Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

- Baywatch -

  • 07.08.2017 kl.18:38På lørdag var Kjetil og jeg på kino, sammen med Ellen, Stian og Steinar, for å se "Baywatch". Det var en morsom remake av den originale serien, med noen kjente og ukjente fjes i hovedrollene.

(L-R) Jon Bass plays Ronnie, Alex Daddario plays Summer, Zac Efron plays Matt Brody, Dwayne Johnson plays Mitch Buchannon, Kelly Rohrbach plays CJ Parker, and Ilfenesh Hadera plays Stephanie Holden in BAYWATCH; the film by Paramount Pictures

Mitch er den ledende livredderen på stranden Baywatch, og han er godt likt blant alle. Når det skal rekrutteres nye lærlinger til livedding, får Mitch beskjed om at den tidligere svømmestjernen Matt, skal bli med på laget uten å kvalifisere seg først. Dette fører til en rekke konflikter, som må legges til side når det blir oppdaget at det har kommet en narkotikasmugler til strandområdet, som truer framtiden til Baywatch. Da må teamet samarbeide, for å redde stranden sin.

 

For meg som ikke har sett noe på den originale serien, syns jeg det var en veldig kjekk film. Hadde det vært noe jeg kunne satt fingen på, er det at det ble veldig lite strandscener, og generelt lite redninger. Filmen hadde hvertfall humor, som et plaster på såret for det. Jeg lo godt i mange deler av filmen, den ene gangen helt alene, det var litt flaut, haha. Heldigvis kom det enda en morsom scene like etterpå. Kan anbefale dere å få sett denne. Vet ikke om den går på kino enda, men absolutt verdt en titt enten på kino - eller hjemme.Håper dere får en fin mandagskveld!

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits