Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

En helomvending i livet

  • 28.05.2017 kl.22:45

God søndagskveld! Nå er det nesten to måneder siden sist jeg var inne her, og skrev ett blogginnlegg. Det er så mye som har skjedd, og mye å fortelle - jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne egentlig! Jeg kan begynne med at jeg har feiret 23 års dagen min, som var den 9. april, og avsluttet utplasseringen jeg skrev om i forrige bloggpost. Bursdagsønsket mitt gikk i oppfyllelse, nemlig at jeg fikk læreplass i bedriften! 4. april skrev jeg under lærekontrakt, så bursdagsfeiringene mine med venner og familie ble litt ekstra stas da. 30. april sluttet jeg hos Dolly Dimple´s, og 2. mai var jeg på plass hos lærebedriften min. Der har jeg snart jobbet i en måned allerede, føler bare tiden flyr avgårde, haha. Jeg stortrives virkelig, og gleder meg til å gå på jobb hver dag. Det er en helt fantastisk følelse! Med ny jobb, fulgte også ny bil, og Audien til Kjetil ble solgt. Vi kjøpte oss en nydelig VW Golf stasjonsvogn, og vi er helt forelsket!


Vårt nye glis ♥

16. mai ble det båttur og drikking i båten til en kompis av oss. En minnerik kveld, med god stemning og gode venner. Vi har også fått feiret nasjonaldagen sammen med gode venner, på tross av at vi var ute 16. mai. Vi koste oss med god champagnelunsj, før vi tok turen til Stavanger sentrum for å se Folketoget. Vi tok oss også litt mat, og selvfølgelig en is, før vi tok turen tilbake igjen til Kamilla og Chris. Der ble det etter hvert grilling og god dessert, og det var en slik dag du ikke har lyst til å forlate. Vi hadde det utrolig gøy, og jeg skulle gjerne ønske vi kunne hatt det slik hver 17. mai.


Min flotte kjæreste ♥


Flotte Kamilla og Chris ♥

Det var en liten oppsummering av noen av høydepunktene som har skjedd siden sist. Det har vært konfirmasjoner, bursdager og andre feiringer også, og det har egentlig vært noen veldig fine måneder. Jeg føler meg veldig heldig for tiden, og det er veldig herlig å endelig føle at ting går min vei ♥

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits