Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

Oppskrift: Ovnsbakte kyllinglår med poteter, gulerøtter og løk

  • 15.02.2017 kl.17:57

God onsdagskveld. Denne dagen har bare gått til avslapping og litt rydding. Jeg prøvde meg på noe nytt til middag i dag, nemlig ovnsbakte kyllinglår med tilbehør. Dette falt i smak hos oss begge, så jeg tenkte jeg skulle legge ut oppskriften her på bloggen også. Jeg ble tipset om oppskriften fra foreldrene mine, så da fikk jeg veldig lyst til å teste den ut.


 

Til ca. 4 porsjoner trenger du:

♥ Seks poteter

♥ To gulerøtter

♥ En halv løk

♥ En pakke med kyllinglår

♥ Olje

♥ Salt og pepper

♥ Melagne stekesmør




 

Framgangsmåte:

1. Sett ovnen på 210 grader.

2. Først skreller du potenene, gulerøtter og løken.

3. Deretter deler du opp alt.

4. Legg alt i en ildfast form, gjerne begynn med potenene på bunn, deretter gulerøtter og til sist løken.




 

5. Ha olje over alt i den ildfaste formen, og krydre med salt og pepper.

6. Legg kyllinglårene opp på grønnsakene, legg noen smørklatter mellom kyllngen og sett formen i ovnen.

7. Ha kyllinglårene med tilbehøret i ovnen i 1 time, og velbekomme.



Håper dere kommer til å like det, hvis dere ønsker å prøve det ut. Ønsker dere en fortsatt fin onsdag!

 

4 Kommentarer

Dazzy

15.02.2017 kl. 17:59
Nam!

Mailinn Goldhahn Aske

15.02.2017 kl. 18:03
Dazzy: Det var skikkelig godt! :D

elisebr

17.02.2017 kl. 14:09
Så godt det så ut! :)

Mailinn Goldhahn Aske

19.02.2017 kl. 21:51
elisebr: Det var det også :D

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits