Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

Dagens antrekk // 260317

 • 26.03.2017 - 20:46

Da var helgen snart over nok en gang, men det har vært en skikkelig fin frihelg! Det ble en koselig middag på Sola Airport hotell sammen med familien i dag, og når vi kom hjem ble det tur til "Pilå" med mamma. Da nøt vi det siste av sol som dagen tilbydde oss, før det ble litt avslapping i sofaen før mamma gikk hjem. Kjetil, Solo og jeg har med andre ord vært litt aktive denne helgen, det er alltid gøy!

- T-skjorte fra Lindex // Skjørt fra New Yorker // Jakke fra Aberdeen // Sko fra Skopunkten // Veske fra Høyer // Klokke fra Gullfunn -

Håper alle får en fin søndagskveld videre!

Dagens antrekk // 090217

 • 09.02.2017 - 16:41

I dag har jeg vært på Sonans og hatt matte, som gikk bra i dag også. Når jeg var ferdig på skolen, gikk jeg innom butikken og handlet litt som vi manglet i leiligheten. Jeg trengte sminkefjernerservietter og vi trengte klesvaskemiddel. På vei hjem var jeg også en tur innom mamma og pappa, siden jeg skulle hjelpe pappa litt. Vi endte opp med å ikke gå til de på tirsdag, vi ble heller hjemme. Egentlig skulle jeg hjelpe pappa da, men han var så sent hjemme at vi heller tok det i dag.

- Tynn genser & langt skjørt fra Gina Tricot // Klokke fra Gullfunn -Jeg ville bare titte innom, å vise dere antrekket mitt for dagen. Jeg elsker dette skjørtet, og egentlig denne kombinasjonen av klesplaggene sammen. Dette kjøpte jeg faktisk når jeg var i Kristiansand i fjor høst, og det har dessverre ikke blitt brukt like mye som jeg skulle ønsket. Må kanskje begynne å bruke det litt mer? Satser på at jeg får til det!Ha en super torsdag videre, flotte lesere!

Dagens antrekk // 050117

 • 05.01.2017 - 11:46

Hei alle sammen! Formen er heldigvis blitt bedre, nå er det bare litt hodepine som jeg satser på er borte til i morgen. Nå sitter jeg klar for dagens gjøremål i sofaen, og skal bare oppdatere dere før jeg flyr ut døren. Jeg har satt meg et par mål for dagen, som jeg planlegger å gjennomføre: 1. Er å muligens få snakket med en rådgiver på Universitetet i Stavanger. Jeg gikk tross alt 1 år på barnehagelærer, og hvis jeg kan ta to eksamener og en praksisperiode dette året, og kan begynne på år 2 til høsten.. Da gjør jeg det heller altså! Du kan faktisk da jobbe på skole også, som lærer fra 1.-4. klasse en periode uten pedagogikken som kreves, slik jeg har forstått det. Planen er å ta pedagogikk 1 år også, slik at jeg faktisk kan jobbe som lærer. (Hvis denne muligheten er aktuell da!)  2. Gå innom Sonans for å høre om timeplan og eventuelle bøker som trengs.

Topp: Cubus // Bukse: Cubus // Sko: Skopunkten // Jakke: Fra AberdeenKrysser fingrene for at jeg får møte med rådgiver i dag, slik at jeg blir mer sikker på hva som er best å gjøre til høsten! Planen er jo egentlig å ta lærerutdanning, men om rådgiveren mener at jeg bør fullføre studiet jeg startet på, og heller studere to år i stedet for fem, da høres det litt bedre ut. Jeg er motivert for studier til høsten uansett hva det måtte bli!

Dagens antrekk // 101216

 • 10.12.2016 - 19:14

Stor genser - H&M // Sko - Skopunkten // Daniel Wellington klokke - Gullfunn

Nå har vi akkurat spist lasagne til middag, og vi følger med på kampen mellom Leicester og Man City. Tenker at det snart blir tid for å bake litt julekaker, og kose oss sammen med julemusikk og julebaking. Vi har fått oppskrifter, og handlet inn det vi trenger, så det blir spennende å se om vi får det til.

Ønsker alle sammen en fin lørdagskveld, hva enn dere måtte finne på!

Antrekk for kvelden - 130816

 • 13.08.2016 - 17:54

- Kjole fra Gina Tricot // Sko fra Din Sko -

Da skal vi avgårde til mamma og pappa, ha en fin lørdagskveld!

Antrekk - 250316

 • 25.03.2016 - 14:00

Nå har vi kommet en tur til hotellet, for å legge fra oss poser med ting. Vi har svinset rundt på Nordbysenteret og kjøpt noen "nødvendige" og noen unødvendige ting. Jeg tenkte å vise dere litt senere, siden nå skal vi snart ha lunsj på senteret, kjøpe litt mer og etter det reiser vi til Strømstad en tur. Ville bare titte innom for å vise dere antrekket mitt i dag, før vi går ut igjen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Capsen er Kjetil sin, kjøpt i Manchester - Jakke fra Vero Moda - Topp har jeg arvet av mamma - Bukse fra Bik Bok - Sko fra Din Sko - Veske Michael Kors -

Mailinn Goldhahn Aske

Jente på 22 år, som bor på Rennesøy sammen med kjæresten min og hunden vår Solo. Jobber som vikarlærer og som restaurantmedarbeider på Dolly Dimple´s.

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no