Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

Spontan avgjørelse

  • 25.03.2017 kl.20:07

God kveld i stuen, flotte lesere! Nå har vi nesten nettopp kommet inn dørene, etter å ha vært i Sirevåg og sett på krigsminnene som er der. Jeg elsker alt av historie om verdenskrigene, og derfor var det veldig kjekt å bli spurt om vi ville være med. Det var Ellen og Stian som inviterte oss med, så det ble oss, de og Steinar, som utforsket det Vedafjellet hadde å by på denne lørdagen. Lenge leve spontaniteten!

Jeg har faktisk vært her før også, sammen med familie for noen år siden. Kjente meg igjen når vi kjørte bortover, og når vi kom ut dit. Veldig kjekt å se igjen alle disse bunkersene, og huske på minnene du har fra de.I den ene bunkersen vi var inne i, var det en filminnspilling på gang. Vi fant ikke helt ut hva de filmet til, men når vi skulle ut, var det helt røykfullt inne i bunkersen. Vi kom fram til at de kanskje spilte inn noe relatert til krigen, i og med at de brukte det som luktet som krutt.- A trip down memory lane -

Det var ikke helt planlagt med tur i dag, men jeg angrer ikke ett sekund på at vi sa ja! Når vi var ferdige å utforske bunkerser, ble det en matbit på Svingen Grill, rett ved krigsminnene. Der gikk det i både løvbiff og biffsnadder. Vi tok også dessert, og jeg bestemte meg for sjokolademilkshake - den smakte helt fantastisk! Etter vi var ferdige med både mat og dessert, gikk turen hjemover. Nå skal vi bare slappe godt av, med god samvittighet. Det ble ikke vafler på oss i dag, men det tenkte jeg å lage til frokost i morgen. Skal komme med en update på hvordan det nye vaffeljernet virker da.

Ønsker dere alle en fin lørdagskveld videre!

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits