Mailinn Goldhahn Aske | Hverdagsblogg

Her er jeg...

  • 08.02.2017 kl.13:06

På kino er jeg... Hun som alltid kjøper baconsnacks og følger nøye med på filmen. Jeg lever meg ofte inn i filmene, og går ut med masse følelser fra kinosalen.

På stranden er jeg... Sjeldent. Hater å få sand overalt, og når vi var i Kreta i fjor, var jeg mer med bassenget enn jeg var nede på stranden. Syns det er gøy å bade i sjøen, men all sanden som kommer med er ikke noe jeg setter pris på!


 

Hos tannlegen er jeg... Hun som ikke vil ha bedøvelse om det skal borres, eller egentlig vil ta bilder av tennene. Er det noe jeg hater, så må det være sprøyter (da svimler det for meg) og de som du skal tygge ned på når du tar bildene. (Jeg brekker meg hver gang av de greiene der!) Har ikke vært hos tannlege på et par år heller nå, så jeg antar at jeg egentlig burde gi den et besøk snart. Det er bare noe i meg som sier at det ikke er nødvendig.

På snapchat er jeg... Den som deler festsnaps, hundesnaps og selfies.

På kjøkkenet er jeg... Glad i å være. Syns egentlig det er veldig gøy å lage mat, men jeg er altfor dårlig til å finne nye oppskrifter.. Kanskje det er noe jeg må bli flinkere til i 2017?

Bak rattet er jeg... Hun som kan synge masse, være misfornøyd med medmennesker på veien eller bare være glad.


 

I klesskapet har jeg... Altfor mye som jeg egentlig kunne kastet ut, eller gitt til Fretex. Huff, må kanskje fikse opp i det snart, men føler liksom aldri at tiden strekker til.

På tivoli er jeg... Aldri. Jeg har ikke vært på tivoli på flere år, og for å være ærlig ser jeg ikke helt meningen med det heller.

I taxien er jeg... Hun som enten babler altfor mye, eller sover.

På fest er jeg... Enten i skikkelig partyhumør, eller så er jeg stille og i min egen verden.

På byen er jeg... Hun som bestiller den mest populære drinken til utestedet.

2 Kommentarer

Victoria Larsen

08.02.2017 kl. 13:25
Så utrolig artig lesing! :)

Mailinn Goldhahn Aske

08.02.2017 kl. 13:55
Victoria Larsen: Takk! Så kjekt å høre :D

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits