Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

Kveldens antrekk // 020817

 • 02.08.2017 - 18:39

Hei! Jobbdagen i dag gikk veldig bra, i et helt passe rolig tempo. Merker det er kjekt å være tilbake! Eneste som var litt tungt var å stå opp, siden Solo hadde holdt meg våken hele natten gjennom. Det føltes hvertfall sånn, haha! Når jeg kom hjem, hadde Kjetil laget klar middag til oss. I dag var det blomkålsuppe på menyen, noe det var lenge siden vi har hatt. Det smakte godt! Vi fikk også besøk av Steinar, noe som var veldig koselig. Vi hadde ikke sett han siden vi var i Gran Canaria sammen. Han hjalp meg også med antrekksbildene, siden Kjetil skulle hente en hoppetusse til arbeidet med å legge stein utfor. Nå er guttaboys ute og jobber, de er så flinke!

- Topp: New Yorker // Bukse: Cubus // Sko: Converse // Daniel Wellington klokke: Gullfunn -Nå skal jeg straks avgårde på kino med pappa, og over her har dere antrekket mitt for kvelden. Tror jeg må ha med meg jakke også, selv om det ikke er så altfor kaldt. Vi skal se den nye krigsfilmen som kom nettopp, "Dunkirk" heter den! Jeg skal selvfølgelig fortelle dere hva jeg syns, enten i kveld når jeg kommer hjem - eller i morgen. Nå må jeg gjøre siste finish, før jeg kjører avgårde for å hente pappa!

Dagens antrekk // 260317

 • 26.03.2017 - 20:46

Da var helgen snart over nok en gang, men det har vært en skikkelig fin frihelg! Det ble en koselig middag på Sola Airport hotell sammen med familien i dag, og når vi kom hjem ble det tur til "Pilå" med mamma. Da nøt vi det siste av sol som dagen tilbydde oss, før det ble litt avslapping i sofaen før mamma gikk hjem. Kjetil, Solo og jeg har med andre ord vært litt aktive denne helgen, det er alltid gøy!

- T-skjorte fra Lindex // Skjørt fra New Yorker // Jakke fra Aberdeen // Sko fra Skopunkten // Veske fra Høyer // Klokke fra Gullfunn -

Håper alle får en fin søndagskveld videre!

Dagens antrekk // 090217

 • 09.02.2017 - 16:41

I dag har jeg vært på Sonans og hatt matte, som gikk bra i dag også. Når jeg var ferdig på skolen, gikk jeg innom butikken og handlet litt som vi manglet i leiligheten. Jeg trengte sminkefjernerservietter og vi trengte klesvaskemiddel. På vei hjem var jeg også en tur innom mamma og pappa, siden jeg skulle hjelpe pappa litt. Vi endte opp med å ikke gå til de på tirsdag, vi ble heller hjemme. Egentlig skulle jeg hjelpe pappa da, men han var så sent hjemme at vi heller tok det i dag.

- Tynn genser & langt skjørt fra Gina Tricot // Klokke fra Gullfunn -Jeg ville bare titte innom, å vise dere antrekket mitt for dagen. Jeg elsker dette skjørtet, og egentlig denne kombinasjonen av klesplaggene sammen. Dette kjøpte jeg faktisk når jeg var i Kristiansand i fjor høst, og det har dessverre ikke blitt brukt like mye som jeg skulle ønsket. Må kanskje begynne å bruke det litt mer? Satser på at jeg får til det!Ha en super torsdag videre, flotte lesere!

Dagens antrekk // 050117

 • 05.01.2017 - 11:46

Hei alle sammen! Formen er heldigvis blitt bedre, nå er det bare litt hodepine som jeg satser på er borte til i morgen. Nå sitter jeg klar for dagens gjøremål i sofaen, og skal bare oppdatere dere før jeg flyr ut døren. Jeg har satt meg et par mål for dagen, som jeg planlegger å gjennomføre: 1. Er å muligens få snakket med en rådgiver på Universitetet i Stavanger. Jeg gikk tross alt 1 år på barnehagelærer, og hvis jeg kan ta to eksamener og en praksisperiode dette året, og kan begynne på år 2 til høsten.. Da gjør jeg det heller altså! Du kan faktisk da jobbe på skole også, som lærer fra 1.-4. klasse en periode uten pedagogikken som kreves, slik jeg har forstått det. Planen er å ta pedagogikk 1 år også, slik at jeg faktisk kan jobbe som lærer. (Hvis denne muligheten er aktuell da!)  2. Gå innom Sonans for å høre om timeplan og eventuelle bøker som trengs.

Topp: Cubus // Bukse: Cubus // Sko: Skopunkten // Jakke: Fra AberdeenKrysser fingrene for at jeg får møte med rådgiver i dag, slik at jeg blir mer sikker på hva som er best å gjøre til høsten! Planen er jo egentlig å ta lærerutdanning, men om rådgiveren mener at jeg bør fullføre studiet jeg startet på, og heller studere to år i stedet for fem, da høres det litt bedre ut. Jeg er motivert for studier til høsten uansett hva det måtte bli!

Dagens antrekk // 101216

 • 10.12.2016 - 19:14

Stor genser - H&M // Sko - Skopunkten // Daniel Wellington klokke - Gullfunn

Nå har vi akkurat spist lasagne til middag, og vi følger med på kampen mellom Leicester og Man City. Tenker at det snart blir tid for å bake litt julekaker, og kose oss sammen med julemusikk og julebaking. Vi har fått oppskrifter, og handlet inn det vi trenger, så det blir spennende å se om vi får det til.

Ønsker alle sammen en fin lørdagskveld, hva enn dere måtte finne på!

Antrekk for kvelden - 130816

 • 13.08.2016 - 17:54

- Kjole fra Gina Tricot // Sko fra Din Sko -

Da skal vi avgårde til mamma og pappa, ha en fin lørdagskveld!

Antrekk - 250316

 • 25.03.2016 - 14:00

Nå har vi kommet en tur til hotellet, for å legge fra oss poser med ting. Vi har svinset rundt på Nordbysenteret og kjøpt noen "nødvendige" og noen unødvendige ting. Jeg tenkte å vise dere litt senere, siden nå skal vi snart ha lunsj på senteret, kjøpe litt mer og etter det reiser vi til Strømstad en tur. Ville bare titte innom for å vise dere antrekket mitt i dag, før vi går ut igjen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Capsen er Kjetil sin, kjøpt i Manchester - Jakke fra Vero Moda - Topp har jeg arvet av mamma - Bukse fra Bik Bok - Sko fra Din Sko - Veske Michael Kors -

Mailinn Goldhahn Aske

Jente på 23 år, som bor på Rennesøy sammen med kjæresten min og hunden vår Solo. Jeg er lærling i industrimekanikerfaget, og trives godt med det.

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no