med Siri var kjempekoselig, og vi spiste på en restaurant som heter "Herlige Land". Jeg hadde en kjempegod burger, mens Siri hadde vegetarcalzone, begge rettene falt godt i smak hos begge to. Vi hadde også en nydelig dessert som heter "Oh My God", som er brownie med vanilje&kokos-is og en kjempegod sjokoladesaus til. Vi ble sittende ganske lenge på restauranten og bare snakke om alt og ingenting, før Siri måtte hjem og jeg måtte videre til Lyngdal. Før jeg kunne kjøre videre, måtte jeg hente et nytt kamera hos en i Kristiansand, og da ble Siri med, før jeg kjørte henne hjem og tok fatt på veien mot Lyngdal.


Her ser dere hvordan "Oh My God" ble servert.

Jeg skal fortelle dere mer om da jeg kom meg til Lyngdal, litt senere i dag. Blir et langt innlegg hvis jeg skal ta med det også. Nå må jeg få unnagjort litt jobb, før jeg skal stelle meg litt å ta meg en tur ut i Farsund sentrum.

Ha en fortsatt fin torsdag, flotte dere!

Endelig fremme

 • 11.10.2016 - 15:13

Heisann, flotte dere! Nå er jeg akkurat ferdig å stelle meg, klar for å gå ut å utforske Kristiansand sentrum. Bilturen gikk kjempefint, og kl 14:30 parkerte jeg bilen utenfor hotellet jeg skal bo på i natt. Ville bare gi alle en update på at jeg er kommet trygt frem, nå er jeg klar for en mulig shoppingrunde eller noe annet gøy i gatene her nede.

Vi blogges senere, ha en fortsatt fin tirsdag!

Utsikt fra Utsikten

 • 11.10.2016 - 07:50

God morgen! I dag er siste fotodag her i Kvinesdal, før jeg beveger meg videre til Kristiansand. Jeg har vært heldig med et skikkelig fint hotellrom her på "The Bølgen og Moi hotell", og ikke minst nydelig utsikt fra terrassen! Det er ikke uten grunn at plassen hotellet ligger på heter "Utsikten". Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen bilder jeg tok i går, bare se hvor fint det er:Dere får ha en fin tirsdag, neste oppdatering kommer fra hotellrommet i Kristiansand!

Ikke helt som forventet

 • 10.10.2016 - 21:36

Hallo! Dagen i dag ble ikke helt slik jeg hadde forventet. Jeg er i Kvinesdal nå (jeg vet jeg skrev Flekkefjord tidligere, men det var visst litt feil), og sentrum viste seg å ikke være et slikt sentrum som jeg hadde sett for meg, med masse klesbutikker og restauranter. Nei, her snakker vi omtrent bare lokalbutikker og lokalspisesteder. Litt kjent var det jo, men ikke helt som forventet, dessverre. Jeg endte opp med å ta turen til Flekkefjord, som ligger en liten halvtime fra Kvinesdal. Der var det litt mer å se i, men ikke altfor mye der heller dessverre. Endte opp med lunsj på Pizzabakeren, før jeg handlet og kjørte tilbake til hotellet. Her har jeg vært siden, og bare slappet av med film og blogglesing. Merker det skal bli godt å komme seg videre i morgen, til et større sted. Turen går nemlig ned til Kristiansand, noe som skal bli veldig kjekt. 


Noen bilder jeg tok nede i sentrum i dag.

En god start på uken

 • 10.10.2016 - 11:34

Hei og hopp! Ny uke, nye muligheter. Jeg var heldigvis mer klar for ny jobbuke i dag, og arbeidsdagen min har vært bra. Koselige elever og koselig skole! Nå har jeg akkurat kommet meg til hotellrommet, hvor jeg skal få unnagjort litt jobb, før turen går ned til sentrum for å utforske litt. 

Kjetil som er den flinke fotografen av disse bildene i går ♥

Vi blogges senere, folkens!

Vel fremme på hotellet

 • 09.10.2016 - 22:07

Da var jeg på plass på hotellet jeg skal være på til tirsdag. Kjenner jeg ikke er helt klar for ny jobbuke, men jeg blir forhåpentligvis litt mer klar når jeg våkner i morgen tidlig. I dag har Kjetil vært med faren sin på hummerfiske igjen, og jeg har bare slappet av hjemme. Når han kom hjem, hadde han med seg deilig hummer til oss. Vi bestemte oss først for å kose oss med en film, før vi tok en nydelig hummermåltid. Etter vi hadde spist pakket jeg for uken, tok meg en dusj også kjørte Kjetil meg bort til foreldrene mine. Der har vi nemlig 1/3 biler til enhver tid. Slik er det når vi bare har en parkeringsplass til rådighet, og må parkere en annen på gjesteparkeringen.. Når denne måneden er over, så er vi heldigvis tilbake til to biler igjen. Kjøreturen ned hit hvor jeg er nå gikk ganske bra, og nå kjenner jeg at jeg snart skal ta kvelden.


Kjetil var så snill å ta noen bilder fra når han var med faren sin i dag ♥
Ei som også ville ha hummer til middag, haha ♥

Ha en fin søndagskveld videre, og god natt når den tid kommer :-)

En lørdagskveld med gode venner

 • 09.10.2016 - 10:05

God søndagsmorgen! Det er ikke lenge siden Solo og jeg stod opp, og vi kom akkurat inn fra morgenturen vår. Jeg har fått bestilt meg hotell, siden jeg skal på jobbreise denne uken. Første stopp er Flekkefjord, før jeg skal være i Kristiansand og tilslutt Lyngdal. Det kan jo bli spennende, jeg tar med både pc og kamera på turen, slik at jeg kan oppdatere dere. Nå over til gårsdagens moro. Vi hadde besøk av Stian, Ellen og Steinar, og hadde god tacomiddag, før det ble spilt både "Ryktet går" og "Twister". For å si det slik, det ble myye latter. Helt fantastisk koselig kveld, med supert selskap. Ellen var så snill å stille opp som fotograf, når jeg og Stian prøvde oss på en runde Twister.

Ikke alltid like lett å spille Twister, når du har en hund som kommer og slikker deg i ansiktet, haha. Det er skikkelig gøy med slike spillekvelder! Tusen takk for en super kveld, folkens, dette må definitivt gjentas! ♥

30 års dag

 • 18.09.2016 - 13:18

God søndag!I går var vi i forsinket 30 års dag til denne karen her. Chris fylte nemlig 30 i juli, og feiret det i går med en supergøy fest. Vi fikk servert herlig kinamat og gode kaker til dessert. Vi kjøpte krabbebestikk i bursdagsgave, noe som falt i god smak hos både bursdagsbarnet og Kamilla. Det er alltid gøy å treffe blink på gaver, syns jeg. Kvelden endte litt tidlig for Kjetil og min sin del, men vi får se det positive i det, og det er at formen ikke er altfor ille denne søndagen.


Flotte Kamilla ♥


Fine Daniella og Caroline ♥


Min fantastiske kjæreste ♥♥

Nå sitter vi og ser kampen mellom Watford og Manchester United, og vi håper selvfølgelig på seier i dag. Noe som ikke er noe selvfølge for tiden, men vi krysser fingrene. Etter kampen skal vi hente Solo hos mamma og pappa, også blir det en tur til Kamilla og Chris for å hente vesken min. Jeg glemte den der i går, noe som er typisk meg, haha. Vi får levert noe som vi glemte å ta med i går da, så det er greit at vi skal bort til de en tur i dag også.

Ha en fin dag videre!

Varmen fortsetter

 • 15.09.2016 - 18:29

For et fantastisk vær vi har om dagen, det er helt herlig! Det gikk bra på jobb, og da er humøret på topp. Når jeg kom hjem, var det lapskaus som stod på menyen. Veldig greit med noe enkelt, og veldig greit å ha en kjæreste som lager i stand. Når vi hadde spist, så gikk jeg på tur med Solo og Kjetil klippet plenen. Nå kom jeg akkurat fra tur, og kameraet var selvfølgelig med i finværet.Det var en kjempefin tur, og når det er så fint vær, da er det så gøy å gå tur. Angrer ikke på at jeg valgte å ha med kameraet, det ble noen fine bilder ut av det. Møtte også på tanten til Kjetil, som faktisk badet! Så mange som badet, og for å være ærlig, det fristet veldig å bare hoppe i vannet selv også, hehe. Hadde heller ikke med meg mobilen, så det var bare oss to på tur, noe som er litt herlig i blant. Det er viktig å leve litt her og nå også, ikke bare gjennom en skjerm. 

Ønsker alle en fin torsdag videre!

Varm septemberonsdag

 • 14.09.2016 - 20:17

God kveld!I dag har jeg vært i Sokndal på jobb, og det skal jeg de neste to dagene også. Det har gått kjempefint på jobb, og jeg gleder meg til i morgen. Når jeg kom hjem fra jobb, handlet jeg og Kjetil, før vi grillet og koste oss i finværet. Det er jo helt fantastisk med over 20 grader i september! Etter middagen tok vi oss en kjempefin tur her på øya, og utforsket litt. Når vi kom hjem fra turen, tok vi oss en dusj og nå ser vi på Criminal Minds og slapper av. Vi er blitt hekta på serien begge to, derfor blir det mye nevning av serien, hehe.
Vi traff på en annen Jack Russell på turen, det var Solo glad for :-)Ha en fin onsdag videre!

Monday is a good day

 • 12.09.2016 - 21:15

Det virker som det var mange som likte leilighetsvideoen, og det er jo gøy. Jeg filmet ikke på det som skal bli gjesterom/kontor, men det er fordi at det er ganske rotete for øyeblikket. Jeg håper på å kunne få ryddet det rommet i løpet av de kommende månedene, så skal det også vises frem. De viktigste rommene er hvertfall vist, og det er jo bedre enn ingenting, er det ikke?I dag ble det en stressende morgen, jeg rakk ikke ferja jeg egentlig skulle ta, og da trodde jeg at jeg skulle bli superforsinket til jobb. Jeg hadde 2 timer og 15 minutter til skolen jeg skulle være på, men heldigvis var jeg på skolen 12 minutter over åtte. Jeg skulle jobbe med en kollega av meg, som jeg ikke har hatt gleden av å jobbe med enda, men han tok forsinkelsen min fint. Vi hjalp hverandre, og dagen gikk over all forventning. I morgen skal jeg være alene på samme skole, men nå er det rigget og klart til foto. Når jeg kom hjem, hadde Kjetil akkurat kommet hjem han også. Vi hadde rester av nachos fra i går til middag, og vi har bare slappet av med Criminal Minds på skjermen. Kjetil har også jobbet litt, og jeg har vært på tur med Solo og tatt meg en god dusj. Nå ser vi på Criminal Minds igjen, også blir det nok senga på oss om ikke altfor lenge, vil jeg tro.

Seier

 • 28.08.2016 - 11:38

Manchester United kom seirende ut av kampen mot Hull, med en 1-0 seier. Det var veldig spennende til siste slutt, og det var Rashford som ble den reddende engelen i går. Han scorte i det 93. minutt, og egentlig trodde vi at det kom til å bli 0-0, men så kom pasningen fra Rooney og det ble avgjort. Helt fantastisk!Etter kampen var det bare avslapning foran TVen, og bare nyte resten av lørdagskvelden. Vi fikk også besøk av en av nabokattene, som hadde hoppet inn gjennom soveromsvinduet vårt. Det ble mye bjeffing fra Solo sin side, men den hoppet ut selv gjennom samme vinduet. Ellers var det en rolig kveld. Jeg ble vekket av Solo i morges, som ville ut på tur. Da ble det en rolig morgentur for oss to, mens Kjetil fikk sove litt til. Vi har spist frokost, og nå hører vi på musikk mens vi slapper av på sofaen. Planen for i dag er å rydde og vaske i leiligheten, slik at den er klar for en ny uke.

Ha en fin søndag, folkens! Vi blogges senere :-)

Grillkos

 • 27.08.2016 - 18:54Kjetil og jeg bestemte oss for å grille i dag, siden været er så fint. Det er solglimt, men også noen skyer på himmelen, men temperaturen er helt herlig. Solo har et utebånd som hun hadde på, og det er langt nok til at hun kan leke med ball og kose seg mens vi var ute. Maten ble helt perfekt for lørdagsmiddagen, og Solo fikk også smake litt på indrefileen vi hadde, det falt i smak hos henne også. Etter middagen så vi ferdig kampen mellom Watford mot Arsenal, og jeg fikk luftet Solo. Nå er United i gang mot Hull, og vi har benket oss foran skjermen. Vi håper på seier i kveld også, det hadde jo vært helt fantastisk!

- The best thing is to barbecue with someone you love -


Nå skal jeg legge bort Macen, og heie på Manchester United ♥ Ha en fin kveld videre, fine lesere!

Workmode on

 • 22.08.2016 - 11:41

Mandagen er kommet, og det er på tide å skru på jobbmodus igjen. Selv har jeg vært på jobb siden kl 07:30 i morges, og begynte foto kl 08:30. Det er så gøy å jobbe som fotograf, og ikke minst spennende. Du vet aldri hvilke personer du møter, men som regel går det superfint! Det har gått over all forventning i dag, og jeg er snart klar for neste klasse. En fin og rolig start på uken!

- Behind the camera is where I rather be -

Ha en super mandag alle sammen, vi blogges senere!

En rørende dag

 • 19.08.2016 - 19:11

For en kjekk dag det har vært på jobb, når du får tilbakemeldinger fra barna du fotograferer! "Det var så gøy! Hun var kjempesnill!" Dette var kommentarer jeg fikk i dag, og det varmer et fotografhjerte. Da vet jeg hvertfall at jeg gjør jobben min riktig! Når jeg kom hjem fra jobb, luftet jeg Solo og slappet av. Når Kjetil kom hjem, sa han bare "Det ligger en overraskelse til deg i bilen." Da jeg gikk ut i bilen og åpnet døra, lå det en orkide og en rosebukett og ventet på meg!! ♥ Snilleste gutten min, jeg ble så rørt at jeg fikk tårer i øynene ♥♥ Når jeg hadde fått satt rosene i en vase med vann og orkideen i en potte, gikk vi en tur til mamma og pappa og hadde mammas hjemmelagte pizza. Den var like god som alltid, og vi satt og snakket litt der, før mamma skulle kjøre mormor og morfar. Da kjørte vi hjem, og Kjetil klipper nå plenen, mens jeg og Solo nettopp kom hjem fra en joggetur. Vi kjøpte med oss noen tomater fra tomatpakkeriet her på Rennesøy, siden planen er å ha taco senere i kveld. Vi tror hvertfall at det blir taco, vi er begge så mette etter den gode pizzaen. Vi får se hva det blir til senere.Jeg er så heldig som har en så snill kjæreste! ♥ Når han er ferdig med å klippe plenen, begynner vi nok å nærme oss kampstart. Manchester United spiller mot Southampton kl 21:00, det blir skikkelig spennende! Kjenner helgefølelsen sniker seg inn på meg nå, det er skikkelig godt med fri de neste to dagene. Sove litt ut, og bare slappe av og nyte fridagene. 

Ha en fantastisk fredagskveld, flotte dere!

Home sweet home

 • 17.08.2016 - 21:42

God onsdagskveld!

Dagen på jobb gikk veldig fint i dag også, og vi var faktisk ferdige litt før tiden. Skikkelig herlig! Jeg svippet innom Oasen Storsenter på veien mot ferja, for å finne en gave til Christine som har bursdag i dag. Det ble et gavekort på Tilbords, som hun ble veldig glad for. Når jeg kom hjem, ble det en liten tur med Solo. Hun var veldig glad for å se meg, og veldig glad for at det ble en god luftetur. Kjetil kom hjem like etter meg, og vi tok oss en dusj og stelte oss, før vi hadde en rask middag. Etter middagen gikk vi opp til Christine og Morten, hvor det ble servert kjempegode kaker, lapper og vannbakkels. Vi kunne ikke være hos de altfor lenge, på grunn av at Solo var hjemme alene, men det beste og koseligste var jo at vi faktisk kom. Christine var veldig glad for at vi ville komme innom, og jeg tror hun satte pris på det. Når vi kom hjem fra C&M, gikk vi tur med Solo ned til butikken og handlet litt. Etter turen fikk Kjetil opp den skuffen vi manglet på vasken, og jeg brettet, vasket og hang opp klær. Nå sitter Kjetil og tar seg av noe jobbgreier, mens jeg blogger. Har akkurat sendt i foto-ordren fra skolen i Haugesund, og nå skal jeg rydde litt mer tenkte jeg.


Fineste Solo mi ♥

Today was a good day

 • 16.08.2016 - 21:43

Heldigvis har denne jobbdagen behandlet oss mye bedre enn gårsdagens jobbdag. Det har vært en fin dag, uten misforståelser eller andre ting. Det ble en litt lang arbeidsdag, men det kan jeg leve med. Etter jobb gikk Benjamin og jeg på Dolly Dimples, før vi kjørte til hotellet. Da jeg kom til hotellet slappet jeg av, og fikset mitt nye design og min nye header. Deretter stelte jeg meg litt før Tina, kjæresten til søskenbarnet mitt, kom og hentet meg. Vi gikk ut og spiste på Egon, det var kjempekoselig. ♥

Ha en fin tirsdagskveld videre!

Ankommet Haugesund

 • 15.08.2016 - 22:33

God kveld, alle sammen! Nå blogger jeg til dere fra hotellet i Haugesund. Jeg og Benjamin har vært en tur på bensinstasjon for å skaffe oss ladere til mobilene, siden vi begge hadde glemt det, haha. Vi har også spist kveldsmat på McDonalds og handlet inn lunsj for de neste dagene på Rema 1000. Jeg mistenker også at jeg har fått samme hotellrom som jeg sov på for ca et år siden, da jeg var på oppdrag for Foto Norden i fjor. Det er gøy da! Det blir akkurat den samme skolen jeg skal fotografere på også, for et morsomt sammentreff hvis det stemmer. Hotellrommet er hvertfall veldig likt, haha. 

Nå blir det snart leggetid for meg, tenkte jeg skulle ringe Kjetil å snakke litt med han før jeg legger meg. Alltid like koselig det ♥

Antrekk - 150816

 • 15.08.2016 - 16:35

Hei og hopp!I dag var første dag i jobben som fotograf, men det ble en litt kaotisk første dag på jobb. Det ordnet seg heldigvis til slutt. Jeg og to av kollegaene mine skal til Haugesund senere i dag, for å fotografere på en videregående skole fra i morgen av. Jeg skal være med der to dager, før jeg reiser hjem igjen. På torsdag og fredag er det en ny skole som står for tur. Fotograferte på både den i Haugesund og den jeg skal på i slutten av uken, i fjor også, så det er gøy.- Topp fra Gina Tricot // Bukse og cardigan fra Cubus -Nå skal jeg rydde litt, pakke, booke hotell og slappe av litt, før jeg og kollegaen min setter kursen mot Haugesund. Vi blogges når jeg har fått sjekket inn på hotellet, fine lesere!

Snart avgårde til Haugesund

 • 12.08.2016 - 15:41

Nå er det bare litt under en og en halv time til vi reiser til Haugesund. Jeg har vært rundt på både Megaflis, Bohus, Lefdal, Kvadrat og Kilden i dag, men jeg fikk heldigvis ordnet det jeg skulle gjøre. Nå står jeg og lager mat, samtidig som jeg slenger ut en oppdatering til dere. Været er ikke helt på vår side i dag, men vi håper at det kanskje kan bli opphold mot kvelden. Vi skal uansett kose oss i båten til Ørjan og Karoline, så får vi se hva kvelden bringer. Vi satser på at været gir seg, for vi hadde jo planlagt å gå på Sildajazzen. We will see!


Det ble multitasking her i hus, men lapskaus er ikke den vanskeligste middagen å lage da, hehe. 

Det blir nok til at vi går ut og spiser med Karoline og Ørjan senere i kveld, derfor blir det bare noe lett nå. Kjetil kom akkurat inn døren nå, så nå skal vi spise og gjøre oss klare etterpå. Deretter setter vi kursen mot Haugesund, og båtlivet for en natt. Dette blir bra!

Flyttekaos

 • 10.08.2016 - 18:04

Hei!

Nå er det en god stund siden sist jeg oppdaterte dere, og det skyldes flytting, maling, rydding, vasking og mer rydding. Leiligheten på Mosterøy er ikke lenger vår, den vasket vi ut av på mandag. Søndag flyttet vi offisielt inn i vår nye, flotte leilighet, og vi kan ikke være mer fornøyde. Det har blitt så fint her, og når badet er helt ferdig blir det enda bedre. En god del gjenstår å få på plass, men vi kommer mer og mer i mål for hver dag. Jeg har også begynt i ny jobb, som fotograf for Foto Norden. Fra 1. - 3. august var jeg på kurs, og etter det har vi hatt egentrening og lesing på det nye som har forandret seg fra i fjor. Vi starter for fullt neste uke, og i år er det både skole- og barnehagefotografering. I fjor var jeg bare med 2 dager for å se hvordan barnehagefoto ble gjort, i år skal jeg faktisk ut selv. Det blir både skummelt og gøy! 


I mangel på bedre bilder fra vår oppussingshverdag, tenkte jeg å vise dere hvordan vippeextensionsene jeg tok i Kreta ble. Jeg ble kjempefornøyd med resultatet, og kjenner at jeg skulle ønske jeg kunne tatt påfyll nå. Hverdagen er så mye enklere med slike vipper! Jeg trenger ikke å tenke på sminke på morgenen, og jeg skulle virkelig ønske det hadde vært litt billigere i Norge å ta slike. Kan virkelig anbefales! Ellers noe jeg ikke har vist dere, er at jeg farget håret mitt mørkere, med lilla i tuppene.


Det er ikke lett å se det lilla, men jeg er hvertfall superfornøyd med fargen. Jeg farget det dagen før Morten og Christine sitt bryllup, så det er en liten stund siden jeg gjorde det. Mamma er så flink!

Jeg skal selvfølgelig vise dere bilder fra leiligheten, det kan jeg gjøre i morgen eller på fredag. Får se litt når badet er helt ferdig, da kan jeg lage en leilighets-tour til dere. Satser på at leiligheten ser bra ut i morgen, fordi jeg har så lyst til å vise den til dere! Fredag blir det uansett, hvis det ikke blir i morgen. 

Ha en fin kveld videre!

Morgentur

 • 02.07.2016 - 12:21

Jeg våknet kl 09 av Solo i dag. Da var hun klar til å ta fatt på dagen, og vi gikk oss en tur på morgenkvisten. Det var fint vær, men mørke skyer kom mot oss mens vi gikk turen. Heldigvis klarte vi å komme oss inn før skyene slapp ut tidenes regnbyge. Glad vi var inne da ja! Kjetil hadde våknet når vi var ferdige med turen, og da spiste vi frokost sammen. Jeg skal en tur til Kvadrat senere, for å fikse de siste tingene til Kreta i morgen. Vi mangler blant annet solkrem, og jeg må kjøpe litt forskjellige hygieneartikler til meg selv. Gleder meg sånn til vi reiser nå, været her hjemme er ikke noe å skryte av akkurat.. Nå regner det nok en gang, mens jeg vet at det er strålende sol og over 30 grader i Kreta. Herlig å tenke på, i morgen er dagen endelig her!Nå skal jeg ta meg en dusj, stelle meg litt og lufte Solo, før ferden går videre til Kvadrat. Ha en strålende lørdag!

Takk for nå

 • 01.07.2016 - 21:59

Da har jeg takket for meg i barnehagen, og sagt hadet til de eldste barna. Det ble en fin siste dag i dag. Vi hadde indianerfest fra morgenen av og til lunsj, og etter på har vi bare lekt og kost oss inne. Jeg hadde kjøpt is til de, og det ble riktig godt mottatt. Det ble noen tårer hos meg i dag, men det var jeg ganske forberedt på. Jeg skal definitivt komme på besøk til høsten, og jeg gleder meg til det. Nå er det ferie, og Kreta står for tur på lørdag. Jeg har ryddet litt i leiligheten i dag, mens Kjetil fikset noe jobbgreier. Nå har vi akkurat fått besøk av Steinar, og vi sitter og ser kampen mellom Wales og Belgia. Veldig spennende!

Favorittene mine tidligere denne uken, de er så herlige ♥

Nå skal vi nyte kvelden, ha en fin fredagskveld alle sammen!

Tryllekunstner for en dag

 • 30.06.2016 - 22:45

Har dere hatt en fin torsdag? Det har jeg! I dag hadde jeg tidligvakt på jobb, og etter at et av barna ikke var så glad, ble jeg tryllekunstner for en dag. Barna forsto ikke hvordan jeg klarte det, men etter hvert var det noen som fant ut av det, hehe. Jeg tryllet frem paljetter fra ører og hår, og barna syns det var veldig kjekt. Det gleder et trist hjerte. I dag sluttet et barn til, og i morgen slutter jeg. Jeg kjenner jeg får tårer i øynene når jeg skriver dette. Det blir en trist dag i morgen, men jeg tenkte jeg skulle kjøpe med litt vannis til barna som en liten avslutning. Vi fikk kroneis av barnet som sluttet i dag, og det var jo kjempefint gjort. Derfor tenkte jeg litt på vannis, som en liten avslutning fra meg. Huff, tårer blir det nok, men først skal vi kose oss på indianerfest! Det blir spennende og ikke minst kjempegøy! 

Kjetil prøvde kameraet mitt litt, og da satt jeg igjen med noen nydelige bilder av Solo. Jeg smelter! ♥ Jeg lovet dere også bilder av plaggene jeg fikk av mamma, det ble ikke antrekksbilder, men det skal dere få i Kreta. Det er jo tross alt der jeg skal ta de med meg. Alt er fra H&M og skoene er fra MANI.Jeg er superfornøyd med mine nye sommerplagg, og jeg gleder meg sånn til å ta de i bruk nede i Kreta! Nå sitter vi og ser siste del av Polen mot Portugal, og etter det blir det nok kveld her i huset også. Ha en fin kveld videre!

Spontanitet lenge leve

 • 29.06.2016 - 22:19

Senvakt på jobb i dag gikk greit, og da jeg kom hjem ble det en spontan tur opp for å spise hos mamma og pappa. De er hjemme fra ferie, men reiser igjen i morgen, derfor måtte jeg og Kjetil bare benytte sjansen til å si hei. Mamma hadde laget sin hjemmelagte pizza, og den smakte like godt som alltid. Jeg fikk også arvet noen klesplagg av mamma, og vi bestemte oss plutselig for å ta en spontan shoppingtur til Tastasenteret i tillegg. Mamma var så snill at hun kjøpte meg et par Toms sko, og 2 kjoler, en shorts og en topp. Grunnen til at jeg fikk dette, er fordi jeg selv ikke følte at jeg hadde så mye å ha med meg til Kreta, og da sa hun at hun kunne hjelpe meg å finne noen fine sommersko og sommerklær. Det begynte vel egentlig med at hun fant ut at jeg ikke hadde så altfor mange sommersko, hehe. Hun er virkelig en engel, og jeg er superfornøyd med alle mine nye plagg! Tusen takk nok en gang, mamma ♥ Plaggene skal dere få se i morgen, om været er på vår side.. Om ikke får jeg ta en antrekks shoot inne, for klærne og skoene skal dere få se. Nå blir det kveld for min del, skal ha tidligvakt i morgen, og da er det greit med en god natts søvn. God natt, alle sammen!
 

Bursdagsfeiring

 • 28.06.2016 - 21:40

Jobbdagen har gått veldig fort i dag egentlig, vi har laget pil og buer med barna på tur og vi har lekt både ute og inne. Etter jobb måtte jeg en tur på Kilden for å kjøpe bursdagsgave, siden lillesøsteren til Kjetil har bursdag i dag. Deretter var det bare å kjøre hjem, å gjøre seg klar for bursdagsfeiring. Vi fikk god meksikansk gryte med jordbær til dessert. Når litt flere gjester kom, hadde vi ostekake og drømmen (kake) i tillegg. Kjempekoselig feiring av fine Wenche. ♥Gratulerer så mye med dagen igjen! ♥♥

4 days to go

 • 27.06.2016 - 21:51

Jeg kan ikke tro at mandagen snart er over allerede.. Det går altfor fort! I dag hadde jeg senvakt, og den gikk veldig greit egentlig. Vi var inne på formiddagen, før vi gikk ut etter fruktmåltidet og var ute til stengetid. Det var et farvel med et av barna i dag også, noe som var trist. Huff, gruer meg egentlig til fredag, da blir det mange farvel på en dag.. Det er bare 4 dager til!! Får bare gi barna masse klemmer, og ha det så kjekt vi bare kan de siste dagene ♥ Etter jobb ble det en enkel middag, vi bestilte pizza fra Pizzakroken. Vi har også vært og tatt mål i den nye leiligheten vår, og jeg tenkte å vise dere en liten sneakpeek i morgen. Tok med meg kameraet, slik at jeg kunne ta litt bilder av hvordan det ser ut uten møbler. Det blir lettere for oss å få et bilde på hvor vi kan ha hva, når vi ikke har tilgang til leiligheten før neste måned. Vi tok oss en liten tur innom Morten og Christine, før vi tok fatt på veien hjem igjen. Jeg hadde ikke sett hvordan det så ut etter de hadde flyttet inn offisielt, derfor ble det en spontan tur opp der etter leilighetsbesøket. Når leiligheten er overtatt, bor vi faktisk ikke altfor langt borte fra de, noe som er superkoselig. Greit å ha litt familie i nærheten. (Morten er broren til Kjetil.) Nå følger vi med på England mot Island, og jeg personlig håper på seier for England. Heia, heia!


 

En rar følelse

 • 27.06.2016 - 08:29

Da var min siste uke i barnehagen kommet. Ferie står for tur på fredag, og det betyr at med denne mandagen, så er det bare 5 dager igjen på jobb. Det er rart å tenke på, men slik er det faktisk. Jeg vet ikke helt hva jeg skal tenke om det egentlig, jeg vet bare at dette blir en veldig merkelig og egentlig veldig trist uke. Selvfølgelig skal jeg gjøre det beste ut av det, å holde meg positiv. På fredag kommer jeg nok til å felle noen tårer, men det tar vi når den tid kommer. Nå skal jeg ta fatt på min første arbeidsdag denne uken, og jeg skal kose meg skikkelig på jobb, med de fantastiske barna og de flotte ansatte. ♥

Ha en fin start på uken alle sammen!

Videoblogg på vei

 • 13.06.2016 - 20:33

God mandagskveld, flotte lesere ♥

Morgenen min begynte veldig bra, jeg hadde mellomvakt, solen skinte og humøret var på topp. Fikk tid til å dusje, og følte meg skikkelig fresh til jobb. Jeg hadde akkurat kommet på jobb da jeg fikk en telefon fra et ukjent nummer, "Hvor er tidligvakten deres? Det er bare meg på jobb her!" Det var kollegaen min som hadde vært alene en halvtime allerede, og vår avdeling hadde mottatt 4 barn. Huff, heldigvis var jeg på arbeidsområdet når hun ringte, så det ordnet seg. Det hadde rett og slett vært litt misforståelser mellom meg og sjefen, og hun hadde glemt at hun hadde tidligvakt, haha. Sånn kan det altså gå! Ellers har det vært en fin mandag, og en fin dag på jobb. Når jeg kom hjem, hadde Kjetil startet med middagen og etter vi hadde spist, ble det en tur til foreldrene hans. Når vi kom hjem igjen, har vi bare slappet av. Nå holder jeg på med opplasting av Londonvideo til dere, og opplastningen tar litt tid. Den kommer enten i dag eller i morgen, avhengig av opplasteren! Gleder meg veldig til å vise dere litt mer fra turen vår, ha en fin kveld videre! 

 

FØLG MEG GJERNE:

Facebook: HER

Instagram: MAILINNASKE

La oss kjøre litt rundt

 • 12.06.2016 - 21:08

I dag har vi vært på en liten biltur i nærområdet, der vi også besøkte farmoren til Kjetil. Vi kjørte også til Randaberg og kjøpte oss is på Mix. Når vi kom hjem igjen, slappet vi av og så fotballkampen mellom Tyrkia og Kroatia. Når første omgang var over kjørte jeg for å hente Wenche og to av hennes venninner. Hun skulle til flyplassen og venninnene skulle hjem. Da jeg hadde sluppet av alle der de skulle, kjørte jeg innom farmor og farfar på vei hjem. Ble sittende der å snakke en stund, før jeg tok fatt på hjemveien. Nå sitter vi og ser på Tyskland mot Ukraina, mens vi koser oss med ost og kjeks. Fin avslutning på en fin helg. Grillingen i går ble vellykket, og vi hadde en rolig og koselig lørdagskveld med gode venner.

En frøken som koste seg på biltur tidligere ♥ Ønsker alle en fin kveld videre!

En annerledes fredag

 • 11.06.2016 - 14:40

Lørdagen har kommet godt i gang, og det er herlig med litt fri fra hverdagens kjas og mas. Dette bildet ble tatt i går, når vi hadde ankommet toppen av Dalsnuten i Sandnes. Avdelingen vår og naboavdelingen var på en utrolig kjekk tur til toppen. Barna var superflinke, og jeg hørte så og si ingen klaging fra noen. Litt var det jo, jeg skjønner at de blir slitne opp de bratte bakkene. På toppen ble det snackspause med kjeks og kos. Vi tok også gruppebilde der vi skålet med "champagne", før vi begynte ferden ned igjen. Vel nede grillet vi pølser og hamburgere, før vi tok bussen tilbake til barnehagen. Det ble rolig i "leiren" da vi kom tilbake, med slitne barn og slitne voksne. Jeg hadde senvakt, så da klokken ble 16:30, tok jeg helg med god samvittighet.Når jeg kom hjem fra jobb, kjørte jeg og Kjetil for å handle. Da vi kom hjem, tikket det plutselig inn en melding fra Embla. Hun lurte på om jeg ville være med ut på byen. Det takket jeg ja til, og etter en nydelig tacomiddag, hoppet jeg i dusjen og sminken, før jeg satt på med lillebroren min til Embla. Der var også Edith og Riza. Det ble en kjempekoselig kveld! Fikk heldigvis sitte på med lillebroren min hjem igjen også, da slapp jeg å stresse med busstidene.

I dag er planen å få besøk av Ellen, Stian og Steinar til grillkos. De kommer om litt over en time, så nå venter dusjen på meg og vi må gjøre de siste forberedelsene før de kommer. Ha en strålende lørdag!

Dagens antrekk // 05.06.16

 • 05.06.2016 - 13:59

Nå har vi akkurat kommet hjem fra en visning på en fin leilighet. Vi har veldig lyst til å bli selveiere begge to, men vi må nesten være 100 % sikre på at vi skal gjøre det, før vi faktisk kjøper. Broren til Kjetil og forloveden har akkurat overtatt det nye huset sitt, så der kikket vi også innom. De holder på å pusse opp for øyeblikket, men det var et skikkelig fint hus de har kjøpt seg! Tenkte jeg skulle oppdatere dere med en dagens antrekk post, og fortelle litt om hva dagen har gitt oss så langt.Jumpsuit fra Miss Selfridges // Sko fra Primark // Solbriller fra Bik Bok

Brennheit

 • 04.06.2016 - 21:10

Malingen gikk bra, men jeg ble dessverre ikke helt ferdig i dag. Kjetil var med og hjalp meg på det siste på den veggen jeg fikk malt i dag. Vi har ca en halv vegg igjen å male nå, den blir nok enten tatt i morgen eller i uken som kommer. Det ble tid for middag før vi fikk tatt det siste, men da bestemte vi oss rett og slett for å vente litt med den siste halve veggen. Vi spiste grillmat oppe hos mamma og pappa, og fikk pavlovakake som mormor hadde bakt til dessert. Nå har vi akkurat kommet ned i leiligheten igjen, og filmen "John Rambo" snurres på skjermen. 

Jeg har også prestert å bli solbrent på ryggen i dag, men det er kanskje ikke rart når jeg sto med bikinitopp med ryggen mot solen i mange timer.. Huff, satser på at rødfargen blir en fin brunfarge til slutt. Jeg har fått skille da, haha.Da blir det Rambo og avslapning denne herlige lørdagskvelden, for vår del. Ha en fin kveld videre!

Klar for maling

 • 04.06.2016 - 11:22

Nå har jeg akkurat spist frokost, og er klar for å ta fatt på lørdagens gjøremål. Kjetil hjelper til med slåtten, og jeg (egentlig vi) fikk i oppdrag å hjelpe til med og male huset vi bor i. Siden Kjetil ble spurt om å jobbe i slåtten, ble det meg som får malejobben. Hun som bor over oss er litt dårlig til bens og i ryggen, så av og til må vi unge steppe litt inn å hjelpe til. I finværet er ikke dette så altfor ille, hehe. 

Ha en super lørdag alle sammen!

Overnattingskos

 • 03.06.2016 - 23:03

Hei og hopp! 

Det ble ingen oppdatering her i går, men det var rett og slett fordi det ble for liten tid til det. Jeg har nemlig vært på overnatting i barnehagen i natt! Førskolebarna hadde overnatting, og den var både jeg, Silje, Elisabeth, Karin og Jim med på. Vi koste oss med taco, film og godteri, før kvelden senket seg. Barna på vår avdeling hadde sovnet til kl 22:30, noe som egentlig var en grei tid. Jeg hadde egentlig trodd at vi gjerne måtte være oppe til både kl 00:00 og 01:00, men slik ble det altså ikke. En av barna våknet så tidlig som kl 05:30, men da tok Silje henne med seg ut på fellesrommet til avdelingene. Den siste våknet ikke før kl 07, så det var ganske greit. Alt i alt en vellykket og fin overnatting. Barna var litt trøtte i dag, men jeg kjente det jeg også. Merker at jeg er ganske trøtt nå, så jeg skal straks legge meg sammen med Kjetil og Solo. Ville bare gi dere en oppdatering, selv om det ble en litt sen en! Etter jobb ble det grilling og soling i hagen. Vi fikk besøk av Steinar, som kom mens vi holdt på å grille, så da ble det litt grillmat på han også. Vi satt ute i den herlige varmen og snakket om alt og ingenting. Kathrine, søskenbarnet mitt, kom også en tur innom. Det var veldig koselig. Hun endte opp med å kjøre Magnus på en fest, og da bestemte vi oss for å rydde. Steinar kjørte hjem kort tid etter Kathrine og Magnus var kjørt, og Kjetil og jeg gikk oss en tur med Solo. Vi kom inn for en liten halvtime siden, og jeg tenkte å ta meg en dusj, før sengen står for tur. 

Ha en nydelig fredagskveld/natt videre, fine lesere :-)

Dobbel lykke

 • 31.05.2016 - 20:23

Da var snart tirsdagen passert, og dagen har egentlig vært ganske bra. Startet dagen med å få bilen på verksted på etterkontroll, og jeg gikk til jobben fra verkstedet. På jobb har vi vært ute så og si hele dagen, med unntak av når vi hadde fruktmåltidet. Vi har lekt masse, og kost oss skikkelig i det fine været. Da arbeidsdagen var over, gikk jeg ned til verkstedet for å hente bilen. Den har ENDELIG blitt EU-godkjent etter 3. innlevering til kontroll. Third´s a charm! Når jeg kom hjem, hadde Kjetil satt i gang med grilling til oss. Når grillmaten var spist, tok jeg meg en dusj og Kjetil gikk ut for å se om han kunne hjelpe pappa litt. Etter dusjen tok jeg meg en tur opp til mamma. Pappa kom også etter jeg hadde vært der litt, og jeg hjalp han med å klippe seg. Etter det handlet jeg litt for mamma og pappa, før jeg og mamma tok oss en tur med Solo. Hun fant 2 firkløvere på turen, og vi sa da at det ble dobbel lykke for henne. Jeg har hatt en liten "photoshoot" med Solo og meg selv, tok bare selfiestanga fatt, siden mitt elskede kamera er på verksted. Trodde bildene egentlig ble ganske bra, men på 90 % av bildene så jeg kjempetrøtt ut, noe jeg forsåvidt er også, haha. Solo holdt oss våkne i natt, derfor har hvertfall jeg vært stuptrøtt i dag. Heldigvis fikk vi bra vær, da tenkte jeg ikke så mye på trøttheten lenger. Tar med dette, som var en av de brukbare bildene, hehe.

// Jumpsuiten er fra Miss Selfridges i London //

Nå skal jeg bare slappe av, Kjetil er med lillebroren min og slår gress. Det er sommerslåtten som er i gang her i gården. Ha en fin tirsdagskveld!


 

Stillhet

 • 30.05.2016 - 20:38

Heisann!

Bloggen har virkelig vært stille den siste tiden. Jeg har ikke helt følt meg som meg selv den siste uken som var, og motivasjonen har vært borte vekk. Heldigvis har både humøret og motivasjonen blitt bedre nå, og jeg er klar for å ta fatt på den nye uken som er kommet. I dag har vi hatt en innedag i barnehagen, på grunn av at det egentlig var meldt lyn og torden + øs pøs regn. Da tenkte vi det var best å ha barna inne. Vi hadde opphold fra morgenen av, da endte vi opp med å være ute til lunsj. Det har egentlig vært en ganske grei dag på jobb, og da jeg kom hjem ble det jeg som skulle stå for middagen. Endte opp med å lage pannekaker, som ble ødelagte. Ikke veldig gøy, men de siste ble ikke så altfor ødelagte, så vi fikk 2 pannekaker hver. Kjetil mekket opp en omelett i tillegg, og bacon stekte vi også til. Det ble en grei middag allikevel, og kvelden har senket seg. Vi slapper av, mamma tok med seg Solo på tur og livet er ikke så aller verst. Endelig ser ting lysere ut, og jeg kan være meg selv igjen. I forrige uke følte jeg at jeg var i en boble av negativitet, noe som heldigvis ikke har fulgt meg videre inn i denne uken. Livet smiler igjen, og jeg er endelig et happyface igjen, hehe. Bildet av denne fine mannen ble tatt siste dagen vår i London, da vi satt på Bella Italia og hadde lunsj. Den søndagen gikk vi rundt i Oxford Street og shoppet litt. Det var en veldig grei dag, og rundt klokken 16:00 satte vi kursen mot Heathrow flyplass. Vi tok banen for siste gang, og kom oss trygt og godt til flyplassen. Vi fikk sjekket inn, og når vi kom oss inn handlet vi litt på tax free, kjøpte oss litt snacks som vi kunne kose oss med og så på serien vår. Når vi fikk gaten vår, og skulle komme oss på flyet oppdaget jeg til min forskrekkelse at jeg hadde mistet boardingkortet mitt. Heldigvis kunne de bare søke meg opp i systemet, og finne meg igjen og skrive ut ett nytt til meg. Flyturen hjem gikk fint, og vi fikk handlet litt på tax free før vi gikk ut til pappa som ventet på oss. Han hadde tatt med seg Solo, så det ble et gledelig gjensyn. Han her er virkelig drømmemannen min, og jeg er så heldig som har kapret ham ♥♥ Turen vår til London var utrolig gøy, og jeg gleder meg til å reise til Kreta med han og noen av de fine vennene våre om litt over en måned!

Ha en fin mandagskveld videre!

Pinsehelg

 • 15.05.2016 - 15:23

Good søndag!

I helgen har vi ryddet og gjort klart til vi skal ha 16. mai fest her i morgen. Tatt det rolig, og bare slappet av ellers. Vi får hvertfall 6-7 stykker på fest her, og vi skal først kose oss med god grillmat, før det blir fest i garasjen til lillebroren min. Vi har fått låne hans festplass, på grunn av at vi tross alt bor under en dame på over 80 år. Da er det litt greit å variere hvor vi har fest. Garasjefest blir nok bra, vi gleder oss hvertfall masse!På fredag tok vi oss en tur på Egon og spiste herlig mat. Vi tenkte oss egentlig på Dolly Dimples, men etter litt tenking, ble det heller Egon. Etter Egon gikk vi en tur på Tastasenteret og shoppet litt, samtidig som vi handlet inn litt til helgen. I går var vi litt rundt omkring for å finne det vi manglet til i morgen, vi var innom både IKEA, Europris og Coop Obs. Du merket det var pinse og 17. mai, siden det var masse kø overalt. Både i butikkene og på veien. Vi fikk heldigvis tak i det vi skulle ha, og kom fornøyde hjem. 

Nå har drakten kommet opp i stuen, og vises stolt frem. Rammen kjøpte vi på IKEA.

I løpet av dagen i dag, blir det klargjøring av garasjen og bordet i stuen. Vi skal spise inne i leiligheten, før vi tar turen ut i garasjen for en god fest. Vi skal også se Manchester United mot Bournemouth, dette er siste kampen for sesongen i Premier League. Spennende, spennende! Krysser fingrene for at van Gaals menn vinner i dag ♥

Ha en nydelig søndag videre!

Motivere meg selv

 • 11.05.2016 - 22:20

God onsdagskveld.

Det har vært en pause på bloggen de siste dagene nå. Det er kun min egen feil, jeg vet ikke helt hvorfor det har blitt sånn, men jeg sliter mye med motivasjon. Jeg mangler motivasjon til mye om dagen, har ikke lyst til noen ting. Går rundt på autopilot, og bare er til stede. Slik er det vel bare noen ganger, og man kommer seg gjennom det. Man viser at man er sterkere enn man tror. Fokusere på det postive i hverdagen. Vi begynner med gårsdagen, da overrasket jeg kjæresten med tidenes gave, nemlig en signert Ole Gunnar Solskjær Manchester United trøye. Han ble veldig glad, og sa han måtte ta hevn med en gave til meg også når jeg minst ventet det. Haha, han er nå herlig også ♥

Det ødelagte kameraet er sendt inn til forsikringssak hos Gjensidige, håper det blir mulig å få tilbake pengene på forsikringen. Da blir det nytt kamera. Ønsker meg så syyykt dette:Det er lov å drømme da! Kameraet koster rett over 7000 kr, det gjør det derfor litt vanskelig å få kjøpt seg det samtidig som regninger skal betales, reiser skal spares til og lån skal betales tilbake. Jaja, kan ikke få alt man ønsker seg. Derfor håper jeg at forsikringen gjerne kan hjelpe til med dette, da SKAL jeg kjøpe dette kameraet her. Krysser fingre og tær for at dette kameraet blir mitt før vi reiser til...

BAM BAM BAAAM: LONDON ♥ Kjetil og jeg skal til London om litt over en uke. Vi reiser på fredag 20. mai og blir der til søndag 22. mai. Grunnen til at vi reiser er fordi vi skal på FA CUP FINALE!!! Wuhuuuu! Vi fikk billetter, og vi er overlykkelige over det. Billettene var ikke billige, men det er så utrolig, utrolig verdt det. Vi skal se Manchester United kjempe mot Crystal Palace om FA Cup pokalen. Det blir så utrolig rått, vi gleder oss som to små barn, haha! Ellers kan jeg fortelle dere om dette bildet her. Hvem låste bilnøkkelen inne i bilen på søndag? *Rekker opp hånda*... Fy fader, jeg var pottesur når jeg fant det ut, og som om det ikke var ille nok, fant vi ikke reservenøkkelen. FML! Kan trygt si at humøret ikke kom helt på topp igjen den kvelden nei. Endte opp med å ringe NAF, som kom å låste opp bilen og fikk nøkkelen ut igjen. Moren til Kjetil var så snill at hun lånte meg sin bil til mandags ettermiddag, og hun lånte bilen vår. Veldig greit. Tusen takk igjen! ♥ 

Nå må jeg snart finne sengen, tidligvakt i morgen. Motivasjonen kommer nok på plass, satser jeg på. Merker det hjalp litt å skrive, få de gode tingene i livet skrevet ned. Livet er jo egentlig ganske fint, er det ikke? God natt, fine lesere ♥

Lets surprise someone

 • 02.05.2016 - 20:30

Jobbdagen gikk overraskende fort, til mandag å være. Etter jobb bestemte jeg meg for å overraske min kjære litt, da ble det en tur innom Kiwi for å kjøpe inn ingrediensene vi manglet. Jeg lagte pepperbiff med fløtegratinerte poteter og grønnsaker til oss. Det falt heldigvis i smak! Han har jo overrasket meg med mange middager, men denne gangen var det min tur. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers har jeg vært en tur oppe hos mamma og pappa, og jeg og mamsi tok oss en liten tur med Solo. Nå sitter vi bare og slapper av, har akkurat sett den nyeste episoden av "Norges tøffeste". Hun som var sersjanten min når jeg var inne i førstegangstjeneste er med. Mari heter hun, og jeg heier på henne! Det er utrolig spennende, og jeg håper virkelig hun vinner. 

Mari er blondinen som står i midten fremme.

Ha en fin mandagskveld videre, flotte folk!

Boligmesse

 • 01.05.2016 - 15:56

I dag har vi hatt en avslappende morgen, hvor jeg bakte gode horn til Kjetil og meg til frokost. Når vi satt og spiste hornene, fikk Kjetil en telefon fra faren sin. Han og moren til Kjetil lurte på om vi ville være med på boligmesse. Da ble det en spontan tur til Sørmarka Arena. Inne på boligmessen var det mye forskjellig, alt fra mat til jacuzzier. Vi kjøpte oss litt nytt til kjøkkenet, det tenkte jeg å vise i et eget innlegg. Må få testet det ut først, og se om det faktisk holder det det lover. Det var veldig stilig når de viste det på stand, jeg er veldig nysgjerrig på om det virker like godt når Kjetil og jeg skal prøve det. Ellers kjøpte vi oss litt forskjellige pølser i spekematsstanden. Vi kjøpte hvitløkspølse, rødvinspølse og baconpølse. Vi fikk smaksprøver, og de smakte veldig godt. Eneste vi ikke smakte på var hvitløkspølsen, så den er vi nysgjerrige på. Gleder oss til å smake den. Det som blir demonstrert på bildene over, har vi kjøpt. Blir gøy å teste ut!

Tok ikke med meg kameraet, så i dette innlegget blir det noen bilder jeg tok med mobilen. Nå har vi så og si nettopp kommet hjem, og følger med på Manchester United mot Leichester. Til pause er stillingen 1-1, håper United klarer å snu det!

Sporty lørdag

 • 30.04.2016 - 20:31

Etter sist blogginnlegg har det både vært avslapning, rydding og jogging. Leiligheten ser temmelig bra ut nå, det er slik at om vi hadde fått spontant besøk, hadde vi ikke trengt å bli flaue av rot. Helt herlig! Jeg kom akkurat fra en herlig joggetur, sammen med Solo. Kjetil kjører foreldrene sine et sted, derfor bestemte jeg meg bare for å jogge. Skikkelig fin og herlig tur, sammen med lille bebbis. Nå skal jeg ta meg en dusj, og om jeg rekker det, skal jeg gjøre det skikkelig koselig her før Kjetil kommer hjem, sette frem litt snacks og gjøre klart slik at vi kan se en episode Criminal Minds. Eller kanskje det blir to? Hehe, vi får se!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag ble det lasanje til middag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Senere i kveld/natt skal jeg/vi hente Wenche og foreldrene til Kjetil, så da gjelder det å holde seg våken. Ha en fin lørdagskveld!

En rolig lørdagsmorgen

 • 30.04.2016 - 11:00

Lørdagsmorgen, en god dag å våkne tidlig på. Du vet at du har fri, og da blir du liggende i senga ekstra lenge. Tenk om hver dag kunne vært sånn? Jeg elsker slike morgener, du er så avslappet og glad at morgenen blir ekstra fin. Jeg laget frokost til Kjetil og meg rundt kl 10 i dag, og vi koste oss med deilige egg og bacon. Nå sitter han og spiller FIFA 16, mens jeg sitter i kontorhjørnet vårt og blogger. I dag har vi ikke noe planlagt, vi får se hva dagen bringer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Planen nå er hvertfall å rydde litt, ha en fin formiddag alle sammen!

Godfredag

 • 29.04.2016 - 22:19

Det er fredag, det er helg og det er en skikkelig goddag!

Tidligvakten på jobb bare fløy avgårde, det var nok en dag med svømming for førskolegruppen. Det betydde færre barn for oss som var igjen i barnehagen. Vi koste oss med lek både inne og ute, og ostesmørbrød til lunsj. Når førskolegruppen kom tilbake, var det tid for fruktmåltidet og litt lek etter det. Når klokken var 15:00, gikk jeg og kollegaen min fra den andre avdelingen hjem. Hun endte opp med å sitte på med meg hjem, siden vi skulle samme vei. Når jeg er kommet meg til Randaberg, ringer Kjetil og spør meg hvor jeg er. Vi blir enige om å møtes på Coop på Randaberg for å handle inn middagen. Han var på Tasta i kø da han ringte, så jeg gikk en tur innom farfar på sykehjemmet. Farmor var der også, så det ble et kort, men koselig besøk fra min side. Da vi møttes på Coop, hadde han allerede fikset middag, så vi handlet inn snacks og kom oss hjemover. Kjetil hadde fikset deilige reker og krabbe til oss, også hadde han kjøpt roser til meg! ♥♥ Det var en stykk kjempeglad jente da, ja! Snille, fine kjæresten min ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med to jenter i huset, er det ikke lett å gjøre alle fornøyde. Solo prøvde å stjele plassen min, men det hjalp ikke. Reker og krabbe ble det på alle 3, bare at hun fikk det på gulvet, haha. Sniken ♥

En fin feiring

 • 28.04.2016 - 21:24

God torsdagskveld, alle sammen! 

Senvakten min på jobb gikk helt greit, som vanlig. Vi har hatt miljødag, hvor vi koster asfalten i uteområdet fri for sand og rydder utenfor. Dette gjøres som regel på begynnelsen av dagen, og etter vi var ferdige med den jobben var det tid for lunsj. I dag sto fiskekaker med poteter og grønnsaker på menyen, det smakte veldig godt. Etter lunsj var det lek inne, før fruktmåltidet. Etter frukten gikk vi ut, og ble ute nesten helt til stengetid. De fem siste barna fikk komme inn, siden noen var kalde og været så ut til å komme litt i mot oss. Etter jobb var det en rask dusj, deretter avgårde i selskap for farfar og søskenbarnet mitt. Der fikk vi servert koldtbord og god dessert. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min gode farfar ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mamma (fotografen): "Se ut som dere skal være sammen i 200 år til!"

Meg og Kjetil: Resultatet ser dere ovenfor, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fineste mamma ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den sosiale gjengen, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min flotte farmor ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse to har snart holdt sammen i hele 52 år, det er ekte kjærlighet det ♥

Håper dere får en strålende kveld videre, mine fine lesere!

Dagene flyr avgårde

 • 26.04.2016 - 17:52

Good tirsdag!

I dag har jeg hatt mellomvakt, og dagen har egentlig gått ganske fort. Etter lunsjen var vi bare ute resten av dagen, til vakten min var over. Vi har jo helt fantastisk vær, da må det utnyttes til det fulle! I går hadde jeg senvakt, og jeg følte bare at dagen fløy avgårde, akkurat som i dag. Kjetil ligger og sover for øyeblikket, Solo sitter i vinduskarmen og jeg lurer egentlig på hva jeg skal gjøre, haha. Kanskje jeg skal skifte til treningsklær og ta meg en joggetur med Solo? Det tror jeg faktisk at jeg gjør!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ny uke, med nye muligheter

 • 25.04.2016 - 08:15

God mandagsmorgen, alle sammen!

På fredag hadde jeg mellomvakt på jobb, og det ble en veldig rolig dag. Vi hadde kun 4 barn på avdelingen når førskolegruppen var på svømming, derfor ryddet vi litt og ommøblerte på avdelingen vår. Det ble godt mottatt når de eldste barna var tilbake. Etter jobb ble det bare avslapning, siden formen vår ikke var helt på topp. Vi skulle egentlig ha vært hos en kollega av meg, men slik ble det altså dessverre ikke. Det virket hvertfall som de hadde hatt en fin kveld, og det er vel fortjent.

I går var formen mye bedre, og vi ryddet og stod i omtrent hele dagen. Det resulterte i en kjempefin og ryddig leilighet, og to glade folk. Elsker å se leiligheten så ryddig og fin som den er nå! Vi fikk besøk av Stian og Steinar, og det ble grilling med gutta krutt for min del. Ellen kunne dessverre ikke komme, derfor ble det bare meg og guttene. Koselig var det hvertfall! Vi spiste deilig grillmat, før vi rigget oss til i sofaen med film. Vi så en film som heter "Set up" med 50 Cent i hovedrollen. En bra film egentlig. Når filmen var ferdig satt vi bare og snakket om alt og ingenting, før Stian tok turen hjemover litt etter filmen. Steinar ble litt lenger, men når klokken var 00:00 hadde begge gått hjem. Kjetil og jeg satte på litt Tom og Jerry, før vi gikk og la oss. Når vi var i ferd med og sovne, fikk jeg plutselig en melding fra pappa. Han ville at jeg skulle hente ham, og det gjorde jeg. Etter det la jeg meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går spilte vi inn "Kjettan i aksjon", tok oss en god joggetur i finværet og slappet av. Vi fikk også et raskt besøk av Mikal og Hedda som viste oss sin nye bil. Ellers skjedde det egentlig ikke altfor mye. En fin og rolig dag, og god opplading til denne uken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper alle får en super mandag, jeg starter min mandag med senvakt på jobb. Byttet med Silje, og slipper å ha senvakt på onsdag, så det er greit.

Torsdagens vennekveld

 • 24.04.2016 - 12:00

På torsdagskvelden møttes Kjetil, jeg, Steinar, Embla og Ørjan på Inside for å spise middag sammen, og deretter var det klart for biljard og shuffleboard. Vi bestilte hver vår burger, som smakte kjempegodt. Etter vi hadde spist, tok vi noen runder biljard også var det klart for shuffleboard før vi måtte hjemover.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tidenes makkerpar ♥

Håper alle får en nydelig søndag!

Today is a better day

 • 20.04.2016 - 21:52

Forsov jeg meg? Nei. Har det vært en bra dag? Ja. Jeg hadde senvakt i dag, og jeg har brukt en god del av dagen på å male alle barna i ansiktet. Alt fra tigere til gull-spiderman er malt i dag, og jeg storkoser meg når jeg gjør det. Barna blir så glade, og det gjør meg glad. Etter jobb ble det grilling, med godt tilbehør. Kjetil tok seg av grillingen, mens jeg ryddet litt inne og gjorde klart bordet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er så heldig som har denne fine mannen i livet mitt ♥♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter middagen gikk vi i gang med å få opp noen hyller i gangen. Disse hyllene skal vi etter hvert få oss bilder i rammer, som vi skal ha oppe på disse. Vi har også fått opp det nye spisebordet vårt, pluss stolene. Det ble svart bord som vi hadde tenkt, men i stedet for gule stoler, ble det stoler med vinrødt trekk. Vi er superfornøyde! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Manchester United leder mot Crystal Palace, noe som også er noe jeg kan være glad for i dag. På selvmål, vel og merke. En av Crystal Palace spillerne tok en skikkelig kjip vending for laget sitt, og en skikkelig bra vending for United. Bra start på kampen! Vi blogges, fine lesere ♥

En uheldig tirsdag

 • 19.04.2016 - 16:53

Blæ, for en morgen det ble for meg i dag. Klarte for første gang på veldig lenge å forsove meg, og dermed komme forsent på jobb. Heldigvis var det ingen sure miner når jeg kom meg til jobben, så det var greit da. Det har ellers vært en grei dag på jobb, men jeg har hatt vondt i hodet i hele dag. Det har heldigvis blitt bedre enn i morges, men jeg kjenner det fortsatt litt, uheldigvis. Nå skal Kjetil og jeg snart en ny tur på IKEA, vi skal kjøpe oss nytt spisebord med stoler. Vi skal også en tur til Klepp for å se på en grill vi har lyst på. Nå har vi akkurat hatt en enkel middag med pølser i pølsebrød, og vi skal gjøre oss klare til å gå når dette er publisert. Slike stoler er det vi skal ha, vi er litt usikre på bordet ennå, men det finner vi ut når vi kommer ut til IKEA. Om dere vil se på de på ikea.com, kan dere klikke her.

Håper deres tirsdag har vært litt bedre enn min har vært til nå, vi blogges!

Monday blues

 • 18.04.2016 - 22:32

I dag var det klart for tidligvakt og nok en ny uke. Dagen på jobb var veldig koselig, og gikk egentlig ganske greit fort avgårde. Da jeg kom hjem luftet jeg Solo, før Kjetil også var hjemme. Det ble jegergryte til middag, og etter middagen stelte vi oss og kjørte til Skeidar, Plantasjen og IKEA. På Skeidar kjøpte vi lyspærer til taklampen vår over spisebordet, en ramme med en fin quote inni og 2 kuer som kan brukes til melk/fløte (en til oss og en til mamma og pappa). På plantasjen kjøpte vi hundeseng, 3pk med tennisballer og to matskåler. På IKEA ble det litt mer, blant annet et nytt stuebord og masse diverse krimskrams til leiligheten. Veldig fornøyde med alle tingene vi kjøpte! Nå ser vi kampen mellom Tottenham og Stoke, før det mest sannsynlig blir sengen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så fornøyde med det nye bordet vårt! Den gule potten og de som glassene står i, er også nye i dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere ser, sovnet Solo nokså fort i den nye sengen sin ♥

Fredag og helg igjen

 • 15.04.2016 - 19:37

God kveld!

I dag har jeg hatt senvakt på jobb, og vi har vært med de yngste på avdelingen. Førskolegruppen var på svømming, så jeg tok med meg 3 av barna på blomsterplukking. Vi kom tilbake like før lunsj, det ble ostesmørbrød. Etter lunsj gikk vi ut, og ble ute til fruktmåltidet skulle være. Etter frukten lekte barna inne, helt til stengetid. På vei hjem fra jobb, møtte jeg ei jente som kjøpte 3 av bøkene jeg har ute til salgs på Finn. Jeg selger pensumbøker til barnehagelærerstudiet ser dere, annonsen finner dere her. Når jeg var hjemme, ble det cheeseburgere til middag og nå smårydder jeg litt, mens Kjetil gamer FIFA. Blir en rolig kveld i dag, før fullt program i morgen. Hvertfall for min del! Jeg skal være med venninnen min, Edith, på Kvadrat på dagen. Det blir koselig å se henne igjen. På kvelden skal Kjetil og jeg til Kamilla og Chris for å grille, det gleder vi oss masse til. Ha en super fredagskveld, alle sammen!

En fin dag

 • 14.04.2016 - 17:09

Torsdag, og snart helg dere. I dag har jeg hatt mellomvakt på jobb, og vi har kost oss på tur til Vålandstårnet og noen trampoliner som var der. Når vi kom tilbake fra turen spiste vi fruktmåltid, og når vi nesten var ferdige med måltidet, fikk vi besøk av kollegaen vår som nettopp fikk baby. Ungene ble kjempeglade, for noen av de fikk ikke sett babyen sist hun var på besøk. Noen av oss kollegaene hadde heller ikke fått gleden av å se henne, men nå fikk de endelig det. Jeg fikk både se og holde henne på tirsdag. En nydelig liten jente.

De to siste bildene er tatt gjennom slike utkikksposter som står ved høye plasser. Et annet ord er vel kikkerter. En kjempekoselig tur, i et veldig greit vær. 

I dag er det ryddedag, så nå skal vi se en episode til med Criminal Minds, før ryddingen starter!

Bursdagshunden

 • 13.04.2016 - 19:43

Hipp hurra for Solo som er 1 år i dag! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lille bebbis har blitt stor jo.. Jeg husker enda den dagen pappa og jeg kjørte til Bergen på dagstur, for å hente det lille nurket av en valp. Hun var så liten, så veldig liten. Nå er hun blitt mye større, og det er vanskelig å tenke seg hvor liten hun faktisk var når hun ble hentet av oss. Hun er fortsatt mindre enn en del Jack Russel vi har møtt på, så det viser bare at hun enda er liten, hehe. Hun er rampen og hjerteknuseren i familien, og jeg er glad for at hun er min/vår ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det høres kanskje dumt ut, men... GRATULERER MED DAGEN, SOLO ♥♥

Enda mer tur i finværet

 • 12.04.2016 - 22:07

Kjetil og jeg bestemte oss for å gå for Sala Thai i dag. Ellers var vi og handlet, så nå har vi fått inn både det nødvendige og det unødvendige, hehe. Når vi spiste middag og dessert så vi et par episoder med Criminal Minds, før Kjetil skulle spille fotball og jeg skulle ta en tur med Solo. Fikk med meg mamma på turen, det var veldig koselig. Nå er begge to hjemme igjen, etter dette er publisert skal jeg forhåndsskrive et blogginnlegg til i morgen tidlig. Deretter blir det sengen for min del hvertfall, tror nok det er det for Kjetil også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den herlige desserten vår i dag, jordbær og blåbær med vaniljesaus ♥

Mamma som speider utover ♥

Håper alle har hatt en fin tirsdag, god natt når den tid kommer!

Strålende sol = happy workday

 • 12.04.2016 - 16:23

Solen skinner fortsatt herlig over Stavanger, og dette hjelper utrolig mye på jobbmotivasjonen! Vi var på tur med de yngste på avdelingen til en lekeplass i nærheten av barnehagen, siden førskolegruppen var på tur til Vitenfabrikken i dag. Her lekte både voksne og små seg i rutsjebanen, klatrestativet og på huskene. Vi tok også lunsjen vår der, før vi tok turen tilbake til barnehagen, hvor det ble lek utendørs. Vi spiste frukt ute, og var fortsatt ute da min arbeidsdag var over. Det skjønner jeg veldig godt, med tanke på det fantastiske været! På vei hjem fyllte jeg diesel på bilen, og nå har jeg akkurat kommet inn dørene. Kjetil var allerede kommet hjem da jeg kom. Nå snakker vi om hva det blir til middag, vi tenker muligens å bestille fra Sala Thai eller Pizzakroken. Vi får snakke litt til, og bli enige.


Jim som klatret helt opp på stativet til huskene...

...og meg som prøvde på det samme, haha. Jeg turte rett og slett ikke å klatre høyere!

Vi blogges senere i dag, flotte lesere!
 

Relax, take it easy

 • 11.04.2016 - 22:23

I dag har det vært en veldig rolig og avslappet dag, sånn egentlig. På jobb var vi ute nesten hele dagen, og når jeg kom hjem laget jeg pizza til Kjetil og meg. Ellers har vi bare sett på Criminal Minds hele dagen. Det har med andre ord ikke skjedd altfor mye denne dagen her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tok dette bildet på morgenturen til Solo og meg på lørdag, men været har vært like fint i dag. Da passet dette bildet ganske bra inn, siden jeg ikke har tatt noen bilder fra dagen i dag.

Nå er det tid for sengen, god natt alle sammen!

Bursdagsgavene mine

 • 11.04.2016 - 07:35

God mandagsmorgen, kjære lesere!

I disse flotte morgentimene tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva jeg fikk til bursdagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk GoPro-kamera av kjærsten (stativet det står på kjøpte jeg i Sverige), hårprodukter og penger av mamma og pappa, Kahlervase og tulipaner av foreldrene og søsteren til Kjetil, penger av farmor og farfar, penger av mormor og morfar og blomsten av kollegaene mine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk uglen og Rosendalskålene av Caroline, Frank, Kamilla og Chris, ice shot glasses og selfiestang til kamera av Steinar, Ellen og Stian, Sourz Apple av Mikal og Hedda, Vikingfjord av Embla, lue av tante Heidi, onkel Jørgen og ungene og Kahler lyshus og lys m/batterier av oldemor.

Ha en strålende mandag!

Birthdaygirl

 • 09.04.2016 - 15:50

Dagen i dag startet med en fin tur sammen med Solo. Nede på kaien traff vi på to svaner, som var av den litt hissige sorten. Svanene freste og Solo bjeffet, haha. Tok en tur innom mormor og morfar på veien, og fikk tilbringt litt tid hos de også. Fikk bursdagsgave og bursdagsklemmer. Solo klarte nesten å ødelegge en orkide, samtidig som en lamellgardin måtte bøte med livet. Heldigvis tok mormor og morfar det med godt mot, siden de visste at de hadde reservelamell. Når jeg kom hjem igjen, hadde Kjetil våknet. Vi tok oss en dusj, før jeg kjørte ned til butikken og handlet inn til kake og kaffe, mens Kjetil ryddet her hjemme. I halv ett tiden kom mamma en tur ned, og hadde litt kaffe. Mens hun var der, hentet jeg farmor og farfar også. Gull-Britt kom også en tur ned, det er hun som bor i huset leiligheten vår er i. Pappa og onkel Egil kom og, så det har blitt mye kakespising til nå i dag, hehe. Nå har jeg kjørt farmor og farfar hjem, og vi skal ha oss litt ostesmørbrød til lunsj. Moren og søsteren til Kjetil var nettopp innom de også, med både gave og noen nydelige tulipaner! De spiste ostesmørbrød og kake hos oss, før de gikk hjem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det har vært en kjempefin dag til nå, og jeg har på følelsen av at den kommer til å fortsette slik. Gleder meg masse til i kveld, syns det er litt gøy å ikke vite hvor vi skal spise middag, det gjør det ekstra spennende!

En aldeles strålende fredag

 • 08.04.2016 - 21:37

God fredagskveld!

Kjetil og jeg er nå offisielt helt klare til "Kjettan i aksjon - Episode 2" på søndag. Vi har redigert hele sammen denne fredagen, og vi gleder oss til å vise dere! Ellers i dag har jeg hatt tidligvakt på jobb, og det ble en rimelig rolig dag. De eldste var på svømming, og vi ble til slutt bare 5 barn igjen etter de var gått. Når de eldste kom tilbake hadde vi fruktmåltid, og barna sang for meg og Jim som begge har bursdag i morgen. Vi fikk også hver vår fine blomst, tusen takk til våre flotte kollegaer og barn for den flotte blomsten og sangen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal vi kose oss med film, å bare nyte at det er helg.

Ha en super kveld, fine lesere ♥

Bursdagsonsdag

 • 06.04.2016 - 21:58

God kveld, kjære lesere!

I dag har jeg hatt senvakt, og våknet ganske uthvilt denne onsdagsmorgenen. Vi har lekt masse, og hatt litt ansiktsmaling i barnehagen i dag. Etter jobb bar det avsted til bursdagsfeiring for Mikal. Vi ble en fin gjeng, og det var servert masse gode kaker. Kjempekoselig selskap, på en ellers altfor vanlig onsdag. Gratulerer så mye med dagen, nok en gang Mikal! Håper du ble overrasket i dag, og håper resten av kvelden din blir fin. :-)

Tuesday

 • 05.04.2016 - 18:51

I dag har jeg hatt mellomvakt på jobb, og vi har kost oss med masse lek, både inne og ute. Etter jobb bar det hjemover å lage middag, vi hadde deilig lasanje. Nå har vi akkurat satt på Fast and the Furious 5, sitter i senga og ser den. Skikkelig herlig med en myk plass å kose seg med en god film.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin tirsdag videre!

Ny uke, ny frisyre

 • 04.04.2016 - 17:13

Da har Kjetil og jeg akkurat kommet oss hjem, vi har vært hos mamma og klippet oss, jeg farget også håret mitt. Hun eier frisørsalongen Tjensvoll Hårdesign AS, i Tjensvoll sentrum. Jeg er like fornøyd hver gang jeg er innom henne! Kjetil fikk seg også sin første klipp hos henne, og han er like fornøyd som meg. Tusen takk, mamsi ♥ Nå venter vi på at ovnen skal bli varm, da blir det Grandiosa in the making. Det blir en lett middag på en mandag, siden vi var såpass sent hjemme.

 

 

Som dere ser på før og etter bildene, ble etter-resultatet superbra. Jeg har hatt så stygg ettervekst nå i det siste, det var deilig å få den bort! Pannelugg har jeg også fått meg, det var en litt spontan handling fra min side. Heldigvis syns jeg ikke det ble et aller verst resultat, og alt i alt er jeg kjempefornøyd med håret mitt nå! 

Ha en fin kveld folkens!
 

Workmode

 • 04.04.2016 - 08:05

Mandag og ny uke er i gang. Jeg er på jobb nå, og koser meg med barna og kollegaer som har kommet til nå. Manchester United fikk seier mot Everton, de vant 1-0! Det er helt supert ♥ Ellers gikk premieren på "Kjettan i aksjon" over all forventning. Kjetil og jeg er kjempefornøyde, tusen takk til alle som har sett på videoen! Det blir ny video på søndag, da kommer den muligens litt tidligere på dagen, vi får se. Innspillingen er hvertfall i gang, og blodfanen av United er klar for en ny episode. Dette er veldig gøy å drive med, og ikke minst gøy å se at så mange klikker seg inn og ser! Vi setter enormt stor pris på alle som en, og gleder oss masse til neste episode kommer ut.

Ha en fortsatt fin mandag, fine lesere ♥

Helgen er snart over

 • 03.04.2016 - 12:26

Det er søndag, folkens!

Opplastingen av første episode av "Kjettan i aksjon" er i gang, og den kommer ut klokken 19:00 i kveld. Vi gleder oss, det håper vi dere også gjør. Dette er et veldig humørfylt proskjekt, og vi har ledd utrolig masse når vi satte sammen dette. Det blir personlig, det blir litt overdrevent og det blir knallbra! :-D 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til nå i dag har det ikke skjedd altfor mye, vi har spist frokost og nå lader vi opp til en ny uke. Senere er det klart for Manchester United mot Everton, da satser vi såklart på seier! ♥ Ellers blir det nok litt rydding i leiligheten, tenker jeg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en super søndag, fine lesere!

Jakten på minnekortet

 • 02.04.2016 - 16:18

Det er lørdag, det er helg...men vent! Hvor ble minnekortet av? Kjetil og jeg drev og filmet til en litt hemmelig ting, som skal komme på bloggen etterhvert. Vi skulle legge noen av filmsnuttene inn på Macen, siden vi trengte litt mer plass på kameraet. Jeg tror jeg legger minnekortet i sofaen, før jeg går og leter etter adapteret vi må bruke for å ta minnekortet i, for å legge snuttene inn på pc. Kjetil blir med meg og leter på soverommet, og hunden er i stuen. Vi kommer inn i stua igjen og finner adapteret på spisebordet, under kontrollen til dronen min. Jeg skal ta minnekortet i adapteret, men da er det sporløst forsvunnet. Siden hunden har en vane for å spise ALT, ble hun litt syndebukk for dette.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi tenkte at hun hadde spist det opp, da vi ikke fant det i det hele tatt. Det ble ganske dårlig stemning mellom oss, men vi ble enige om at Kjetil skulle kjøre å kjøpe nytt og jeg skulle ta Solo ut på tur. Solo ville ikke gjøre nummer 2, så når jeg kom inn begynte jeg å tenke litt. Det viste seg, etter en tankespinn i hodet mitt, at minnekortet lå under noe jeg hadde tatt ut av veska mi i jakt på adapteret på soverommet. Jeg ringer Kjetil så fort jeg bare kan, men det var litt for sent. Han var allerede på vei hjem, men i godt humør. Han fikk tak i et billigere og raskere minnekort, så han var happy. Nå kan vi heldigvis fortsette filmingen, og få ut en video der vi forklarer hva vi filmer til. Satser på at den videoen kommer i kveld, youtube tar litt tid å laste opp video, men vi skal i gang med å filme når dette innlegget er publisert.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heldigvis fikk denne historien en lykkelig slutt, og vi kan fortsette å ha en fin lørdag til tross for dårlig stemning en periode. Som dere ser på nederste bilde, vil jeg ikke tro at Solo hadde hatt problem med å sluke minnekortet, haha.

Dere får ha en flott lørdag!
 

Tilbake til hverdagen

 • 30.03.2016 - 22:16

Hallaisen fine folk!

Det har visst blitt en liten bloggpause, rett og slett fordi jeg ikke følte at jeg hadde altfor mye å blogge om. Motivasjonen har vært litt nede, men nå satser jeg på at den har kommet tilbake. (Siden jeg har en kjæreste som sier at jeg MÅ blogge, tusen takk, du er en motivasjon i seg selv!) Jobbuken har kommet godt i gang, planleggingsdag og første dag etter påske med barna er unnagjort allerede. En energifull dag i dag, og en mer rolig planleggingsdag i går. Dagen i dag har vi tilbringt både ute og inne, på lekeplass og i barnehagen. På lekeplassen ble det både klatring i stativ, reiling, rulling i bakke og lek i sanden. Solen var heldigvis med oss, det gjorde dagen veldig mye bedre! Vel tilbake i barnehagen igjen, var vi ute til fruktmåltidet skulle være, før vi gikk inn og ble inne resten av barnehagedagen. Ideen min var nemlig å få gitt et av barna bursdagskrone som det kunne få gå med. (Vi vil helst ikke at de skal ha de ute, siden da kan de lett bli ødelagt.) Den tørket dessverre ikke før barnet ble hentet, derfor er den klar til bruk i morgen. Det ble vår avtale. Hadde senvakt i dag, da jeg kom hjem ble det film og kos med kjæresten, før han tok turen hjem til foreldrene sine og jeg tok turen opp til mine. Endelig er sommerferien i boks, vi fikk bestilt flybilletter i dag! Gleder meg enormt mye! :D Vi skal til Kreta, og jeg kjenner det skal bli herlig å reise. Det er et par år siden jeg har vært i syden nå, derfor er jeg litt ekstra gira, hehe.Som dere ser, møtte vi på en katt også på lekeplassen. Nå skal jeg gå å legge meg, Kjetil har lagt seg allerede. God natt, godtfolk!

Årets første bad

 • 27.03.2016 - 17:57

God 1. påskedag alle sammen!

I dag har Kjetil og jeg begynt dagen med å gå i fjøset, og deretter slappet vi av med et par episoder av Fjorden Cowboys. Rundt kl 12 kjørte vi til foreldrene til Kjetil, der spiste vi god pinnekjøttmiddag. Når vi kom hjem tok jeg meg en tur med Solo, da bestemte jeg meg for å gå inn til hytta til farmor og farfar. Her tok jeg årets første bad, og Solo løp fritt. Det ble et kaldt, men forfriskende bad. Når vi kom hjem fra turen, tok jeg meg en dusj og nå sitter jeg i sofaen og slapper av sammen med Kjetil og Solo.Nå skal vi snart avgårde til Ellen og Stian, der vi skal se litt på ferieturer i sommer. Dere får ha en fin kveld videre!

Bursdagsmandag

 • 21.03.2016 - 21:27

På jobb i dag har vi vært ganske få barn, noe som har gjort arbeidsdagen rimelig rolig. Det er påskeferie, og da er det ikke alle som kommer i barnehagen. Etter jobb bar det rett til foreldrene til Kjetil, siden faren hans har bursdag i dag. Gratulerer så mye nok en gang! Vi spiste middag, dessert og kaker hos de, fikk til og med testet Solo med barn. Søskenbarnet til Kjetil var der, og hun er 8 år. Jeg tenkte at det ble bare å kjøre hjem når de kom, men heldigvis gikk det over all forventning! Hun bjeffet litt, men mye mindre enn jeg hadde trodd. Noen runder med Uno ble det også. Når vi kom hjem satte vi oss i sofaen, hvor vi er enda. Nå skal vi bare slappe av til vi legger oss.

Tar med et bilde fra lørdag som jeg ikke delte i går, i mangel på bilder fra i dag. Min fine kjæreste og meg ♥

Fredag, velkommen skal du være

 • 18.03.2016 - 22:13

God kveld!

I dag hadde jeg tidligvakt på jobb, og for en gangs skyld var jeg ute i god tid. Jeg parkerte bilen utenfor jobb kl 07:07, det var ny rekord for meg i tidlighet på jobb. Grunnen var at vi skulle ha påskefrokost i barnehagen i dag, noe som ble vellykket. Ped. leder hadde bakt veldig gode rundstykker som vi serverte med masse forskjellig pålegg. På grunn av svømming for førskolegruppen, var det bare 3 og 4 åringer i barnehagen en god stund. Vi lot dem ha frilek inne før lunsj, og lunsjen stod en kollega for i dag. Han lagte pasta med tomatsaus og kjøttdeig. Det smakte veldig godt, og det falt i smak hos barna. Etter lunsj gikk vi ut, og når førskolegruppen var tilbake gikk vi inn og hadde fruktmåltid. Når jeg var ferdig på jobb var de på vei ut, og skulle være ute resten av dagen. Jeg gikk en tur på Jula for å få tak i en 12 volt, som vi kan ha i stikkontakt i Sverige. Vi skal nemlig ha med oss en minifryser, som vi kan ha kjøttvarer som vi kjøper oppi. Da jeg kom hjem disket min kjære, søte kjæreste opp med sin fantastiske italienske kjøttbollerett. Himmelsk god! ♥ Etter middagen ble det nok en spontan shoppingtur, denne gangen skulle vi finne antrekk til konserten med Vassendgutane som vi skal på i morgen. Nå er vi klare begge to, jeg fant en shorts og en hvit topp som jeg skal ha, Kjetil fant en skjorte. Vi var både en tur på Tastasenteret og Kilden. Jeg fant også en ugletopp, som var stygg-kul om det overhodet er et ord. Endte opp med å kjøpe den, siden både jeg og Kjetil syns den ble kul på, haha. Finner nok alltids en anledning til å få brukt den også!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere ser, litt sånn stygg-kul ugletopp, hehe. Det var bare noe med den som fikk meg til å måtte prøve den, og den var ikke så aller verst. Nå skal det sies, jeg elsker ugler! 

Nå skal det bare slappes helt av, det er tross alt fredagskveld og endelig helg ♥ Ha en fin kveld!

Grillsesongen er i gang

 • 17.03.2016 - 22:29

Det har vært en koselig dag på jobb i dag også. Hadde mellomvakt i dag, og jeg følte egentlig at dagen gikk ganske fort. Strålende fint vær har vi også hatt i dag, og det hjelper mye på humøret. Da jeg var på vei hjem fra jobb, stoppet jeg innom Kiwi for å kjøpe litt grillmat til oss. Embla skulle komme på besøk, og da skulle vi grille å kose oss i det herlige været. Bare litt synd at sola gikk ned litt for fort, slik at det ble kaldt da vi startet grillingen. Vi fikk nå grillet, og spist litt før vi rett og slett måtte innse at slaget mot solen var tapt, og vi måtte komme oss inn. Vil helst unngå sykdom nå som det snart er påske. Embla og jeg rigget oss til med film når vi kom inn, vi så "Fifty Shades of Grey". Når filmen var ferdig satt vi bare og snakket om alt og ingenting, før det var tid for å følge henne ned til bussholdeplassen. Tok med oss Solo, siden da fikk hun seg en kveldstur i samme slengen. Nå følger vi med på Manchester United - Liverpool, hvor det står 1-1 og 1-3 sammenlagt. Ønsker oss 3 mål til nå, minimum!! Vi må nemlig ha så mange for å ikke tape på bortemålsregelen. Heia United ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjetil var bare litt kald han.. Haha ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kontraster

 • 16.03.2016 - 19:56

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Yesterday versus today -Tåken har inntatt Mosterøy, og tatt vekk den nydelige solen. Veldig synd egentlig, med tanke på at været var helt nydelig før i dag. Jeg har hatt en skikkelig idyllisk dag på jobb i dag. Tok med meg 4 av barna på tur til en lekeplass i nærheten av barnehagen, og vi koste oss med lek og lunsj der før vi gikk innom butikken. Vi kjøpte med oss druer, melon og saft som vi koste oss med til fruktmåltidet. Barna var veldig glade for det, når vi sa at vi hadde handlet inn det til gjengen. Vi delte saft og melon med den andre avdelingen også, og de var takknemlige for at vi ville dele med dem også. Skikkelig koselig å kunne gjøre noe litt annerledes på jobb av og til. Ellers har vi bare hatt det gøy ute hele arbeidsdagen, og bare satt pris på det fine været. Håper det er tilbake i morgen, da er det langtur med hele gjengen som står for tur. Hadde egentlig planlagt å gå ned der vi var på tur i går, etter jobb i dag, men tåken ødela det. Da ble det bare en kortere tur, bare for at Solo skulle få en tur. Nå slapper alle tre av på sofaen, og jeg tror ikke vi beveger oss bort fra det med det samme.

Bildene som ikke kommer på bloggen #1

 • 15.03.2016 - 07:55

Men som kommer allikevel! Har sett mange bloggere som har slike innlegg, og tok inspirasjon fra de. Det er tirsdag, og helgen er enda et stykke unna, da kan det være gøy å ha noen morsomme bilder å se på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mislykka forsøk på "kompisbilde"...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fokuset fikk ikke tid til å komme på dette.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Solo skulle selvfølgelig drite akkurat når jeg skulle ta bilde på turen i dag, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"Bare å gi opp! Hu vil ikkje bli med på bilde..."

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når mannen ikke vil ta bilde, blir det seende slik ut...♥

Sunday funday

 • 13.03.2016 - 20:46

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble ikke noen sosialisering av Solo og meg med andre hunder i dag. Jeg gikk en tur for å besøke farfar på sykehjemmet sammen med farmor, før det ble en skikkelig luftetur med Solo og mamma etterpå. Jeg tok med kameraet, og det ble noen koselige bilder ut av det. Når vi kom hjem fra turen, ble det pizza fra Pizzakroken på Sondre, Kjetil og meg. Vi har sett Manchester United - Westham, og ble skuffet over hvordan gutta presterte. Synd det ble 1-1, men slik er det. Nå sitter jeg og ser "Bloggerne" på tv2 sumo, og Kjetil kjører Sondre til byen for å rekke toget han skal ta hjem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siste bilde: "Derfor får ikke Solo hente posten!" Neida, dette var post hun fikk kose seg litt med, det var ikke noe viktig, haha.

Nok en helg går mot slutten, og en ny uke er i anmarsj. Det er uteuke som står på planen for vår avdeling sin del. Satser på bra vær, hørte at det kunne bli opptil 12 grader neste uke, det håper jeg stemmer! 

Håper alle får en fin kveld videre. Det skal vi ha hvertfall!

Lørdagskveld

 • 13.03.2016 - 13:31

I går gikk jeg som skrevet på tur med Solo, og slappet av når vi kom hjem. Jeg hadde lovet lillebroren min at jeg skulle kjøre han til en venninne, og senere kjøre dem til byen. Da jeg hadde kjørt ham til venninnen hans, hadde Kjetil, Sondre og jeg taco til middag. Litt etter middagen kjørte jeg til byen, og når jeg kom hjem igjen var jeg så trøtt at jeg gikk og la meg. Våknet kl 09:30 av at Solo vekket meg, og samtidig våknet Kjetil også. Jeg tok meg en dusj for å våkne skikkelig, og Kjetil slappet bare av i sengen. Når jeg var ferdigstelt stod Kjetil også opp, og vi slappet av mens vi ventet på at Sondre skulle våkne. Da han våknet, lagte jeg i stand frokost og nå sitter de og spiller "Need for speed", mens jeg slapper av foran pcen. Jeg venter på svar fra venninner med hund om de vil være med på tur, men så langt har ingen av de svart. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spontan shoppingtur

 • 12.03.2016 - 18:09

I dag har jeg ryddet kjøkkenet og stua, slik at vi skulle ha det fint og ryddig til vi fikk besøk av Sondre. Vi bestemte oss en time før vi gikk, at vi skulle en tur til byen for å se og shoppe litt. Jeg fant meg masse fint, og Kjetil fant seg også litt. Vi spiste god lunsj på Moon House, hvor jeg hadde kylling i sur-søt saus og Kjetil hadde stekt ris. Vi møtte også Sondre i byen, planen var å hente han i byen uansett, derfor tok vi den spontane turen til byen. Nå er vi akkurat kommet hjem, og Solo ga oss en varm velkomst, hehe. Jeg tenkte jeg skulle skifte litt klær, og komme meg på tur med henne nå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prinsessen på puten tidligere i dag ♥

En gøyal dag

 • 11.03.2016 - 20:46

God fredagskveld!

Helgen er offisielt i gang, og vi venter på en bedre middag. Lammeskank med hjemmelaget potetstappe og gulerøtter. Det gleder vi oss til å smake! På jobb i dag var jeg med førskolegruppen på avdelingen, til svømmehallen. Der ble det svømmetrening med instruktører, noe barna syns var kjempekjekt. Selv om jeg ikke var i vannet selv, var det en gøy opplevelse for meg også. Ble litt stress etter at vi kom til barnehagen igjen, og jeg fant ut at en pose som inneholdt mange badeklær, såper og noen dukkebriller lå igjen på skolen vi var på.. Det endte med at jeg kjørte til skolen, og fant ut at en av instruktørene hadde tatt de med seg. Hun skulle tørke dem til neste fredag, og ta de med seg da. Fredagen var reddet for min del da, og de reddende engelene ble instruktøren og mannen som hjalp meg med å ringe henne. Da kunne jeg ta helg med litt bedre samvittighet. Når jeg kom hjem fra jobb, ble det et lite mellommåltid på Kjetil og meg, og da vi holdt på å lage i stand, fikk vi melding fra Steinar angående Sverige. Vi skal til Sverige i påsken, og vi fikk endelig bestilt hotell i dag, wihu! Jeg gleder meg til å blogge fra Sverige til dere, og jeg håper dere nå gleder dere til å følge oss i Sverige. 

Måtte bare ta bilde av dette morsomme skiltet, som vi gikk forbi på vei til svømmingen i dag, haha!

Nå er det snart mat her, ha en fin kveld videre!

Måtte det bli seier i kveld

 • 10.03.2016 - 21:13

På jobb i dag har vi hatt sanglek og danselek. Vi har også vært mye ute i det fine været. Ute går det mye i "Bro, bro brille", dette er den nye populære leken blant barna. Ellers har jeg vært en tur borte på Rennesøy når jeg kom hjem, for å få byttet øyedråper mot øredråper til Solo. Hun har fått en slags ørebetennelse, derfor må vi ha de til henne. Får håpe de hjelper! Vi har også ryddet litt i leiligheten, siden torsdag er ryddedag her hjemme. Vi prøver hvertfall å holde det til en ryddedag. Nå ser vi Liverpool - Manchester United, og vi krysser alt som krysses kan for seier i kveld! Vi spiller kanskje på Anfield, men vi håper gutta skjerper seg i kveld og banker ballen i mål! GO UNITED ♥

Middagen vår i dag, hjemmelaget pizza.

- We love United, we do, we love United we do, we love United we do, oh United we love you -Nå må jeg følge med på kampen, dette er skikkelig spennende og skummelt på samme tid! Ha en fin kveld alle sammen!

En uvanlig onsdag

 • 09.03.2016 - 20:40

FOR en strålende dag! 

I barnehagen i dag har vi sett påskeforestilling, fått påskelunsj, hatt varm lunsj og vi har lekt både inne og ute. Når jeg kom hjem fra jobben, hadde min fine kjæreste disket opp med en overraskende middag til oss! Hjemmelaget potetstappe med italienske kjøttboller, paprika og brokkoli og en tacosaus-saus. Det smakte helt fantastisk godt! (Vi skulle nemlig egentlig hatt fiskegrateng!) Han hadde også kjøpt inn flaxlodd og noe digg til oss, som vi skulle kose oss med etter middagen. Det ble dessverre ikke mulig før han hadde vært på jobb nok en gang, på grunn av en lekkasje. I mellomtiden når han gikk på jobb, tok jeg meg en tur med morfar og Solo. Da jeg kom hjem ryddet jeg på kjøkkenet og i stuen, før Kjetil kom hjem igjen. Da så vi episoden av Fjorden Cowboys som vi ikke har sett, før kveldens episode. Nå ligger vi alle tre i sofaen og slapper av foran TVen, og det er planen for resten av kvelden også.

Tanten min som påskekylling på påskeforestillingen i dag.

Morfar, Solo og meg ♥

En energifull dag

 • 08.03.2016 - 22:33

God kveld, alle sammen!

I dag har vi hatt det kjempegøy på jobb, vi var inne førstedelen av jobbdagen, vi hadde sangleker og den "berømte" kommando pimpelipimp. Den blir like godt mottatt hver gang, men det ble også sanglekene. Etter lunsj gikk vi ut, og da hadde jeg og noen av barna "Bro, bro brille" til jeg skulle på pause. Da jeg kom tilbake fra pausen, var barna i god lek med hverandre. Vi hadde fruktmåltidet ute i det fine været, noe barna så ut til å like. Etter frukten ble det litt mer lek, før det var tid for skattejakt i regi av en kollega av meg. Han og to av barna begravde en skattekiste med klistermerker oppi, ned i sandkassen. Barna gravde og gravde, og til slutt gravde de kisten frem. Skatten ble godt mottatt, noe som var koselig. Når barna hadde funnet skattekisten, gikk vår avdeling inn, siden noen barn klagde på at de var kalde. Da tenkte vi at det var best om vi gikk inn, på tross av at det var fint vær. Jeg var ferdig for dagen da vi hadde kledd av barna, så da tok jeg søpla med meg på vei mot bilen. Da jeg kom hjem, fikk jeg en hyggelig overraskelse. Farmor og farfar var på besøk hos naboen! De skulle til å gå hjem, men jeg fikk heldigvis hilst på dem før de gikk. Jeg hadde ikke sett dem på en god stund, derfor ble jeg veldig glad at jeg fikk se dem nå. Når de hadde gått, ble det kjøttkaker til middag på oss. Etter middagen kjørte jeg til Rennesøy for å ta nytt bilde til nytt bankkort, mitt gamle bilde var nemlig 8 år i år, haha! Dagen før 14 års dagen min ble det tatt, derfor var det nå på tide med et nytt bilde. Da jeg kom hjem fra Rennesøy, bestemte jeg meg for å kontakte venninner jeg vet har hunder, for å høre om noen ville være med på tur. Fikk svar fra Kamilla, hun og Bella ville være med. Da ble det tur på oss, hvor vi skravlet i vei om alt og ingenting. Det var en stund siden sist, men det er det som er så greit, Kamilla er en slik venninne som du kan gå uker og måneder uten å se, men når vi møtes er det akkurat som vi så hverandre i går. Jeg vet hun også er fast leser av bloggen min, det sa hun nemlig til meg, så Kamilla: Tusen takk for en kjempefin tur, vennen! ♥ Nå er det snart leggetid for meg kjenner jeg, det er senvakt som står for tur på jobb i morgen, da er det greit å være uthvilt!

Det var en nydelig soloppgang i morges, dette tok jeg når jeg kjørte til jobb. Bilen er selvfølgelig stoppet da dette bildet ble tatt!

Fineste Kamilla ♥

Nyter været

 • 07.03.2016 - 20:42

Mens vi kan! Herlighet for et herlig vær vi hadde i dag. Vi har vært mye ute i dag i barnehagen, og kost oss masse i solen. Da jeg kom hjem fra jobb, var Kjetil ute og lekte med Solo. Det ble en tur på butikken, for å kjøpe det vi manglet til cheeseburgere, som ble dagens middag. Vi har sett Pusur og Pusur 2 sammen, og bare slappet skikkelig av på en trøtt mandag. Nå ser vi "I hodet på Tufte", og etter det skal vi se premieren på "Bloggerne" sesong 5. Jeg har ventet en god stund på sesongen, nå er den endelig her. Gleder meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei som tok uttrykket "trøtt mandag" bokstavelig tidligere i dag ♥

En helg er over

 • 06.03.2016 - 21:18

Hverdagen begynner igjen i morgen. Ukene bare flyr avgårde, og det går ikke an å stoppe tiden litt. Noen ganger skulle jeg ønske at tiden bare kunne stoppe opp litt, slik at vi bare kunne nyte dagene litt mer enn jeg føler at vi får mulighet til å gjøre. Ja, ja, vi kan ikke få alt vi ønsker oss. I dag har vi ryddet i firmabilen til Kjetil, også har vi vært på middag hos foreldrene hans. Der så vi også Manchester United mot West Bromwich, men det var ikke et bra resultat i den kampen. Vi fikk med oss tre store torsk hjem, som faren til Kjetil hadde fisket. Disse fikk vi hjelp av naboen til å filere torskene, og hun fikk en av fiskene som takk for hjelpen. Nå skal jeg hjelpe Kjetil med litt jobb, og jeg vet ikke om det kanskje blir kvelden på oss etter det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere får ha en fin kveld videre!

Spillkveld

 • 06.03.2016 - 15:14

I går kveld ble det en koselig kveld. I stedet for filmkveld, ble det spillkveld, hvor vi spilte et brettspill som heter Mexican Train. Veldig gøy! Jeg tapte suverent med over 300 poeng, når du skulle være nærmest null, haha. Hundene hadde det også kjempegøy, Solo syns det var litt skummelt med 3 nye hannhunder på en gang, men det gikk seg heldigvis til. Når vi satt og spilte hadde hun selskap av bare en av hundene, siden det hadde blitt kaotisk om alle 4 skulle vært i stuen vi satt i. Det ble mye latter og morsomme situasjoner i spillet, og vi lo godt av hundene også. Solo var veldig sliten da hun kom hjem, og sovnet i buret sitt med en gang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal vi gjøre oss klare for å spise middag hos foreldrene til Kjetil, ha en fin søndag videre!

Gjøre nytte av det lille man har

 • 03.03.2016 - 19:21

Heisann!

I dag har jeg hatt mellomvakt på jobb, og det var duket for tur til akebakken for å ake og kose oss. Det var kanskje ikke mye snø, men man må gjøre nytte av det lille man har. Heldigvis var det greit med snø i bakken vi var i. Jeg sto for lunsjen, som var blomkålsuppe. Den ble heldigvis godt mottatt, og det var faktisk første gang jeg har lagt blomkålsuppe fra bunnen av. Det er kjempegøy å lage mat på jobb, og jeg storkoser meg på kjøkkenet. Når barna sier at maten er god, da varmer det hjertet mitt. Når vi hadde vært i akebakken en stund, måtte vi litt tidligere til barnehagen enn planlagt. Et av barna hadde blitt skikkelig gjennomvåt av snøen, og da måtte vi tilbake for at barnet skulle få tørre klær. Vi var ute når vi kom tilbake igjen også, vi gikk ikke inn før vi skulle ha fruktmåltid. Etter frukten var det frilek, og jeg tok en liten rydderunde i garderoben. Når jeg kom hjem, tok Kjetil og jeg en luftetur med Solo, før vi begynte på middagen. Vi har hatt en rydderunde i leiligheten nå, siden torsdag er ryddedag og vi skal ha vorsh her med noen venner i morgen kveld. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjæresten tok fram kameraet her om dagen, og fikk dette herlige bildet av Solo. 

Lets Marvin Gaye and get it on

 • 02.03.2016 - 22:33

God onsdagskveld alle sammen!

Overskriften i dag kommer av den enkle grunnen at jeg er hekta på den sangen for tiden. Da ble sangens navn en fin overskrift i dag. Passer litt til kampen også, we have to get it on!

Kjetil og jeg sitter og følger med på Manchester United - Watford nå. Stillingen er 0 - 0 etter litt over 80 minutter spilt. Vi har enda litt tid å få seier, vi krysser fingrene for det!

I dag hadde jeg senvakt på jobb, og før jobb var jeg på EU-kontroll med bilen til Kjetil. Den ble dessverre ikke godkjent, så da må vi få fikset de småfeilene som gjorde at den ikke gikk gjennom kontrollen. På jobb har vi laget litt påskepynt i dag, og vært ute i snøen og lekt. Ja, det har også kommet snø, noe som ikke var ventet i det hele tatt. Vi har begynt på den første vårmåneden jo... Jaja, man kan ikke styre været! Når jeg kom hjem fra jobb, sto min fine kjæreste og lagte middag til oss. Han er så snill med meg! I dag var det torsk med løk, poteter og gulerøtter som sto på menyen hos oss. Ellers har jeg prøvd meg litt på photoshop i dag, og det gikk ikke særlig bra, haha. Valgte heller å gå for et gratisdesign uten header, siden jeg ikke fikk til å lage en egen header. Jeg er hvertfall fornøyd med mitt enkle, men samtidig fine nye design.

Nå blir det nok snart kvelden på oss, vi legger oss nok etter kampen. Dere får ha en god natt!

En morsom fredagskveld

 • 27.02.2016 - 11:32

Da var lørdagen her igjen! Herlig å ha fri, og bare slappe helt av. I går kveld hadde vi det kjempegøy! Karin og jeg var de første som kom, men de andre var ikke langt bak. Når alle var kommet, satt vi oss ned og spiste herlig mat som Elisabeth hadde stelt i stand til oss. Det var litt forskjellig fingermat, og det smakte veldig godt. Når vi hadde spist, ble det noen runder "Ryktet går", og da satt latteren godt i rommet. Vi skulle nemlig tegne, og andre skulle gjette hva som ble tegnet. Jeg, som mange av de andre, kan ikke tegne, så det ble mange ting som ble til noe helt annet enn hva det egentlig var, haha. Når vi sa oss ferdig med "Ryktet går", fikk vi dessert, det var en Red Velvet Cake. Den var veldig god, og falt i smak hos alle. Etter desserten ble det et quizspill på oss. Vanskelig, men gøy! Når vi hadde spilt noen runder av det, ble det "Kommando pimpelipimp". Vi lo og lo, fordi vi kom ut av det, folk sa feil og det var skikkelig morsomt. Vi lekte oss også litt med de funksjonene på snapchat. Blant annet facewrap, haha. Det ble mange morsomme bilder, og noen av oss lo til vi gråt. Rart at jeg ikke er støl i magen i dag, for å si det sånn! Jeg ble hentet av kjæresten kl 00:00, og da gikk vi hjem og la oss. 

 
 
 
 
Jeg ler meg i hjel av disse bildene, haha!

 
Ha en fin lørdag!

Endelig helg

 • 26.02.2016 - 18:07

God fredag, alle sammen!

I går var en rolig dag på jobb, og det var min tur til å ha senvakt. Det ble en grei dag, men på kvelden klarte Solo å stikke av, og da fant hun dette:Jeg mistenker at det kan være en kattehodeskalle, fordi hun fant den bak fjøset. Her var det en katt som ble sittende fast under veden vi har der, og den døde dessverre av skadene. Pappa klarte heller ikke å få tak i den, så derfor har den bare blitt liggende. Jeg hylte høyt da jeg så hva det faktisk var, fordi Solo var ganske vanskelig å få tak i når hun hadde fått tak i denne. Den er jo ganske kul, på en måte da! Ikke hver dag en får se en kattehodeskalle. (Hvis det er det!)

I dag hadde jeg tidligvakt på jobb, og det har vært en fin fredag. Vi lagte fiskegrateng til lunsj i dag, og til frukten hadde vi vannmelon og druer, i stedet for de vanlige eplene og pærene. Når jeg var ferdig på jobb, kjørte jeg tanten min opp til mamma sin frisørsalong. De reiste til Haugesund i dag, og der skulle jeg også gjerne vært. Pleide å ha noen jobbturer opp dit når jeg jobbet for Fovea. Når jeg var på vei hjem, ringte Kjetil meg og vi fant ut at vi var rett ved hverandre. Vi handlet sammen, før vi gikk hjem og lagte taco. Nå skal jeg sminke meg, og gjøre siste finish, før Kjetil skal kjøre meg til kollegaen min, Elisabeth, på spillkveld. Jeg skal ta litt bilder til dere, de får dere se i morgen, hvis jeg får tillatelse til å legge noen av bildene ut. 

Ha en super fredagskveld!

Onsdag

 • 24.02.2016 - 19:06

I dag har jeg hatt tidligvakt på jobb, og vi har kost oss med å ha noen leker sammen med barna. Hviskeleken, mitt skip er lastet med og kommando pimpelipimp var lekene vi hadde med dem. De ble godt mottatt, og vi klarte å få ordet lampe til å bli ape og barnehage på hviskeleken, haha. Ellers var det kommet snø ute, og etter lunsj ble det ut å leke i snøen. Da lagte vi store snøballer, som ble veldig tunge etterhvert. Vi hadde også gjemmeleken, før vi gikk inn og spiste frukt. Etter vi hadde spist, ble det noen runder Uno med noen av barna for min del, før jeg skulle hjem. Da jeg kom hjem tok jeg en tur med Solo, før jeg begynte på middagen. Nå sitter vi bare og slapper av, og Kjetil begynte akkurat å spille FIFA 16, og jeg tenkte jeg skulle bli med på det. Jeg er ikke noe særlig flink i det, men jeg syns det er like morsomt uansett. Gjett hvem som kommer til å vinne da? Hint..det er ikke meg, haha.

Ha en super kveld videre, folkens!
 

Et farvel er tatt

 • 23.02.2016 - 16:21

Hei alle sammen!

I dag har jeg hatt fri fra jobb, siden vi skulle i begravelse. Den var veldig fin, men samtidig utrolig trist. Livet er urettferdig noen ganger, og det var det virkelig denne gangen.. Det skulle ikke vært lov for mennesker å dø unge, det blir ekstra tungt å ta farvel da. Det var det i dag, for han var en helt fantastisk person. De gangene jeg har vært med ham, enten på fest eller utenom fest, så har jeg alltid fått et veldig godt inntrykk av ham. Jeg vet jeg har skrevet det før, men jeg skriver det igjen, måtte han hvile i fred. ♥

Ellers har jeg vært nede på Galta Rør og snakket med sjefen der. Han trenger kanskje en kontordame til jobb en til to dager i uken, så vi får se om han tar kontakt med meg om det blir aktuelt. Jeg for min del håper det, fordi det kan åpne nye dører for meg i framtiden. Nå sitter jeg bare og venter på at Kjetil skal komme hjem fra jobb, jeg er ferdig med middagen fordi jeg trodde han ville være hjemme nå. Holder på å holde maten varm på ovnen, til han kommer hjem. Ikke så lett med spaghettien, men kjøttdeigen går det greit med. Satser på han kommer snart.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fine Karoline og meg, et koselig bilde fra en kjekk hyttetur i september i fjor. Kjenner at innlegget trengte litt positivitet på slutten her 

Monday funday?

 • 22.02.2016 - 19:37

Er det faktisk mulig at mandager også kan være bra? Bare tuller, såklart er det det!

Kvelden har senket seg her i hus, og vi slapper av på sofaen. Kjetil spiller FIFA 16, mens jeg leser litt blogger og blogger selv. Dagen på jobb i dag gikk ganske greit, og vi har hatt det kjekt. Førskolebarna skulle gå på skøyter i dag, så da var det bare de som er 3 og 4 år igjen i barnehagen. Vi hadde 8 unger nesten hele dagen jeg og Silje. Vi begynte på påskepynt, hadde ostesmørbrød til lunsj, hadde kakao ute og lekte gjemmeleken. Da de eldste barna var tilbake igjen, satt vi og spiste frukt. Da var det frilek etterpå, og en time etter frukten var det på tide for meg å komme meg hjem. Da jeg kom hjem lagte jeg middag til Kjetil og meg, siden han var så snill og luftet Solo. Etter middagen ble det en tur ned til butikken med Solo. Når vi kom inn fra turen, ble det bare avslapning. Vi skal se Manchester United mot Shrewsbury kl 20:45 i kveld, det blir spennende å se om vi klarer en seier. Krysser fingrene for det!

Ha en fin kveld alle sammen!

En avslappet søndag

 • 21.02.2016 - 22:47

God kveld!

Nå slapper Kjetil og jeg av på sofaen, og ser på TV. Har nettopp skiftet sengtøy, så i dag blir det herlig å legge seg. I dag har vi slappet godt av hjemme, og vært på kino og sett "Deadpool". Vi feiret bursdagen til Steinar litt med kinoen, så det var koselig. Gratulerer så mye med dagen, nok en gang! 

Tar med et koselig bilde fra i fjor sommer. 

Nå skal vi se litt på "I kveld med Ylvis" reprise, før vi tar kvelden. Ha en god natt når den kommer!

En uke går mot slutten

 • 21.02.2016 - 11:16

Heisann!

Søndagen har kommet, og som vanlig er jeg like uforberedt. Det er noe med søndager, det blir et hat-elsk forhold egentlig. Du har fri, men samtidig vet du at mandagen ikke er langt unna... Får bare gjøre det beste ut av dagen, og nyte siste del av helgen. I går var jeg som skrevet på Streetfood Market i byen. Det var godt gjennomført, og vi smakte på en rett som het "Cheesy Potatoes". Det var poteter med ost, bacon og pulled pork. Smakte veldig godt, og det ble en god lunsj. Vi ble ikke så lenge på Streetfood, siden det ikke var ledige bord vi kunne sitte på. Vi gikk heller på Bøker og Børst, for å ha oss en kopp te/kakao og spille spill. Det var veldig koselig, men vi måtte sitte ute, noe som ble veldig kaldt i lengden. Vi bestemte oss for å heller sette oss på cafeen Amys, hvor det ble kakao på Edith og Embla. Jeg hadde ikke noe, siden det ikke var så lenge til jeg måtte hjem.

Da jeg kom hjem, hentet jeg Solo hos mamma og pappa og gikk tur med henne. Akkurat i det jeg kommer inn dørene etter turen, ringer Steinar meg og sier at han snart er utfor. Turen gikk til Sørbø og minnestund, og det var kjempefint laget til. Det ble vist lysbilder med fin musikk til, og det var tent lys og det ble servert kaffe, brus og kaker for de som ville ha det. Vi ble der litt over en time, før vi skulle hente Kjetil, sjefen hans og en kollega av de på DNB Arena. Først kjørte vi kollegaen hjem, før det ble hjemtur for oss også. Steinar var så snill og kjørte sjefen til Kjetil hjem. Når de kjørte la vi oss, og våknet ganske uthvilte i dag. Nå slapper vi bare av, Kjetil spiller FIFA 16 og jeg blogger/leser blogger. 

Ha en fin søndag alle sammen!

Dyrenes dag

 • 20.02.2016 - 12:42

God lørdag!

Endelig kom helgen, og ukens siste jobbdag ble hakket mer interessant når vi fikk sett 4 rådyr og ett ekorn. Jeg var dessverre den eneste som så ekornet, men jeg prøvde så godt jeg kunne å få noen bra bilder av det. Ikke så lett i en tretopp, hehe. Vi var på tur i går også, til skogen. På vei bort fikk vi se rådyrene løpe over stien vi gikk på, og det så først ut som en hund som løp. Da det kom 3 til, da var det lett å se at det ikke var hunder som løp. Når vi kom til skogen, hadde vi lapskaus til lunsj, og det var da jeg fikk øye på ekornet i tretoppene. Det er litt gøy når du får se dyr du ikke ser hver dag. Vi koste oss i skogen i noen timer, før vi tok turen til en lekeplass like ved der vi er i skogen. Der var vi i en liten times tid, før vi tok turen tilbake for å ha fruktmåltidet i barnehagen. Etter jeg var ferdig på jobb, møttes jeg og Kjetil på Elkjøp for å kjøpe ny vaskemaskin. Vår takket nemlig for seg på torsdag. På kvelden fikk vi besøk av Ellen, Stian og Steinar til taco. Vi skulle se på ferie til sommeren, og vi ble endelig enige om et fint hotell i Kreta. Vi får se om det blir det, men foreløpig ser det slik ut. Det ble en koselig kveld med gode venner.

I dag er planen å kjøre Kjetil og noen kollegaer av ham til Oilers kamp, for så å gå på Streetfood Market i byen, sammen med Embla og Edith. I kveld skal Steinar og jeg på minnestund, for han som vi kjente som døde i bilulykken jeg skrev om i forrige innlegg. Jeg går for Kjetil og meg, siden han ikke har mulighet til å bli med. Etter minnestunden skal jeg enten hente Kjetil, eller så går turen til byen for å feire Steinar sin bursdag litt. Han har bursdag i morgen, så det må jo feires litt. Enten om vi gjør noe sammen i dag, eller om det blir i morgen, vi får se. 

Nyt lørdagen, og ha en fin dag! 

Torsdag

 • 18.02.2016 - 18:06

Hei alle sammen!

I dag har jeg hatt tidligvakt på jobb, og vi var på skogstur denne torsdagen. I skogen lekte barna, og vi lagte pinnebrød på bålet vi hadde tent opp. Når vi kom tilbake til barnehagen lagte vi til frukt og koste oss. Jeg sluttet kl 15, da lekte barna fint, mens de hørte på musikk som Silje hadde satt på. På veien hjem møtte jeg på Kjetil på veien, men han kjørte ikke direkte hjem, han skulle et par ærender til før jobben var ferdig for dagen. Da jeg kom hjem hentet jeg Solo hos naboen, og gikk ned og begynte på middagen. Kjetil kom hjem omtrent samtidig som maten var ferdig, og etter på har vi bare slappet av. Nå tenker jeg å vaske badet, mens Kjetil fikser noe i forbindelse med jobb. Ellers så blir det litt generell rydding i leiligheten i dag, siden Kjetil og jeg har blitt enige om at vi har rydde- og vaskedag på torsdager.

Da starter jeg på ryddingen, ha en fin kveld!

En dårlig blogger

 • 17.02.2016 - 21:48

God kveld!

I det siste har jeg vært en utrolig dårlig blogger, og dette skal jeg sannelig få en slutt på nå! I det siste har det vært rolig på jobb, ingen spesielle hendelser som har skjedd, egentlig. I helgen har det både vært positivt og negativt, grunnet en dødsulykke på Rennesøy natt til søndag. En av de som omkom kjente både Kjetil og jeg. Mange i vennekretsen vår kjente han også, og dette var en veldig, veldig trist nyhet å få på søndagsmorgen. Måtte han hvile i fred. ♥

Ellers i helgen har vi vært en tur ute på byen på fredag, hvor vi var på revy sammen med foreldrene til Kjetil, foreldrene til en venninne av oss og broren til Kjetil og forloveden hans. Vi var på Inside og spilte biljard sammen med Steinar og Embla etterpå. Det var en morsom kveld, som jeg godt kunne gjentatt i nærmeste framtid! På lørdagen var vi en tur på Kilden for å kjøpe morsdagsgaver til mødrene våre. Vi endte opp med litt selv også, og Kjetil kjøpte også nydelige roser til meg. ♥ Snille kjæresten min! Når vi kom hjem, fikk vi besøk av Ørjan, som ble med oss og så Manchester United - Sunderland. Vi tok oss en tur i det fine været etter kampen, og tok oss en pizza etterpå. Deretter hentet vi lillesøsteren til Kjetil, og kjørte henne til byen, også kjørte vi til Ellen og Stian på filmkveld. 

På søndag spiste vi middag hos mamma og pappa, og ryddet i leiligheten til kvelden. Vi fikk nemlig besøk av foreldrene til Kjetil og mine foreldre. Det var veldig koselig, og morsdagsgaven falt i smak. De fikk hver sin pizzaskjærer, som er formet som en sykkel. Kjetil og jeg også en til oss selv på lørdag, syns den var helt genial. 

Mandag var en rolig dag på jobb, og etter jobb ble det en tur på IKEA. Der spiste vi middag og kjøpte litt til leiligheten. I går gikk vi på tur i skogen med barna på jobb, og vi koste oss med masse lek. I dag skulle vi egentlig også i skogen på tur, men på grunn av været gikk vi en kort tur til en lekeplass i nærheten av barnehagen. Når vi kom tilbake til barnehagen, var det ostesmørbrød på menyen. Ungene ble kjempeglade, og det er like godt som alltid. Deretter var det frilek frem til vi skulle ha frukt, og da laget jeg i tillegg kakao til oss. Det ble godt mottatt hos barna. Etter frukten gikk vi ut, og var ute til det var bare et barn igjen. Vi gikk inn og ventet på at det skulle bli hentet, og når barnet ble hentet gikk jeg også hjem. Når jeg kom hjem, var middagen på bordet, og vi har slappet av og gått tur med Solo. Akkurat nå er Kjetil på kjøretur med Steinar, og jeg sitter og slapper av i sofaen med Solo. 

Ha en fin kveld videre, alle sammen!

 

En oppsummering av helgen som var + mandag

 • 08.02.2016 - 20:26

God kveld!

Beklager bloggfraværet! Det har vært en travel helg, men nå kan Kjetil og jeg endelig si at vi er samboere! ♥ Det ble ikke så mye forandring, men nå er så og si hele gutterommet tomt. Mangler et par ting, men det skal vi hente i løpet av uken, vil jeg tro. Vi har på en måte bodd sammen i et halvt år nå ca (derav ikke så mye forandring), men han var litt sta på at han ikke hadde flyttet ut helt enda. Nå kan han ikke si det mer, og vi bor endelig sammen for fullt. Denne helgen har vært en gladhelg, med andre ord. Til og med dagen på jobb på fredag var fin. Vi hadde nemlig karneval, og jeg fikk hoppet inn i min gamle russebukse og russelue for en arbeidsdag. Fant til og med russekort, som jeg tok med meg på jobb og delte ut til ungene som ville ha. Koselig, koselig! På lørdag ble det en liten pause i flyttingen, da vi sa ja til tacokveld hos et vennepar. Der ble det planlegging av sommerferie, og koselige samtaler rundt bordet fylt med taco. En vellykket kveld, med andre ord. Jeg fikk meg også en god dose fuglebæsj både i hånda og i håret, men latteren satt godt i da det ble oppdaget. I går ble det god middag hos foreldrene til Kjetil, med fastelavensboller til dessert. Vi ryddet også litt nede på rommet til Kjetil, og fikk med oss det meste. Neste gang vi rydder der nede blir siste gang.

Russ of 2013!

Katta i sekken i barnehagen på fredag!

Tror dere hun fant gull, eller?

Like etter dette bildet ble tatt, fløy fuglen og jeg satt igjen med fuglebæsj i håret... Haha!

Ei som lå og koste seg når vi så United - Chelsea på søndag!

I dag har vi hatt bollemandag i barnehagen. Jeg fikk æren av å lage fastelavensboller til gjengen og det ble riktig så gøy. På morgenen lagte jeg deigen, og lot den stå å heve til rett før lunsj. Da lagte jeg 34 boller av deigen, og tok dem i ovnen. Da de var ferdige spiste vi lunsj og gikk ut etter på. Jeg gikk inn litt før barna for å lage kremen, mens Silje tok seg av ryddetid og avkledning i garderoben. Da de kom inn alle sammen, ble de servert bollene. De falt heldigvis i smak hos både store og små. 

Nå blir det litt ryddetid her også, vi må få på plass noen flere av tingene til Kjetil, og rydde litt generelt også. Ha en strålende kveld videre!

Personalmøte neste

 • 02.02.2016 - 18:27

Hei alle sammen! 

Nå sitter jeg klar for å kjøre til jobb. Vi skal ha personalmøte fra kl 19-21 i kveld, skjønner dere. I dag på jobb var vi i byen en tur, og deltok på eventyrstund på biblioteket. Når vi kom til barnehagen igjen etter byturen var det frukt som sto på planen. Etter på ble det lek og moro til ungene skulle hjem. Jeg hadde mellomvakt i dag, så det ble ikke den lengste dagen. Når jeg kom hjem, ble det middag også har vi bare slappet av til jeg skulle på møte, som er nå. 

Fra en av våre kjekke turer til akebakken, når snøen var hos oss.

Ha en fin kveld alle sammen!

Senvakt med en vri

 • 27.01.2016 - 20:50

I dag var det senvakt på jobb, og dagen har gått sin vante gang. Etter jobb derimot, så ble det brannvernkurs. Det begynte med at vi var inne og så på en powerpoint, med en brannmann som snakket og underholdt oss gjennom snakket. Helt til sist i kurset fikk vi prøve oss med brannslukningsapperat. Det var min 3. gang på brannvernkurs, men det er alltid greit med en oppfriskning.

Silje i aksjon.


Meg i aksjon.

Nå sitter jeg og Kjetil og ser på Idol, så nå skal jeg lukke pc-skjermen og følge litt bedre med på auditionene. Ha en fin kveld videre!

En oppsummering

 • 26.01.2016 - 18:39

Sist uke ble det ikke mye blogging etter torsdagens innlegg, så jeg tenkte jeg kunne fortelle litt hva som har skjedd den siste uken.

På torsdag fylte jo lillebroren min 18 år, og vi feirte det med en god middag på Egon. Da var det bursdagsbarnet som kjørte, fordi han fikk nemlig også sertifikatet samme dagen! Stolt søster da ja, men jeg visste egentlig at han kom til å klare det. Han er kjempeflink å kjøre, så jeg var temmelig nervøs når pappa ringte og tullet med meg. Han sa at han hadde strøket, og det var derfor jeg ikke hadde hørt noe fra ham hele dagen. Heldigvis var det bare tull, og broren min har nå snart hatt lappen i en uke allerede. Tiden flyr!

På fredag hadde jeg senvakt på jobb, og når helgen kom så slappet Kjetil og jeg godt av i sofaen. Klokken 22:00 skulle lillesøsteren til Kjetil og jeg på kino å se "The Revenant". Det var en kjempebra film, og Leonardo DiCaprio leverte som han alltid gjør! 

På lørdag var det tid for dagen jeg hadde gledet meg til siden tidlig i desember. Dette var dagen da jeg hadde planlagt overraskelsesfest for Kjetil. Da Kjetil reiste hjem til foreldrene sammen med lillesøsteren sin, ble det rydding og baking av sjokoladekake før en felles venninne av oss kom. Hun hjalp meg med handling og laging av pizza. Litt rydding ble det også samarbeidet om. Heldigvis var alt klart til gjestene begynte å komme, og alle gjestene var i hus da hedersgjesten for kvelden kom til leiligheten. Han ble skikkelig overrasket da han fant ut at alle var kommet, han trodde nemlig at vi bare ble 5 stk. Vi ble alt i alt 13 stk, og festen var en kjempesuksess! 

På søndag var det dagen derpå..for Kjetil i det minste, haha. Formen min var relativt fin, litt tung i hodet, men ellers bra. Kjetil sin derimot, haha, den snakker vi ikke om. Vi skulle også i selskap til lillebroren min. Det var skikkelig koselig! Resten av kvelden gikk til avslapning og kos på sofaen. Jeg bakte også brownies som Kjetil skulle ha med seg på mandagen på jobb.

På mandag fylte verdens beste gutt året. Vi besøkte foreldrene hans, og når vi hadde vært der var vi en tur innom hos mine foreldre. Etter vi hadde vært hos mamma og pappa ble det avslapning på sofaen, før vi tok kvelden.

I dag har jeg hatt mellomvakt på jobb, og når jeg kom hjem fra jobb var Kjetil like hakk i hæl. Vi bestemte oss for å ha middag fra Sala Thai og kose oss litt ekstra. Nå sitter vi og ser på Mot i Brøstet og slapper av.

Håper det var en grei oppsummering av de dagene siden sist jeg blogget. Ha en fin kveld videre!

22 år

 • 25.01.2016 - 23:28

Min fantastiske kjæreste har bursdag i dag, noe som ble feiret med overraskelsesfest nå på lørdag. Det ble en kjempevellykket kveld, og hovedpersonen ble veldig overrasket og glad. I dag tidlig fikk han gaven fra meg, brownies og cola med seg på jobb, og etter jobb ble det taco til middag, før vi kjørte til foreldrene hans. Her ble det is, lapper og riskrem. En fin feiring av en fin kjæreste. 

Gratulerer så mye med 22 års dagen, fine gode deg ♥ Jeg er så heldig som er sammen med en så fantastisk person som det du er, og jeg håper dagen i dag har vært fin! Jeg elsker deg, vennen ♥ 

Du er min supermann! ♥

18 ÅR

 • 21.01.2016 - 07:17

Jeg vil bare gratulere min supre lillebror med 18 års dagen i dag! Jeg er så glad for at jeg får ha deg som bror, og jeg er kjempeglad i deg ♥ Håper dagen i dag blir like bra som du er! 

Fant et bilde av oss fra julaften for 2 år siden, har ikke så god tid nå, så dette får duge! Happy birthday ♥

Halvveis til helg

 • 20.01.2016 - 22:51

God kveld!

I dag på jobb var vi igjen i akebakken og koste oss. En av ungene ble kald, og måtte til barnehagen igjen omtrent like etter at vi kom oss til bakken, men etter det var det bare aking og gøy. Ingen skader i dag heldigvis! Når vi kom til barnehagen igjen var det tid for frukt. Etter på lekte barna til de skulle hjem. Det ble litt overtid for meg i dag, på grunn av at en av foreldrene til et av barna var på foreldresamtale. Etter jobb var det bare å suse hjemover, før jeg kjørte til foreldrene til Kjetil. Kjetil var allerede der, og moren hans hadde allerede fått gaven fra oss. Den falt heldigvis i smak, og det var en koselig og rolig feiring av bursdagen hennes. Gratulerer med dagen, nok en gang ♥

Silje i farta!

Meg i farta!

Når vi kom hjem, ble det en liten tur opp til mamma og pappa, før vi gjorde oss klare for "Fjorden Cowboys". Alltid like bra det programmet der, hehe. Nå skal vi legge oss, god natt, alle sammen!

En ny uke er i gang

 • 19.01.2016 - 22:06

God kveld!

I helgen ble det en liten tur ut på fredagen, som ble veldig gøy. Det var derimot ikke så gøy på lørdagen da jeg våknet på sofaen, alene og fullt påkledd, dårlig som bare det. Eneste jeg manglet var sko og jakke, så kunne jeg ha gått ut jeg, haha. Kjetil hadde også sovnet på sofaen den natten, men hadde våknet og gått og lagt seg tidligere den morgenen. Han hadde prøvd å vekke meg, haha. Det hadde ikke gått visstnok! Jeg gikk og la meg i sengen, og fikk en liten time søvn før mamma kom med Solo til oss. Jeg var ikke klar for en gira hund i hus da, nei. Lå omtrent på sofaen hele dagen, kvalm og i helt forferdelig form. Kjetils form var ikke den beste den heller, men han var i form nok til å gå tur med Solo ned til Sala Thai midt på dagen. Kinamat smakte ganske godt da, fordi jeg ikke hadde klart å spise eller drikke noe hele dagen. På kvelden kom en venn av oss på besøk, han var med oss ut på fredagen også. 

På søndag var vi først på en tur med Solo inn til hytta til farmor og farfar, før det var tid for Manchester United - Liverpool. Kjetil var meget nervøs før og i kampen, noe jeg skjønner godt. United har ikke spilt så veldig bra i det siste, noe de heller ikke gjorde i denne kampen. Det var ren flaks at de klarte et mål, men seier er seier, og vi slo Liverpool 1-0! Rooney var dagens reddende engel, som sendte oss i ledelsen etter 78 minutter. Helten ♥ Vi koste oss med god pinnekjøttmiddag etter kampen. Vi var hos foreldrene til Kjetil og så kampen, så derfor ble vi veldig glade når vi ble tilbudt middag etter kampen. Koselig slutt på helgen. 

Rooney, etter å ha scoret seiersmålet ♥

I går startet en ny arbeidsuke, og uken startet relativt rolig med innedag. Jeg trodde egentlig vi hadde turdag på mandagene også, men det er møtedag, så derfor er det innedag hver mandag. Vi har uteuke denne uken, og i dag var det tur til en av akebakkene i nærheten av barnehagen. Her ble det aking i full fart, men det ble brått endring i det når en av barna hoppet på et hopp som var der, og skadet seg. Det ble litt neseblod og slikt, som ikke var gøy. Heldigvis gikk det bra med barnet, og det var ingenting alvorlig. Når det skjedde, var det straks klart for lunsj, så da spiste vi og etter det ble ungene kalde. Vi bestemte oss for at det da var lurt å gå tilbake til barnehagen igjen. Der ble det lek, også hadde vi frukt og koste oss. Etter jobb i dag var jeg en tur på Kilden kjøpesenter, for å kjøpe bursdagsgave til Kjetil, moren til Kjetil og lillebroren min. Fant til Kjetil og moren hans, men til lillebroren min fant jeg gave på Europris. Når jeg kom hjem, så var ikke Kjetil ferdig på jobb enda, men når han kom hjem bestilte vi pizza fra Pizzakroken, og slappet av på sofaen. Noe vi enda gjør, hehe. I morgen har jeg senvakt, så jeg kan sove litt lenger, men jeg kommer sent hjem også. Moren til Kjetil har bursdag i morgen, så da blir det en tur ut der også. Det blir nok koselig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå blir det nok snart leggetid for oss, begge to er trøtte og slitne etter dagens arbeidsdag. Dere får ha en fin kveld, og en god natt når den tid kommer!

Velkommen skal du være

 • 13.01.2016 - 18:52

Snøen har endelig meldt sin ankomst, og det er jo bare kjempekoselig! Vi fikk en forsmak natt til søndag, men det meste av den forsvant den natten igjen. Håper virkelig det bare kommer mer snø. I barnehagen i dag var vi i byen en tur. Vi var på biblioteket for å finne bøker om bjørner, siden vi har tema om Gullhår og de tre bjørnene. Etter biblioteket ble det lunsj, før vi gikk og matet duene i parken. Der fikk vi oss en god latter, og noen kule selfies med duene. Når vi kom til barnehagen igjen var resten av gjengen ute, så da ble det å ta av sekkene og gå ut i snøen med de andre. Vi lagte snømann og akte i bakkene vi har i barnehagen. Jeg hadde senvakt i dag, så jeg var i barnehagen helt til stengetid. Når jeg kom hjem, ble det middag før Kjetil og jeg tok en tur med Solo. Nå sitter vi bare og slapper av foran TVen.

Ha en fin kveld!

Turdager

 • 08.01.2016 - 18:52

God kveld!

I går på jobb var vi igjen ute på tur i skogen. Vi hadde med oss pinnebrøddeig som vi surret rundt pinner, og stekte på bålet. Det ble godt mottatt hos barna. Det eneste som var litt dumt i går, var at det var veldig kaldt, så barna begynte å fryse veldig på slutten. Heldigvis var de i godt humør igjen når vi kom tilbake til barnehagen. Da fikk barna kakao og vi koste oss med lek til de skulle hjem. Jeg laget også 39 ostesmørbrød som vi hadde på tur i dag.

I dag var vi også på tur i skogen, og det var heldigvis mildere temperaturer i dag. Barna lekte og koste seg skikkelig i dag. Ostesmørbrød og kakao ble godt mottatt, og ungene var glade og fornøyde. Det ble lek når vi kom tilbake til barnehagen også, heldigvis uten kalde barn. 

Nå slapper Kjetil og jeg av foran TVen, og jeg tror det blir planen resten av kvelden også. Jeg tenkte å se om jeg kan få begynt på Old Trafford bildeinnlegget denne helgen, så det kommer i løpet av helgen satser jeg på. Manchestervideoen er også i redigering nå, så jeg satser på å ha den ferdig til neste uke, gjerne tidligere. Vi får se!

Ha en fin kveld videre!

Back to reality

 • 06.01.2016 - 19:37

God kveld, alle sammen!

Siden sist jeg blogget, har vi kommet hjem fra Manchester, og uken kunne nok ha begynt litt bedre. På mandag da vi kom hjem, fikk vi bekreftet mistankene våre. Kjetil har jo vært dårlig siden lørdagskvelden, og jeg hadde mistanke om at han kunne ha fått lungebetennelse. Jeg hadde uheldigvis rett der.. På mandag ble det legevakta, og der fikk han heldigvis antibiotika for lungebetennelsen. Det var ikke gøy å måtte gå på jobb i går, når jeg visste at Kjetil lå hjemme med dårlig form. Nettene har ikke vært de letteste eller kjekkeste heller disse dagene. Ikke mye søvn på hverken ham eller meg. Huff.. Satser på at han blir bedre etter hvert, formen har bedret seg litt etter at han begynte på antibiotika da, så det er jo en kjempelettelse for oss begge. Ikke minst for meg, siden jeg går og er kjempebekymret på jobb. 

Ellers så har jeg jo kommet tilbake til rutinene på jobb. Jeg hadde visstnok skiftet navn fra Mailinn til Linda også i juleferien. En av barna i barnehagen hadde nok trodd at jeg het Linda, og snakket mye om meg i ferien til foreldrene, de måtte jo spørre om det var noen som het det i barnehagen. Det viste seg å være meg da, haha. Koselig det! I går på jobb var vi på tur i skogen og koste oss. Her letet vi etter bjørnespor, siden temaet vi har nå er "Gullhår og de tre bjørnene". Noen av barna fant også en "bjørnehule". Vi matet også fuglene på vei til en lekeplass vi skulle til etter skogen. 

I dag hadde jeg senvakt, og skulle ikke være i barnehagen før kl 09:00. Litt herlig å sove litt lenger om morgenen. Vi var på lekeplass og koste oss. Når vi kom tilbake i barngehagen var det ostesmørbrød som sto på menyen. Etter lunsjen var det lek og moro frem til barna ble hentet. Jeg hadde vakt til barnehagen stengte, så da ryddet jeg litt og lekte med de barna som ble hentet sist. Veldig rolig og fin avslutning på arbeidsdagen. Hentet en venninne på vei hjem, og kjørte henne hjem, før jeg kjørte hjem til leiligheten. Nå sitter vi bare og slapper av, vi har nettopp spist middag. Kjetil spiller FIFA 16, og jeg tenkte at jeg skulle begynne redigeringen av filmen fra Manchester. Jeg skal også få lagt bildeinnlegget fra Old Trafford i løpet av uken. 

Ha en fin kveld videre!

Helgen går mot slutten

 • 20.12.2015 - 18:09

God søndagskveld!

Håndball-VM er godt i gang, og Norge leder suverent over Nederland hele 20-9 til pause! Nå er andre omgang også i gang. Spennende, spennende. Det slår ikke semifinalen da, haha. Det var spennende det! Denne helgen har bare flydd avgårde føler jeg. I går var vi en tur hos foreldrene til Kjetil, der vi så Man Utd spille mot Norwich. Det endte 1-2 til Norwich... Ikke gøy! Jeg var også en tur ute sammen med Embla og noen kompiser av henne. Ikke den mest vellykkede kvelden, men slik er det noen ganger. I dag sov vi lenge, og slappet litt av før det var komlemiddag oppe hos mamma og pappa. Mormor og morfar var også invitert til middag. Nå skal jeg skrue av pc-en, å se kamp med Kjetil.

HEIA NORGE!

Fredagskos

 • 18.12.2015 - 21:34

God fredagskveld!

I dag var jeg med den avdelingen jeg var vikar på, på julekonsert i Stavanger konserthus. Stavanger Symfoniorkester spilte for oss, en flink dame fortalte to fine historier og det var også noen jenter som sang til musikken til symfoniorkesteret. Kjempekoselig avslutning på en kjekk uke i barnehagen. 

Etter at Kjetil og jeg hadde spist en lett middag, ble det en lengre tur med Solo. Deretter slappet vi av, før vi begynte på den skikkelige fredagsmiddagen vår, biff med fløtegratinerte poteter. Vi ble akkurat ferdige, og nå sitter vi gode og mette på sofaen. Vi ser på Norge - Romania, og heier håndballjentene frem. Nå venter snart 2. omgang, og vi krysser fingrene for seier i dag også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en super kveld videre, og heia Norge!

Gladdag

 • 17.12.2015 - 18:53

I dag har jeg hatt fri, og dagen har gått til å jakte på julegave og fikset omregistreringen på bilen. Jeg fikk også kjøpt meg en Ullvang genser, som jeg har hatt lyst på en stund. Kjetil og jeg har også vært og kjøpt julegaver til noen av vennene våre. Vi har avtalt med noen at vi skal kjøpe gave til dem, så det er koselig. Nå har vi akkurat skrapt 14 skrapelodd, og vi hadde ikke altfor mye flaks. Vi vant 50 kr, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har også fått tidenes gladnyhet i dag. Barnehagen jeg er vikar i, ville ha meg som fast vikar på en av avdelingene sine. Jeg skal være fast i 3 måneder nå framover, og jeg kunne ikke vært gladere for å endelig ha noe som er fast igjen! Jeg skal være på den avdelingen jeg har vært på mest, og det er også den avdelingen jeg var på 3 dager i min første uke som vikar. Gleder meg veldig til å starte på mandag!

Nå skal Kjetil og jeg starte på sesong 6 av NCIS Los Angeles, overrasket han med at jeg kjøpte den i går. Ha en fin kveld videre!

Koselige jobbdager

 • 16.12.2015 - 22:14

I går var jeg på jobb på en avdeling jeg har vært mest på i løpet av mine nesten 3 uker som vikar. Vi koste oss med å lage nissebrevholdere, og leke masse. I dag var jeg på naboavdelingen, og her har det blitt lagt nisseluer, jeg måtte lage til noen av barna som manglet nisseluer. Det var julefest i barnehagen i dag. Det var også juleforestilling i barnehagen, med Luremusa og Nissejenta. Min flinke tante spilte Luremusa, og jeg lo ganske godt av forestillingen. Koselig! 

Ikke så aller verst denne, eller hva?

Jeg har også gode nyheter angående bilsalget. I dag er den solgt! Kom nettopp inn etter å ha signert siste papirene, og i morgen skal jeg ut til Statens Vegvesen å omregistrere bilen. Det var kjempegreit, jeg skal spare pengene til Kjetil og jeg reiser til Manchester i slutten av desember. En tur jeg virkelig gleder meg mye til! Da er det veldig greit med litt ekstra lommepenger.

En annen god nyhet er at håndballjentene vant mot Montenegro, fin slutt på en fin dag! Nå er det snart kvelden her hos oss, god natt.

Frimandag

 • 14.12.2015 - 12:08

God mandag!

I dag er det ryddedag her hjemme. Vi ryddet mye i går også, men det gjenstår fortsatt en liten del av ryddingen. Siden jeg har fri, blir det min oppgave å rydde resten i dag. Greit å ha noe og gjøre på selv om en har fri. Senere i dag skal vi en tur til Kjetil for å si hei til lillesøsteren hans, som kommer hjem på perm fra militæret i dag. Det blir kjempekjekt å se henne igjen, er en stund siden sist nå. 

Ønsker alle en fin mandag, vi blogges senere!

Stressende lørdag

 • 13.12.2015 - 14:51

God søndag alle sammen!

I går var det mye som skulle gjøres. Maten skulle stelles i stand, og leiligheten skulle ha en siste finish før julebordet startet. Vi skrelte både poteter og kålerabi, og pinnekjøttet sto på kok i 4 timer. Vi lagte også desserten, som var sjokolademousse. Vi bommet litt på oppskriften da.. Lagte aaalt for mye, så mamma og pappa fikk og hun vi bor under fikk også. Leiligheten ble heldigvis ganske bra før gjestene kom, og maten ble også ferdig. Vi var litt redde for at pinnekjøttet ikke skulle bli helt ferdig, men det ble det heldigvis. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her kan dere se hvor mye vi lagte, haha. Det rant over en stor glasskål, så det sier seg selv at vi hadde lagt litt for mye. God var den da!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det en slakk gjeng som ligger på sofaen, vi hadde overnattingsgjester, og de må bli litt mer edru før de kan kjøre hjem.

Ha en fin søndag, folkens! Vi blogges senere med et innlegg med litt bilder fra julebordet.

Julebordet er i gang

 • 12.12.2015 - 19:03

God kveld!

De første gjestene kom til oss litt over kl 18, og vi koser oss med litt drikke mens maten koker. De andre gjestene skal komme kl 20, og vi håper at maten skal bli ferdig til da. Velkomstdrinken står klar, og desserten er i kjøleskapet. Det er duket for at dette julebordet skal blir en suksess! Det har vært en litt stressende dag, men alt har egentlig gått overraskende bra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En liten sneakpeak på hvordan bordet ser ut, dere får se i morgen. Siden alle gjestene ikke har ankommet enda!

Dere får ha en super lørdagskveld, det skal hvertfall vi! :-)

En trøtt fredag

 • 11.12.2015 - 21:19

Good kveld, alle sammen!

I dag har jeg vært på jobb, på enda en ny avdeling. Slik blir det når du er vikar, men jeg syns det er rimelig greit egentlig. Får blitt kjent med mange forskjellige barn og voksne, noe jeg er veldig glad for. Eneste jeg kan klage på i dag, var at jeg var så utrolig trøtt, haha. Jeg har gått litt rundt som en zombie i hele dag, noe jeg syns er litt rart, med tanke på at Solo også sov hele natten i natt. Ikke har jeg sovet dårlig heller. Slik er det nok bare noen dager! 

Jeg og Kjetil kom akkurat hjem fra foreldrene hans nå, og vi har fått pinnekjøttet i vann til i morgen. I går bakte vi pepperkaker og risboller. Smakte på resultatet i dag, og vi er kjempefornøyde! Første gang vi bakte risboller begge to, og de ble heldigvis vellykket. Pepperkakene jukset vi litt med, siden vi kjøpte deigen på IKEA, men den er minst like god som om vi skulle laget den selv da. Vi har også handlet inn drikken til i morgen, så nå er vi helt ferdige med å handle inn. Vi skal dekke bord og lage jellyshots i kveld, det blir kos. Vi tenkte også at vi kunne kose oss med serie eller film, og litt godt i glasset siden det faktisk er helg. <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal vi først støtte håndballjentene, før vi begynner med det jeg skrev over her. Krysser fingrene for seier i dag også!

 

Hei sveis

 • 09.12.2015 - 22:33

Hei alle sammen!

I dag har jeg klargjort bilen for salg. Jeg har ryddet, støvsugd og vasket bilen inni. Ble veldig fornøyd med resultatet, og jeg er veldig klar for å få solgt den nå. Hadde til og med en potiensiell interessert, men han har ikke ringt meg enda.. Han sa han skulle ringe "in the evening" i dag, men det har han ikke gjort. Litt dumt, men får krysse fingrene for at noen andre gjerne melder sin interesse snart. Jeg har også vært hos mamma og klippet og farget håret. Utrolig herlig å ikke ha den stygge etterveksten som jeg hadde!Slik så altså håret mitt ut før klipp og farging. Ikke spesielt fint, nei..Mye bedre, er så fornøyd! Tusen takk for bra arbeid, mamma!

Kjetil var også hos frisøren i dag, og han ble fornøyd med håret sitt igjen han også. To glade, fornøyde folk! :-) Etter at vi begge var ferdig hos frisøren, ble det handling på Coop Obs til julebordet i helgen. Nå har vi fått det aller meste vi trenger, mangler enda litt, men det fikser vi på lørdag. Vi var også på Kilden en tur, hvor jeg selvfølgelig klarte å bulke bilen til pappa. Ikke bare litt, men en stor bulk... Han ble ikke glad, for å si det sånn. Jeg skal alltid klare å være så utrolig uheldig. :-( Vi har også ryddet og montert trebenken med hjul på, den kan jeg vise bilde av i morgen. Nå er det snart leggetid her, vi skal bare se de siste minuttene av Chelsea - Porto, før det blir kveld for vår del. Solo bjeffer som om det skulle være noe her, men vi tror faktisk det spøker i leiligheten. Hun bekrefter mistankene våre av og til, da hun plutselig kan begynne å bjeffe og knurre på noe som ikke er der. Spennende og skummelt på samme tid. Jeg tror det kan være oldermor som går igjen her nede, hun bodde her tidligere. Hadde vært veldig koselig da!

God natt alle sammen!

Handywoman, jeg?

 • 08.12.2015 - 23:01

God kveld.

I dag har jeg ryddet og styrt på hjemme. Det ser bedre og bedre ut her hjemme nå, vi var nemlig på IKEA i går, og da kjøpte vi litt for masse, hehe. Deriblant to skohyller til gangen, speil til gangen, en trebenk til å ha på kjøkkenet og masse forskjellig småtteri til leiligheten. Vi er hvertfall kjempefornøyde med kjøpene, og vi monterte nesten alt i dag. Trebenken blir nok montert i morgen eller en annen dag i løpet av uken. Bilen min er også til salgs i dag, fikk endelig lagt ut annonse på Finn! Dere finner den her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skohylle nr 1, som jeg følte meg veldig flink som klarte å montere den helt selv, haha.. (ikke spesielt handy jeg, nei!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skohylle nr 2, den til høyre i bildet, monterte Kjetil i dag. Handymannen min <3 Speilet var jeg assistent på å få opp! Vi er superfornøyde med resultatet :-D

Nå er det kveld for vår del, god natt alle sammen!

Uken er i gang

 • 07.12.2015 - 16:45

God mandag!

I dag ble det ikke en fridag, som jeg hadde sett for meg. Ble oppringt kl 08:30 av barnehagen, og de lurte på om jeg hadde mulighet til å jobbe. Da var det bare å få luftet Solo og få på meg litt sminke, å kjøre avgårde til jobb. Var på en avdeling jeg ikke hadde vært på før, så det var spennende, men hektisk, siden jeg kom såpass sent. Var ikke i barnehagen før kl 09:30, og da var avdelingen i full rulle allerede. Kom meg heldigvis fort inn i deres rutiner også, så da gikk det bedre. Alt i alt en grei mandag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sitter Solo og jeg og venter på at Kjetil skal komme hjem fra jobb. Da blir det middag og rydding som står på planen. Vi skal nemlig ha julebord nå til helgen, og da er det viktig at leiligheten ser bra ut. 

Ha en fortsatt fin mandag, så blogges vi senere!

Dette er meg

 • 06.12.2015 - 14:27

God 2. søndag i advent alle sammen!

Mitt navn er Mailinn, og er skribenten av denne bloggen. Jeg har tidligere blogget på mailinnaske.blogg.no, men etter mye fravær der, bestemte jeg meg i dag for å slette den bloggen, og starte på nytt. Dere kan også gå inn å lese på bloggen min fra militæret her

Jeg er for øyeblikket vikar i barnehage, her har jeg nettopp startet. Jobbet tidligere som fotograf i Fovea, men ettersom det ble for lite oppdrag kunne jeg ikke fortsette der. Min første uke i barnehage har gått helt fantastisk, og jeg håper på masse jobb fremover. Jeg søker fortsatt på jobber jeg syns ser interessante ut, så jeg er vel det vi kan kalle vikar/arbeidssøker for tiden.

Jeg er også hundeeier. Jeg har en Jack Russel tispe som heter Solo, som jeg har hatt siden juni i år. Hun er en energibombe av en hund, og kan være ganske plagsom til tider, men hun er også en liten gledesspreder jeg ikke ville vært foruten. 

Jeg er sammen med en superfin gutt, som heter Kjetil. Forholdet vårt er ganske nytt, men vi har det kjempebra sammen. Håper på å bli samboere til neste år, selv om vi kan si at vi på en måte er det allerede. Som vi liker å si "Vi er samboere, men ikke offisielt enda", haha. Vi har vært sammen i litt over 5 måneder til nå, og flere skal det bli <3

Det var da litt om meg, til mine nye lesere, det er nok mange som fulgte meg på den gamle bloggen som forhåpentligvis vil følge denne nye.

Mailinn Goldhahn Aske

Jente på 23 år, som bor på Rennesøy sammen med kjæresten min og hunden vår Solo. Jeg er lærling i industrimekanikerfaget, og trives godt med det.

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no