Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

Uken som gikk

  • 06.08.2017 kl.15:16

Søndag allerede? Ukene bare flyr avsted.. I morgen er det en ny uke, med nye muligheter - og ikke minst en ny arbeidsuke. Kjenner det har vært herlig å lade batteriene litt i helgen, så mandagen må bare komme. Under her får dere ukens oppsummering:Ukens høydepunkt: Det må ha vært på fredag, når Kjetil endelig ble ferdig med å legge stein utenfor. Han gjorde en kjempejobb, og resultatet ble utrolig bra!

Ukens nedtur: Det svingende været som har vært denne uken.. Sol det ene øyeblikket, pøsende regn det andre. Nei, håper på bedre vær neste uke altså..

Ukens sang: Har ikke hørt altfor mye på noe spesiell musikk denne uka, men jeg må si at Sophie Elise sin nye låt "All your friends" er ganske kul. Den får herved tittelen ukens sang her hvertfall.

Ukens film: Denne uken har jeg faktisk vært på kino to ganger, på onsdag da jeg så "Dunkirk" med pappa og i går, da jeg så "Baywatch" sammen med Kjetil, Ellen, Stian og Steinar. Begge filmene var bra på sin måte, men ukens film går nok til "Dunkirk".Ukens serie: Vi har hatt en liten pause fra serietitting, men denne helgen var vi i gang igjen, hehe. "Criminal Minds" er serien som spilles av i denne stuen.

Ukens tanke: At jeg kunne tenke meg å fornye litt i leiligheten. Siden vi har fornyet ute nå, har jeg tenkt tanken på fornyelse inne også. Det trenger ikke være store forandringer, kanskje bare en ny TV-benk, eller ett nytt bilde på veggen. En sånn liten fornyelse, som gir litt ny stil til ett av rommene i leiligheten. Jeg kunne virkelig tenke meg å gitt nytt liv til gjesterommet/kontoret/roterommet vårt. Bare gjort det om til ett gjesterom minus de to andre kategoriene.. Kanskje jeg må se litt rundt på diverse nettsider, og finne litt som jeg kan dele med Kjetil? Vi får se, vi får se!Ha en fin søndag, flotte dere!

4 Kommentarer

Victoria Larsen

06.08.2017 kl. 16:29
Så flott uke :-)

Mailinn Goldhahn Aske

06.08.2017 kl. 18:32
Victoria Larsen: Ja, det har det vært :)

Fredrikke Gustavsen

06.08.2017 kl. 17:04
Åå elsker disse innleggene! Selvom jeg leser bloggen din er jeg alltid spent på hva som kommer i "uken som gikk" innleggene, selvom jeg har fulgt med hele uka, haha!

Mailinn Goldhahn Aske

06.08.2017 kl. 18:33
Fredrikke Gustavsen: Så kjekt å høre :D Tusen takk for koselig kommentar :D

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits