Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

Kameraet mitt har samlet støv

  • 31.07.2017 kl.16:31

Som overskriften sier, kameraet mitt har ligget ubrukt ganske lenge nå. Jeg hadde det med meg både til Gran Canaria og på Countryfestivalen, men de eneste bildene jeg har tatt er tre bilder fra Puerto de Mogan i Gran Canaria.. De var riktig fine de, men gud av meg så trist. Jeg elsker jo egentlig å ta bilder, men de siste månedene har jeg bare latt kameraet ligge hjemme å samle støv. Jeg må virkelig ta meg sammen, og ta med meg enten speilrefleksen eller det litt mindre Olympyskameraet mitt på ting fra nå av. Da skal jeg ikke bare la det ligge i ro, men også ta bilder. Jeg må finne tilbake til hun som faktisk elsket å ta masse bilder, og kanskje var litt irriterende i prossessen noen ganger, og bare forevige fine minner.

Puerto de Mogans nydelige gater ♥

Nå må jeg gå å stelle meg litt, vi skal nemlig spontant på middag hos foreldrene til Kjetil. Veldig greit med snille bonusforeldre som varter opp, når vi ikke har noen anelse om hva vi skal lage til middag, hehe.

Ha en fin kveld!

2 Kommentarer

Kaja

31.07.2017 kl. 17:00
Skal du begynne på lærerstudiene til høsten? :-)

Mailinn Goldhahn Aske

31.07.2017 kl. 18:27
Kaja: Nei, dessverre ble ikke dette noe av, siden jeg begynte i lære som industrimekaniker :-) Men jeg angrer ikke på valget mitt uansett :-) Jeg kan skrive ett litt mer forklarende innlegg om hvorfor ting ble som det ble :-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits