Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

En minnerik ferie

 • 31.07.2017 - 12:31

Siste dag i juli, siste dag av ferien - blogglysten kom snikende på meg i dag. Varer den denne gangen? Får håpe det! For en fin ferie det har vært, Kjetil og jeg har vært på spontanreise til Gran Canaria en uke, vi har vært på båttur og vi har nettopp kommet hjem fra Countryfestivalen i Seljord. Vi har med andre ord ikke vært særlig mye hjemme siden den 13. juli, haha. Med denne mandagen, har jeg vært hjemme alt i alt 2 dager fra jeg tok ferie 13. juli. Helt sykt, men utrolig verdt det også! Vi har så mange fine minner å se tilbake på etter denne ferien ♥

   
Noen stemningsbilder fra båtturen vi var på ♥

   

    
Stemningsbilder fra Countryfestivalen i Seljord ♥

Vi kom hjem fra Seljord i går, og jeg merket at jeg hadde festet i 4 dager i strekk, haha. Countryfestivalen var helt amazing, med masse god stemning og fantastiske konserter. Vi endte ikke opp med å gå på altfor mange av konsertene, men de vi var på var veldig bra. Vi gikk på Rotlaus, Too Far Gone, Byting, Brad Paisley og Vassendgutane. Vi skulle egentlig også på Staut, men pga dårlig vær ventet vi heller til Vassendgutane skulle på etter de. Været var ikke akkurat noe å skryte av, men vi gjorde det beste ut av det, og koste oss masse selv om været ikke spilte på lag. Kjenner i dag at det er godt å være hjemme, samtidig som jeg savner festivallivet litt allerede. Solo var hvertfall veldig glad for å se oss i går, og det varmer alltid mammahjertet mitt ♥ Borte bra, men hjemme best. I dag er det bare full opplading til jobb i morgen for min del, samt litt rydding og vasking. Kjetil har ferie denne uken også, så han har en hel uke å lade opp til jobb på. Skulle gjerne hatt det jeg også, men samtidig gleder jeg meg til hverdagen begynner igjen.

Dere får ha en fin mandag - vi blogges litt senere i dag ♥

En nydelig dåpsdag

 • 04.06.2017 - 19:15

For en nydelig dåpsdag det har vært i dag. Dåpsbarnet har vært så rolig og smilende, og det smelter et tantehjerte. Først var vi i kirken, hvor jeg og Wenche (søsteren til Kjetil) faktisk hadde sagt ja til å lese opp hvert vårt vers fra bibelen. Vi var utrolig nervøse, men både hun og jeg klarte heldigvis å lese det uten feil, hehe. Etter kirken skulle vi hjem til foreldrene til dåpsbarnet, hvor vi skulle kose oss med god mat og god stemning. På menyen stod det herlig tapas, med alt mulig gode retter. Desserten bestod av kaker og frukt. Alt smakte helt fantastisk! Vi kom hjem for omtrent en halvtime siden, og har fått skiftet til litt mer behagelige klær. Bunad er kanskje et fantastisk fint plagg, men etter å ha gått i den i mange timer - da er den ikke like fantastisk lenger, haha.
Min fine kjæreste ♥


Flotte Wenche ♥Nå skal vi bare slappe av resten av kvelden. Jeg liker veldig godt tanken på at vi ikke skal på jobb i morgen, det blir herlig med en ekstra fridag. Hurra for pinsen! Håper dere alle får en nydelig søndagskveld!

Overraskelsesfeiring

 • 03.06.2017 - 17:28

I går hadde en av mine beste venninner, Kamilla, bursdag, og i den anledning gikk Chris, Kjetil og jeg sammen om en overraskelsesfeiring. Planen vår var som følgende: Chris skulle kjøre henne ut til oss, med bind for øynene og øreklokker. Når de kom til oss, skulle hun inn i en "taxi", som skulle kjøre henne til et sted hvor hun skulle være. Jeg hadde fått søskenbarnet mitt med på denne planen, og hun tok med seg kjæresten til broren sin, noe som egentlig var helt perfekt! Kamilla hadde aldri møtt henne før, så da ble taxispøken bare enda bedre. (Hun har nemlig møtt søskenbarnet mitt tidligere, så jeg var litt bekymret for stemmegjenkjenning der, hehe.) Vi kjørte litt rundt på Rennesøy, før vi igjen tok turen til oss, hvor vi avslørte alt sammen. Hun ble veldig overrasket og glad, så det var virkelig utrolig morsomt!Vi hadde skalldyrkveld, med østers, reker, krabbe og blåskjell. Bursdagsbarnet var veldig fornøyd med det vi serverte, og da vet du at du scorte bra på valg av mat. Etter vi hadde spist oss gode og mette, satt vi oss i sofaen, hadde noe godt i glasset og bare snakket om alt og ingenting. Til tross for at det ble en relativt rolig feiring, fløy timene avsted litt for fort. Jeg trives så godt i selskap med disse fantastiske personene, og bare nyter tiden. Trenger egentlig ikke tenke på noe, og bare nyte det gode vennskapet vi har. ♥ Jeg blir glad av å skrive dette, og nå skal jeg faktisk hoppe i dusjen, for vi skal nemlig til Kamilla og Chris i dag - på krabbe, haha. Mye sjømat denne helgen, med andre ord. Wii, jeg gleder meg kjenner jeg! I dag skal jeg være flink blogger, å ha med meg kameraet. Håper deres lørdag blir bra, her blir den definitivt bra, i selskap med tre av mine favorittpersoner ♥

En helomvending i livet

 • 28.05.2017 - 22:45

God søndagskveld! Nå er det nesten to måneder siden sist jeg var inne her, og skrev ett blogginnlegg. Det er så mye som har skjedd, og mye å fortelle - jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne egentlig! Jeg kan begynne med at jeg har feiret 23 års dagen min, som var den 9. april, og avsluttet utplasseringen jeg skrev om i forrige bloggpost. Bursdagsønsket mitt gikk i oppfyllelse, nemlig at jeg fikk læreplass i bedriften! 4. april skrev jeg under lærekontrakt, så bursdagsfeiringene mine med venner og familie ble litt ekstra stas da. 30. april sluttet jeg hos Dolly Dimple´s, og 2. mai var jeg på plass hos lærebedriften min. Der har jeg snart jobbet i en måned allerede, føler bare tiden flyr avgårde, haha. Jeg stortrives virkelig, og gleder meg til å gå på jobb hver dag. Det er en helt fantastisk følelse! Med ny jobb, fulgte også ny bil, og Audien til Kjetil ble solgt. Vi kjøpte oss en nydelig VW Golf stasjonsvogn, og vi er helt forelsket!


Vårt nye glis ♥

16. mai ble det båttur og drikking i båten til en kompis av oss. En minnerik kveld, med god stemning og gode venner. Vi har også fått feiret nasjonaldagen sammen med gode venner, på tross av at vi var ute 16. mai. Vi koste oss med god champagnelunsj, før vi tok turen til Stavanger sentrum for å se Folketoget. Vi tok oss også litt mat, og selvfølgelig en is, før vi tok turen tilbake igjen til Kamilla og Chris. Der ble det etter hvert grilling og god dessert, og det var en slik dag du ikke har lyst til å forlate. Vi hadde det utrolig gøy, og jeg skulle gjerne ønske vi kunne hatt det slik hver 17. mai.


Min flotte kjæreste ♥


Flotte Kamilla og Chris ♥

Det var en liten oppsummering av noen av høydepunktene som har skjedd siden sist. Det har vært konfirmasjoner, bursdager og andre feiringer også, og det har egentlig vært noen veldig fine måneder. Jeg føler meg veldig heldig for tiden, og det er veldig herlig å endelig føle at ting går min vei ♥

Babyshower

 • 09.02.2017 - 22:07

God kveld! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra min aller første babyshower. Det har vært en skikkelig fin kveld, og hovedpersonen selv var veldig fornøyd med kvelden. Vi har spist herlig tapas, og god dessert. Mye fine gaver ble mottatt, og det ble heldigvis godt likt alt sammen. Jeg hadde kjøpt en hvit body, med stjerner på, også hadde jeg laget dadler surret i bacon og bakt brownies. Jeg merker at jeg, etter denne flotte kvelden, faktisk har blitt litt babysyk, haha. DET hadde jeg ikke trodd om meg selv, jeg har egentlig vært sånn at jeg ikke vil ha barn før om mange år, men nå kjenner jeg litt på at jeg kunne godt hatt en eller ei i magen allerede. Det skjer nok ikke helt enda, men jeg kjenner at jeg gleder meg til den dagen jeg blir gravid.

Nå skal jeg snart legge meg kjenner jeg, etter en fin kveld. Litt avslapning er lov, men matten kaller i morgen også, så blir nok ikke altfor sen i seng. Ha en super torsdagskveld, godtfolk!

New Years Eve

 • 01.01.2017 - 16:08Nyttårsaften 2016 - 2017 var helt magisk. Vi feiret med fantastiske mennesker, og ringet inn det nye året med en heidundrende fest. Kvelden begynte allerede kl 17, da 3 av våre 6 gjester kom. Da alle sammen var kommet, var det tid for en velkomstskål og pinnekjøtt til middag. Vi hadde laget sjokolademousse til dessert, og når vi var ferdige med den, var det tid for pakkelek. Mye latter, og raske terningkast. Etter det var det bare å feste i vei, og for en stemning vi hadde hele kvelden! Pure magic ♥

I dag ble det litt av en ryddejobb for meg og Kjetil. Konfettikanon var en god ide, helt til i dag, haha. Heldigvis har vi fått ryddet alt, og hentet Solo hos foreldrene mine. Det gjenstår bare litt oppvask, men det går fort å fikse.

Håper alle har hatt en like fin feiring som oss, og måtte 2017 bli et bra år. Godt nyttår!

1. juledagskos

 • 26.12.2016 - 11:56

God 2. juledag, flotte lesere! Håper alle hadde en fin 1. juledag i går, vi var så heldige at vi fikk komme til foreldrene til Kjetil på middag. Der hadde foreldrene disket opp med kjempegod, selvfisket torsk med tilbehør. Det smakte kjempegodt! Vi hadde god panacotta til dessert, samt litt kaker og kaffe. Jeg tok med meg Cluedo ut der, og det ble spilt mange runder med det. Syns det er veldig gøy å spille brettspill, lykken var stor når Cluedo dukket opp under treet. Når vi skulle hjem, ble det litt dramatisk på veien. Jeg kjørte, og plutselig ser begge to at det kommer en diger hjort ut i veien. Jeg bråbremser ned fra 80 km/t, og vi var ekstremt heldige at hjorten heller gikk inn dit den kom fra. Ellers hadde jeg truffet den, og det kunne blitt stygt. Vi hadde virkelig englevakt der, heldigvis..
Når vi kom hjem, ble det NCIS: Los Angeles på skjermen.
Kjolen jeg har på meg er fra Nelly, fikk den av snille Kjetil ♥

Ønsker alle en fin 2. juledag ♥

A Christmas to remember

 • 25.12.2016 - 11:32

God morgen fra en lykkelig jente. Gårsdagens julefeiring var helt fantastisk, og det er en jul jeg vil huske veldig godt. Vi var hos mormor og morfar denne julen, og for første gang feiret Kjetil og jeg julen sammen. Det var utrolig koselig! Vi hadde herlig pinnekjøtt til middag, og den tradisjonelle riskremen til dessert. I år var det søskenbarnet mitt som var den heldige finneren av mandlen. Når vi var ferdige med desserten, begynte vi på gaveutdeling og åpning. Da det endelig var min tur, var jeg litt i tvil om jeg skulle åpne Kjetil og Solo sin gave først eller ikke. Endte opp med at jeg tok den nesten til slutt, og før jeg åpnet den, var det mange fantastiske, flotte gaver. Vi har noen helt fantastiske mennesker rundt oss, og jeg må bare si TUSEN TAKK! Vi er kjempefornøyde med hver og en gave ♥ Både Kjetil og jeg fikk masse fint, og vi er så takknemlige.


Solo fikk både julegaver og julestrømpe i går ♥Som dere ser, var det mange gaver under treet. Tror vi begynte utdeling og åpning rundt kl 19:30, og satt helt til nærmere 22:30 før vi var ferdige med alle åpningene. Da jeg endelig skulle åpne Kjetil sin pakke, fikk jeg helt sjokk. Jeg fant først en ostehøvel og en konvolutt. (Ostehøvelen fikk jeg fordi han spurte meg for noen uker tilbake, "Hva er det første du kommer på, som du ønsker deg til jul?" Da kom ostehøvel først opp, for å si det sånn, haha!) Utpå konvolutten stod det "Er du ikke fornøyd? Åpne meg", inni lå det en lapp som sa at gaven lå i bunnen av esken gaven kom i. Jeg måtte løfte bort en pose med grus, haha. Under den lå det en minnepinne, og jeg fikk låne morfar sin mac for å se den. Vi så filmen sammen alle, og jeg ble så utrolig glad. Vi skal til BARCELONA i januar!!!! Vi reiser heller ikke alene, men sammen med Kamilla og Chris!!! Herregud så glad jeg ble, gledestårer kom og jeg ble helt fra meg av glede. Det morsomme er jo, at av meg, så fikk Kjetil det han hadde ønsket seg av meg, nemlig en gul koffert! Så det kunne jo faktisk ikke ha passet noe bedre, haha. Det skal nevnes at jeg fant ut hvorfor han ønsket seg det da, det var pga reisen. Jeg trodde bare han ville ha ny koffert fordi hans var ødelagt, men der tok jeg altså litt feil. Wæææ, Barcelona dere! Fy søren jeg er så heldig, som har en så utrolig fantastisk kjæreste og samboer ♥♥


Den beste kjæresten i hele verden og meg ♥♥


Mine fantastiske menn, pappa og morfar ♥


Min supre bror og det flotte søskenbarnet mitt ♥


Morfar og meg ♥

Julen har vært helt fantastisk så langt, både lillejulaften og julaften. I dag skal vi til Kjetil sine foreldre og spise middag, selvfanget torsk. Faren til Kjetil som fikser torsken, og det blir nok kjempegodt. Jeg gleder meg til nok en fantastisk juledag, og ser fram til mye latter og kos i dag. Jeg fikk Cluedo i julegave fra broren til Kjetil og kona, så det skal forhåpentligvis testes ut i dag. Juletiden er helt fantastisk - håper alle sammen får en fin 1. juledag, og at dere har hatt en like fin juletid som det har vært her ♥

Halloweenfest

 • 30.10.2016 - 15:10

God søndag, alle sammen! I går var det duket for Halloweenfest hos Kamilla og Chris, for 2. året på rad. Kjetil og jeg klarte å bli enige i år også, om hva vi ville være. I år skulle vi matche hverandre, og endte opp slik:Fange og politi. Det var så gøy å sminke Kjetil klar i år også, fordi vi måtte finne noen passende tatoveringer han kunne ha. Som dere ser, ble det et par av de! Festen var kjempegøy, og det var utrolig gøy å se alle de kreative kostymene folk kom med.


Vertene våre, jeg fikk meg en støkk da jeg så Chris i går, haha!


Chris og Kjetil ♥


Kamilla, Caroline og meg ♥ For noen flotte venninner jeg er så heldig å ha!


♥♥

I dag morges var ikke formen den beste, men etter å ha fått i oss litt mat og drikke, ble den heldigvis bedre. Vi tok bare en rolig morgen, med film på senga, før vi satte i gang å rydde litt i leiligheten. Nå slapper vi av på sofaen med fotball på TVen, og vi tenkte å bestille pizza fra Pizzakroken snart.

Dere får ha en fin dag videre!

En kjekk lørdag

 • 21.08.2016 - 15:32

Hei, flotte lesere!

I går stod vi opp tidlig, og kom oss på kjøpesenteret Kvadrat når klokken viste 10:15. Her ble vi i noen timer, fikk kjøpt oss litt klær som vi trengte og kikket litt. Når vi sa oss ferdige der, kjørte vi til Madla Amfi og så litt der også. Vi tok lunsj på NB Sørensen, før vi kjørte hjem igjen. Kjetil hadde planlagt et overraskelsesbesøk fra Kamilla og Chris, men jeg ødela det med mine egne planer, haha. Han måtte bare si det til meg, men det gjorde ingenting. Vi fikk en super kveld, med to helt fantastiske personer. Vi spiste krabbe og reker, og hadde noe godt i glasset. Etter vi hadde hatt et herlig måltid, drakk vi litt til, før veien gikk videre til Stavanger. Der var vi på Inside og Hexagon og koste oss masse, Kjetil og jeg var ikke hjemme før kl var 03:30 i natt, og formen er så som så i dag kjenner vi. Nå har vi en Grandiosa i ovnen, og taco står på menyen senere i kveld. Pappa har vært en tur innom oss i dag, og Christine og Morten kom ned for å hente resten av krabben vi ikke spiste opp i går. Det ble en god del igjen, så de gledet seg veldig til å ha krabbe.Nå skal resten av dagen bare nytes, ha en fantastisk søndag videre!

Krabbefest

 • 14.08.2016 - 13:57

God søndag!Feiringen av denne flotte dama i går ble utrolig gøy, og bursdagsbarnet var meget fornøyd med kvelden. ♥ Krabben var veldig god, og laget var helt supert. Det ble mye latter og godt humør, en helt fantastisk kveld, med andre ord. 


Mormor, mamma og tante Siv ♥


Onkel Morten, Kjetil, farmor og onkel Geir ♥


Fineste farmor ♥

Verdens beste pappa ♥

En festlig aften

 • 13.08.2016 - 15:53

Hei og hopp, mine fine lesere! 

Nå sitter Kjetil og jeg i sofaen hjemme, og vi kom hit for en time siden. Det ble en kjempevellykket kveld i går, og vi storkoste oss virkelig utrolig mye. Da vi kom, ble det først å bare få lagt på sengtøy og tatt oss hver sin øl/cider. Deretter ble det en tur på butikken for å kjøpe blandevann og litt alkohol, før vi gikk ut og spiste deilig biff på Big Horn Steakhouse. Etter middagen ble det vorsh i båten til Karoline og Ørjan, før vi gikk ut og sjekket utelivet. Der ble det drinker, shots og masse dansing og synging. For en fin natt! Kjetil og jeg var de første som gikk og la oss, de andre ville feste litt til. Kjetil og jeg våknet først kl 09 i morges, men da hørtes det ikke ut som noen var våkne, derfor endte vi opp med å sove litt til. Vi våknet kl 12, og da våknet også Karoline og Ørjan. Jonatan måtte vi vekke, siden han skulle være med oss på bussen hjem. Tusen takk for en super kveld, Karoline, Ørjan og Jonatan, dette må definitivt gjentas!! ♥
Ørjan, Jonatan og Karoline ♥


Favoritten ♥

I kveld er det krabbefest, og det gleder vi oss masse til. Fikk en snap fra mamma for ikke så lenge siden, hvor hun viste at bordet er klart for kvelden. Jeg har på følelsen av at dette også blir en vellykket kveld, det er en god følelse å ha. 

Ett bryllup å drømme om

 • 24.07.2016 - 19:17

For ett fantastisk fint bryllup det ble i går. Christine og Morten strålte virkelig hele dagen, og de var helt nydelige. Christine var utrolig vakker der hun kom opp kirkegulvet med faren sin, og du kunne se hvor stolt Morten var når han så henne. De ankom bryllupsfesten på en veldig overraskende måte, nemlig i helikopter! Utrolig kul måte å ankomme på, alle ble skikkelig overrasket da toastmasteren sa at "Her kommer de!", haha. Bryllupsfesten var utrolig gøy, og det så ut til at absolutt alle storkoste seg. Det ble servert kjempegod mat, og holdt masse morsomme taler. Kjetil og jeg hadde fått ansvaret for å skrive opp gavene som brudeparet fikk, og det gikk veldig bra. Dette kunne jeg godt vært med på en gang til. Helt fantastisk å få ta del i! Jeg gleder meg til det er jeg som skal opp kirkegulvet, etter å ha fått vært med i Christine og Morten sitt bryllup. ♥


For ett par ♥Jeg tar like så godt en gratulasjon til jeg. Gratulerer så mye til dere begge! Måtte bryllupsreisen bli like fantastisk som dere ♥

I dag er den store dagen

 • 23.07.2016 - 12:06

Tiden har gått utrolig fort, føler det som om det var i går at vi fikk vite om forlovelsen til Christine og Morten.. Nå er endelig den store dagen kommet, og bryllupet er bare få timer unna. Jeg gleder meg til å se kjolen til Christine, og jeg gleder meg til de skal gi hverandre sitt ja. Både på torsdag og i går har vi vært med på forberedelser til bryllupet. Lokalet som bryllupsfesten skal være i, ble kjempefint til slutt.

For litt over en måned siden ble hun overrasket med utdrikningslag, i dag gifter hun seg. Jeg er så glad på hennes vegne, og ønsker begge to masse lykke til i dag ♥ Gratulerer så mye med den store dagen!

Utdrikningslag

 • 26.06.2016 - 15:10

FOR en fin lørdag det var i går! Vi var en gjeng på 12 jenter som fikk æren av å overraske Christine med utdrikningslag, noe hun ble veldig glad for. God stemning hele dagen, mye latter og mange minner, det oppsummerer dagen ganske bra. Vi skulle møte opp der vi skulle være kl 12, og når the bride to be og forloveren hennes kom, gikk vi ut for å ta noen bilder med fotograf. Etter på gikk turen til byen, hvor vi var på Hall Toll og spiste en herlig lunsj. Kl 17 var det tid for poledancing, og det kjennes i armer og mage i dag, haha. Etter poledancingen gikk vi tilbake til møtestedet og fikset oss litt, før vi hadde litt leker, spiste deilig tapas og festet videre. Når noen av oss gikk på byen, gikk også noen av oss hjem, deriblant meg. Da hadde vi drukket ca 11-12 timer i strekk, og jeg kjente at det holdt for meg, hehe. En super kveld, som virkelig har gitt noen gode minner, både for Christine (håper vi) og oss som planla dette.Dette bildet viser hvor glad Christine ble, er så gøy å overraske folk når du ser hvor glade de blir ♥
 Denne flotte buketten av jenter var med i går ♥


Nå slapper jeg bare av, har ingen planer i dag og vi skal egentlig bare lade opp til siste uke på jobb. Det har gått så fort.. Ja, ja, vi får fokusere på det positive, det har vært en fint halvt år hos en super avdeling. Jeg kan jo alltids ta en tur på besøk til de til høsten, og det skal jeg definitivt gjøre! Nå må jeg bare nyte den siste uken, for på fredag blir det mange å ta farvel med. Huff, jeg skal prøve å holde tårene tilbake, men det kommer til å bli vanskelig.. Nei, nå skal jeg ikke tenke mer på det, og heller ønske dere en fin søndag videre!

En koselig feiring

 • 25.06.2016 - 09:11

Det ble en kjempekoselig feiring av flotte Ellen, vi ble en god gjeng hos hun og Stian i går. Jeg var edru slik at det ble lettere for oss å komme hjem, både fordi de bor helt ute på Klepp og fordi vi har kolonnekjøring i tunnelen inn til Mosterøy. Da kunne jeg også være snill å kjøre et vennepar og en kompis hjem. Angrer ikke på at jeg ikke drakk, selv om jeg virkelig kunne tenkt meg det i slutten av festen, haha. Du får liksom et annet perspektiv på fulle folk, når du selv er edru. Ja, ja, det ble hvertfall en bra fest, og Ellen ble feiret på en bra måte ♥


Favorittene mine ♥♥


Fine paret Hedda og Mikal ♥


Dette bildet her gir meg så good feeling når jeg ser på det ♥


Det nydelige bursdagsbarnet ♥


Hansi og Kjetil ♥


Godeste Steinar, som hater å bli tatt bilde av, haha. ♥ Tror dette er et av de beste jeg, Steinar? 


Dette bildet! Jeg lo godt da jeg fikk se det etter på, for å si det slik, haha. ♥
 


Han her altså, jeg elsker virkelig denne fantastisk fine mannen ♥


Ellen og Stian har akkurat fått seg ny kattunge, på 10 små uker.. Smelt! ♥
Hanne og Stian. :-)

Det ble visst et lite bildedryss fra den fine kvelden, men det er så deilig å ha kamera igjen. Det gleder en umotivert blogger! Jeg har ikke syns det har vært spesielt kjekt å ikke ha kamera de siste ukene, og det merker jeg på bloggingen min også. Beklager at det har blitt litt lite innlegg i det siste, men nå skal jeg hvertfall prøve å ha minst 1 innlegg til dagen. Motivasjonen for å blogge er virkelig steget med 100 hakk, og det føles fantastisk! Nå tenkte jeg å lage meg frokost, så får vi se litt hva dagen bringer med seg i dag. 

Ha en fantastisk lørdag, alle sammen ♥

Klare for fest

 • 16.05.2016 - 17:33

God lørdags...nei, mandagskveld var det visst!

Lørdagsfølelsen er på plass, selv på en mandag. Vi har hatt fri, vi har ryddet og vi har slappet av. Det har minnet utrolig mye om en lørdag! Vi er klare for en forhåpentligvis forrykende bra fest, nå venter vi egentlig bare på gjestene. - We´re ready to party -Syns det ble riktig så koselig både inne i stuen og ute i garasjen. Dette blir så gøy! Håper alle får en flott 16. mai!

Lørdagens festligheter

 • 17.04.2016 - 16:35

På dagen i går var jeg med Edith på Kvadrat en tur. Vi spiste lunsj på Dolly Dimples, og shoppet litt. Veldig koselig å se henne igjen, det var en stund siden sist. Etter turen til Kvadrat, kjørte jeg hjem og så Manchester United mot Aston Villa. Wenche, lillesøsteren til Kjetil, var også på besøk. United vant 1-0, så det var bra! I mens kampen pågikk, gjorde Kjetil og jeg oss klare for kveldens fest. Wenche tok med seg bilen vår og Solo, når vi begynte å gjøre oss klare. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grilling og kos hos Kamilla og Chris stod på planen​ for kvelden. Når vi kom fikk vi en omvisning i den nye leiligheten deres, som var kjempefin. Får så lyst til å kjøpe leilighet selv!! Får bare spare opp, og ha litt tålmodighet. Vi hjalp til med å bære ut maten til grillen, også var grillingen i gang. Kjempegode grillspyd og ovnsstekte poteter, hjemmelaget tsatsiki og potetsalat, maiskolber og grillet pitabrød var på menyen, og det smakte fantastisk. Vi koste oss med maten ute, til tross for at det var litt kaldt. Når vi hadde spist, ryddet vi og gikk inn. Vi begynte drikkingen, og stemningen var på topp hele kvelden. Vi gikk ut på byen, og endte opp på utestedet Hexagon. Rundt kl 02 ble Kjetil og jeg hentet av Wenche og kom oss trygt hjem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kamilla og Anna ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verdens beste ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chris og Kjetil med Chris sitt hjemmelagte øl i glassene. Kamilla og jeg er ekstremt heldige med disse to ♥

Formen i dag er ikke helt på topp, men det tyder bare på en bra kveld. Vi har bare slappet av i hele dag, og det er nok det som står på planen resten av dagen også. "Kjettan i aksjon" er også under opplasting og kommer ut på bloggen om ikke altfor lenge, vi har fått oss en god latter når vi redigerte den sammen, så det er bare å glede seg. 

Ha en fantastisk søndag videre alle sammen!

A night to remember

 • 10.04.2016 - 18:30

FOR EN FANTASTISK BURSDAGSFEIRING! Det er en lykkelig jente som blogger til dere nå, kvelden i går var bare helt uforglemmelig. Jeg trodde jo det bare ble middag og bowling sammen med Kjetil, men der tok jeg rimelig feil! Da vi kom til byen ble det en tur på Beverly for en øl først. Da jeg står i baren for å bestille, ser jeg meg litt rundt og ser at han ene på siden av meg var kjent. Tenkte ikke så altfor mye over det, før han snur seg mot bartenderen. Her står jeg ved siden av en jeg kun har sett på youtubevideoer og bloggen til Kristin (Styleconnection). Det var nemlig Dennis som satt i baren der. Jeg går bort og setter meg på bordet til Kjetil og meg, og forteller at jeg har sett Dennis i baren. Jeg bestemmer meg for å ta motet til meg å gå bort for å spørre om bilde, og det skal sies, for en hyggelig fyr!Etter vi hadde drukket opp ølene våre, gikk vi til restauranten vi skulle spise på. Han hadde bestilt bord på Fish and Cow til oss, og ikke nok med det, gjett hvem han hadde invitert til middag med oss? To av venninnene mine fra videregående, Caroline og Kamilla! Jeg fikk nesten gledestårer, så glad ble jeg for den overraskelsen. Vi spiste helt fantastisk mat, og hadde god drikke til, før vi skulle videre på bowling. Trodde jeg i det minste... Vel utenfor restauranten ble jeg blindfolded, og hadde ingen anelse om hvor vi var på vei. Det viste seg at vi gikk opp til Posten i Stavanger og ventet på at "taxien" skulle komme. Lillebroren min var da taxien, og vi kjørte hjem til oss på Mosterøy igjen. Her ventet mange av våre gode venner på oss, og overrasket meg med en super bursdagsfest. Alt dette er selvfølgelig filmet, og kommer på neste søndags "Kjettan i aksjon". 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble en helt super kveld, med supre folk! Tusen takk for en uforglemmelig kveld, alle sammen ♥

Vassendgutane leverte

 • 20.03.2016 - 16:36

For en superbra konsert det var i går! Vi begynte med et vorsh hos Ellen og Stian, hvor vi spilte litt spill og hadde drikkeleker. Tiden gikk fort, og plutselig var det tid for taxitur til Ogna. Når vi kom oss fram, gikk vi inn i Ognahallen og kjøpte oss litt drikke. Traff på pappa som også var på konserten. Vi kom når oppvarmningsbandet holdt på å spille, men klokken 22 var det tid for at Vassendgutane kom på scenen. Stemningen var utrolig god, vi danset, sang og bare koste oss skikkelig. Når konserten var over, tok vi buss til Sandnes og fikk Magnus til å hente oss der. Det var bare å legge seg når vi kom hjem.

Kveldens bilde går til Kjetil, som fikk ta bilde med den ene vokalisten, Arthur Johan Bjørdal! Vi har fått sovet skikkelig ut, våknet klokken 12:30 i dag. Jeg var en tur inne i hytten til farmor og farfar og spiste middag, Kjetil ble hjemme med Solo. Jeg hadde henne egentlig med meg, men på grunn av at lillesøsteren til Tina, kjæresten til søskenbarnet mitt, var der måtte Magnus kjøre meg hjem igjen med henne. Solo liker ikke barn, noe jeg syns er utrolig dumt egentlig. Kjetil og jeg må se om vi kan finne ut om et kurs eller noe vi kan gjøre, slik at hun slutter å være usikker på barn. Nå er det snart klart for Manchester City mot Manchester United, det kan bli spennende. United har ikke gjort det veldig bra de siste kampene, men vi krysser fingrene som vanlig. La det bli seier i kveld!

Kveldens antrekk

 • 19.03.2016 - 17:02

Da var lørdagen endelig her, ikke hvilken som helst lørdag heller. Vi skal på konsert med Vassendgutane i kveld. Det blir utrolig gøy, jeg og Kjetil har fått lånt oss cowboyhatter for anledningen, yihaaa! Country for alle penga, dette skal bli gøy! Kjetil og jeg har hatt litt oppvarmning med å høre på sangene deres, og gjort oss klare for kvelden. Tenkte dere skulle få se antrekket mitt også, Kjetil stilte heldigvis opp som fotograf for meg da.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er "taxien" på vei, og vi må gjøre oss klare til å gå. Ha en fortsatt fin lørdag!

Vorshkveld

 • 05.03.2016 - 09:35

God morgen fra sengen!

Kjetil og jeg våknet tidlig i dag, og kom hjem sent i natt. Nå ligger vi bare og slapper av i sengen, og tar livet med ro. Formen min er bra, men Kjetil er litt dårligere enn meg. Derfor er det en rolig morgen, for vår del. Vi var ute på byen en tur i går, sammen med våre gode venner Karoline, Ørjan, Steinar og Embla. Det ble et kjempekjekt vorsh, hvor vi hadde litt drikkespill, mimret litt tilbake til 10. klasse turen til Polen og Tyskland og koste oss skikkelig. Vi var så heldige at vi hadde sjåfør for kvelden, siden Ørjan ikke drakk. Vi var en for mye når vi skulle til byen, men da fant jeg ut at lillebroren min kunne kjøre noen av oss. Da ble det Kjetil og Steinar i hans bil, og meg, Karoline og Embla i Ørjan sin bil. Da vi kom til byen, gikk vi rett til Insider, hvor vi spilte både Shuffleboard og biljard. Når utestedet stengte, gikk vi på Potetbakeren for å ha bakt potet, før vi tok turen hjem. Alt i alt en kjempekoselig kveld med de fine vennene våre!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Planen for dagen er å slappe av, rydde litt i bilene og rydde litt i leiligheten. Vi skal også få besøk av broren til Kjetil, som skal montere noen lamper for oss. Vi får også endelig lys i gangen vår, haha. I kveld er vi inviterte på filmkveld hos Karoline og Ørjan, noe vi gleder oss til. De bor jo vanligvis i Bergen, og da må vi ses de gangene vi har muligheten til det. Det blir nok en koselig kveld! ♥

Tusen takk for en super fredagskveld med dere ♥

Vellykket julebord

 • 13.12.2015 - 21:33

God kveld, alle sammen!

Kvelden i går ble veldig vellykket. Maten var kjempegod, det samme var desserten. Festen holdt seg gående til langt på natt, med god stemning hele kvelden. Det ble også mye god drikke utover kvelden, så formen er ikke helt på topp i dag, men kvelden var utrolig verdt det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik så bordet vårt ut i går. Vi fikk gode tilbakemeldinger på hvordan det så ut, og det var akkurat det vi ville også. Vi var kjempefornøyde med bordet, så da var det gøy å høre at vi hadde pyntet det fint.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karoline, Ørjan og Solo. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjetil og meg. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den fantastiske gjengen som var hos oss <3

Nå ser jeg og Kjetil på håndballjentene som spiller mot Tyskland. Håper på en seier i dag også, det er alltid kjekt.

Ha en fin kveld!

Mailinn Goldhahn Aske

Jente på 23 år, som bor på Rennesøy sammen med kjæresten min og hunden vår Solo. Jeg er lærling i industrimekanikerfaget, og trives godt med det.

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no